Neka vrate Megana i svi sretni i zadovoljni... Ovo ostalo je samo za kolekciju...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neka vrate Megana i svi sretni i zadovoljni... Ovo ostalo je samo za kolekciju...
Za kolekciju mi i treba, i za achievement...
Ako na stazi Clubhouse & Hollis u C klasi odvezeš ispod 1:40 bez powerupsa (skilove stavi koje hoćeš), onda možeš reći da je sve ostalo za kolekciju.
Ako na stazi Clubhouse & Hollis u C klasi odvezeš ispod 1:40 bez powerupsa (skilove stavi koje hoćeš), onda možeš reći da je sve ostalo za kolekciju.
Sa kojim autom? Nemoguće je bez powerupsa???? :)
Sa kojim autom? Nemoguće je bez powerupsa???? :)
Midzan21 kaze da samo Megane vrijedi, a sve ostalo je za kolekciju, pa eto dajem mu izazov.
Osim toga, ispod 1:50 (ONO 1:40 ZANEMARI, GREŠKOM SAM SMANJIO 10SEC) je moguće ali sa Cliom
Midzan21 kaze da samo Megane vrijedi, a sve ostalo je za kolekciju, pa eto dajem mu izazov.
Osim toga, ispod 1:50 (ONO 1:40 ZANEMARI, GREŠKOM SAM SMANJIO 10SEC) je moguće ali sa Cliom
Jel može megan u c klasu? Može...?
Jel može megan u c klasu? Može...?
Naravno da može
Clio je zvjerka, i ja ga čekam i IGC..
nema sanse :) kako sam ja ljude je8ao u mozak sa meganom (po zavojima) a i kolega jedan moj isto ima oko 735 na meganu i njega su ljudi proglasavali citerom i slicno, a covjek samo svoje vozi...megane tako dobro drzi ceste, dok ostali lambo, zonde, mclareni i slicno bjeze i zavojima, megan samo kao po tracnicama i prestignemo ih...nikakav problem
i ne zovi me u igru, jer nemam volje igrati nista, nisam ovo igrao pol godine sigurno
btw tvoj megan je 100% onaj policijski koji je serijski vec malo jaci...jer moj je skoro pa sa najboljim dijelovima, a razlika je 9...po meni nemoze moj na 745 doc nema sanse...740 max
nema sanse :) kako sam ja ljude je8ao u mozak sa meganom (po zavojima) a i kolega jedan moj isto ima oko 735 na meganu i njega su ljudi proglasavali citerom i slicno, a covjek samo svoje vozi...megane tako dobro drzi ceste, dok ostali lambo, zonde, mclareni i slicno bjeze i zavojima, megan samo kao po tracnicama i prestignemo ih...nikakav problem
i ne zovi me u igru, jer nemam volje igrati nista, nisam ovo igrao pol godine sigurno
btw tvoj megan je 100% onaj policijski koji je serijski vec malo jaci...jer moj je skoro pa sa najboljim dijelovima, a razlika je 9...po meni nemoze moj na 745 doc nema sanse...740 max
Čuj u redu to je tvoje mišljenje, ja i ti možemo pričat svašta... Ali statistika je NEUMOLJIVA, ona svoje jasno govori, pa ti malo prošvrljaj po stazama kad uhvatiš vremena ;)
Hoce biti besplatno obnavljanje TH-a?
nije to policijski.. to je bio gift za kupnju boosta imam isti takav
da C klasa xD
gledaj mog:
A vidi mog. ;)
Samo svejedno može lizat dupe mojoj zondi F u a klasi, kako po ravnom tako i po zavojima... ;)
Po slikama oba imate iste dijelove. Svi su ultra tuned?
da ultra su...samo sta njegov je megan gendarmerie, onaj od francuske policije koji je u startu jaci...
da C klasa xD
gledaj mog:
A vidi mog. ;)
Samo svejedno može lizat dupe mojoj zondi F u a klasi, kako po ravnom tako i po zavojima... ;)
Po slikama oba imate iste dijelove. Svi su ultra tuned?
Samo ovi moji su novi djelovi još jednu boju iznad narančastih neka maslinasto zelena, to su oni sami stavili na neke aute pa i na tog megana. Još nisam nakon utrke osvojio niti jedan takav dio valjda nisu u opticaju.
da ultra su...samo sta njegov je megan gendarmerie, onaj od francuske policije koji je u startu jaci...
Ma nije bolan, bio prije dva tjedna na sniženju za cca 4 000 sb pa sam ga uzeo...
I vidim da su ga odonda povukli, nema ga u prodaji...
info: fora body kit za cobalta za jeftine IGC pare
Odličnu si boju izvuko :D
Samo ovi moji su novi djelovi još jednu boju iznad narančastih neka maslinasto zelena, to su oni sami stavili na neke aute pa i na tog megana. Još nisam nakon utrke osvojio niti jedan takav dio valjda nisu u opticaju.
O kakvim dijelovima pričaš??? Ajde stavi kursor na svaki od tih dijelova, poslikaj, pa ih postaj. I dobio si ih s autom??
info: fora body kit za cobalta za jeftine IGC pare
Taj body kit je predobar. Ja sam svojem skinuo i spojler. I nije im baš neki izbor za IGC
O kakvim dijelovima pričaš??? Ajde stavi kursor na svaki od tih dijelova, poslikaj, pa ih postaj. I dobio si ih s autom??
Evo idem bit ću gotov za 15-ak min pa ću ti postat...
e jebga brale, ti imas 18, ja nisam naisao nigdje na jace od 17...
e jebga brale, ti imas 18, ja nisam naisao nigdje na jace od 17...
Ja sam ga kupio samo radi tih novih dijelova fora su mi...
Da li pozna ko ovog malog Lončara što je #40-i na svijetu? http://nfstimes.com/nfsw/pc/LONCAR96
Evo... Da dobio sam ih sa autom, kako to da nisi vidio????
Šta ne pregledavaš koji se auti nude na sniženju?
Kad je auto za IGC, onda ne gledam da li su na sniženju . Uglavnom, o ovim dijelovima se do sada samo pričalo i navodno će doći kroz neko vrijeme, kao što su došli i ultra dijelovi.
Evo... Da dobio sam ih sa autom, kako to da nisi vidio????
Šta ne pregledavaš koji se auti nude na sniženju?
Kad je auto za IGC, onda ne gledam da li su na sniženju . Uglavnom, o ovim dijelovima se do sada samo pričalo i navodno će doći kroz neko vrijeme, kao što su došli i ultra dijelovi.
Bost auti su samo na sniženju, svaki tjedan se mijenjaju, tamo u car dealeru di piše on sale, ili te nisam dobro razumio...