Ja necu koristiti nikakve treinere i oruzja i modove jer ocu to odigrati u full verziji.
Upravo to.
Ne kontam vas, spoilat ćete si cijelu igru.. znam da je teško odolit ali ono..
Ja necu koristiti nikakve treinere i oruzja i modove jer ocu to odigrati u full verziji.
Upravo to.
Ne kontam vas, spoilat ćete si cijelu igru.. znam da je teško odolit ali ono..
Baš sam probao trainer, ima više oružja nego sam očekivao, samo mi je žao što nema zolje :)
ma kakva zolja?sta ce ti to?ja sam uopce zaboravio to, fuckas to
Baš sam probao trainer, ima više oružja nego sam očekivao, samo mi je žao što nema zolje :)
npr. ?
Ne kontam te baš...
Možeš pojasniti pitanje?
npr. ?
Ne kontam te baš...
Možeš pojasniti pitanje
Koliko ja znam pitao je isto što sam ja htio a to je koja su to oružja koja ti nisi očekivao.
da, upravo to, koja sve oružja imaš ?
Ne znam im baš imena ali evo ovako:
2 pištolja
2 revolvera
sačmarica
5 strojnica
2 puške
bomba
koktel
Ne znam im baš imena ali evo ovako:
2 pištolja
2 revolvera
sačmarica
5 strojnica
2 puške
bomba
koktel
sad si spoilo onima koji su htjeli biti ocarani cijelom igrom.
Ne nego si ti spoilao svojim citiranjem jer on je stavio tekst kao spoiler.
uredio je bio -.-'
On je stavio u spoiler, ti si ostavio citat, tako da im sad ti spoilaš, uredi post.
sad si spoilo onima koji su htjeli biti ocarani cijelom igrom.
Ne nego si ti spoilao svojim citiranjem jer on je stavio tekst kao spoiler.
uredio je bio -.-'
Ali ti nisi!!!!!
Ekipa kvarite si igru. Bezveze igrate demo a kad izađe igra bit će vam sve već viđeno
a ne nisam
Dosadni ste više s time da s trainerima i raznim patchevima kvarim sebi igru i doživljaj... Ako je ikome kvarim, onda je to sebi, a zašto bi vas to bilo briga?
Ako prije gledanja filma pročitam radnju, da li sam onda vama naštetio?
On je stavio u spoiler, ti si ostavio citat, tako da im sad ti spoilaš, uredi post.
Daali ja sam citirao njegov tekst na kojem nije bilo spoilera.
Dosadni ste više s time da s trainerima i raznim patchevima kvarim sebi igru i doživljaj... Ako je ikome kvarim, onda je to sebi, a zašto bi vas to bilo briga?
Tocno to....nego dal ima kakvih boksera, palica?
Da li je moguće nekako isključiti shadows? Poptuno, dakle da ne budu na low već da ih uopšte nema.
Anyone?
Zna li netko gdje bih mogao naći sliku gdje u traileru na kraju igre Vito i onaj debeljko upadaju u stan?
Tocno to....nego dal ima kakvih boksera, palica?
zasad nema i vjerovatno nece ni biti
Baš me zanima koliko će igra biti 'teška', tj. koliko će GB imati..Što vi mislite?
Po mojoj procjeni 6-8 gb...
6-8? Pa to je po današnjim mjerilima poprilično malo..
a šta bi ti? 15-20?
a šta bi ti? 15-20?
Ja znam da če xbox verzija imati 8gb.
Sjecate se kako su neke, ako ne vecinu namucile utrke u prvom dijelu? E pa vasim patnjama je dosao kraj, u ovom dijelu vas nece mucit utrke, ali bez brige, stvaraoci igre vas nisu zaboravili...u ovom dijelu na scenu stupaju...utrke konja!
Šta u igi će se moći jahati konja.
gle...j..e se meni šta ti radiš,samo kažem
Neznam, samo sam naletio na stazu za jahanje, pa reko da vam pokazem i usput se malo nasmijemo
Sjecate se kako su neke, ako ne vecinu namucile utrke u prvom dijelu? E pa vasim patnjama je dosao kraj, u ovom dijelu vas nece mucit utrke, ali bez brige, stvaraoci igre vas nisu zaboravili...u ovom dijelu na scenu stupaju...utrke konja!
Po trailerima, jahat ćemo mi svašta
Ovako da se ispričam bio sam gore stavio spojler pa sam vidio da mi jedna stvar fali i skinuo sam spojler da dopišem i kasnije sam ga zaboravio vratiti, lik koji me je opomenuo nije kriv ni za šta, on me je samo napomenuo da nisam stavio spojler...
I čudi me da nema melee oružja, jer je u 1. dijelu bilo.
Oh moj Bože. Da, bit će zahtjevnija u smislu da će zauzimat veći prostor na disku..
bila ne bila ti je nećeš moći igrati na toj konfi hahahahahaha
bila ne bila ti je nećeš moći igrati na toj konfi hahahahahaha
Ima bolji procesor nego ti pa ti govori šta hoćeš..