Otkrivene specifikacije Samsungovog Galaxyja A57

poruka: 3
|
čitano: 1.409
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkrivene specifikacije Samsungovog Galaxyja A57".
7 godina

A57 vs A56 vs A55

isti ekran

ista rezolucija

ista baterija

isti RAM

ista pohrana

iste kamere

različita cijena...s tim da A55 ima mogućnost umetanja micro SD

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina

Jest. Ima žena 55 skoro dvije godine.

Skroz ok telefon. 

Pomislih, otvorit ću ovaj članak i pronaći dosta promjena..jer zašto ne, kada ovom bude 3 godine, taman taj 57.

Tragedija.

Ja više ne gledam nikakve uređaje srednjeg segmenta od kada imam Nothing phone 3(a) i 3(a)Pro.

Samsung ispadne još veća tragedija kada vidiš kvalitetu izrade, dobijeni hw, sinergiju sa zajednicom koju se osluškuje (upravo zajednica korisnika sada razvija jedan model i ovi će ga ostvariti), ažuriranja, desetine unikatnih điđa sa sw-om.

A57 će biti odličan uređaj kada je u pitanju uloženo-dobijeno. Ali to je na kraju A55 sa nekakvom AI budalaštinom.

No, tvrtku samo zanima prodaja. Dok oni ne osjete usporenu prodaju A-serije.. izaće i A59 sa skoro istim specifikacijama.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Ne znam zasto se itko bavi donjom srednjom klasom mobitela. Oni su jedino dobri da preporucim rodbini jer je 600 eura za mobitel previse.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice