Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.280.128
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mafia 2

jeli netko uspio promjenit vrijeme. meni baš i ne uspijeva pa bih trebao pomoć. upali mi se console, upišem sve kako treba, pretisnem enter ali niš se ne dešava. šta radim krivo?

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Mafia 2
repel kaže...

Dal mi može netko stavit rezultate sa GTX 460 sa fizike i bez na rezoluciji 1280 x 1024 ?

gtx 460 može vrtit fiziku i na 1920*1080p rezoluciji kad je se kloka da nebi na toj maloj 1280*1024

16 godina
neaktivan
Mafia 2

malo je glupavo kad se autom okrenes na krov onda se ne vleces van nego odma te baci van a auto ne eksplodira niti nista

Model fashion guru.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
repel kaže...

Dal mi može netko stavit rezultate sa GTX 460 sa fizike i bez na rezoluciji 1280 x 1024 ?

gtx 460 može vrtit fiziku i na 1920*1080p rezoluciji kad je se kloka da nebi na toj maloj 1280*1024

vjerujem da može, zanima me ipak koliko daje fps-a na toj rezoluciji

16 godina
neaktivan
Joe, znači ni tebi ne radi promjena vremena? Sve ostane isto?
Meni se nekako promijeni sve, ali nebo je vedro, cesta kao da je mokra, ali auto se isto ponaša na cesti. Boje su neke tmurne....
Stavit ću 2 SSa, prije i poslije...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
odjavljen
repel kaže...
M4X kaže...
repel kaže...

zavisi koji procesor i koliko memorije...negdje od 30 do 60

15 godina
protjeran
Mafia 2

Nije, nije Mafia u pitanju, prooblem je u piću i u skitanjuuuuuuuu  SmijehSmijehSmijeh

Dinamo živi vječno

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
repel kaže...
M4X kaže...
repel kaže...

i5 760 stock i 4 gb rama na 1333mhz

kaj mislite da se clocka procesor na 4.0 ghz jel bi bilo dosta više fpsa?

sory kaj gnjavim , nemam mogućnosti probat kaj me zanima...

16 godina
neaktivan
repel kaže...
M4X kaže...
repel kaže...
M4X kaže...
repel kaže...

i5 760 stock i 4 gb rama na 1333mhz

kaj mislite da se clocka procesor na 4.0 ghz jel bi bilo dosta više fpsa?

sory kaj gnjavim , nemam mogućnosti probat kaj me zanima...

Pričekaj cijelu igru, ovo je još uvijek demo pun bugova. Nitko ti ništa ne može reći, nemaju svi kristalnu kuglu

15 godina
neaktivan
Mafia 2

znači vjerojatno će se full verzija dodatno optimizirat i  davat više fps-a?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
repel kaže...

Isuse ja cu otvorit temu u njoj ce pisat 3 recenice sta je demo igraViče.

Demo je vec gotova igra samo su je isjekli na jedan dio grada i 1 ili pola misije.

Beta je kada ce dodatno optimizirat i rijesit bugove.

Vjerojatn oce ati i nvidia izdat drivere nove pa ces dobit koji fps ali nista posebno.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Oprostite, nisam u toku u zadnje vrijeme, a vidim da je demo čak izašao pa me zanima kakva su vaša mišljenja već sada, hoće li igra biti "dobra" kao što se već diže u nebesa.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo način da se dobije noć i kiša. Isprobam pa javim jel radi sve kak treba.

EDIT: Radi bez problema. Dokaz dolje Cool  Grad je prekrasan po noći. Čak su napravili ona mala svjetla koja osvjetljavaju tablice :)

EDIT 2: Preporučam svima koji ovo budu isprobavali da odma krenu preko mosta. Kolona farova koji idu prema tebi, ulična rasvjeta, svjetla grada u pozadini... Odlično izgleda, jedva čekam full.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 22:38 (h51ph).

4 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
repel kaže...

Demo je vec gotova igra samo su je isjekli na jedan dio grada i 1 ili pola misije.

Vjerojatn oce ati i nvidia izdat drivere nove pa ces dobit koji fps ali nista posebno.

dobro, dobro bez ljutnje , nisu svi upućeni u svijet igara i PC-a toliko dobro, pa moraju i gluposti nekad pitat...

A dal se zna kada bi trebala izaći beta? Koji je to obično period nakon izlaska igre?

16 godina
neaktivan
repel kaže...
Jebasu123 kaže...
repel kaže...

dobro, dobro bez ljutnje , nisu svi upućeni u svijet igara i PC-a toliko dobro, pa moraju i gluposti nekad pitat...

A dal se zna kada bi trebala izaći beta? Koji je to obično period nakon izlaska igre?

Kakva beta? Nikad neće ni izlazit.

Kao što sam rekao, pričekaj finalnu igru iako će to GTX460 fino vrtiti na max.

jebasu123 blago receno nije pametan.

15 godina
repel kaže...

beta>demo>full game

bc2: SaPPhir3
15 godina
neaktivan
franky kaže...
repel kaže...
Jebasu123 kaže...
repel kaže...

Kakva beta? Nikad neće ni izlazit.

Kao što sam rekao, pričekaj finalnu igru iako će to GTX460 fino vrtiti na max.

jebasu123 blago receno nije pametan.

ti bi ispao pametniji da si detaljnije procitao njegov post Namigiva

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Nemoj mi druga vrijedati. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WTF?
If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
15 godina
neaktivan
Mafia 2

da sada sam skužio, logično je da ide beta pa demo...

ok, hvala čekamo full verziju.

0 0 hvala 0
16 godina
@4ucker,ako te zanimaju misljenja/dojmovi o igri,imas na 38.str ove teme moju recenziju igre.
Uglavnom,kako vidim,vecina se slaze sa onim izrecenim u recenziji tako da se o istinitoscu navedenog ne moras brinuti. ;)
Death has a thousand faces,evil only one.
15 godina
neaktivan
h51ph kaže...

EDIT: Radi bez problema. Dokaz dolje Cool  Grad je prekrasan po noći. Čak su napravili ona mala svjetla koja osvjetljavaju tablice :)

EDIT 2: Preporučam svima koji ovo budu isprobavali da odma krenu preko mosta. Kolona farova koji idu prema tebi, ulična rasvjeta, svjetla grada u pozadini... Odlično izgleda, jedva čekam full.

Može mala pomoć ako ti se da napisati kako si ti napravio da pada kiša i to jer tamo ništa ne kužim.

ma da
15 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...
h51ph kaže...

Može mala pomoć ako ti se da napisati kako si ti napravio da pada kiša i to jer tamo ništa ne kužim.

cekat cu full verziju..a stra nosim komp na ciscenje tako..da ..odma kad dođe cu probat..makar sam ga prešo 10 puta i zezam se po gradu..xD..

17 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...
h51ph kaže...

Znači ovako, prvo odeš i obrišeš mafia2.exe, upališ steam i odeš da ti provjeri fileove, pa će ti skinut default mafia2.exe (ovo trebaš samo ako si stavljo onaj time patch).

Zatim pokreneš Configurable_Injector.exe i ostaviš ga upaljenog. Onda pokreneš m2con.exe i ostaviš i njega i pokreneš mafiu. Javiš se na telefon i izađeš iz kuće. Izađeš na desktop i u konzolu kucaš:

game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideNight") za noć

game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreeRideDay") za dan i

game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreeRideDayRain") za kišu, iako meni kiša ne pada, samo bude mokro i oblačnije.

Tijekom igre (izvan kuće) možeš pritisnut F1 za sva oružja.

Ako ti se m2con.exe neće pokrenut nego izbacuje error (The program can't start because MSVCP100.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.), skini i instaliraj Microsoft Visual C++ 2010.

Morat ćeš skinut neki trainer za neograničeno vrijeme jer ovo ne radi ako je patchirano. Imaš par stranica ranije link na gamecopyworld koji sam stavio, a možeš i probat negdje dalje nać jer im je stranica trenutno down.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 23:22 (h51ph).
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Vidim da spominješ cheatanje, nema veze sa temom ali to nikako ne volim, npr. sva oružja, nikada energija ne ide etc. jer ako već igraš - igraj sa stilom i guštom :P

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
h51ph kaže...
XXL Gamer kaže...
h51ph kaže...

Znači ovako, prvo odeš i obrišeš mafia2.exe, upališ steam i odeš da ti provjeri fileove, pa će ti skinut default mafia2.exe (ovo trebaš samo ako si stavljo onaj time patch).

Zatim pokreneš Configurable_Injector.exe i ostaviš ga upaljenog. Onda pokreneš m2con.exe i ostaviš i njega i pokreneš mafiu. Javiš se na telefon i izađeš iz kuće. Izađeš na desktop i u konzolu kucaš:

game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideNight") za noć

game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreeRideDay") za dan i

game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreeRideDayRain") za kišu, iako meni kiša ne pada, samo bude mokro i oblačnije.

Tijekom igre (izvan kuće) možeš pritisnut F1 za sva oružja.

Ako ti se m2con.exe neće pokrenut nego izbacuje error (The program can't start because MSVCP100.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.), skini i instaliraj Microsoft Visual C++ 2010.

Morat ćeš skinut neki trainer za neograničeno vrijeme jer ovo ne radi ako je patchirano. Imaš par stranica ranije link na gamecopyworld koji sam stavio, a možeš i probat negdje dalje nać jer im je stranica trenutno down.

Znači, ako sam patchao igru na no time limit, onda ovo s promjenom vremena ne radi?

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina

Ne,onda moraš izbrisat mafia2.exe,Zatim pokreneš Configurable_Injector.exe i ostaviš ga upaljenog. Onda pokreneš m2con.exe i ostaviš i njega i pokreneš mafiu. Javiš se na telefon i izađeš iz kuće.Onda se vratiš na desktop i upisuješ u konzolu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 0:41 (softwaremaniac).
15 godina
neaktivan
h51ph kaže...

meni ima kise :S

gozba
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Vidim da spominješ cheatanje, nema veze sa temom ali to nikako ne volim, npr. sva oružja, nikada energija ne ide etc. jer ako već igraš - igraj sa stilom i guštom :P

Kakvo cheatanje? Reko sam da si skine trainer jer s ovim za kišu i noć ne može koristit patch za vrijeme a ta opcija ima na traineru. Ovo za sva oružja je dio injectora i skripte za vrijeme, ako želi isprobat sva oružja u demu, zašto ne? Ne prelazi punu igru, samo koristi demo da isproba sve mogućnosti konačnog proizvoda, za što demoi i služe  Namigiva

GoZbAr94 kaže...
h51ph kaže...

hm...morat ću se pozabavit svojim primjerkom Mafie, izgleda da nešto ne štima  Mršti se

potpisujem se
15 godina
neaktivan
h51ph kaže...
4ucker kaže...

Kakvo cheatanje? Reko sam da si skine trainer jer s ovim za kišu i noć ne može koristit patch za vrijeme a ta opcija ima na traineru. Ovo za sva oružja je dio injectora i skripte za vrijeme, ako želi isprobat sva oružja u demu, zašto ne? Ne prelazi punu igru, samo koristi demo da isproba sve mogućnosti konačnog proizvoda, za što demoi i služe  Namigiva

GoZbAr94 kaže...
h51ph kaže...

hm...morat ću se pozabavit svojim primjerkom Mafie, izgleda da nešto ne štima  Mršti se

ma kisa pada pa staje maloprije mi je stala

gozba
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice