Settlers 7

poruka: 72
|
čitano: 24.829
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Settlers 7

Zaboravi , singleplayer mode sa konstantnim  linkom? Može , nema beda,neka onda plate oni ISP-u , ako žele inzistirati...To je jednostavno toliko blesavo, da se može kandidirati za EPic Fail godine. A što se tiče hardveraja, mogu vrtiti SVE u 1920x1200 sa svim uključenim, ali nakon ovih gluparanja sa DRM-om teško da ću je instalirati uopće dok se ne pojavi ozbiljan crack ili patch. Jer na kraju krajeva ZAŠTO bih itko MORAO rezervirati SVOJ bandwidth za SOLO play? Ne pada mi napamet...A ni nikome normalnom, pogotovo nakon čitanja recenzija onih izgubljenih ovčica koji su iskašljali lovu za original , pa ga svejedno ne mogu igrati, hehe...

kanta kanta

1 0 hvala 0
17 godina
Settlers 7

I to bi sve bilo ok, problem je što igraš crackanu igru i što crack ima problema sa autosave opcijom.... to što ti igra zastajkuje ie autosave, a to što ti izbacuje povremeno prilikom autosave ti je radi tog glitcha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Settlers 7
raven34 kaže...

Zaboravi , singleplayer mode sa konstantnim  linkom? Može , nema beda,neka onda plate oni ISP-u , ako žele inzistirati...To je jednostavno toliko blesavo, da se može kandidirati za EPic Fail godine. A što se tiče hardveraja, mogu vrtiti SVE u 1920x1200 sa svim uključenim, ali nakon ovih gluparanja sa DRM-om teško da ću je instalirati uopće dok se ne pojavi ozbiljan crack ili patch. Jer na kraju krajeva ZAŠTO bih itko MORAO rezervirati SVOJ bandwidth za SOLO play? Ne pada mi napamet...A ni nikome normalnom, pogotovo nakon čitanja recenzija onih izgubljenih ovčica koji su iskašljali lovu za original , pa ga svejedno ne mogu igrati, hehe...

Nesto se bunis a igras krekanu igru?

15 godina
Settlers 7

kada pokrenem igricu onda mi je slika skroz mutna. pojma nemam zašto. gledo sam kakve igra ima zahtjeve glede hardware i sve zadovolja moj komp. pa ako ima neko neku ideju zašto mi je sve mutno bio bi zahvalan na svakoj pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moraš znai namještati one postvke.

Inače igra mi se još više uvukla pod komp :).

Fora su oni pobjednički bodovi kaj možeš pobjediti neprijatelja ni da ga takneš  .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
protjeran
Settlers 7

Eto nije me bilo mjesec dana ovdje :)

Samo da kazem da nakon pocetnih musica prva dva tjedna igra radi perfektno sada, kampanja je gotova na Normalu ... idem sad lagano na hardu igrati, po meni se isplatila svih 50dolara koliko sam je platio ...

Zamjerki nikakvih nemam trenutno, sve radi perfektno,nista ne steka, ni net ni igra ... a kkao mi se cini ima da je igram dok ne izadje ekspanzija a po prici iz kampanje izgleda da ce i to ubro doci ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Settlers 7

treba li za ove settlerse internet

ili mogu bez njega radit

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Settlers 7

to se i ja pitam.................ja nemrem igrat jer mi treba neki product key a ja to nemam..................jel se to može nekako riješit................

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AsAsiN kaže...

treba li za ove settlerse internet

ili mogu bez njega radit

Treba.

Ne mogu.

renoboXX kaže...

to se i ja pitam.................ja nemrem igrat jer mi treba neki product key a ja to nemam..................jel se to može nekako riješit................

Može - posjeti najbliži webshopt.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 13:25 (Elles D.).
14 godina
neaktivan
Settlers 7

ljudi imam jedno pitanje uvezi settlersa 7.ja imam vip-ov mobilni internet od 5GB i sad ja bi htio igrati settlerse 7 a neznam dali mi internet treba samo za pokretanje igre ili cjelo vrijeme dokle je igram, a ako treba cjelo vrijeme bit spojen na internet kolko to troši jel ja imam samo 5GB mjesečno???

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Settlers 7

Da settlersi imaju DRM zaštitu s kojom moraš nonstop biti online .

Nebi rekao da troši puno .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
14 godina
Settlers 7

Da li netko zna gdje ima za kupit jeftino ovu igru?

Tnx!

Maurer
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 21:00 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice