Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 297.759
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
16 godina
Re: Rainbow Six Siege
The_K kaže...

Pa nisu bez razloga maknuli jednu minutu, vidjeli su u statistikama da ima više pobjeda u napadu nego u obrani pa su morali nesto poduzeti u vezi toga. Po meni trebali su uzeti pola minute, a ne cijelu, ali do sad sam se već navikao na vrijeme. I jedna pozitivna stvar za campere na objectivu je da netrebaš čekat 3 minute da napadač napravi potez, nego se sve odvija puno brže a i s time igra je više zabavnija.

Mislim da to i je poanta siegea, kao što ime govori, to da jedni kempaju na objectiveu i brane ga, a ovi se trebaju probiti. Problem je što sa minutom manje moraš rushati, pa te ovi roameri pojedu jer se skrivaju, a ne stigneš počititi i provjeriti sve sobe.

I nisu ništa više imali attackeri. Mislim da je omjer pobjeda 51-49% za attackere što je dosta balansirano.

Tih 1min manje još dobro za uigranu ekipu, ali sa random će sad gotovo pa ubiti igru. A ta minuta je baš bila taman. 
Baš sam volio igru radi toga jer nije bila fokusirana na čisto rushanje i akciju, nego i na malo laganiji ritam i taktiku koju je sad dosta teže izvesti. Bilo je dobro što smo kao attackeri znali igrati igru živaca pa do zadnjih par sekundi čekali i slagali napad. Kao fuze sam znao postaviti na jednu stranu gadget, a izrushati sa druge ali je sad to dosta teže kad te vrijeme steže jer ne stigneš otići na drugu stranu. Pogotovo na ovoj novoj mapi di se svi za sad gube.

Jebalo ih drkanje po stvarima koje nitko nije tražio.

16 godina
Rainbow Six Siege

Probao danas 3 partije i stašno kolko ta minuta fali. Taktika se ne može izvesti nikakva, a svi moji krepavaju jer rushaju kad imaju samo 3 minute.

I dalje se dešava da liku pucaš u glavu i ništa mu nije ili da metak napravi 120damagea u nogu. Rook stoji u kutu, bacim mu flash jer ubio mojeg lika, vidim mu vrh glave i ispraznim 15 metaka u njegov rub glave iz Hibanine puške, i onda se lik malo nagne i opali mi heashot. U killcamu gledam kao da sam pucao pokraj njega, i onda se nagne i rokne me bez beda u isto tako vrh glave. Nakon toga isti lik sa p90 mi puca u nogu i vidim gore piše jedan metak i 120hp. Mislim koji vrag.

Nova stvar koja je svaku rundu par puta i jako iritira je nekakav lag ili blokade po mapama koja te vraćaju iza, odnosno blokiraju. Prolazim kroz vrata ne mogu jer me stalno vraća iza, pokraj svojeg lika sam obojicu nas baca nazad naprijed. Imam drona isto se dešava, vidim njihovog drona opet isti vrag. Taj bug izgleda ovako i u svakoj rundi danas mi se dešavalo, sva sreća samo jednom krepao radi toga. Vidio ih na kameri, htio im doći s leđa i taman kad provirim zaglavim se na vratima.

Igra gdje svaki kill ili smrt igra ulogu se ovakve stvari nebi smijele dešavati.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Probao danas 3 partije i stašno kolko ta minuta fali. Taktika se ne može izvesti nikakva, a svi moji krepavaju jer rushaju kad imaju samo 3 minute.

I dalje se dešava da liku pucaš u glavu i ništa mu nije ili da metak napravi 120damagea u nogu. Rook stoji u kutu, bacim mu flash jer ubio mojeg lika, vidim mu vrh glave i ispraznim 15 metaka u njegov rub glave iz Hibanine puške, i onda se lik malo nagne i opali mi heashot. U killcamu gledam kao da sam pucao pokraj njega, i onda se nagne i rokne me bez beda u isto tako vrh glave. Nakon toga isti lik sa p90 mi puca u nogu i vidim gore piše jedan metak i 120hp. Mislim koji vrag.

Nova stvar koja je svaku rundu par puta i jako iritira je nekakav lag ili blokade po mapama koja te vraćaju iza, odnosno blokiraju. Prolazim kroz vrata ne mogu jer me stalno vraća iza, pokraj svojeg lika sam obojicu nas baca nazad naprijed. Imam drona isto se dešava, vidim njihovog drona opet isti vrag. Taj bug izgleda ovako i u svakoj rundi danas mi se dešavalo, sva sreća samo jednom krepao radi toga. Vidio ih na kameri, htio im doći s leđa i taman kad provirim zaglavim se na vratima.

Igra gdje svaki kill ili smrt igra ulogu se ovakve stvari nebi smijele dešavati.

update od 13.8GB sam skinuo jucer, i ocito je slucaj ko i kod EA, vise sj*bu nego poprave -.-

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
10 godina
protjeran

Ja sam je danas uzeo i skinuo, od sutra igram :)  Ostavite steam da vas dodam. Sviđa mi se kako je igra zamšljena, ali mislim da treba biti malo više vremena, a najbolje bi bilo povisiti broj igraca na 8 i staviti 5min :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 4:03 (Kresimir4).
12 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

Ostavite steam da vas dodam.

ne znam kak to funkcionira prek steama, al kolko znam trebas svejedno imati ubi account (nickove sa ubi-a imas dolje na kraju teme poveznicu)

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
16 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Meni su ove 3min sjele ko budali šamar! Više paše mom stilu igre. Ali, treba imati squad, sa random igračima je dosta loše, pogotovo ako su neiskusni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

ostavio sam nick u temi, ovo je kao u bf3-4 hoda kao da je retardiran.

12 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

sad sam odigrao rundu nakon 9. mjeseca zadnje, predobra igra!

jedini problem je to kaj je podcijenjena nazalost

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
protjeran

pise mi nat strict kako to rijesiti?

15 godina
Rainbow Six Siege

Vratio se igri nakon zadnjeg dlca. Došao do platine 2, dosad najviše :)

Igra je puno bolja, ljepše radi. Neck-headshot pozdravljam. Kraće runde također.

Arabarran vidim nismo ti više fora pa igraš s drugim ekipama nekim strancima, ali ok, drago mi je da uživaš, znam da si na početku bio razočaran :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rainbow Six Siege

Kraće runde jako idu u korist obrani. Baš danas sam odigrao dvije runde, na sreću dobio obje ali opet na consulate mapi dogegali se do garaže i ostalo nam minuta i 49 sekundi. Pošto nitko nije uzeo tatchera nismo mogli nutra i išli okolo, odnosno pokušali i naravno failali jer kad si sa dronom provjeriš za romere na prvom katu ode još 30-40 sekundi i onda moraš totalno rushati jer imamo samo nekih minutu vremena, a njih još uvijek 5. Sa svim trapovima i sranjima jako su zakomplicirali.

Dobro da je ovo samo test da vide kako će proći kod ljudi jer sa randomima to neće ići. A moguće da je meni jer sam sad odigrao tek 8 partije u rankedu sveukupno pa me nije smjestilo u neki bolji rank. Tak da za sad igram sa levelima 20, možda bolje sa iskusnijima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Igra je puno bolja, ljepše radi. Neck-headshot pozdravljam. Kraće runde također.

Arabarran vidim nismo ti više fora pa igraš s drugim ekipama nekim strancima, ali ok, drago mi je da uživaš, znam da si na početku bio razočaran :)

Kad te ekipa napusti i ostaneš sam u timskoj igri moraš naći drugu ekipu
Navratim ja do TS-a redovito, ne brini

11 godina

Meni je glupo sto se u vecim rankovima(platinum 1 sam bio) sve svodi na spawn killing i roamanje, bez ekipe tesko da ces dobiti kill u napadu, pogotovo na onim mapama gdje ima rappelanja na prozore, cim cuju zvuk rappela odmah izlaze iz sklonista i ubijaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 20:47 (The_K).
16 godina
The_K kaže...

Meni je glupo sto se u vecim rankovima(platinum 1 sam bio) sve svodi na spawn killing i roamanje, bez ekipe tesko da ces dobiti pobijediti u napadu, pogotovo na onim mapama gdje ima rappelanja na prozore, cim cuju zvuk rappela odmah izlaze iz sklonista i ubijaju.

Da ja sam došao do gold 4 najviše falilo mi nekih 50 bodova za platinum ali već sam tada igrao sa platinum rankovima. Dakle rekao sam kolegama odmah što bliže idem platinumu do se sve gore igra. Samo se gleda kako ići protiv mehanike igre i kako dobiti što jeftiniji kill.

Stalno se spawnkilla ili pokušava to raditi, stalno se iskače s prozora odmah po spawnu,čudio sam se na bank mapi kako su me skinuli par puta odmah po spawnu, isti tren. Za to roamanje da ne govorim, zato sam i rekao da mi fali ta minuta. Uvijek sam provjeravao prvo za roamere na tom ranku i ostavljeo drone na drugom katu od objetiva baš radi njih. Sad to jako teško stigneš, jedino ako igraš sa barem još 2 pokraj pa svaki pokriva jedan kat ili područje mape. Iako su nemam ništa protiv roamera, ali ono spawnkillanje da. Sam i sam to radio jer tako i drugi igraju, a bez toga teško se može dogurati do većeg ranka.

Zabroavio spomenuti da se i pri platinumu jako i glitchevi počinju koristiti. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 19:02 (Jack Sparrow).
12 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

najavljen year 2 pass

kome se ne da citati:

*Buy the Year 2 Pass before Feb 7, 2017 and get the Obsidian Weapon Skin. Year 1 Season Pass holders who purchase the Year 2 Pass will receive a bonus 600 R6 Credits*

With Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 2 Pass you get access to a one-year** VIP premium membership which includes: 

YEAR 2 OPERATORS AND BONUS DLC

• 8 new Year 2 operators across 4 seasons
  • 8 exclusive headgear customizations
  • 8 exclusive uniform customizations
  • R6 Carbon charm
  • 600 R6 Credits to purchase in-game content

VIP PERKS

• 7-day early access to each season's new Operators.
  • 10% discount in in-game shop
  • 5% Renown boost to unlock in-game content faster
  • 2 extra daily challenges
uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
LeftY_CRO kaže...

najavljen year 2 pass

kome se ne da citati:

*Buy the Year 2 Pass before Feb 7, 2017 and get the Obsidian Weapon Skin. Year 1 Season Pass holders who purchase the Year 2 Pass will receive a bonus 600 R6 Credits*

With Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 2 Pass you get access to a one-year** VIP premium membership which includes: 

YEAR 2 OPERATORS AND BONUS DLC

• 8 new Year 2 operators across 4 seasons
  • 8 exclusive headgear customizations
  • 8 exclusive uniform customizations
  • R6 Carbon charm
  • 600 R6 Credits to purchase in-game content

VIP PERKS

• 7-day early access to each season's new Operators.
  • 10% discount in in-game shop
  • 5% Renown boost to unlock in-game content faster
  • 2 extra daily challenges

Znači sve isto kao i sa starim season passom, ako želiš odmah operatore platiš, ako ne otključavaš sa 25 soma "kuna"?

Ne vidim nigdje da pišu mape, valjda se podrazumjeva pošto su besplatne svima.

Nego moram prizanti da mi se sve više sviđaju ove 3 minute. Sad me konačno bacalo sa gold rankovima i može odigrati u to vrijeme dosta dobro. Barem kako je netko napisao nema više onog gledanja na isti prozor po minutu i pol.

12 godina
neaktivan
Da, sve je prakticki besplatno. Season pass samo omogucije instant pristup operaterima bez da ih se kupuje, i 2 tjedna prije se moze igrati sadrzaj dlca. Mape su isto tak besplatne.moram napomenuti da me iznenadio pohlepni ubisoft sa ovom odlukpm, valjda jer im je dosta ljudi okrenulo ledja pa ih pokusavaju vratiti... Kak god, najbolja odluka za nas igrace :)
8 godina
protjeran
Rainbow Six Siege

Mala kompilacija... Plat II gameplay....

Muzem krave, udala bi se !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Arabarran kaže...
fila2208 kaže...

Kad te ekipa napusti i ostaneš sam u timskoj igri moraš naći drugu ekipu
Navratim ja do TS-a redovito, ne brini

Igrao sam mjesec dva sam i sjedio sam u ts sobi frende te tražio razne strance za igru tako da pls.

Nitko nije nikog napustio već si em prestao dolazit već sve pozive ignoriraš tako da nezz o čem pričamo. navrati jer nam treba netko da bude zadnji na scoreboardu 

@kuky ako oćeš dođi nekad do nas (ne vjeruem da ovo govorim) čisto da ne igraš s randomima ranked jer je nemoguće. Usotalom ja sam platinum 2 pa ćeš vidjeti kako se tamo ubija 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 19:43 (fila2208).
16 godina

Pa bio sam kod vas sa Pero, Devilom, mislim da su i Danny i Pirat bili. A kod vas Ara, Dama i ti. Znam da nas je jednom bilo 5. Tako da ne znam što imaš tu ne vjerovati, mislim da smo dobili sve partije onda

Velim puno je bolje igrati od kad sam prešao onih prvih 10 partija koje treba da te baci u tvoj rank(gold 3) i gdje ljudi znaju šta rade i svako pokriva jedan ulaz ili stranu, te u napadau uvijek imaš thermitea i thatchera. Sad mi uopće ne fali ona dodatna minuta, zapravo sve mi bolje.

Čak mi ni nema onih lagova na koje sam se žalio, ono da ne mogu proći kroz vrata i da zapinjem za sve. To navodno bio sa serverima problem baš taj dan. Uglavnom, igra opet dobro radi kao i prije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 20:16 (Jack Sparrow).
16 godina
Rainbow Six Siege

Kolko dobivate/gubite bodova u rankedu?

Pa sad dobivam 90-100, a prije 30.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja dobivam 60-80. a gubim isto mislim

8 godina
protjeran
The_K kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ja dobivam 60-80. a gubim isto mislim

25/25

Muzem krave, udala bi se !!!
13 godina
neaktivan
Danas isilio bez veze da dobijem rank i silver 1..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rainbow Six Siege

evo kako novi rnked sustav radi. U svakom slučaju, dobra kombinacija svega da se lakše rank profiltrira.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

nis, moram poceti igrati competetive da mi daju taj dajmond

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LeftY_CRO kaže...

jeje nebu išlo micek, ja sam platina 2 došao i već sad postaje brutalo, da ne kažem nekad i podosta sumnjivo.

dajmond su valjda serenity, macie legit i još par čitera 

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
LeftY_CRO kaže...

jeje nebu išlo micek, ja sam platina 2 došao i već sad postaje brutalo, da ne kažem nekad i podosta sumnjivo.

dajmond su valjda serenity, macie legit i još par čitera 

ma to si ti mislis, oni su noobovi za mene

15 godina
LeftY_CRO kaže...

ma to si ti mislis, oni su noobovi za mene

Odigrali sad par partija, ova igra mi nekad ide n akurac jer koliko god bio dobar ima partija di kreneš sa 0-3 i greške se skupo plaćaju.

Sjećam se esl bf di si mogao vratit se u igru, a ovdje ako ti konc. padne gotov si. Luđački je skupo pogiuti na glupost pa treba sve droneat i pazit.

Sad na platinumu ljudi imaju nemoguće pozicije i sva casual sranja zaboravit treba, zbilja je razina više ranked i zato je zanimljiv, ali opet brzo digne tlak...ugl. igra je zanimljiva, ali eto odustala opet ekipa pa sam sam.

16 godina
Rainbow Six Siege

Primjeti se razlika u rankedu ali i matchmakingu.

Recimo sad kad igram solo dešava se ovo što pišu neki ispod videa. Jednostavno me spaja sa niskim levelima i to onim od level 20-30,a ja sam 120. Dok preko spoji sve oko 90 ili više. 

Kad sam jučer igrao sa Devilom i Piratom pobjedili smo svih 4 ili 5 partija, ali se dešavalo suprotno. Mi svi isto tako visoki level, a preko ovi niski. Samo jedan od tih 5 parija su bili visoki leveli i to protiv nekog klana. Zadnju rundu dobili 4-0, na kraju runde mi svi gold, a preko jedan bončani i ostali svi bez ranka.

Nije sad da niski leveli ne znaju pucati, nego vidim da ih ovi preko visoki leveli dobivaju na jeftine trikove. Ili gaze na kapkanove ili frostove trapove stalno ili pak thermite ne otvara zidove i sl. Obično ih dobe radi boljih pozicija i iskustva.

Možda je tako i bolje, i možda žele s time natjerati da kad misliš igrati solo odeš na casual, a kad si sa ekipom na ranked.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 19:10 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice