Znači, ako sam patchao igru na no time limit, onda ovo s promjenom vremena ne radi?
prvo inslatiraj mafiu bez patcha , namjesti vrijeme , izadji iz igre patchuj je , udji u igru i neces imati vise ogranicenja , barem je meni uspjelo
Znači, ako sam patchao igru na no time limit, onda ovo s promjenom vremena ne radi?
prvo inslatiraj mafiu bez patcha , namjesti vrijeme , izadji iz igre patchuj je , udji u igru i neces imati vise ogranicenja , barem je meni uspjelo
Aha. Dobro onda je sve u redu. Nikad se ne bih toga sjetio
meni isto radi kiša.
kako se aktivira fps u lijevom kutu
meni isto radi kiša.
kako se aktivira fps u lijevom kutu
To je od Frapsa.
Ljudi, čitam topic i ne vidim da neko ima problema s rušenjem igre. Nisam dosta dugo ništa igrao, pa bi možda trebao updetat directX ili to igra sama napravi prije pokretanja?
Čim uđem u igru, dakle kad zazvoni telefon igra mi se sruši. Onda sam restartao komp (jer ga prije toga nisam par dana) i nakon toga je radilo OK nekih 15 min, pa se opet srušila.
Driveri za grafu su novi, skinuti prije pokretanja igre.
U čemu bi mogao biti problem? Kaj da updetam još?
Ljudi, čitam topic i ne vidim da neko ima problema s rušenjem igre. Nisam dosta dugo ništa igrao, pa bi možda trebao updetat directX ili to igra sama napravi prije pokretanja?
Čim uđem u igru, dakle kad zazvoni telefon igra mi se sruši. Onda sam restartao komp (jer ga prije toga nisam par dana) i nakon toga je radilo OK nekih 15 min, pa se opet srušila.
Driveri za grafu su novi, skinuti prije pokretanja igre.
U čemu bi mogao biti problem? Kaj da updetam još?
ak su novi driveri a i dalje se rusi prati malo temperature na grafickoj, procu i maticnoj..moguce da se nest pregrijava..
Steam - Library - Games - Mafia 2 Demo - desni klik - Properties - Local files - Verify integrity of game cache.
Dal mi možete reći koji je to grad Empire Bay ???
Dal mi možete reći koji je to grad Empire Bay ???
Nijedan. Uzimali su dijelove New Yorka, Chicaga i ostalih gradova, ali sam grad nije kopija nijednog stvarnog grada.
Bio sam malo guglao pa sam vidio neki Empire Bay u Australiji, pa reko...?
Kolko znam u Mafiji 1 je onaj grad bio malo Chicago više New York pošto je imao u sredini otok, i bili su neki slični mostovi i onaj tunel ispod vode.
Nakraju mafije 1 se pričalo da se Tommy preselio na drugi kraj države, znači ipak je negdje u americi.
A i 2K ne naziva gradove po pravim nazivima, znači da se Empire Bay sasvim slučajno poklapa sa tim nekim gradom iz Australije.
EDIT: Empire Bay je baziran na New Yorku i San Franciscou
mafijaši u australiji,to nekako ne leži....
mafijaši u australiji,to nekako ne leži....
Bilo je njih bilo... samo nisu operirali tako puno kao ovi u Americi... Negdje sam cuo da je najzesci moderni gangster upravo na podrucju Autralije.... :D
Kako da aktiviram ove trainere jer mi ne želi.
Moraš označi ono što želiš aktivirat
Kako da aktiviram ove trainere jer mi ne želi.
Moraš označi ono što želiš aktivirat
Ma pričaj mi malo moli te šta moram pa vidim i sam rekao sam da mi ne želi pa dali postoji nešto što još treba napraviti prije označavanja.
Pricaju dvije zenske ispred kuce:
A: Jucer sam predlozila muzu da kupimo kucu
B: I kako je reagirao na to?
A: Kao i obicno, nije se slozio.
B: Ja neznam zasto mi njih trpimo uopce.
Zamisli meni moj nije kupio dijamante za rodjendan.
A: Sta on misli?!?
B: Osjecala sam se tako lose.
A: Znas ti sta bi mi trebale uciniti?
B: Sto?
A: (tiho govoreci) Trebale bi postati lezbijke.
(obje se opale smijat)
B: Da, da, citala sam o tome u xy magazinu i kazu da je to sada IN
A: Definitivno trebamo.
B: Jos cemo se cut kasnije. Vidimo se. Bokić
A: Bokić.
zaustavite se koji put pored ovih sto pricaju, moze se cut pisurija svakakvih, isto ko ona reklama na radiju, kad lik kaze da rade na "smanjivanju" kompjutera, jos malo pa ce moc stat i u garazu a lik ga pita a kamo cu sa autom
ps. valjda se ne ljutite sto sam odmah preveo
Evo malo "Did you know?":
Collected from the thread:
Da li je moguće nekako isključiti shadows? Poptuno, dakle da ne budu na low već da ih uopšte nema.
upalim komp odem normalno na ent..i gle ovo..sad sam u mozilla firefox safe mod..i sve lijepo radi..a normalno ovako..!.sve je normalno na kompu..
sređeno..velik ubg..instalirao sam novu firefox..obicnu 3.8 i normalno radi..
...A?!
to ti je tak kad gumicom brišeš po monitoru
Evo, skinuo sam demo preko steama, i sve je bilo dobro dok nisam pokrenuo igru. Nakon par sekundi, igra se jednostavno sruši, i pojavi se: Mafia II.exe (što li već) stoped working, windows cheking for problems i sl. Pa koji je to vrag?
Ali ja ne mogu vjerovati kakva je to grafika na ovim screenshotevima...
upalim komp odem normalno na ent..i gle ovo..sad sam u mozilla firefox safe mod..i sve lijepo radi..a normalno ovako..!.sve je normalno na kompu..
sređeno..velik ubg..instalirao sam novu firefox..obicnu 3.8 i normalno radi..
fulo si temu
Ali ja ne mogu vjerovati kakva je to grafika na ovim screenshotevima...
Pozitivno ili negativno iznenađen.
off limits ...
... bolje da demo uopće nije ni izaša , kvari se dosta toga uz puste trainere i patcheve .
ljudi izdržite još malo da igrate igru kako triba ... :)
kako si uspio doci u crvenu(demo limit) zonu??