Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.280.190
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mafia 2

Ja mislim da ce taj countryside u koji se navodno nemoze ic biti jedna od misija, sad neznam to mi je jedino palo napamet...

Mafia 2 - world best game
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mafia 2
ph3nom_gamer kaže...
debs kaže...

ja sam malo žalostan kaj se ni plivat nemre... :(

mene to možda i najviše smeta u cijeloj igri... autom možeš proći kroz vodu a plivat nemožeš jer se stvori freakin nevidljivi zid...

ono, neke stvari su stvarno genijalno napravili a ovakve sitnice koje se u sandbox igri očekuju izostave

nitko nije savršen pa tako ni oni Namigiva

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
17 godina
odjavljen
RE: Mafia 2?
lovac82 kaže...

ja samo mogu reći jedno... Mafia - The City of Lost Heaven "LEGENDA OD IGRE"

odlična igra je bila kad je izašla i dan danas mi je dobra što se tiče priče i igrivosti...

grafika je bila dosta dobra u to vrijeme kad je izašla, prešao sam igru negdje 3-4 puta

malo je previše realno napravljena:

imaš benzinske crpke i moraš točiti gorivo, kad ulaziš u auto moraš prvo paliti motor pa tek onda brzina itd --- nije kao GTA, također u auto imaš kilometražu, kad skrećeš pale ze žmigavci itd itd......... ima još puno stvari samo se ne mogu sad sjetiti svih

u svakom slučaju u svoje vrijeme je bila bolja od GTA 3 bar po meni

i što reći za kraj... jako iščekujem tu igru za PC... jao da bar bude priča dobra kao prvi nastavak s naravno boljom grafikom

EDIT:

da nadodam... kad se voziš brzo s autom i zabiješ se u banderu ili što već čovjek izgubi svoje zdravlje, možeš i pucati kad voziš auto

neka samo netko kaže da je igra shit... e taj nezna što je prava igra, u svoje vrijeme je bila stvarno preje.....

pa grafika je normalno bolja a za priču i cijeli ugođaj treba čekat cijelu igru

i nemože se istovremeno vozit auto i pucat,vjerojato će u full igri bit situacija gdje ćemo vozit a kolege pucat iz auta ili obrnuto

16 godina
Kora kaže...

Da, vidi se frcanje djelića betona odvaljenih mecima, kojeg nema bez Physichsa, što je meni bitno. Sparrow, jel ti imalo bilo usporeno dok si benčmarkirao, mislim jel Vito onak kao u sloumoušunu trčao?

Da jest, a jbg moja konfa nije baš u najboljim danima. Inače bez physx-a sam imao oko 30-35fps-a, a sa njim imam oko 15-20. Znači fps sa physx-om, padne za pola.

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Jeste primijetili da imate kamin u kojem gori vatra, a nema dimnjaka na kući Smijeh

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Jeste primijetili da imate kamin u kojem gori vatra, a nema dimnjaka na kući Smijeh

je fakat lol

mozda je negdi nekakva ventilacija spelana Belji se

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Kad krene crni dim ic iz motora i auto stane, super je sto ga se moze popraviti, barem do te mjere da moze krenuti opetCool

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 15:37 (zeex).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

jel ja s ati hd 4870 i c2d e7400 (3.7ghz) mogu vrtit fiziku na medium/high ali da mi igra vrti glatko... Ono šta sam prića o hacku, to je ono šta je bug.hr napravio video ati +nvidia kombinacija za phyx.

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

jel ja s ati hd 4870 i c2d e7400 (3.7ghz) mogu vrtit fiziku na medium/high ali da mi igra vrti glatko... Ono šta sam prića o hacku, to je ono šta je bug.hr napravio video ati +nvidia kombinacija za phyx.

neces moci

Model fashion guru.
15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

Možda je to jedan od onih što imaju fake vatru i fake drva? lol

http://www.fireplacesnow.com/catalog/additional_images/fireplaces/fmi_pueblo_picture_detail.jpg

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 14:34 (Kora).
16 godina

decko se sakrio da ga metak NE pogodi Smijeh

ahahahha xD  TAKE COVER !! ahahahha xD TAKE COVER !!
when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
16 godina
neaktivan
debs kaže...

ja sam malo žalostan kaj se ni plivat nemre... :(

Možda će to dodat, taj nevidljivi 'zid' na moru je da se nebi išlo van granica dema...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan

Meni taj izostanak plivanja uopće ne smeta. Realno, kad ste vidjeli gangstera iz 50ih da se u novom odijelu, punih džepova oružja, brćka na plaži. Jedino nisu trebali stavit taj nevidljivi zid, nego da se može malo, recimo do koljena, uć u vodu.

potpisujem se
16 godina
Mafia 2

Ovdje imate odgovore na većinu vaših pitanja od strane službenih radnika 2K-a Osmijeh

http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=78473

Evo, da se ne mučite tražiti, da kopiram neke odgovore na pitanja koja se često postavljaju u ovom topicu Namigiva

1.

Pitanje :

so if vito touches water does he die?

Odgovor :

He will remind you verbally that he has more important things to do than go for a swim.

2.

Pitanje :

Many members seem distraught over the no public transportation aspect. They don't understand why, considering this was a neat aspect (to hop on a trolly, or take a train) to Mafia 1. What was the motivation to take away the public transportation, why did you feel the need to?

Odgovor :

Hopefully they will stop crying when they realize how much fun driving is in Mafia II. We cut the public transportation for many reasons. It's a lot of work to get right, it presents logistical challenges, it eats up memory that can instead be used for other things, it wouldn't make full use of our radio system, and it serves no gameplay purpose whatsoever.

Besides all of that - wiseguys don't use pubic transportation. You know who takes the subway or the bus in the opinion of a wiseguy? A ****in' bum. A loser. A guy with no money and no class. A guy who can't afford a car and doesn't have the balls or the connections to otherwise acquire one. This is the big city we're talking about. Cars are a luxury few can afford, especially nice cars, and that's one of the things being a wiseguy is all about - the good life, luxury cars, nice clothes, girls, booze, etc. So if you want to play Mafia II you're going to play as a wiseguy, and I recommend you shut your mouth, grow some balls, and get yourself a car.

Ali, Vito will travel by taxi a couple of times in the story. Osmijeh

3.

Pitanje  :

is there blindfire?

can we change the crosshair? im not diggin that big one...

Odgovor :

No blind fire. Not sure about the crosshair. I've never tried to change it.

4.

Pitanje (u biti više njih) : Osmijeh

1.Ya removed the gym right.

2.Ya made empire bay alittle smaller by taking out the country side.

4.Ya changed Vito alittle.

5.Ya removed the multiple endings.

6.Are you able to buy more then one safehouse? Because wikipedia says you can.(I dont know if wikipedia is good source.)

How do you feel about all this?

Odogovor :

1. No. There never was a gym. Vito will visit a gym once during the game, but I'm not going to tell you how, why, when, or where.
2. No. There never was a countryside. There are suburbs.
3. You removed question #3, right?
4. We actually changed Vito a lot over the course of development.
5. Yes. We decided to go with the ending we all liked best.
6. There are no safehouses. Ignore everything you read on Wikipedia. The information presented there has never been accurate.

5.

Pitanje :

Is Mafia II optimized well for PC...What I wanna say is ..is it going to run well if you meet certan requirements....I only ask this because GTA IV for example runs poory on high range PC's...I hope that wont be the case with Mafia II....

Odgovor :

Yes, it runs well on PC. This is a benefit that PC users will get from the team's many optimizations for the consoles. If a tweak helped the consoles run the game better, then it usually really helps the PC run the game better. I used to run it on my Macbook Pro laptop at the voiceover recording sessions. (please don't ask what model/video/card/memory/resolution/frame rate etc.)

6.

Pitanje :

I'm not sure if you'd know much of it (Not in the art dept. really) but do you know around how many weapons there are in the game? How many in each section? And about how they're carried.

Odgovor :

I've lost track. At one point we had more than 20. The final number should be somewhere around there. There is no visual indicator on Vito as to how many weapons he's carrying. You can access all of your weapons at any time.

7.

Pitanje :

lol well it's common fact that gaming journalists dull down images and soften them to make them appear lesser in comparison to another system. Usually because the person paying their wages works for or is associated with sony and/or microsoft. Sometimes it's just from their own bias.

Odgovor :

The 2 console versions look nearly identical. Neither looks better than the other.

8.

Pitanje :

Jack, can you still fire with a handgun from inside the vehicle like in first Mafia?

Odgovor :

No. People can fire from your car though. Because this thread is filled with die-hard Mafia 1 fans, I respectfully ask you to hold all potential whining about this until after you've played the game.

9.

Pitanje :

What is the difference between arcade and simulation? Does it differ enough?

Odgovor :

Arcade is hell of a lot of fun. Simulation is more for people who like playing with a steering wheel peripheral. It makes the driving more releastic but at the same time more challenging compared to the arcade setting.

10.

Pitanje :

Can you hint at any possible plans for MP DLC or can you confidently so that there will be no multiplayer ever...

Odgovor :

Multiplayer will never exist for Mafia II. If it was in the plan though, I would not be able to hint at it. So my first sentence may be a lie...

11.

Pitanje :

Why have you decided to keep bikes out of the game? I understand that wiseguys don't ride bikes, but motorcycles were popular in the 50s, and It would be fun to see some people driving bikes.
When I think about 50s I think about movies like The Wild One. Didn't Greaser (one of the gangs in Mafia II) rode bikes?

Odgovor :

When we can create a motorcycle driving experience that's as good as our car driving experience, we'll put it in a game. This is one of those things that I agree would fit into the game world, but wasn't as easy to do as you'd think from a technical standpoint. The variety of cars makes up for it.

12.

Pitanje :

Jack can you tell me how many aproximately people are working on mafia 2?

Odgovor :

Not really sure. At one point I think we had almost 120. At this point? Maybe 10? The game is done.

13.

Pitanje :

I know u sid there was no ultra-rural areas but:

Is there any explorable areas off the main map of the city? eg: i think on the CE map there were roads leading off the map...

Odgovor :

What you see on the map is what you can explore.

14.

Pitanje :

Mafia haved side missions, the ones with Lucas Bertone, we will see this kind of side mission, is there still the casual episodes in Empire Bay like a ladie that is being menaced by a greaser or there are gone?

Odgovor :

Yes, there will be optional things you can do at certain places in the game. These are not randomly generated events though, for reasons I have stated in my answers to previous questions on this topic.

15.

Pitanje :

How many sequels will there be of Mafia ?

Odgovor :

III, IV, V, who knows... Mafia is one of those franchises that can live forever. Osmijeh

Evo, najbitnije i najzanimljivije dijelove sam podebljao Namigiva I uživajte u čitanju Cool

Moj PC  
5 0 hvala 11
15 godina
Mafia 2

uđem u demo prek steama,igram igricu,sve oke,izađem iz igrice i slika mi je siva,brightness na nula,se može to kako riješiti da se ne ponavlja?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
john_ryder kaže...

uđem u demo prek steama,igram igricu,sve oke,izađem iz igrice i slika mi je siva,brightness na nula,se može to kako riješiti da se ne ponavlja?

to je do igre, neznam dali se može popravit da se više nepojavljuje

kada ti se to dogodi , stisneš ctrl+alt+delete i cancle (ako nisi znao)

bc2: SaPPhir3
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Skinuo sam mafiu 2 i pokrenuo preko steama i kad udjem i igru sve radi ok i dok kliknem na start demo pocne mi loading pojavi se ona slika i loading te me izbaci iz igre bez ikakvog errora. Da li se kome desavalo,ima li ko rjesenje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
c4n0n kaže...

Skinuo sam mafiu 2 i pokrenuo preko steama i kad udjem i igru sve radi ok i dok kliknem na start demo pocne mi loading pojavi se ona slika i loading te me izbaci iz igre bez ikakvog errora. Da li se kome desavalo,ima li ko rjesenje?

Sa skinuo si mafiu 2 sa torrenta i onda pokrenuo preko steama tako ni meni nije radilo, jednostavno skini demo preko steama i raditi će sigurno.

ma da
16 godina
Mafia 2

Vidite ovo Osmijeh

Pitanje :

Since you've already beaten Mafia 2, do you think (since your a fan and all) it'll be game that we'll constantly keep replaying over and over again (like how many of us still replay Mafia 1, even till this day) ?

Odgovor :

I hope so. But I can tell you that it won't be another 8 years before we bring you our next game...

Je to možda neki hint da je Mafia III već u izradi, ili će uskoro biti ??? Osmijeh

Ovo ima posebo smisla imajući u obzir da se je skripta za Mafia II počela radit kada je Mafia I poslana na razmnožavanje i slanje u prodaju, a u ovoj je fazi Mafia II sada Osmijeh

Pitanje :

Orginally when did work for Mafia 2 first begin?

Odgovor :

I believe Daniel started on the original script right after the first game shipped. I think it was designed as a PS2 game or something. Remember this was 2002. Since then, obviously much has changed.

The game you will experience in August, my work started on it in late 2005. The engine and tools were in development well before that.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

life in empire bay ...     :))

Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mafia 2
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...
c4n0n kaže...

Sa skinuo si mafiu 2 sa torrenta i onda pokrenuo preko steama tako ni meni nije radilo, jednostavno skini demo preko steama i raditi će sigurno.

Sorry sto nisam napisao, skinuo sam demo preko steama i pokusao pokrenuti isto preko njega ali mi izbaci igra bez ikakvih errora.

15 godina
protjeran
Mafia 2

Jeste skužili da se možete napiti u birtiji? Samo derite po viskiju, pivu i brendiju i vidit ćete kako vam se duplaju murjaci hehe

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Jeste skužili da se možete napiti u birtiji? Samo derite po viskiju, pivu i brendiju i vidit ćete kako vam se duplaju murjaci hehe

Da al se nemre nacugat do te mjere da se zriga po barmenu. Vito je, čini se, dobro podmazan Smijeh

16 godina
neaktivan
Mafia 2
Nadam se da će napravit opijanje kao u GTA4, da nemožeš više hodat, nego teturaš. A i Vito se dosta brzo otrijezni od toliko viskija...
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
308gtsfan kaže...
Kora kaže...

Da al se nemre nacugat do te mjere da se zriga po barmenu. Vito je, čini se, dobro podmazan Smijeh

Ma ja prvo urokam barmena i onda sve goste, al ostavim samo jednog. I onda s njim na stol i: " Iznad Tešnja zora svićeeeeee, dobrodošo predsjedničeeeeee!!!"  Smijeh

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 18:53 (Kora).
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Weky kaže...

Zar je moguce da ja na prastaroj GTX 260 imam isti FPS kao i ti sa potpuno istim postavkama (PhysX Medium) bez dodatne kartice za PhysX. Nešto tu tebi nije u redu postavljeno.

Sve je dobro postavljeno 3D čmark radi normalno, radi i Mirror"s Edge i Batman. Jedino Mafia2 stvara probleme. Zapravo gameplay je još nekako imam u prosijeku 40FPS-a(Physx i ostalo na High,AA i AF uključeni) u akciji, al Benchmark je totalno u banani, nekoliko puta padne i na 10FPS-a i u konačnici utiječe na avg FPS.

Također mislim da treba pričekati nove Drivere za Grafu, a nadam se da če dečki iz 2K-a sredit bugove koje demo očito ima. Također GTX260 ima duplo više shader-a i ogromno veči bandwith i u konačnici daje podijednake rezultate sa obradom grafike+Physx-a kao što 8800GT daje samo sa Physx-om.

EDIT: Evo primjera radi moja GTX460 koja obrađuje Physx i grafiku sa Maxed out postavkama ima svega 1FPS manje nego kad 8800GT obrađuje Physx, a GTX460 grafiku.

pa tko je tu lud, onda ti ni ne trebaju 2 grafe ( jedna za fiziku, jedna za renderiranje) kada GTX 460 radi identično dobro, jednako posao kao sa 2 grafe. čemu onda stavljati 2 ?

ili je to do bugova koji još nisu optimizirani?

15 godina
neaktivan
X-Wind kaže...

13. Pitanje :

I know u sid there was no ultra-rural areas but:

Is there any explorable areas off the main map of the city? eg: i think on the CE map there were roads leading off the map...

Odgovor :

What you see on the map is what you can explore.

Ako nista drugo, barem suburbs imamo, a kako doci do njega nije ni bitno, ako treba budemo preskakali preko zida Smijeh

17 godina
odjavljen
repel kaže...
microman kaže...
Weky kaže...

Zar je moguce da ja na prastaroj GTX 260 imam isti FPS kao i ti sa potpuno istim postavkama (PhysX Medium) bez dodatne kartice za PhysX. Nešto tu tebi nije u redu postavljeno.

Sve je dobro postavljeno 3D čmark radi normalno, radi i Mirror"s Edge i Batman. Jedino Mafia2 stvara probleme. Zapravo gameplay je još nekako imam u prosijeku 40FPS-a(Physx i ostalo na High,AA i AF uključeni) u akciji, al Benchmark je totalno u banani, nekoliko puta padne i na 10FPS-a i u konačnici utiječe na avg FPS.

Također mislim da treba pričekati nove Drivere za Grafu, a nadam se da če dečki iz 2K-a sredit bugove koje demo očito ima. Također GTX260 ima duplo više shader-a i ogromno veči bandwith i u konačnici daje podijednake rezultate sa obradom grafike+Physx-a kao što 8800GT daje samo sa Physx-om.

EDIT: Evo primjera radi moja GTX460 koja obrađuje Physx i grafiku sa Maxed out postavkama ima svega 1FPS manje nego kad 8800GT obrađuje Physx, a GTX460 grafiku.

pa tko je tu lud, onda ti ni ne trebaju 2 grafe ( jedna za fiziku, jedna za renderiranje) kada GTX 460 radi identično dobro, jednako posao kao sa 2 grafe. čemu onda stavljati 2 ?

ili je to do bugova koji još nisu optimizirani?

pa sa gtx460 ti netreba druga nvidia za fiziku...samo ovu gtx 460 treba kloknut, i uvjet je da se ima procesor sa 4 jezgre

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 20:26 (M4X).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Dal mi može netko stavit rezultate sa GTX 460 sa fizike i bez na rezoluciji 1280 x 1024 ?

hvalaOsmijeh

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice