Pa nisu bez razloga maknuli jednu minutu, vidjeli su u statistikama da ima više pobjeda u napadu nego u obrani pa su morali nesto poduzeti u vezi toga. Po meni trebali su uzeti pola minute, a ne cijelu, ali do sad sam se već navikao na vrijeme. I jedna pozitivna stvar za campere na objectivu je da netrebaš čekat 3 minute da napadač napravi potez, nego se sve odvija puno brže a i s time igra je više zabavnija.
Mislim da to i je poanta siegea, kao što ime govori, to da jedni kempaju na objectiveu i brane ga, a ovi se trebaju probiti. Problem je što sa minutom manje moraš rushati, pa te ovi roameri pojedu jer se skrivaju, a ne stigneš počititi i provjeriti sve sobe.
I nisu ništa više imali attackeri. Mislim da je omjer pobjeda 51-49% za attackere što je dosta balansirano.
Tih 1min manje još dobro za uigranu ekipu, ali sa random će sad gotovo pa ubiti igru. A ta minuta je baš bila taman.
Baš sam volio igru radi toga jer nije bila fokusirana na čisto rushanje i akciju, nego i na malo laganiji ritam i taktiku koju je sad dosta teže izvesti. Bilo je dobro što smo kao attackeri znali igrati igru živaca pa do zadnjih par sekundi čekali i slagali napad. Kao fuze sam znao postaviti na jednu stranu gadget, a izrushati sa druge ali je sad to dosta teže kad te vrijeme steže jer ne stigneš otići na drugu stranu. Pogotovo na ovoj novoj mapi di se svi za sad gube.
Jebalo ih drkanje po stvarima koje nitko nije tražio.