Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.949
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Neka vrate Megana i svi sretni i zadovoljni... Ovo ostalo je samo za kolekciju...

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Need for Speed World Online
midzan21 kaže...

Neka vrate Megana i svi sretni i zadovoljni... Ovo ostalo je samo za kolekciju...

Za kolekciju mi i treba, i za achievement...

13 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

Ako na stazi Clubhouse & Hollis u C klasi odvezeš ispod 1:40 bez powerupsa (skilove stavi koje hoćeš), onda možeš reći da je sve ostalo za kolekciju.

13 godina
Bumbilek kaže...
midzan21 kaže...

Ako na stazi Clubhouse & Hollis u C klasi odvezeš ispod 1:40 bez powerupsa (skilove stavi koje hoćeš), onda možeš reći da je sve ostalo za kolekciju.

Sa kojim autom? Nemoguće je bez powerupsa???? :)

13 godina
neaktivan
Božoo kaže...
Bumbilek kaže...
midzan21 kaže...

Sa kojim autom? Nemoguće je bez powerupsa???? :)

Midzan21 kaze da samo Megane vrijedi, a sve ostalo je za kolekciju, pa eto dajem mu izazov.

Osim toga, ispod 1:50 (ONO 1:40 ZANEMARI, GREŠKOM SAM SMANJIO 10SEC) je moguće ali sa Cliom

13 godina
Bumbilek kaže...

Midzan21 kaze da samo Megane vrijedi, a sve ostalo je za kolekciju, pa eto dajem mu izazov.

Osim toga, ispod 1:50 (ONO 1:40 ZANEMARI, GREŠKOM SAM SMANJIO 10SEC) je moguće ali sa Cliom

Jel može megan u c klasu? Može...?{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 21:54 (Božoo).
13 godina
neaktivan
Božoo kaže...
Bumbilek kaže...

Naravno da može

12 godina
neaktivan

Clio je zvjerka, i ja ga čekam i IGC..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Božoo kaže...
Bumbilek kaže...

da C klasa xD

gledaj mog:

13 godina

A vidi mog. ;)

Samo svejedno može lizat dupe mojoj zondi F u a klasi, kako po ravnom tako i po zavojima... ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 9:40 (Božoo).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

nema sanse :) kako sam ja ljude je8ao u mozak sa meganom (po zavojima) a i kolega jedan moj isto ima oko 735 na meganu i njega su ljudi proglasavali citerom i slicno, a covjek samo svoje vozi...megane tako dobro drzi ceste, dok ostali lambo, zonde, mclareni i slicno bjeze i zavojima, megan samo kao po tracnicama i prestignemo ih...nikakav problem

i ne zovi me u igru, jer nemam volje igrati nista, nisam ovo igrao pol godine sigurno

btw tvoj megan je 100% onaj policijski koji je serijski vec malo jaci...jer moj je skoro pa   sa najboljim dijelovima, a razlika je 9...po meni nemoze moj na 745 doc nema sanse...740 max

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 14:05 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RuskeGTT kaže...

nema sanse :) kako sam ja ljude je8ao u mozak sa meganom (po zavojima) a i kolega jedan moj isto ima oko 735 na meganu i njega su ljudi proglasavali citerom i slicno, a covjek samo svoje vozi...megane tako dobro drzi ceste, dok ostali lambo, zonde, mclareni i slicno bjeze i zavojima, megan samo kao po tracnicama i prestignemo ih...nikakav problem

i ne zovi me u igru, jer nemam volje igrati nista, nisam ovo igrao pol godine sigurno

btw tvoj megan je 100% onaj policijski koji je serijski vec malo jaci...jer moj je skoro pa   sa najboljim dijelovima, a razlika je 9...po meni nemoze moj na 745 doc nema sanse...740 max

Čuj u redu to je tvoje mišljenje, ja i ti možemo pričat svašta... Ali statistika je NEUMOLJIVA, ona svoje jasno govori, pa ti malo prošvrljaj po stazama kad uhvatiš vremena ;)

http://nfstimes.com/nfsw/drivers

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 14:14 (Božoo).
12 godina
neaktivan

Hoce biti besplatno obnavljanje TH-a?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

nije to policijski.. to je bio gift za kupnju boosta imam isti takav

13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

da C klasa xD

gledaj mog:

Božoo kaže...

A vidi mog. ;)

Samo svejedno može lizat dupe mojoj zondi F u a klasi, kako po ravnom tako i po zavojima... ;)

Po slikama oba imate iste dijelove. Svi su ultra tuned?

15 godina

da ultra su...samo sta njegov je megan gendarmerie, onaj od francuske policije koji je u startu jaci...

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

info: fora body kit za cobalta za jeftine IGC pare

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Bumbilek kaže...
RuskeGTT kaže...

da C klasa xD

gledaj mog:

Božoo kaže...

A vidi mog. ;)

Po slikama oba imate iste dijelove. Svi su ultra tuned?

Samo ovi moji su novi djelovi još jednu boju iznad narančastih neka maslinasto zelena, to su oni sami stavili na neke aute pa i na tog megana. Još nisam nakon utrke osvojio niti jedan  takav dio valjda nisu u opticaju.

13 godina
RuskeGTT kaže...

da ultra su...samo sta njegov je megan gendarmerie, onaj od francuske policije koji je u startu jaci...

Ma nije bolan, bio prije dva tjedna na sniženju za cca 4 000 sb pa sam ga uzeo...

I vidim da su ga odonda povukli, nema ga u prodaji...

13 godina
pinelynx kaže...

Odličnu si boju izvuko :D

12 godina
neaktivan
Božoo kaže...
pinelynx kaže...

Odličnu si boju izvuko :D

eto još moram neki završni vinyl napraviti.. mislio sam nešto u stilu halloweena ali nemam sad vremena

13 godina
neaktivan
Božoo kaže...

Samo ovi moji su novi djelovi još jednu boju iznad narančastih neka maslinasto zelena, to su oni sami stavili na neke aute pa i na tog megana. Još nisam nakon utrke osvojio niti jedan  takav dio valjda nisu u opticaju.

O kakvim dijelovima pričaš??? Ajde stavi kursor na svaki od tih dijelova, poslikaj, pa ih postaj. I dobio si ih s autom??

13 godina
neaktivan
pinelynx kaže...

Taj body kit je predobar. Ja sam svojem skinuo i spojler. I nije im baš neki izbor za IGC

13 godina
Bumbilek kaže...
Božoo kaže...

O kakvim dijelovima pričaš??? Ajde stavi kursor na svaki od tih dijelova, poslikaj, pa ih postaj. I dobio si ih s autom??

Evo idem bit ću gotov za 15-ak min pa ću ti postat...

13 godina

Evo... Da dobio sam ih sa autom, kako to da nisi vidio????

Šta ne pregledavaš koji se auti nude na sniženju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

e jebga brale, ti imas 18, ja nisam naisao nigdje na jace od 17...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RuskeGTT kaže...

e jebga brale, ti imas 18, ja nisam naisao nigdje na jace od 17...

Ja sam ga kupio samo radi tih novih dijelova fora su mi...

13 godina

Da li pozna ko ovog malog Lončara što je #40-i na svijetu? http://nfstimes.com/nfsw/pc/LONCAR96

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Božoo kaže...

Kad je auto za IGC, onda ne gledam da li su na sniženju {#}. Uglavnom, o ovim dijelovima se do sada samo pričalo i navodno će doći kroz neko vrijeme, kao što su došli i ultra dijelovi.

13 godina
Bumbilek kaže...
Božoo kaže...

Kad je auto za IGC, onda ne gledam da li su na sniženju {#}. Uglavnom, o ovim dijelovima se do sada samo pričalo i navodno će doći kroz neko vrijeme, kao što su došli i ultra dijelovi.

Bost auti su samo na sniženju, svaki tjedan se mijenjaju, tamo u car dealeru di piše on sale, ili te nisam dobro razumio...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 22:29 (Božoo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice