Sleeping Dogs

poruka: 449
|
čitano: 107.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Da napravim ja jedno poredjenje:

Mafia 2 - najljepsi grad ikad po meni u igrama i prepun zivota sa tacno pogodjenom atmosferom perioda u koji je smjesten. Dobra prica ali to je to osim glavnih misija apsolutno nista se nema raditi.

GTA IV - Ogroman grad prepun zivota ali ni blizu Mafia 2 igre, solidna prica ali po meni preduga i sklona zamaranju igraca. Takodje osim glavnih misija se nema sta raditi (necu da racunam kuglanje i ostale meni igre kao i surfovanje netom)

Just Cause 2 - enormna povrsina za ludovanje i otkrivanje mini easter eggova i to je to. 

Sleeping Dogs - solidno odradjen grad i osrednje bogat zivotom. Pored glavnih misija koje nude solidnu pricu tu su i sporedne misije koje su zanimljive i ponekad vezane za glavnu pricu. Skoro sve sto u igri radimo ima svoju pricu (svaki put kada se statua odnese treneru saznamo mali dio Wei-jeve price, pokoja sporedna misija donosi informacije koje su vezane za neku drugu sporednu misiju (SPOILER! kada odradimo sporednu misiju za onog bildera koji udari policajaca on u nastavku igre otkrije Wei-ju da ga djevojka vara...). Tu su i razgovori u hodniku zgrade gdje je stan smjesten kao i na pojedinim lokacijama u gradu na koje se otkinem od smjeha.

Zakljucak je sljedeci Sleeping Dogs igra je iskoristila mali budzet i rasporedila ga fino na razvoj skoro svakog aspekta igre. Moze se reci da je SD igra koja skoro sve ima na optimalnom nivou ili blizu njega i zato je po meni dobra igra i vrjedi je odigrati. Svakako opet cu reci da se osjeti manjag budzeta ali kao cjelina igra nije fokusirana striktno na jedan aspekt nego su se trudili da razviju svaki aspekt igre u skladu sa budzetom.

http://vgm.tv/
Moj PC  
9 0 hvala 2
17 godina
Sleeping Dogs

Šta se tiče gustoće prometa u gradu.... Hm, normalno da nisu mogli napraviti onaj kolaps kao u stvarnosti jer bi to onda bilo neigrivo, (jer su se ljudi pitali gdje je ta gužva iz stvarnog života); a evo i slika iz Hong Konga - pa nije takav kolaps. Meni OVO i OVO podosta baca na igru, kao i prethodni link. Uz ovakav vozni model neka veća gužva i eto kolapsa, odnosno flipera. Mogli su malo više ljudi pobacat po ulicama, ali nije tako strašno.... Možda da je više ljudi igra nebi dobro radila, bilo bi stutteringa, FPS dropova..a možda su u šumi...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 10:03 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sleeping Dogs

Ne bih bas rekao da grad nije nikako ziv i da nema ljudi... istina, ljudi bas i nema po glavnoj cesti ali tamo u onim ulicama, trznicama itd itekako ima zivota (sto odmah vidis i u misijama u pocetku). Prva misija odnosno uvodna mi je dobra iz razloga sto odmah vidis sve glavne/pozitivne karakteristike igre... trcanje/ganjanje, pentranje, zaobilazenje prepreka, zivot ljudi, grafika i efekti s kisom/vodom i sl... po meni, to je dosta dobar uvod.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sleeping Dogs

najzesce mi je bila ona misija sa onom plavusom, ne zbog same misije nego zato sto je cilo vrime padala kisa :(

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

najbolja je misija fast and hot sandra{#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Ne bih bas rekao da grad nije nikako ziv i da nema ljudi... istina, ljudi bas i nema po glavnoj cesti ali tamo u onim ulicama, trznicama itd itekako ima zivota (sto odmah vidis i u misijama u pocetku). Prva misija odnosno uvodna mi je dobra iz razloga sto odmah vidis sve glavne/pozitivne karakteristike igre... trcanje/ganjanje, pentranje, zaobilazenje prepreka, zivot ljudi, grafika i efekti s kisom/vodom i sl... po meni, to je dosta dobar uvod.

da to im je taktika, prvo vidis sve dobro i onda kad izades na ulicu tek vidis sve lose u igri

LooooooL
16 godina
Sleeping Dogs

jel neko preso igru, kolko treba da se pređe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja sam na 15 h igranja i 90 % story completiona, s tim da sam prešao skoro  pola side misija.

17 godina
mar123 kaže...

56% storya - 16 sati igranja

____

Koji vam je dio grada najljepši?

Meni North Point --- SLIKA1  SLIKA2 --- te SOHO --- SLIKA1  SLIKA2

ššššš - možda su u šumi
13 godina
Sleeping Dogs

može li mi itko objasniti kako se provaljuje kroz vrata tj kad trebam ona 3 vraga podici da otvorim vrata. nacrtan je samo mis da treba vuc gore i dolje ali nista se ne godađa samo mogu sa strelicam micat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xboxn00b kaže...

može li mi itko objasniti kako se provaljuje kroz vrata tj kad trebam ona 3 vraga podici da otvorim vrata. nacrtan je samo mis da treba vuc gore i dolje ali nista se ne godađa samo mogu sa strelicam micat

Strelica prema gore na tastaturi te akda pozeleni stisni strelicu - ljevo

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

lockpick je puuuno lakši sa controllerom.

16 godina
Sleeping Dogs

ima li itko kakvu ideju zašto igra zašteka tijekom loadanja, bilo to benchmarka ili new game-a? sve je uredno patchirano na 1.4 verziju. 

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sleeping Dogs
jeste primjetili da kad vozite motor možete se popeti na njega, skočiti na auto u blizini i uzeti ga?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
jeste primjetili da kad vozite motor možete se popeti na njega, skočiti na auto u blizini i uzeti ga?

Isto to se može kada se vozi i auto....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
Sleeping Dogs

sad sam malo vise igro i nijednog bug-a nemam, neznam sto vi imate. sve je u igri super, nije da obozavam ovakav arkadni nacin svega ali sad kad nema nista drugo za igrat je ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

sad sam malo vise igro i nijednog bug-a nemam, neznam sto vi imate. sve je u igri super, nije da obozavam ovakav arkadni nacin svega ali sad kad nema nista drugo za igrat je ok.

bolje ista nego nista...

15 godina
Sleeping Dogs

Odigrao malo...čist solidna igra za ubiajt vrijeme ali neam vremena za nju. Super mi je fajtanje.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stiglo box izdanje, instalirao, skinuo zadnje update...sad se skida hi-res texture pack(3.7 gb)

17 godina

ne znam jel to isti slucaj kod svih ali kad napravim oni martial art street fight challenge opet mi ikona ostaje. jel to tako treba bit ili je nekakav bug?

15 godina
Sleeping Dogs

Baš malo gledam gameplay-eve i igra odlično radi na malo slabijim konfama (c2d ili c2q + 5670/9600gt) naravno uz nešto niže rezolucije.

Zahtjeva li ova igra malo više CPU snage zbog otvorenog grada, vozila, ljudi itd.?

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dv14 kaže...

Baš malo gledam gameplay-eve i igra odlično radi na malo slabijim konfama (c2d ili c2q + 5670/9600gt) naravno uz nešto niže rezolucije.

Zahtjeva li ova igra malo više CPU snage zbog otvorenog grada, vozila, ljudi itd.?

Igri prvo treba još koji patch da se prestane crashat, inače je super i rekao bih da je naglasak na grafici, ali je poželjno neki quad core imat.

17 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Igram vec 12. sat igra ni da zucne, ni jedan crash nista nikakvih problema. Orginalna verzija nije pirat :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Sleeping Dogs

Izasao je ehm ehm novi fix za 1.4... nego, najvise mi smeta sto je motor prakticki "tenk", murju sredim s njim lol... to je pretjerivanje, ako se dignem na zadnju onda ne mogu pasti s njega, jedino ako se zabijem direktno bez ctrl-a (default tipka) :S

Inace, murja je brza i ok je... ali nekako sam s motorom prejak xD

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lovac82 kaže...

Izasao je ehm ehm novi fix za 1.4... nego, najvise mi smeta sto je motor prakticki "tenk", murju sredim s njim lol... to je pretjerivanje, ako se dignem na zadnju onda ne mogu pasti s njega, jedino ako se zabijem direktno bez ctrl-a (default tipka) :S

Inace, murja je brza i ok je... ali nekako sam s motorom prejak xD

Ja poslije toga ne mogu čak niti pokrenuti igru? Help

14 godina
protjeran
Sleeping Dogs
dlai se moze ugasit ono tresenje kamere pri velikoj brzini?
LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MARKOcVp kaže...
dlai se moze ugasit ono tresenje kamere pri velikoj brzini?

Mislim da ne mozes.... btw to je meni bas fora jer imas onaj filing za brzinu.

14 godina

Danas sam je nabavio i moram reći da nisam baš nekaj preoduševljen. Pozitiva su mi priča (odlična je za sada), optimiziranost igre (vrti dobro se na slaboj konfi) i fightovi (u početku teški, ali kad pohvataš sve poteze postaju zbilja dobri i zabavni). S negativne strane vožnja je očajna (fizika vožnje, potjere, utrke, sve je očajno) ali dobro vožnja nije primarna stvar pa to razumijem donekle te sitni bugovi tipa, odem po jedan quest startam ga kad ono počne neki sasvim deseti koji uopće nisam htio. Ono wtf :| I da, save/load ne postoji. Jednom mi loada u safehouse, drugi put na ulici, pa usred misije, itd.... Zbunjujuće jako :/

Uglavnom prosjećna igra za ubiti vrijeme. Kaj se tiče sandboxa i usporedbe sa GTA i mafiom, ova igra je daleko od toga. Meni barem. Dao bih joj prosjećnu ocjenu 5 od 10....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
quickr kaže...

Danas sam je nabavio i moram reći da nisam baš nekaj preoduševljen. Pozitiva su mi priča (odlična je za sada), optimiziranost igre (vrti dobro se na slaboj konfi) i fightovi (u početku teški, ali kad pohvataš sve poteze postaju zbilja dobri i zabavni). S negativne strane vožnja je očajna (fizika vožnje, potjere, utrke, sve je očajno) ali dobro vožnja nije primarna stvar pa to razumijem donekle te sitni bugovi tipa, odem po jedan quest startam ga kad ono počne neki sasvim deseti koji uopće nisam htio. Ono wtf :| I da, save/load ne postoji. Jednom mi loada u safehouse, drugi put na ulici, pa usred misije, itd.... Zbunjujuće jako :/

Uglavnom prosjećna igra za ubiti vrijeme. Kaj se tiče sandboxa i usporedbe sa GTA i mafiom, ova igra je daleko od toga. Meni barem. Dao bih joj prosjećnu ocjenu 5 od 10....

Skupljajući figure za kung fu, (ili čega već) učitelja otvaraš nove combo poteze i to je pod obavezno za uživanje u tučnjavama....

Save i Load postoji, uvijek me loada u mome stanu....

U 23 sata koliko mi je trebalo preći igru nisam imao niti jedan bug....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
doktor1 kaže...
Skupljajući figure za kung fu, (ili čega već) učitelja otvaraš nove combo poteze i to je pod obavezno za uživanje u tučnjavama....

Save i Load postoji, uvijek me loada u mome stanu....

U 23 sata koliko mi je trebalo preći igru nisam imao niti jedan bug....

Nije bas da nema bugova/glitcheva, na nekim mjestima sam zaglavio xD (prosao kroz teksture)...  ponekada kada se soras i ako si blizu zida/prepreke onda se covac "teleportira" na drugo mjesto i ti "hrvas" duha lol.... onda kola od ambulante, jednsotavno ti pred nosom nestanu i sl.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice