Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.280.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Mafia 2
microman kaže...
Zaboravite da ćete Vrtit fiziku na high sa 9600GT.Ja ju jedva guram na high sa 8800GT na 40FPS-a.Da bi igra bila u potpunosti fluidna treba GTS250 za Physx.

PHSYX/APEX sistemski zahtjevi:
Minimalni procesor: 2.4 GHz Quad Core
Preporučeni procesor: 2.66 GHz Core i7-920
Minimalne grafičke kartice: GeForce GTX 260 za grafiku i GeForce 9800GTX za PhysX
Preporučene grafičke kartice: GeForce GTX 480 za grafiku i GeForce GTX 285 za PhysX

lijepo piše :)

bc2: SaPPhir3
15 godina
Mafia 2

igrao demo,sve postavke na najjače,jedino sam Physx maknuo,očito ću morat uskoro mjenjat grafu,geforce neku jer se sve igre nabrijavaju na nvidiu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

btw oko 55 fps sam imao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Evo cijele mape

na ovoj tvojoj slice je izrezana ona vila koja se nalazi u ravnini sa kljucem na rubu mape skroz lijevo.

EDIT:

Jel sad valja? Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 12:02 (zeex).
16 godina
zeex kaže...
pirat01 kaže...

Evo cijele mape

U igri je malo drugacija

na ovoj tvojoj slice je izrezana ona vila koja se nalazi u ravnini sa kljucem na rubu mape skroz lijevo.

nevalja link!Iznenađen

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo mape u demou
Mozda ovo sto sam okruzio bude countryside u cijeloj igri?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 11:56 (Shmeegy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
microman kaže...
Zaboravite da ćete Vrtit fiziku na high sa 9600GT.Ja ju jedva guram na high sa 8800GT na 40FPS-a.Da bi igra bila u potpunosti fluidna treba GTS250 za Physx.

PHSYX/APEX sistemski zahtjevi:
Minimalni procesor: 2.4 GHz Quad Core
Preporučeni procesor: 2.66 GHz Core i7-920
Minimalne grafičke kartice: GeForce GTX 260 za grafiku i GeForce 9800GTX za PhysX
Preporučene grafičke kartice: GeForce GTX 480 za grafiku i GeForce GTX 285 za PhysX

lijepo piše :)

uf znači trebalo bi uložit 6-7 t kn da bi igrao sa onim kaj preporučaju. M;islim da će se tek igrat sa fizikom na high za jedno 3-4 godine kad izađu jače kartice, ako se ne varam i kad je jedinica izašla bila je overkill za tadašnje grafičke.Sramim se

Dal ima netko tko igra sa GTX 460, kakve su mu postavke? tnx

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
luckyluke kaže...
Speedlimiter - slovo ''L"

Gorivo se u demou ne trosi,valjda ce se u full verziji trositi.

Troši se, ja sam dobio upozorenje i počela mi je lampica svjetliti. Auto mi je počeo 'cukati' i ugasio se pa sam nekom crncu maznuo novi.

Zanimljivo, kad izvežeš auto iz lakirnice i prođeš kroz građevinsku zonu gdje nije asfalt auto se gadno uprlja.

Ima CarWash kod benzinske, pa ga opereš...Osmijeh

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan
repel kaže...

Dal ima netko tko igra sa GTX 460, kakve su mu postavke? tnx

Igra Microman, navodno od danas sa dvije

15 godina
neaktivan
Mafia 2

uf onda čekamo micromana sa rezultatima

4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
308gtsfan kaže...
luckyluke kaže...
Speedlimiter - slovo ''L"

Gorivo se u demou ne trosi,valjda ce se u full verziji trositi.

Troši se, ja sam dobio upozorenje i počela mi je lampica svjetliti. Auto mi je počeo 'cukati' i ugasio se pa sam nekom crncu maznuo novi.

Zanimljivo, kad izvežeš auto iz lakirnice i prođeš kroz građevinsku zonu gdje nije asfalt auto se gadno uprlja.

logično

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Hocemo se moci voziti zeljeznicom kao u prvoj mafiji?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 13:00 (nidjo123).
17 godina
nidjo123 kaže...

Ne.

To je bezz, trebali su i to staviti, daje draž igri, ja se u jedinici često vozio tramomOsmijeh

Men aren't fat, only fat women are fat.
17 godina
Mafia 2

Kad vidim da se prtljažnik može otvoriti odmah dobijem onaj osmijeh na licu pretpostavljajući kakve bi mogle biti misije :)

BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

Uspoređujem baš Liberty City mapu i Empire Bay, jel se to meni čini ili je Empire Bay radikalno manja?

Nekako sumnjam da je ono što vidimo kad TAB stisnemo u demu da je to konačna mapa

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 13:08 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

To je cijela mapa, šta se čudite? Tako su ju napravili i po meni je dovoljno jer to nije čistokrvna sandbox igra nego su developeri htjeli u vama napraviti osjećaj kao da je to film, a vi ste glavni lik u njemu. Tkzv. Epic Cinematic Experience. Zato se ne izmjenjuju dan i noć, vremenski uvjeti itd. Zato što će se oni mijenjati u priči da bi najbolje moguće dočarali osjećaje i priču. Zašto je na početku snijeg? Pa zato što je Vito došao iz vojske, ranjen, otac mu je umro, saznaje šta se sve događa, sve je tmurno, gnjecavo itd. Nadam se da razumijete Namigiva

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
Mafia 2

Meni igra sa physX-om definitivno bolje izgleda jer ostaju oni sitni djelovi po podu, neke stvari se bolje potrgaju, čak se potrgaju neke stvari koje bez physx-sa nemogu i da puno ljepše izgleda odječa, mislim kako se miće.

Ali nije opravdana tolika zahtjevnost tog physx-a, za to kolko je zahtjevan trebao bi davati duplo više.

Evo par slika

To su ti djelovi, sa physx-om To su ti djelovi, sa physx-om
Physx on Physx on
Physx off Physx off
Moj PC  
10 0 hvala 4
15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

To je cijela mapa, šta se čudite? Tako su ju napravili i po meni je dovoljno jer to nije čistokrvna sandbox igra nego su developeri htjeli u vama napraviti osjećaj kao da je to film, a vi ste glavni lik u njemu. Tkzv. Epic Cinematic Experience. Zato se ne izmjenjuju dan i noć, vremenski uvjeti itd. Zato što će se oni mijenjati u priči da bi najbolje moguće dočarali osjećaje i priču. Zašto je na početku snijeg? Pa zato što je Vito došao iz vojske, ranjen, otac mu je umro, saznaje šta se sve događa, sve je tmurno, gnjecavo itd. Nadam se da razumijete Namigiva

Ma hebi ti to, ja hooću veću mapu, da mi treba jedno 10 min da dođem s jednog kraja mape na drugi (iako s ovim automobilima će tako i biti haha). A što se tiče vremena, zar se ne bi trebalo izmjenjivati? Dan i noć, snijeg i kiša i sunce......a pod tim ne mislim kako priča ide, nego da imaš sat u igri

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Pa i trebat će ti skoro 10 minuta s jednog kraja na drugi Smijeh Mapa je veličine  10 kvadratnih milja. Jesi igro Mafiu 1? Tamo je mapa dosta manja od ove, a koliko ti treba da dođeš od točke a do točke b... Naspavaš se...

A ako hoćeš to što si nabrojao - igraj GTA.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 13:20 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Meni igra sa physX-om definitivno bolje izgleda jer ostaju oni sitni djelovi po podu, neke stvari se bolje potrgaju, čak se potrgaju neke stvari koje bez physx-sa nemogu i da puno ljepše izgleda odječa, mislim kako se miće.

Ali nije opravdana tolika zahtjevnost tog physx-a, za to kolko je zahtjevan trebao bi davati duplo više.

Evo par slika

Da, vidi se frcanje djelića betona odvaljenih mecima, kojeg nema bez Physichsa, što je meni bitno. Sparrow, jel ti imalo bilo usporeno dok si benčmarkirao, mislim jel Vito onak kao u sloumoušunu trčao?

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Več je dao svoje rezultate na 54 i 55 stranici!

15 godina
neaktivan
peraja kaže...
nidjo123 kaže...

Ne.

To je bezz, trebali su i to staviti, daje draž igri, ja se u jedinici često vozio tramomOsmijeh

Neznam točno zašto nisu, ali navodno zbog toga što na konzolama nebi bilo dovoljno radne memorije da ima još i javni prijevoz... Pa nisu mogli na kompu stavit, a na konzolama ne jer bi se konzolaša žalili i ostali zakinuti. Izlanuo se

15 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

taj "netko" sam ja. htio sam znati upravo to što si pitao. dali će biti kao neko selo pokraj grada kao u prvoj mafii ili je t osve. jer ima nekih cesta koje vode do ruba mape.

Na sluzbenom forumu kazu ljudi nema countryside, neces moci u ova "sela" na rubu mape, a hocemo li moci doci do brane nisu rekli. Vjerovatno ni od nje nista

15 godina
Zodac kaže...

Več je dao svoje rezultate na 54 i 55 stranici!

tad nije imao gtx 460 x2

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 13:38 (ph3nom_gamer).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Originally Posted by Cel-Ru

What!? you have talked about demo version... you have said that: "There will not be large pools of blood or individual blades of grass in the PS3 demo - but I don't know all the particulars, because I'm not the developer and I do not notice the differences all of you have pointed out. So my view of the demo is not your view - and why I need to double check. (Which will come next week.)" you have said PS3 demo... aren't you?

Originally Posted by 2K Elizabeth

Yes, and I am also talking about the retail PS3 version.

I have to head off the forums now - so please remember what I've said and adhere to the rules and keep this place civil.

Thanks.

Oh. Dođe mi da ni ne kupujem kako su mi se zgadili. Sve više i mislim da je istina to što govore da će PS3 korisnici dobivat free DLC samo da ne misle da su ostali zakinuti i kako bi im se mazale oči. Pobogu, nema trave, fizike, krvi, ničega! Pa otkad je PS3 postao tako slab? Slabiji od XBOX-a I to nije samo Mafia 2 u pitanju nego sve igre od 2K-a. Likovi stvarno neznaju radit igre za PS3. Na XBOX-u sve savršeno, duplo bolje izgleda... Sramota!

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

Originally Posted by Cel-Ru

What!? you have talked about demo version... you have said that: "There will not be large pools of blood or individual blades of grass in the PS3 demo - but I don't know all the particulars, because I'm not the developer and I do not notice the differences all of you have pointed out. So my view of the demo is not your view - and why I need to double check. (Which will come next week.)" you have said PS3 demo... aren't you?

Originally Posted by 2K Elizabeth

Yes, and I am also talking about the retail PS3 version.

I have to head off the forums now - so please remember what I've said and adhere to the rules and keep this place civil.

Thanks.

Oh. Dođe mi da ni ne kupujem kako su mi se zgadili. Sve više i mislim da je istina to što govore da će PS3 korisnici dobivat free DLC samo da ne misle da su ostali zakinuti i kako bi im se mazale oči. Pobogu, nema trave, fizike, krvi, ničega! Pa otkad je PS3 postao tako slab? Slabiji od XBOX-a I to nije samo Mafia 2 u pitanju nego sve igre od 2K-a. Likovi stvarno neznaju radit igre za PS3. Na XBOX-u sve savršeno, duplo bolje izgleda... Sramota!

Dobro, dobro. sad jednu zelenu lijepo za smirenje i biće sve bolje.....hehe

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Mafia 2

ja sam malo žalostan kaj se ni plivat nemre... :(

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
debs kaže...

ja sam malo žalostan kaj se ni plivat nemre... :(

mene to možda i najviše smeta u cijeloj igri... autom možeš proći kroz vodu a plivat nemožeš jer se stvori freakin nevidljivi zid...

ono, neke stvari su stvarno genijalno napravili a ovakve sitnice koje se u sandbox igri očekuju izostave

17 godina
Mafia 2

Možda smo se i mi malo razmazili, najbolje da smo bili zajedno s developerima i govorili kako gdje i šta...bit će to dobro sveNamigiva

Men aren't fat, only fat women are fat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice