Tražim zanimljivu igru, da nije komercijalna, već normalna. Tražim već dva dana noviju igru da igram i našao sam ništa, sve se svodi Minecraft, COD, BF, DOTA, WOW i slične igre, ništa nema zanimljivo da me zadovolji kao prije negdje pet godina kada igru koju god da instaliram ja nju igram, nije bitan genre.
Neke od igara koje sam naveo su odlične ali sve to smori. I danas sve se igre svode na fazon glupog COD-a, uzmeš pušku i ubijaš i to je smisao igre, samo ideš i ubijaš i još ako je rađena u svemiru nedaj bože. Tražim igru koja će da me zadovolji, kada odem spavati da mislim o njoj kako ću je sutra igrati.
Jesam li ja možda porastao za igre i tržište se čitavo svelo da zadovolje mlađu publiku ? Skyrim je jedina danas igra koju ja priznam da me je zadovoljila. I danas se sve svodi na pet gaming studija, EA, Blizzard, Activision, Ubisoft itd i samo njihove danas naslove mogu da igram koje pređem za 1h i onda nemam više šta da igram.
Ima li neka igra u kojoj nešto radim, da nije samo puška i idi ubijaj, naravno da je singleplayer, neću da igram multiplayer igre, hoću nešto na čemu ću da se odmorim.
Naravno nemojte mi predlagati igre poput nekih trka, igara u svemiru, barbi, gdje je grafika plastična i hoću igru koja ima priča i priča koja se konta, a ne da mi na mapi sve pokazuje.
I kada sam već otvorio ovu temu da malo pridiskutujemo usput, da li vi mislite da su danas igre smeće ? Dobro ove competative igre, ali ove single player ?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra