zanima te ovo? http://www.lolking.net/summoner/eune/25510626#profile
Znaš kaj ti može biti, neki match od prije 6 ili više mjeseci, pa te tek sad dočekalo...
Zna se desiti :)
zanima te ovo? http://www.lolking.net/summoner/eune/25510626#profile
Znaš kaj ti može biti, neki match od prije 6 ili više mjeseci, pa te tek sad dočekalo...
Zna se desiti :)
Sutra čitav dan igram na jednom gold 1 profilu na EUW. Ako ima koji igrač na gold/silver ili low platinum za duo tryhard pm-ajte me tu na forumu. Igram od 13-18 i 21-02
šteta kaj nije neki high platinum kaj bi igral s menom 
Treba nam jedan igrač, plat 1 i više na EUNE navečer u 21:00 za malo igranja ranked teama. Svi smo oko diamonda 5. Pozicija: top.
Koji vrag je s ovom rotacijom? Pa pola champova je isto ko prosli tjedan...
Za one kojima se ne sviđa novi HUD a nisu još vidjeli došo je mod na kojem možeš složit stari HUD, http://mapskins.com/2015/07/29/season-4-hud/ .
Netko za duoQ na EUNE???
add me: Nipple of Doom
g2 sam
vecinom junglam
Evo prošlo je par dana i naviknuo sam se na novi update i HUD.
Jedino mi je i dalje malo nepregledno kad gledam na TAB-u champove, levele i iteme, ali polako se snalazim i tu.
Input lag je nestao od kako je jučer povukao neki update do par MB-a.
GG WP
Decki poceo sam iz zajebancije bacat videoklipove na YT, mozemo reci cak i hobi, jer uzivam u tome. :D
Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UClfoeU1XDytTMkH_Mu5HpTA/videos
= Disrespecting Toxic Players = Wild Card Shaco - Skin Spotlight = Double Double Kill + Dragon ( 5min igre ). = Wukong Jungle Gameplay = Wukong Juke
Znate i sami da je svaki pocetak tezak, pa vas support, tj. onima kojima se svidja bi dobro dosao. Hvala :)
Bok, trazim tim. Plat II trenutacno, support main, EUNE, 19 godina, skype/ts3.
e el jos ko ima slican problem ovako sad poslej ovog zadnjeg patcha 5.15 nemogu nista napisat u chat u lobbyu,nemam chat restriciton jer u gejmu mogu pisat normalno
17 pobjeda zaredom,znači neporažen od Plat2 0lpa...Sve solo gejmovi,jedino me par puta matchalo sa istim ljudima.
kako se meni jako gadi ovaj platinum,rekao sam da mi je silver bio 5 puta bolji od platinuma,ljudi igraju ko muhe bez glave samo umiru jedan po jedan ne mozemo imat jedan tf da smo petorica,winam 2 onda 5 spusim odvratno
e el jos ko ima slican problem ovako sad poslej ovog zadnjeg patcha 5.15 nemogu nista napisat u chat u lobbyu,nemam chat restriciton jer u gejmu mogu pisat normalno
Jel možeš vidjeti šta drugi pišu? Ima jedan bug koji se pojavljuje svako malo a to da je ti se jednostavno taj chat zbuga i ne vidiš ništa šta se piše u chatu. Relog je meni pomogo.
17 pobjeda zaredom,znači neporažen od Plat2 0lpa...Sve solo gejmovi,jedino me par puta matchalo sa istim ljudima.
kako se meni jako gadi ovaj platinum,rekao sam da mi je silver bio 5 puta bolji od platinuma,ljudi igraju ko muhe bez glave samo umiru jedan po jedan ne mozemo imat jedan tf da smo petorica,winam 2 onda 5 spusim odvratno
Osobno sam 2 tjedna bil stuckan u Platinum 2,i to samo zato jer nisam igral svoje pickove,nego sam se zajeb**al okolo i igral champove koje nemam pojma igrat.Al da sam imal loših ADCeva,imal sam ekipu koja je naočigledno bila zbustana,ali sve se to da carryat s Jannom.Trenutno se nadam preskoku u D3 danas :D
Evo upravo sam odgledao drugi meč. mislim da ga tim guši, on nije loše odigrao na Viktoru.
Hecarim i Rengar su svaki teamfight počinjali i svaki su izgubili 
daj nek mi netko objasni dali ima losijih igraca od platinuma znaci od zadnih 9 gameova 8 L 1 W ja ne kuzim dali je 60% plat boostano ili sta ljudi nemaju veze sa vezom...
Pa gle jedina konstantna si ti...
Nema smisla se zalit,znas igrat ides dalje jednostavno pravilo.
Trebam hitno supporta za team ranked, plat+ EUNE.
EDIT: našli ;)
itko za duo? platinum TomAerox ako neko hoce..
EDIT: 11 gameova 10L 1W ako netko hoce kupiti acc nek se javi ja ovo smece od igre vise ne igram...
itko za duo? platinum TomAerox ako neko hoce..
EDIT: 11 gameova 10L 1W ako netko hoce kupiti acc nek se javi ja ovo smece od igre vise ne igram...
Nije igra smeće zbog same igre, nego je takva zato što su današnji ljudi većinom smeće
Igraj sa prijateljima full premade pa ćeš vidjeti da je igra kao igra odlična.
Hoću giftat Mystery Ward, ali jednostavno ga nema u Gifting Centru kod mene. Jel ima još ko taj problem ili? 
Hoću giftat Mystery Ward, ali jednostavno ga nema u Gifting Centru kod mene. Jel ima još ko taj problem ili? 
Svima je tako.
Može li mi neko pomoći, živim u BiH i imam uslugu Moja TV od BH Telecoma, sve je bilo odlično, ali zadnje dvije sedmice mi je lol počeo strašno lagovati i konekcija se gubi dosta često.
Evo npr. ovih zadnjih dana svakih 10 ili manje minuta izgubim konekciju na računaru, i npr. dok neko gleda tv, u istom trenutku kada slika zakoči na tv-u i meni se pojavi Atempting to reconnect. TV mi je u drugoj sobi, pojačao sam mu zvuk i počeo igrati jedan custom na lolu, baš u trenutku kada slika zatrza i zakoči pojavi mi se attempting to reconnect.
Također pored tog laga problem je i gubitak konekcije koji je veoma čest, jel neko ima rješenje ili da zovem stručno lice?
Hvala! 
Ako je samo u LoLu onda je do lola, ako opcenito gubis internet, onda zovi strucnu osobu.
Pozdrav evo ako moze pomoc :) Razmisljam kupiti nekog ADC-a sad i razmisljam izmedu Dravena i Vayne-a pa koga bi mi vi preporucili i ako vam se bude dalo napisat zasto uglavnom igrao sam sa obojicom i zabavni su mi jednako i jednako sam dobro odigra :D
| 9 | Vayne |
|---|---|
| 2 | Draven |