Ne postoji igra!

poruka: 29
|
čitano: 4.762
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Ne postoji igra!

Tražim zanimljivu igru, da nije komercijalna, već normalna. Tražim već dva dana noviju igru da igram i našao sam ništa, sve se svodi Minecraft, COD, BF, DOTA, WOW i slične igre, ništa nema zanimljivo da me zadovolji kao prije negdje pet godina kada igru koju god da instaliram ja nju igram, nije bitan genre.

Neke od igara koje sam naveo su odlične ali sve to smori. I danas sve se igre svode na fazon glupog COD-a, uzmeš pušku i ubijaš i to je smisao igre, samo ideš i ubijaš i još ako je rađena u svemiru nedaj bože. Tražim igru koja će da me zadovolji, kada odem spavati da mislim o njoj kako ću je sutra igrati.

Jesam li ja možda porastao za igre i tržište se čitavo svelo da zadovolje mlađu publiku ? Skyrim je jedina danas igra koju ja priznam da me je zadovoljila. I danas se sve svodi na pet gaming studija, EA, Blizzard, Activision, Ubisoft itd i samo njihove danas naslove mogu da igram koje pređem za 1h i onda nemam više šta da igram.

Ima li neka igra u kojoj nešto radim, da nije samo puška i idi ubijaj, naravno da je singleplayer, neću da igram multiplayer igre, hoću nešto na čemu ću da se odmorim.

Naravno nemojte mi predlagati igre poput nekih trka, igara u svemiru, barbi, gdje je grafika plastična i hoću igru koja ima priča i priča koja se konta, a ne da mi na mapi sve pokazuje.

I kada sam već otvorio ovu temu da malo pridiskutujemo usput, da li vi mislite da su danas igre smeće ? Dobro ove competative igre, ali ove single player ?

Darko

9 16 hvala 1
13 godina
protjeran
Ne postoji igra!

Hmm....igraj SPORE !

..pa se javi kad završiš...ali pošteno ;)

0 1 hvala 0
15 godina
Ne postoji igra!

meni pak je skyrim konzolasko govno. moderi su mu popravili grafiku ali stupanj retardiranost A.I.-a u toj igri je nevjerovatan. 

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Ne postoji igra!
phnx kaže...

meni pak je skyrim konzolasko govno. moderi su mu popravili grafiku ali stupanj retardiranost A.I.-a u toj igri je nevjerovatan. 

ajde nabroji onda igre s dobri AI-om

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 2:47 (alscaul).
17 godina
Ne postoji igra!

Kingdoms of Amalur: reckoning probaj. Solidan RPG. Svidio bi ti se vjerojatno i Dear Esther, ima svoj šarm, a u suštini je umjetnička igra.

Od "FPS-a" bi ti možda sjeo Portal 2. Legend of Grimrock bi ti možda također bio privlačan ako si nostalgičan prema davnim danima gaminga.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne postoji igra!

Za zabavan sandbox GTA tip igre definitivno probaj Saints Row: The third......prepuno zabave :)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ne postoji igra!

Isti slucaj sa mnom, stvarno zadnjih par godina ne mogu da nadjem igricu koja moze da me zadrzi pored kompa duze od dva sata....pa cak i assassins creed ovaj novi, mislim da jedino njega i igram i to mozda dva tri puta nedeljno po sat vremena....jedino CS 1.6 igram skoro svaki dan po nekih sat vremena i iznerviram se i ugasim i tako svaki dan :D ali ovako retko da ostanem duze uz neku igricu, imam ih na tonu instalirane i samo mi stoje...Polazem nadu u GTA 5 i iskreno se nadam da ce da mi vrati onaj osecaj od ranije, kada sto kaze lik bukvalno razmisljam o igrici dok ne zaspim i radujem se sutrasnjem danu kada cu da je igram....Da li su igrice postale tesko sra*e ili sam i ja omatorio ne znam, mada vise mislim da su igrice postale glupe i monotone i previse idu ka realnosti, sto je totalno glupo, jer igra bi trebalo da predstavlja opustanje van realnog zivota, neke stvari koje pokrecu mastu i tamo i ostaju, a ovo sada uzas....postalo je previse ozbiljno, nema opustanja, nema maste, nema nekog osecaja koji daje neku kreativnost...Ili mozda cak je u pitanju i to sto nam je sada sve na dohvat ruke, pa mozemo da imamo sta god pozelimo i onda se prezasitimo. Secam se ranije, jbt nije ni bilo brzog interneta, pa ni ne znam koja je igrica izasla niti bilo sta, i onda se ono obradujem kada nadjem neku, pa cekam po dva, tri, cetiri meseca da je uzmem pa neko radovanje pa ono...ali eto to je bilo ranije, i ja sam bio mladji...sta znam....opet da se ponovim sve je nekako postalo ozbiljno...nema nikakve relaxacije...{#}

Moj PC  
5 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ne postoji igra!
Probaj Perspective. Drukčija je od svih, i još je besplatna.
The world is your playground.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne postoji igra!
Assassins Creed?
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne postoji igra!
Probaj The walking dead
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Ne postoji igra!
Preporučam ti Hitman Absolution i stavi težinu igre na najteze i onda igraj:) Vidjet ces, neces se moc odvojit od igre, a nocu ces smisljavat taktike kako prec level:D Skini i javi dal je dobra:)
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
Ne postoji igra!

FTL

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ne postoji igra!

Hitman,assains creed,Far Cry 2i3,Need for Speed,Gta IV,Sniper ghost warrior,Halo,Splinter Cell,Scarface,SWAT 4,Diablo,Max Payne 2i3,Battlefield,Silent Hunter,Command & Conquer,Half-life 2...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne postoji igra!

Amnesia: The Dark Descent

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne postoji igra!

Imas i na primjer Don't starve koje je prilicno zanimljiva igrica. 

http://www.dontstarvegame.com/

Zabavna interesantna ubijes par sati a malo je drugacija od ostalih.

Mozda ti tako nesto odgovara.

Poz!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ne postoji igra!

Dark Souls (obavezno igrati sa controllerom i DSfixom)

Ako volis izazove ta ce ti igra trajati 100+ sati.

Bang!

0 0 hvala 0
18 godina
Ne postoji igra!

Civilization II. Preko 15 godina. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Ne postoji igra!

Single player je toliko isfuran i toliko dosadan postao da ga igram samo iz respekta ako je prema nekoj dobroj igri...inače sve se svodi na multi i to je ono što te drži preko tisuće sati ako si zagrijan.

Počni igrati multi igre, od raznih strategija, do trka pa pucačina, svaka ima svoju čar i kad je otkriješ igrat ćeš stotine sati da i ne skužiš.

Kao i sve od glazbe, filmova i knjiga, već je viđeno i samo se kopira i rimejka tako da...ne znam čemu plakanje kako te igra ne može ''zadovoljiti''.

Zadovoljava me igra, lol kako to smiješno zvuči.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 7 hvala 0
14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Single player je toliko isfuran i toliko dosadan postao da ga igram samo iz respekta ako je prema nekoj dobroj igri...inače sve se svodi na multi i to je ono što te drži preko tisuće sati ako si zagrijan.

Počni igrati multi igre, od raznih strategija, do trka pa pucačina, svaka ima svoju čar i kad je otkriješ igrat ćeš stotine sati da i ne skužiš.

Kao i sve od glazbe, filmova i knjiga, već je viđeno i samo se kopira i rimejka tako da...ne znam čemu plakanje kako te igra ne može ''zadovoljiti''.

Zadovoljava me igra, lol kako to smiješno zvuči.

Joj ja ne znam sta je multiplayer igra, bio sam medju najboljim dota igracima u BiH. Igrao sam i WoW i Minecraft mnogo vremena. Sada me zanimaju igre od kojih necu bjesniti ako je neko bolji od mene i ubije me, vec hocu single player za opustanje.

On Topic:

Ljudi cuo sam ja za Assasssin Creed i za Far Cry ali dajte nesto sto nema na komercijalnom trzistu ?

Darko
14 godina
neaktivan
Ne postoji igra!

Cinjenica da bjesnis kad te netko ubije je vec dobar znak da cijeloj prici pristupas na "pogresan" nacin, tesko ces se onda igdje opustiti. Ja isto ne volim MP igre, igrao sam do nedavno jedino Mass Effect 3 koji je competitivni mp protiv kompa, sad igram Planetside 2, nerijetko mi je K/D ratio krama (0,7 i manje) ali gustam, igram timski i predobro mi je, ako pustis da te uvuce igra i svijet rezultat nije bitan.

Od SP igara - Bethesda je trenutni kralj. Skyrim, Oblivion, Fallout,... Za uzivanje u svijetu i mogucnost "ulaska u svijet" nema alternative, odnosno strasno je rijetka. Jedna od rijetkih igara u kojima nisam razmisljao u smislu "sad moram s likom napravit XY" nego "e sad ako odem ovdje i napravim X onda Y", odnosno potpuno sam uvucen u prvo lice - automatski 5/5 za igru.

Ako zelis uzivat u prici - BioWare. Isto bez prave konkurencije. Hoces uzivat u epskoj prici - Mass Effect 1-3. Nista drugo mu nije ravno. BioWare jednostavno zna ispricat veliku pricu, oduvijek su to znali (Baldur's Gate).

Ako zelis razmisljat o sebi i o igri - Spec Ops: The Line. Prva igra u ne znam koliko godina da sam se nakon nje osjecao kao zadnje smece i govno. Ono sta sam napravio u toj igri mi je toliko promijenilo misljenje o samom sebi da sam se gnjusao dobrih tjedan dana, a jos uvijek mi nije svejedno. Vrhunska igra - jedna od najboljih prosle godine.

Ako hoces vrhunski humor i malo mozganja - Portal i Portal 2. Valve je napravio bezvremenske klasike, svako malo im se vratim.

I naravno ako volis strategije - Civilization. Ta igra nikad ne zastarjeva, Civ IV i V cu vjerojatno imat zauvijek instalirane.

Vigilo confido
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne postoji igra!

the walking dead je emni game of d jir,  tak da si odigraj tih 5 epizoda i cekaj da izade nastavak :D

0 0 hvala 0
15 godina
Ne postoji igra!

moja preporuka, fallout. ja sam jednostavno očaran ovom igrom. fallout 3 skoro 150sati igre i još ju ne namjeravam završiti, new vegas preko 200sati igre. sviđa mi se u tim igrama što sam ovisiš o tome kako će se igra dalje razvijati temeljem odluka koje donosiš, koga ubiješ, koje linije teksta odabireš, kojim frakcijama više udovoljavaš itd. nadam se da će novi nastavak uskoro ugledati svjetlo dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ne postoji igra!

Portal 1&2

Ako vec neces nesto sa trzista, pogledaj indie igre.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 11:12 (pirat01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne postoji igra!

I ja isto dost dugo tražim neku igricu u kojoj vodim svoju firmu.. Nekako na takvu foru igrice, našao sam Capitalism II nije loša, dosta realna.

Recimo u ETS 2 kupuješ kamione i garažu i radiš svoju firmu, može i tako nešto, ali ne s kamionima jer sam već sve odigro..

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
Ne postoji igra!

Bioware radi odlične SP igre sa fantastičnom pričom, no ja bih ti prije ME serijala (čiji sam ogromni fan!) preporučio Jade Empire.

Priča je fantastična, sa puno prevrata, likovi su fora, igra nije pretjerano poznata pa možeš biti hipster u društvu... {#}

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 19:52 (Father_Dougal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Bioware radi odlične SP igre sa fantastičnom pričom, no ja bih ti prije ME serijala (čiji sam ogromni fan!) preporučio Jade Empire.

Priča je fantastična, sa puno prevrata, likovi su fora, igra nije pretjerano poznata pa možeš biti hipster u društvu... {#}

Ja sam ju baš upravo jučer završio drugi put. Igra je odlična, ali priča meni nije nešto ekstra nego je isforsirana - kao i ostale novije Bioware igre.

Inače i sam imam isti problem kao i OP da me nove igre ne mogu zadržat.

Kao konkurencija Bioware-u je Obsidian Ent. U njihovom malenom repertoaru imaju nastavke igara od većih studija(Bioware, Bethesda) i svi do jednog su meni bolje igre od "orginala".

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 20:10 (blackjobmamba).
14 godina
odjavljen
Ne postoji igra!

Valjda će GTA da me spasi depresije :)

Darko

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Joj koliko drame, a toliko starih igara koje ni vidio nisi a kamoli odigrao. Počni kopati...

0xBADC0DE
18 godina
Ne postoji igra!

Ima puno inde igara sa odličnim gamplayeom, atmosferom ili pričom, (ili sa svime skupa spojenim)...

To the Moon

Limbo

Braid

Bastion

Mark of the Ninja

Deadlight

Resonance

Capsized

Gemini Rue

FEZ

The Cat Lady

..............