League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.467.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 12:05 (Nitro233).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

jel mi moze neko detaljno objasniti postupak kupnje RP preko mobitela?

malo sam to gledao i tamo pise da ce se troskovi naplatiti preko prepaid racuna ili putem interneta, a neznam sta to znaci (valjda sam dobro napisao), ja bi radje da mi se naplati preko moba posto cu tamo uplatit pare..

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Njihov Ryze je dobio dar govora nakon sto smo ih razbili. Besplatni tecaj poljskog... {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Nagrade u ukupnoj vrijednosti od 10,000kn vas čekaju u novoj sezoni SCLL-a!

Prijavite svoj tim do 3.3.2014 i sudjelujte u najvećoj ligi u regiji. Imamo spremna i neka iznenađenja tokom sezone tako da svakako pratite ligu i ako ne igrate u njoj.

http://www.e-sports.hr/lol/scll/najava-3-sezone-scllsteelseries-croatian-lol-league/

13 godina
League Of Legends

Evo zasto mrzim ovu glupu igru:

{#}{#}

Dodem na Quadra kill i trazim pentu i skuzim da je Mundo cijeli game AFK.Na kraju prokleti game spusim,zato sto je Trundle bio slijep+Bronze VIII skill,a u S3 je bio Silver.Igrao protiv Nasusa

koji je dosao na 600 i nest sitno stackova.Postao je nenadj-ebiv tank na kojega sam minimalni focus radio.Njihov botlane i mid,nije bilo vrijedno spomena jer nisu imali pojma(a svi su bili Silver+premade).

Jednostavno sam ih odma skidao jer sam farmao kak spada.Mrzim takav tim,vec mi se 5-6 puta zalomilo unutar 2 tjedna.Isto me zivcira kad netko kaze da ce me supp i na kraju radi nista.

Toliko se zivciram u prokletoj igri i opet trosim pare na RP i nastavljam ju igrat.{#}{#}

1 1
2 2
Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Čekaj..otkad je to quadra nešto vrijedno spomena wow omg i did quadra?

....

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Toliko se zivciram u prokletoj igri i opet trosim pare na RP i nastavljam ju igrati{#}{#}

Build ti je loš, drugi ili treći item ti treba biti Last Whisper, i nikako kupovati Atmu, ako već hoćeš kupiti nešto umjesto šlapica, kupi Zephyr.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina

X-Plosiv

Nismo svi profesionalci pa da se hvalimo sa pentom.

Vrijedno je spomena,jer bi bila najvjerojatnije penta da Mundo nije bio afk.

Blizek

Poprilicno funkcionira,Atmu sam bezveze kupio jer sam vidio da mi je gotov game.

Imao sam cipele,al ih prodo.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

BT-PD/SS-LW-IE-DEF item!
Ruunans nikako,a ako si igrao protiv Nasus-a,damage itemi bi ga riješili skroz,

no kitanje u Silveru je nepoznanica. 

Mogu se kladit da s Zephyrom i PD-om umjesto RH i AI bi ubio Nasusa samo tako.

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 16:33 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Evo zasto mrzim ovu glupu igru:

{#}{#}

Dodem na Quadra kill i trazim pentu i skuzim da je Mundo cijeli game AFK.Na kraju prokleti game spusim,zato sto je Trundle bio slijep+Bronze VIII skill,a u S3 je bio Silver.Igrao protiv Nasusa

koji je dosao na 600 i nest sitno stackova.Postao je nenadj-ebiv tank na kojega sam minimalni focus radio.Njihov botlane i mid,nije bilo vrijedno spomena jer nisu imali pojma(a svi su bili Silver+premade).

Jednostavno sam ih odma skidao jer sam farmao kak spada.Mrzim takav tim,vec mi se 5-6 puta zalomilo unutar 2 tjedna.Isto me zivcira kad netko kaze da ce me supp i na kraju radi nista.

Toliko se zivciram u prokletoj igri i opet trosim pare na RP i nastavljam ju igrat.{#}{#}

NHF ali build za ADC-a ti ku*cu ne valja. Za cait recimo treba da ti bude ovim redoslijedom - Bloodthirster/Infinity edge -> statikk/phantom -> last whisper -> bloodthrister/infinity edge (ovisno šta nisi uzeo kao prvi item) i završiš sa guardianom.

EUW: iPLAY Murloc
13 godina
Paradox1 kaže...

X-Plosiv

Nismo svi profesionalci pa da se hvalimo sa pentom.

Vrijedno je spomena,jer bi bila najvjerojatnije penta da Mundo nije bio afk.

Nisam niti ja PRO, niti itko ovdje. Samo ono, ovkaav rejđ smo vidjeli svi već tisuću puta :)

EDIT:

Igrao sada 4 man premade, i dobijemo Slinu (AmonZero) kao petog {#}

full ap amumu, first time lucian, etc. etc...win, makar su imali 20k više dmg, 10 više killova itd. :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 17:34 (X-Plosiv).
13 godina
pandza94 kaže...

BT-PD/SS-LW-IE-DEF item!

Moze prijevod?

Ja sam jos uvijek pocetnik,pa od ovog gore,ama bas nis ne kuzim.{#}{#}

Ja sam isao logicnim putem,poprilicno cesto idem na late game pa si nakon Bloodthirstera dizem as(att. speed).

Jel ima netko ovdje da je iskusan sa Cait?

Poprilicno sam se na nju navuko,a i sada stedim IP za Dariusa...

16 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...
pandza94 kaže...

BT-PD/SS-LW-IE-DEF item!

Moze prijevod?

Ja sam isao logicnim putem,poprilicno cesto idem na late game pa si nakon Bloodthirstera dizem as(att. speed).

Kao ADC player ovako igram nju:

Prvi item obavezno Bloodthirster ( jako rijetko kupim Infinity Edge kao prvi item, možda jedino kad sam jako nafidan )

Zatim uzmeš Stattik Shiv/Phantom Dancer ( Stattik ako ti treba siege/push Wave, Phantom je jači za fajtove ) ili Last Whisper ( ako su već nastackali armora )

Zatim uzmeš jedan od ova dva itema koji gore nisi uzeo

Poslije toga možeš defenzivni item, ali ja preporučam Infinity Edge ( ili Bloodthirster, ovisi što nisi na početku kupio ), čisto zato što ti treba damagea, moraš se jako dobro znati pozicionirati, a bez damagea si ništa, u fajtu protiv 200+ armor rena/shy/mundoa je bolje na početku dignuti dmg da ih prije riješiš ( to sam na svojoj koži jučer spoznao u rankedu )

Zadnji item uzmeš neki defenzivni ( Guardian Angel, Banshee, Mercurial Scimitar ), ovisi što ti treba, iako je ponekad dobar i Blade of the Ruined King ( znači bez defensa ), ako imaju 2 Thornmaila, iako je i Magic resist dobar u tom slučaju

Ako imaš novaca i ne bojiš se njihovih divera ili samo želiš imati jako velik dmg, kupiš si Zephyr umjesto šlapica.

13 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...
pandza94 kaže...

BT-PD/SS-LW-IE-DEF item!

Moze prijevod?

BT- bloodthirster
PD- phantom dancer
SS-statikk shiv
LW-last whisper
IE - infinity edge

Uglavnon , cait se obicno builda ka sta je pandza napisa BT u PD/SS , izmedu PD i SS , SS se uzima jedino kad si ahead i ako u teamu nemate clearanje waveova , a oni imaju pushere u teamu ili mozes ic BT - zeal - last whisper , ako mislis da ti taj attack speed u ton trenutku nije bitan ka LW , nakon toga ovisno uzest IE ili deff item , 80% slucajeva se uzima IE jer kako supportovi sad dobivaju puno vise golda sa svojin itemima imaju itemi koji ti pomazu , a ovih drugih 20% je ako igras protiv nekog ludog CC teama tipa , vi+yasuo , gragas+wukong i slicno. 

EDIT: BLIZEK PLS Y SO FAST 

EUNE : slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 19:34 (Anzulolz).
15 godina
League Of Legends

evo sto se dogodi covjeku u promotionu. naravno, fizz i ez su premade. kad riot misli ukinut premade? prestrasno je postalo koliko mogu trollati. znaci namjerno se skupe njih dvojca idu okolo i fidaju, jer su premade i njima se trenutno trolla. ocito su znali da sam u promo, ali dobro, idemo dalje za iste pare

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 19:52 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam zašto izbjegavate hurricane ili se ljudi smije kada ga se uzme na cait, procesira passive i ako si još u bushu onda je svaki drugi shoot headshoot + AOE gađaš tenka, a ubiješ supporta.... inače više manje ovo što ste napisali vrijedi za sve standardne AD.

0 4 hvala 0
11 godina
protjeran
definho kaže...

evo sto se dogodi covjeku u promotionu. naravno, fizz i ez su premade. kad riot misli ukinut premade? prestrasno je postalo koliko mogu trollati. znaci namjerno se skupe njih dvojca idu okolo i fidaju, jer su premade i njima se trenutno trolla. ocito su znali da sam u promo, ali dobro, idemo dalje za iste pare

Ukinuti premade??? Na kojim si ti ludim gljivama bez premade optiona LoL nebi bio zabavan,a ovi što fidaju si dio communitiya takvog kakvo je na ovom našem toxic serveru

f
13 godina

Hvala Bogu da je netko stao u obranu Hurricanea!

Njega cijelo vrijeme preferiram jer mi pomaze kod farmanja a i ovo gore navedeno.

To sam danas i dozivo,namjerno sam napravio test focus na Nasusa i dobim triple na Soni,Dravenu i kasnije jos Nasusa sredim.

Znaci nesto tipa ovak:

1. bloodthirster

2. hurricane

3. infinity edge

4. last whisper

5. Mercurial Scimitar

+slape :D

Rijetko kad me se netko dohvati u team borbi jer bjezim sa E i ako je potrebno flash.

15 godina
League Of Legends

Ma atma i bt core, ne moze bolje. Imas armor,crit, demiđ, lifesteal. Sta vise pozelit? {#}

"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ma atma i bt core, ne moze bolje. Imas armor,crit, demiđ, lifesteal. Sta vise pozelit? {#}

Nashor's Tooth {#}

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
13 godina
League Of Legends

Nadam se da ne radiš taj hurrican u early mid gameu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
X-Plosiv kaže...

Ma rusha se kao prvi item.

"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
16 godina
neaktivan
Cekas u bazi golde dok ne dobijes dovoljno golda za runnar, nesmijes nista drugo kupit prije runnarsa.
13 godina
League Of Legends

Teško da bi moje mogao nagovoriti da mi oproste tako nešto, tek su sada počeli opraštati kada se flasham na lv1 preko zida da brže stignem na lane {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hari85 kaže...
X-Plosiv kaže...

Ma rusha se kao prvi item.

A gledaj, headshoot passive daje 50% dmg, sada hurricane daje svaki drugi shoot headshoot to je praktički 25% dmg više na 200 dmg to je to je kao da imaš 250 AD +70% AS, samo se treba znati pozicionirati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 22:25 (vgetik).
16 godina
League Of Legends

Danas sam svjedočio da Thresh s Hook (Q) steal-a barona. On sam sa strane, a svih 5 protivnika u baron pitu i svi nafidani ko zvijeri. Onako ladno Q preko zida i gle imamo barona. {#}

Šteta, nitko nije snimio game.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

popusio prvi promo, ali eto, vracam se s lucianom u novi promo i da se pohvalim, treci pentakill u zivotu za gg, iako je bio napet match, ultom sam sam skinuo dravena i fiddla, a ostalo pocistio {#}

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ovako... prije par dana mi se iz nekog razloga pokrenio system restore (prije toga sve je radilo normalno) i kad je to zavrsilo ocu igrat LoL, ali kad pokrenem launcher na zaslonu se samo pojavi logo i nista se ne događa. Vidio sam da dosta ljudi ima taj problem i isprobavao sam sve moguce savjete pa me zanima zasto se to događa i kako popraviti

MOŽE POMOĆ?? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

to rješavam sa "run as administrator" opcijom i po potrebi pričekam minutu-dvije. kasnije normalno dvoklikom.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice