Maple Story EU

poruka: 9
|
čitano: 2.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Maple Story EU

Koji ste LVL, koji job, koliko imate mesosa, koji vam je naziv lika i koliko sati igrate po danu?

Ja sam Hunter lvl 37 (maloprije dobio), imam 850k, naziv lika je naravno Najbrzi i igram 2h pa nadalje po danu...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Maple Story EU

Evo nakon nekog vremena, napredovao sam na lvl 47, a planiram na lvl 50, imam 13 milijuna mesosa, početnicima ću rado pomoći, a iskusnijima [veći lvl] ću pozajmiti ili dati mesose...na Europe Maple Story ima nas dosta Hrvata i iz okolice...

Evo za download igre: DOWNLOAD [kliknite na MSE Downloader i pokrenite kad se skine]

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maple Story EU

E bi mogel meni malo pomoci bar da dojdem na nesto veci lvl sad sam 25 bar da dojdem na 40, aj molim te ak ti nije tesko . OD KUD TI TOLKO PARA !!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Maple Story EU
G1g1 kaže...

E bi mogel meni malo pomoci bar da dojdem na nesto veci lvl sad sam 25 bar da dojdem na 40, aj molim te ak ti nije tesko . OD KUD TI TOLKO PARA !!!!!!!!

Mogu pomoći, samo mi reci kako ti se zove lik u igri! Dodaj si za buddy-a "CroLeon" to mi je burazov lik, on je lvl 32 Fighter, pomoću ti s njegovim likom! Danas sam dobio lvl 51 na svom liku [IGN: Najbrzi], imao sam prije više od tjedan dana 15 milijuna mesosa, ali sada imam 5.3 milijuna jer sam kupio neke stvari za sebe...samo mi se javite u igri: uglavnom budem ujutro 9-12h ili navečer 19-24h...
14 godina
neaktivan
Maple Story EU

Igra li netko jos uvijek ovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Maple Story EU
Ithuriel kaže...

Igra li netko jos uvijek ovo?

Igram ja, ali nisam igrao već 2 mjeseca. Svake godine napravim pauzu od par mjeseci jer igram neke druge igre. Koji si LVL? Dodaj me u buddy:

Najbrzi i NajbrzL

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
neaktivan

I ja sam trenutno u takvoj pauzi. Likova imam vise. Trenutno su mi primarni CreepKiller (123lvl Paladin) i Pangean (115lvl priest). 

No, kako rekoh, trenutno odmaram. {#}

14 godina
neaktivan
Maple Story EU

Igra li jos tko?
Ja sam se odlucila prebaciti sa GMS na MSE pa nemam s kim igrati :/

Ako itko igra javite mi se, igram na Kradii: Mrkvica, JarOfGoo

0 0 hvala 0
17 godina
TakeTwo kaže...

Igra li jos tko?
Ja sam se odlucila prebaciti sa GMS na MSE pa nemam s kim igrati :/

Ako itko igra javite mi se, igram na Kradii: Mrkvica, JarOfGoo

Igram ja još uvijek, ali ne često. Budem ti se javio.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice