Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.281.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
Šef kaže... 

Znači, ako sam patchao igru na no time limit, onda ovo s promjenom vremena ne radi?

prvo inslatiraj mafiu bez patcha , namjesti vrijeme , izadji iz igre patchuj je , udji u igru i neces imati vise ogranicenja , barem je meni uspjelo

gozba
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Aha. Dobro onda je sve u redu. Nikad se ne bih toga sjetio  Izlanuo se

potpisujem se

1 0 hvala 0
17 godina
Mafia 2

meni isto radi kiša.

malo zezancije za policiju. malo zezancije za policiju.
niti 2 sekunde nisu prošle od snimanja ove slike i bio sam mrtav, rasut po taksiju. niti 2 sekunde nisu prošle od snimanja ove slike i bio sam mrtav, rasut po taksiju.
Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

meni isto radi kiša.

kako se aktivira fps u lijevom kutu

http://gtabalkan.com
17 godina
joze kaže...
Joe Cavallo kaže...

meni isto radi kiša.

kako se aktivira fps u lijevom kutu

To je od Frapsa.

BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Ljudi jel ima neko iskustva sa grafuljom Palit GeForce GTX 275 od 896 mb kako se pokazala u ovoj igri ?

gozba

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ljudi, čitam topic i ne vidim da neko ima problema s rušenjem igre. Nisam dosta dugo ništa igrao, pa bi možda trebao updetat directX ili to igra sama napravi prije pokretanja?

Čim uđem u igru, dakle kad zazvoni telefon igra mi se sruši. Onda sam restartao komp (jer ga prije toga nisam par dana) i nakon toga je radilo OK nekih 15 min, pa se opet srušila.

Driveri za grafu su novi, skinuti prije pokretanja igre.

U čemu bi mogao biti problem? Kaj da updetam još?

0 0 hvala 0
17 godina
Piksa kaže...

Ljudi, čitam topic i ne vidim da neko ima problema s rušenjem igre. Nisam dosta dugo ništa igrao, pa bi možda trebao updetat directX ili to igra sama napravi prije pokretanja?

Čim uđem u igru, dakle kad zazvoni telefon igra mi se sruši. Onda sam restartao komp (jer ga prije toga nisam par dana) i nakon toga je radilo OK nekih 15 min, pa se opet srušila.

Driveri za grafu su novi, skinuti prije pokretanja igre.

U čemu bi mogao biti problem? Kaj da updetam još?

ak su novi driveri a i dalje se rusi prati malo temperature na grafickoj, procu i maticnoj..moguce da se nest pregrijava..

http://jacobmails.com/pages/index.php?refid=vtxcro - u jednom danu sam zaradio 100$..probate i vi...a samo sam kliknuo na 10 stranica i proveo 40sekundi na njima..
15 godina
Mafia 2

Evo Mafia II +28 trainer.

Devconsole 0.3

EDIT:Skinuo sam s FileFronta originalni mafia2.exe

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 10:19 (softwaremaniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Evo Mafia II +28 trainer.

Devconsole 0.3

EDIT:Skinuo sam s FileFronta originalni mafia2.exe

Steam - Library - Games - Mafia 2 Demo - desni klik - Properties - Local files - Verify integrity of game cache.

ma da
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Dal mi možete reći koji je to grad Empire Bay ???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
repel kaže...

Dal mi možete reći koji je to grad Empire Bay ???

Nijedan. Uzimali su dijelove New Yorka, Chicaga i ostalih gradova, ali sam grad nije kopija nijednog stvarnog grada.

potpisujem se
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Bio sam malo guglao pa sam vidio neki Empire Bay u Australiji, pa reko...?

0 0 hvala 0
16 godina
repel kaže...

Kolko znam u Mafiji 1 je onaj grad bio malo Chicago više New York  pošto je imao u sredini otok, i bili su neki slični mostovi i onaj tunel ispod vode.

Nakraju mafije 1 se pričalo da se Tommy preselio na drugi kraj države, znači ipak je negdje u americi.

A i 2K ne naziva gradove po pravim nazivima, znači da se Empire Bay sasvim slučajno poklapa sa tim nekim gradom iz Australije.

EDIT: Empire Bay je baziran na New Yorku i San Franciscou

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 11:34 (Jack Sparrow).
15 godina
repel kaže...

mafijaši u australiji,to nekako ne leži....

15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
repel kaže...

mafijaši u australiji,to nekako ne leži....

Bilo je njih bilo... samo nisu operirali tako puno kao ovi u Americi... Negdje sam cuo da je najzesci moderni gangster upravo na podrucju Autralije.... :D

http://wikibin.org/articles/australian-mafia.html

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Kako da aktiviram ove trainere jer mi ne želi.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...

Moraš označi ono što želiš aktivirat

15 godina
neaktivan
AFK kaže...
XXL Gamer kaže...

Moraš označi ono što želiš aktivirat

Ma pričaj mi malo moli te šta moram pa vidim i sam rekao sam da mi ne želi pa dali postoji nešto što još treba napraviti prije označavanja.

ma da
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Pricaju dvije zenske ispred kuce:

A: Jucer sam predlozila muzu da kupimo kucu

B: I kako je reagirao na to?

A: Kao i obicno, nije se slozio.

B: Ja neznam zasto mi njih trpimo uopce.

Zamisli meni moj nije kupio dijamante za rodjendan.

A: Sta on misli?!?

B: Osjecala sam se tako lose.

A: Znas ti sta bi mi trebale uciniti?

B: Sto?

A: (tiho govoreci) Trebale bi postati lezbijke.

(obje se opale smijat)

B: Da, da, citala sam o tome u xy magazinu i kazu da je to sada IN

A: Definitivno trebamo.

B: Jos cemo se cut kasnije. Vidimo se. Bokić

A: Bokić.

SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh zaustavite se koji put pored ovih sto pricaju, moze se cut pisurija svakakvih, isto ko ona reklama na radiju, kad lik kaze da rade na "smanjivanju" kompjutera, jos malo pa ce moc stat i u garazu a lik ga pita a kamo cu sa autom SmijehSmijeh

ps. valjda se ne ljutite sto sam odmah preveo Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 13:29 (zeex).

18 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo malo "Did you know?":

• Did you know that if you're wanted you can use any phone to call a police Sgt to get unwanted!

Collected from the thread:

• Did you know that if someone is out to k..kill you the gun store owner will p..protect you?

• Did you know that if you hide in the tall bush outside Vito's house while the feds are after you.. The cops will never ever find you?

• did you know driving into water loses the police if they are chasing you as they follow you in and die but you respawn on the land

• did you know if you shoot the lock on a car it opens

• did you know that if you kill the owner of a resturant and come back, it will have "ribbons" in front of the door that you cannot enter. This also make stuff you can rob be gone, like clothes and money.

• If you park the car with the wheels cut (turned), and get out they will stay cut.

• Did you know that if you need to make a phone call and someone is in the phone booth you want to use, you can act all tough and force them out. It is hilarious...

• Did you know that  

1. If you ride in reverse with 60 km/h, the cops won't give you a ticket for speeding?
  2. There's a ramp next to the bridge, and you can use it to jump over it even with a truck?
  3. If the police catches you kill people in the car, when you get out of it they don't recognize you?
  4. if you're chased by the police, change your clothes or go repair your car they won't know it's you?
  5. you can't die in a car crash if you're in a truck or bus?
  6. if you get wider rims, you improve the car's handling and it won't slide as much?
  7. you can grind a rail with your car? ( only found one place to do it)
  8. if you paint your car pink, people will think you're gay?

• Did you know? You can get you shoes shined by the little park in front of your house

• did you know that you can lose your hubcaps?

• Did you know that you can climb on top of a bus, and lift along?

• Did you know that if you wear a shirt with roled up sleaves they roll down (the shirt looks like a normal long sleev shirt if you know what i mean) if you shoot or fight alot?

Cool

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 13:43 (nidjo123).
Moj PC  
6 0 hvala 8
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Da li je moguće nekako isključiti shadows? Poptuno, dakle da ne budu na low već da ih uopšte nema.

http://redfoxyhead.blogspot.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

upalim komp odem normalno na ent..i gle ovo..sad sam u  mozilla firefox safe mod..i sve lijepo radi..a normalno ovako..!.sve je normalno na kompu..

sređeno..velik ubg..instalirao sam novu firefox..obicnu 3.8 i normalno radi..Smijeh

...A?!

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

to ti je tak kad gumicom brišeš po monitoru Smijeh

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo, skinuo sam demo preko steama, i sve je bilo dobro dok nisam pokrenuo igru. Nakon par sekundi, igra se jednostavno sruši, i pojavi se: Mafia II.exe (što li već) stoped working, windows cheking for problems i sl. Pa koji je to vrag?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

off limits ...  

... bolje da demo uopće nije ni izaša , kvari se dosta toga uz puste trainere i patcheve .

ljudi izdržite još malo da igrate igru kako triba ...   :)

Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ali ja ne mogu vjerovati kakva je to grafika na ovim screenshotevima...Smijeh

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

upalim komp odem normalno na ent..i gle ovo..sad sam u  mozilla firefox safe mod..i sve lijepo radi..a normalno ovako..!.sve je normalno na kompu..

sređeno..velik ubg..instalirao sam novu firefox..obicnu 3.8 i normalno radi..Smijeh

fulo si temu

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Ali ja ne mogu vjerovati kakva je to grafika na ovim screenshotevima...Smijeh

Pozitivno ili negativno iznenađen.

ma da
17 godina
stype7 kaže...

off limits ...  

... bolje da demo uopće nije ni izaša , kvari se dosta toga uz puste trainere i patcheve .

ljudi izdržite još malo da igrate igru kako triba ...   :)

kako si uspio doci u crvenu(demo limit) zonu??

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice