Inače sam slušo User Tracks. Na trenutke su kombinacije događaja i muzike bili brutalni lol. I možda nešta malo Playback FM. Ali ništa mi nisu valjale radio stanice u san andreasu. Jedini radio koji mi je prirastao srcu je bio VRock, još iz Vice City. Taj sam radio slušo s guštom.
Inače sam slušo User Tracks. Na trenutke su kombinacije događaja i muzike bili brutalni lol. I možda nešta malo Playback FM. Ali ništa mi nisu valjale radio stanice u san andreasu. Jedini radio koji mi je prirastao srcu je bio VRock, još iz Vice City. Taj sam radio slušo s guštom.
Joj kad se samo sjetim legendarnog Vice Citya i radia VRock bio mi je najbolji,tamo sam cuo prve pjesme koje su mi danas najbolje,i onaj govor između je bio dobar i smjesan, kolko se sjecam bio je onaj neki DJ Lazlow koji je pustao pjesme.
Joj kad se samo sjetim legendarnog Vice Citya i radia VRock bio mi je najbolji,tamo sam cuo prve pjesme koje su mi danas najbolje,i onaj govor između je bio dobar i smjesan, kolko se sjecam bio je onaj neki DJ Lazlow koji je pustao pjesme.
Ima jedna pjesma na radio stanici koja je bila hit '70ih ili '80ih, šteta što sam zaboravio kako se zove...
Ima jedna pjesma na radio stanici koja je bila hit '70ih ili '80ih, šteta što sam zaboravio kako se zove...
Jel se sjećaš možda kako idu riječi od pjesme?
Ne sjećam se ničeg više, jedino što znam je da je bio rock hit...
Potražit ću taj stari CD i možda ju nađem ili ću install Vice City (ionako sam to imao u planu) pa pronaći..
Evo ovo je Track lista pjesama:
Twisted Sisters - I Wanna Rock
Megadeth - Peace Sells
Motley Crue - Too Young Too Fall in Love
Ozzy Osbourne - Bark at The Moon
Iron Maiden - 2 Minutes to Midnight
Anthrax - Madhouse
Slayer - Raining Blood
Judas Priest - You got Another Thing Comin
Love Fist - Dangerous Bastards
Tesla - Cumin Atcha
Love Fist - Fist Fury
David Lee Roth - Yankee Rose
Autograph - Turn Up The Radio
Alcatrazz- God Blessed Video
The Cult -She Sells Sanctuary
Quiet Riot - Cum On Feel the Noize
Lower Boy - Working for the Weekend
I'm rap fan ;)
I od Tupaca (legenda), snoopa, drea...
Našao sam ju.
Pjesma se zove.
Quiet Riot - Cum on Feel the Noize
ma ja sam reko da se piše o igri a ne o radio stanicama
P.S
Imaš dosta domaćih servera...
Balkan - Ekspress RolePlay itd...
e da a ja nisam našo u svom sa-mp
kds-t
kod kuće HR1
Samo USERS TRACK PLAYER
Ja osobito volim kad sam u LS-u WCTR i radio los santos. Kad sam u sf- onda K-Rose a kad sam u las venturasu onda dosta volim k-jah.
k-rose -dear john