League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends

Evo poceo opet igrat i reko idem malo s vayne, zavrsim lane 10/2 i izgubim game zavrsim s 13/9. Kako s Vayne preživjeti tf kad imaju Vi, Rene, i još je tu morgana sa svim svojim sranjima. Ja sam super nafidan, ali ako dođem i blizu fighta ova će me ultat, rene sa sunfire i hydrom će se flashat i w i ja sam gotov. Kupio sam ja GA ali nije bilo prevelike koristi. Neki pro tips možda, ili jednostavno izbjegavati biranje vayne prije nego što si oni poslože neki team.

13 godina
Hazar kaže...

Evo poceo opet igrat i reko idem malo s vayne, zavrsim lane 10/2 i izgubim game zavrsim s 13/9. Kako s Vayne preživjeti tf kad imaju Vi, Rene, i još je tu morgana sa svim svojim sranjima. Ja sam super nafidan, ali ako dođem i blizu fighta ova će me ultat, rene sa sunfire i hydrom će se flashat i w i ja sam gotov. Kupio sam ja GA ali nije bilo prevelike koristi. Neki pro tips možda, ili jednostavno izbjegavati biranje vayne prije nego što si oni poslože neki team.

Maleni skill i mechanics (nhf). Kite? Čim krene Vi na tebe, ako te zaulta, odmah baci E na nju, ili na renektona koji ide na tebe. Ti kao Vayne bi ih trebao moći brzinski ubiti. Kreći se unazad koristeći orb walking.

Jednostavno, ima gejmova gdje nećeš moći, ali kod većina moraš samo znati kako se pozicionirati..a to je iskustvo.

14 godina
X-Plosiv kaže...
Hazar kaže...

Maleni skill i mechanics (nhf). Kite? Čim krene Vi na tebe, ako te zaulta, odmah baci E na nju, ili na renektona koji ide na tebe. Ti kao Vayne bi ih trebao moći brzinski ubiti. Kreći se unazad koristeći orb walking.

Jednostavno, ima gejmova gdje nećeš moći, ali kod većina moraš samo znati kako se pozicionirati..a to je iskustvo.

Pa jel nije ult od vi otporan na cc? Nema šanse da ih brzinski ubijem. Imali smo u ekipi i Tryndu pa su likovi gradili sva moguća armor i as reduce čuda. Džaba meni orbwalking ubiju me u sekundi. Jedini način na koji bi možda nešto mogo napravit je da sam bio vani i uopće ne radio dmg i čeko da vi iskoristi ult i onda da probam počistit. Evo novi game, s Tristanom zavrsim lane 10/1 :D. Dođemo im do nexusa, ali naš full ad team s vremenom počne suckat i izgubimo. Zavrsio sam s 12/6. Imali su chogata koji je bio napred i nisam ga baš mogo ignorirat, a za ubit ga bi mi trebalo točno tolko da oni sve moje ubiju da se recallaju i da onda mene ubiju. Ne znam jel to slučajnost da dva puta za redom izdominiram lane i zavrsim s desetak killova i onda kasnije me pojedu ko malog mačka ili ja nešto krivo radim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 13:11 (Hazar).
17 godina

Sta mislite kolko ce Vel’Koz kostat? Poco sam skupljat za wukonga al mi ovaj champ super zgleda.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
12 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

Sta mislite kolko ce Vel’Koz kostat? Poco sam skupljat za wukonga al mi ovaj champ super zgleda.

kosta 7.8k kao svaki novi champion

HOW ABOUT NO
16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Svaki novi chempion košta 7800 ip-a prvi tjedan, onda se spusti na 6300. Kolko ja vidim, on je već avaliable.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
protjeran
League Of Legends

ljudi trebaju prestat slusat phreaka jer jedino on radi tonz of damage

HOW ABOUT NO

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Zato se vayne rjetko picka jer ju je relativno lako counterat i sabit u TF jer je squishy, ima mali range i nema escape. Al ok, lane se nekako može i preživit. U TF-u čekaj malo prije neg uletiš, pogotovo na slabijem elou VI i renekton neće ćekat tebe da se pojaviš neg ultat i skakat na nekog drugog ak tebe ne vide, a onda kad to naprave ti uletis i pocnes derat sta god ti je najblize. Al pickat championa sa malim rangeom i bez escape protiv vi je opčenito loša ideja. Ja npr., iako smatram jinx najjacim adc-om na igrim i uvijek ju pickam kad mogu, moram cekat da vidim sta ce protivnici pickat, da nebi bilo vi/malphite il nest sl. jer me lako mogu ubit u TF-u. Vi je retardiran champion koji opet nije dobio nerf, al sad su bar drugi dobili pa će se možda ona više banat nego dosad.

I nisi jedini koji izgubi game sa dobrim scorom {#}

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
14 godina
death_zombi kaže...
Hazar kaže...

Zato se vayne rjetko picka jer ju je relativno lako counterat i sabit u TF jer je squishy, ima mali range i nema escape. Al ok, lane se nekako može i preživit. U TF-u čekaj malo prije neg uletiš, pogotovo na slabijem elou VI i renekton neće ćekat tebe da se pojaviš neg ultat i skakat na nekog drugog ak tebe ne vide, a onda kad to naprave ti uletis i pocnes derat sta god ti je najblize. Al pickat championa sa malim rangeom i bez escape protiv vi je opčenito loša ideja. Ja npr., iako smatram jinx najjacim adc-om na igrim i uvijek ju pickam kad mogu, moram cekat da vidim sta ce protivnici pickat, da nebi bilo vi/malphite il nest sl. jer me lako mogu ubit u TF-u. Vi je retardiran champion koji opet nije dobio nerf, al sad su bar drugi dobili pa će se možda ona više banat nego dosad.

I nisi jedini koji izgubi game sa dobrim scorom {#}

Ma adc totalno nezahvalna uloga u soloq. Šta mi vrijede svi blitzevi leone i trashevi s kojima se nafeedam u laneu kad  u tf-u fokusiraju njihovog adc-a i ja onda ostanem 1v1 s nekim assasinom koji me pojede. Stresna rola, mislim da ću sad malo igrat nešto drugo, dok igram adc se osjećam ko pekinezer kad ga napadnu rottweileri

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Iako LOL igram vec preko pola godine hos neznam za sto sluzi magic resist :(

Pa ako bi mi mogao tko malo pojasniti za sto sluzi i kada i na kome kupovati.

Tele2fon v5 [4.2.2. android]

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Iako LOL igram vec preko pola godine hos neznam za sto sluzi magic resist :(

Pa ako bi mi mogao tko malo pojasniti za sto sluzi i kada i na kome kupovati.

Pa služi za magic resist. Sama ti riječ veli.

17 godina

Pa mozda covjek nezna engleski{#}, to ti je ko armor(štit) samo protiv carolija.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
14 godina

Vjerojatno sam već dosadio i bogu i narodu, ali šta je ovo danas {#}. Evo treća za redom da razorim lane i na kraju izgubim. Što je najbolje nije loš team, ok ne svi uvijek ima jedan koji je malo zaostao. Baš onak se čudim samom sebi, inače nisam tak dobar, ako dobijem lane to je večinom za jedan kill ili farm, ali team je dobar i to se uredno sredi i na kraju pobjedim, a ovo danas, tri partije za redom iz lanea izlazim s više od 7 killova i na kraju izgubim, valjd se ovak osjećaju oni ljudi koji govore kak ne mogu izać iz bronce {#}. Da se razumijemo, ja se ne žalim na team, jednostavno je takav splet okolnosti, a ironija je da u zadnje vrijeme češće dobivam kad lošije završim lane nego kad bolje. Nadam se da sljedeću neću sabit protivnika u laneu kao što sam u posljednje tri partije {#}.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

1. ranked na EUNE

Cait(Ja),Rengar(Support),Jax(???,nakraju mid),Riven(???,na kraju top),Vi(Jungle) VS teemo(adc),Garen(supp),Kha(mid),Udyr(top),Voli(Jungle)

Rengar mi krade svaki prokleti minion,ali se nafarmo i srusimo im turret.

U meduvremenu Jax-5 deatha,Riven 3.

I jos Kha dobio od mene i 2 od Rengara.

Vi zujala samo po jungli i otisla afk nakon 5,6min.

I evo,kak ja ne bi gubio zivce kad ima ovak glupih ljudi.{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Paradox1 kaže...

1. ranked na EUNE

Cait(Ja),Rengar(Support),Jax(???,nakraju mid),Riven(???,na kraju top),Vi(Jungle) VS teemo(adc),Garen(supp),Kha(mid),Udyr(top),Voli(Jungle)

Rengar mi krade svaki prokleti minion,ali se nafarmo i srusimo im turret.

U meduvremenu Jax-5 deatha,Riven 3.

I jos Kha dobio od mene i 2 od Rengara.

Vi zujala samo po jungli i otisla afk nakon 5,6min.

I evo,kak ja ne bi gubio zivce kad ima ovak glupih ljudi.{#}

A uvijek ćeš imat takvih slučajeva,afk,trollovi, nastavi igrat i mislim da ćeš češćedobivat koliko toliko normalne teamove. Sad sam se sjetio da je prava uživancija igrat s frendovima i to ne za ozbiljno, mislim ne trolanje da im pustite da pobjede, ali tipa zajebancija kad sam s teemom svaku gljivu postavio kod baruna i onda smo ih mamili da dođu i nakon valjda 15 minuta pisanja u all chat da uzimamo barona i da će onda izgubit su uspjeli doć, kakav je to bio pokolj :D

13 godina
Hazar kaže...

Vjerojatno sam već dosadio i bogu i narodu, ali šta je ovo danas {#}. Evo treća za redom da razorim lane i na kraju izgubim. Što je najbolje nije loš team, ok ne svi uvijek ima jedan koji je malo zaostao. Baš onak se čudim samom sebi, inače nisam tak dobar, ako dobijem lane to je večinom za jedan kill ili farm, ali team je dobar i to se uredno sredi i na kraju pobjedim, a ovo danas, tri partije za redom iz lanea izlazim s više od 7 killova i na kraju izgubim, valjd se ovak osjećaju oni ljudi koji govore kak ne mogu izać iz bronce {#}. Da se razumijemo, ja se ne žalim na team, jednostavno je takav splet okolnosti, a ironija je da u zadnje vrijeme češće dobivam kad lošije završim lane nego kad bolje. Nadam se da sljedeću neću sabit protivnika u laneu kao što sam u posljednje tri partije {#}.

Ako winaš svoj lejn, idi i winaj drugi lejn. Simple.

15 godina
League Of Legends

kako volim igrat ranked kad izade novi champ pa mi idioti sa jednim customom idu isprobavat u rankedu, strasno, izownali botove pa misle da je bog

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja vise ovo ne mogu izdrzat,toliko sam se nazivciro sav drhtim, pa kako takvi ljudi postoje na ovom svijetu, u nasem timu Lux,Rumble i Jarvan IV

znaci radili sve najgore sto se moze, luxu uzela build 6x dorans blade ,, rumble neke wardove,i jarvan IV takodjer.

Znaci ide mec fino dosli do 15 minute, osvajali laneove ja imao 7 supporta bio supp Blitz,nafidao Caitlyn, i onda je pocelo....

Lux je napisala na chat: ok ,im bored,i start trolling, pa jebote bog ako je ovo normalno

i tako je sve to pocelo,jos je protivnicki tim imao Teema koji je takodjer dobio 30 killova na ovim retardima i poceo i mene trollati, pa ja ne mogu da vjerujem...

Napisao sam dug report i poslao ticket Riotu,ako mi se ovo jos jednom desi,prestajem igrati ovu igru za sva vremena.....

0 1 hvala 0
14 godina

I onda ovo dobijem HAHAH. Dat logic. Ostvarila mi se želja {#}

http://i.imgur.com/MsQbBie.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 20:08 (Hazar).
16 godina
League Of Legends

Isprobavo malo "nove" aoe junglere nakon ovog Spirit stone buffa.

Maokai još uvijek prespor i mana hungry, dok je Udry fenomenalan. Uzmeš R i deri. Mana kolko hoćeš, s 20% hp očistiš 2-3 kampa i full HP si opet. 

Još nisam isprobao Hecarima, al vjerujem da bi i on trebao biti mnogo bolji sad. 

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

joj bezveze se zivcirajte, ako on vas trolla pa trollajte vi njega
em ce izgubit LP, em ce te ga nazivcirat jer ste flegma i na kraju ce on bit toliko zivcan da ce jos sljdecih 7 izgubit
a vi ce te biti ispunjeni, osjetit ce te neku moc i zadovoljstvo i u sljedecem gameu je pobjeda zagarantirana, osim ako vas ne ponese trollanje i u sljedeci game

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Matchmaking u normalu. Na ovo se barem ne mogu zalit jer sam u "jacem" timu :D

EDIT: I naravno treba se pohvalit rezultatom...{#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 21:04 (GamerX9).
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
exorc1st kaže...

Ja vise ovo ne mogu izdrzat,toliko sam se nazivciro sav drhtim, pa kako takvi ljudi postoje na ovom svijetu,

Napisao sam dug report i poslao ticket Riotu,ako mi se ovo jos jednom desi,prestajem igrati ovu igru za sva vremena.....

Prestani igrati ovu igru. Dapače, prestani igrati online igre, i prebaci se striktno na SP igre. Jer ovaj stav je onaj koji svi mrzimo, a ti ćeš ga nazvati "poljak". Dešavaju se ovakve stvari, i prokleto se prestani živcirati oko toga, jer ćeš si uskratiti mnogo vremena. A to ti govori čovjek koji igra online igre dobrih 15 godina.

GamerX9 kaže...

Hehe, trebaš vidjeti meč prije koji dan :)

Znači ja i braća blizek, i dodamo još lika lv 18 i dvojicu koja su tek došli na lv 30. Znači njubare svi :D

Ode jedan brat Jungle pantheon, drugi uzme vayne..ovaj lv 18 uzme Karmu, na top ova 2xlv30 uzmu Jax-Nautilus..a ja na mid uzmem Katarinu (dobio mirror lane)...laganica, ja i Warbringer (mislim) izdemoliramo taj mid s genkovima, ja rasturam, dole ovaj Karma zajebava Chometa (drugog brata)...a ovi gore jax-naut gube od wu-taric combo...nakraju smo ružno izgubili jer smo imali karmu koji nije znao što da radi, nautilus koji je samo buildao armor a nije imao niti 2000 hp, jax koji je prvo krenuo s triforce, pa nije imao botrk i dmg :D

ali to je gejm, ne plačemo na forumu kako smo izgubili od ekipa koja je bila silver-p5..ekipe koje bismo da nismo imali ove ubili u pojam, but shit happens.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

trebam pomoć

počeo sam igrati lol kod brata na kompu,dobar komp,4 jezgre,nova matična,nova grafička,4gb rama,svi driveri updatani

tijekom svakog game-a mi povremeno izbacuje kao neke flashove na monitoru,neke kao linje,bljesne i nestane,sve normalno radi,ne šteka ništa,ali malo malo to izbaci...probao sam smanjit grafiku,sjene,sve to,ugasio upalio onaj antialising,i very sync,i dalje sve isto

igrao sam na svom kompu koji je star kao biblija,nije mi se to događalo

pa ako netko ima neku ideju,ili zna u čemu je problem,bio bih zahvalan na pomoći

EUW:cantonaking

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
exorc1st kaže...

Ja vise ovo ne mogu izdrzat,toliko sam se nazivciro sav drhtim, pa kako takvi ljudi postoje na ovom svijetu,

Prestani igrati ovu igru. Dapače, prestani igrati online igre, i prebaci se striktno na SP igre. Jer ovaj stav je onaj koji svi mrzimo, a ti ćeš ga nazvati "poljak". Dešavaju se ovakve stvari, i prokleto se prestani živcirati oko toga, jer ćeš si uskratiti mnogo vremena. A to ti govori čovjek koji igra online igre dobrih 15 godina.

GamerX9 kaže...

Znači ja i braća blizek, i dodamo još lika lv 18 i dvojicu koja su tek došli na lv 30. Znači njubare svi :D

Ode jedan brat Jungle pantheon, drugi uzme vayne..ovaj lv 18 uzme Karmu, na top ova 2xlv30 uzmu Jax-Nautilus..a ja na mid uzmem Katarinu (dobio mirror lane)...laganica, ja i Warbringer (mislim) izdemoliramo taj mid s genkovima, ja rasturam, dole ovaj Karma zajebava Chometa (drugog brata)...a ovi gore jax-naut gube od wu-taric combo...nakraju smo ružno izgubili jer smo imali karmu koji nije znao što da radi, nautilus koji je samo buildao armor a nije imao niti 2000 hp, jax koji je prvo krenuo s triforce, pa nije imao botrk i dmg :D

ali to je gejm, ne plačemo na forumu kako smo izgubili od ekipa koja je bila silver-p5..ekipe koje bismo da nismo imali ove ubili u pojam, but shit happens.

upravi si,smirio sam se, otisao na draft pick, uzeo 1st time Trundlea jungle i odigrao super mec...

Bot nam je bio premade momak adc njegova cura supp :)

dobra atmosfera cijeli mec i njihov surrender u 23.min. :)

faith in humanity-restored

12 godina
neaktivan
League Of Legends

oh,what a surprise...

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
exorc1st kaže...

oh,what a surprise...

nezz zasto ali meni undo ne radi vec tjedan dana

HOW ABOUT NO
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Darienov #420yoloswag build za Aatroxa.{#}

http://prntscr.com/2wehgw

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Bolje od originala

"Lantern me"  {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 22:21 (AmonZero).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
X-Plosiv kaže...
exorc1st kaže...

GamerX9 kaže...

upravi si,smirio sam se, otisao na draft pick, uzeo 1st time Trundlea jungle i odigrao super mec...

Bot nam je bio premade momak adc njegova cura supp :)

dobra atmosfera cijeli mec i njihov surrender u 23.min. :)

faith in humanity-restored

I sutra opet sve ispočetka.{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice