Koji ste LVL, koji job, koliko imate mesosa, koji vam je naziv lika i koliko sati igrate po danu?
Ja sam Hunter lvl 37 (maloprije dobio), imam 850k, naziv lika je naravno Najbrzi i igram 2h pa nadalje po danu...
Koji ste LVL, koji job, koliko imate mesosa, koji vam je naziv lika i koliko sati igrate po danu?
Ja sam Hunter lvl 37 (maloprije dobio), imam 850k, naziv lika je naravno Najbrzi i igram 2h pa nadalje po danu...
Evo nakon nekog vremena, napredovao sam na lvl 47, a planiram na lvl 50, imam 13 milijuna mesosa, početnicima ću rado pomoći, a iskusnijima [veći lvl] ću pozajmiti ili dati mesose...na Europe Maple Story ima nas dosta Hrvata i iz okolice...
Evo za download igre: DOWNLOAD [kliknite na MSE Downloader i pokrenite kad se skine]
E bi mogel meni malo pomoci bar da dojdem na nesto veci lvl sad sam 25 bar da dojdem na 40, aj molim te ak ti nije tesko . OD KUD TI TOLKO PARA !!!!!!!!
E bi mogel meni malo pomoci bar da dojdem na nesto veci lvl sad sam 25 bar da dojdem na 40, aj molim te ak ti nije tesko . OD KUD TI TOLKO PARA !!!!!!!!
Igra li netko jos uvijek ovo?
Igra li netko jos uvijek ovo?
Igram ja, ali nisam igrao već 2 mjeseca. Svake godine napravim pauzu od par mjeseci jer igram neke druge igre. Koji si LVL? Dodaj me u buddy:
Najbrzi i NajbrzL
I ja sam trenutno u takvoj pauzi. Likova imam vise. Trenutno su mi primarni CreepKiller (123lvl Paladin) i Pangean (115lvl priest).
No, kako rekoh, trenutno odmaram. 
Igra li jos tko?
Ja sam se odlucila prebaciti sa GMS na MSE pa nemam s kim igrati :/
Ako itko igra javite mi se, igram na Kradii: Mrkvica, JarOfGoo
Igra li jos tko?
Ja sam se odlucila prebaciti sa GMS na MSE pa nemam s kim igrati :/
Ako itko igra javite mi se, igram na Kradii: Mrkvica, JarOfGoo
Igram ja još uvijek, ali ne često. Budem ti se javio.