League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.402.037
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

"jer sam zbog ljudi kao on propatio u platini". lel.

famozni plat/low diamond elo hell. ni o čemu drugačiji od bronze elo hella kojeg su popljuvali 2-3 strane unatrag.

nisi propao zbog "šuapaka poput njega" nego zato jer ne znaš/nisi znao igrati bolje od plat divizije. ista stvar sa ljudima u bronci. ista stvar sa nekadašnjim 1000, a kasnije 1800 elo-om.

Ke?!

7 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Napokon usao u Sliver :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
pandza94 kaže...

Bio na bratovom acc koji je bio Plat I,s ovim sam u Preseasonu bio Plat III,idući promo

mi bi bio Plat I,iako nemam puno gameova,holy fck Plat is weird Oo.

Sad ce me jos i ovaj noob stic...Koliko brzo padam izgleda da cu ja tebe stic lol.

16 godina
neaktivan
chewbacca kaže...

"jer sam zbog ljudi kao on propatio u platini". lel.

famozni plat/low diamond elo hell. ni o čemu drugačiji od bronze elo hella kojeg su popljuvali 2-3 strane unatrag.

nisi propao zbog "šuapaka poput njega" nego zato jer ne znaš/nisi znao igrati bolje od plat divizije. ista stvar sa ljudima u bronci. ista stvar sa nekadašnjim 1000, a kasnije 1800 elo-om.

Team ranked i winanje bot lane-a protiv Diamond I suppa i adca u 95% igara znači da sam ja bio mutav za diamond? Prosto sumnjam, bio sam u promociji prošle sezone za diamond 4 puta, sva 4 propala zbog afk od min 5. Ove sezone sam bio u promociji za diamond također 4 puta i također propala zbog afk. Peti put je prošlo i sad je lakše :)

LP

EUW: iPLAY Murloc
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam bio Plat I sa 95 lp a sad sam plat V i sve vise padam.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jos jedan za promo. Strasno kaotican game, gubili smo za barem 10k golda u 20. minuti, 7/22 teamscore i par turreta, jedino smo dragone redovito uzimali. Onda su krenuli teamfightovi i magic wombo combo.

Da ne spominjem baron steal sa Q+W, isli smo ga uzimat 3 puta, i jedan put dobili TF, ali smo bili prenisko za baron, pa smo jedan izgubili, a oni isli pushat outer turret umjesto da ga uzmu i treci put Wukonga ulovili u jungleu i kazu baron lost, ja odem do tamo, Amumu napravi 3k elo smite, a ja sa Q+W uzmem barona, naslijepo, a oni imali wardanu cijelu vanjsku stranu zida kod baron pita {#}. Samo sam napisao "oh was that ur baron? sry then"

Zadnji teamfight 5 man Ori + Wu ult, u kombinaciji sa Leoninim i Lucianovim i gg.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Nakon 2 2 u Plat promo,odlučim prije ispita matematike odradit i taj zadnji game.
Hajd pickam Jax jungle,i ajd krene dobro.Mid game,wombo combo ubiju nas vrlo lako.
Počnem ja tražit fightove i zaredamo par dobrih,na kojima dobijem dobar E.
Započnemo Barona,ja ga fail smiteam,dobiju ga i eto,pushaju.
Uhvatimo ja i Ryze Jinx u našem jungleu i ubijemo,tako da smo spriječili da nam unište open inhib,koji tu

stoji već 10 minuta.
Idu oni Dragona radit,vide da 3 iz mog tima ih potjeraju od tamo,njihov bot i mid idu Baron i spuste ga vrlo malo,

Q-am se na ward i odoka ga smiteam i dobijem,samo se flasham izvan pita i nekako zavrsimo game.
Nisam više bio prestrvljen radi gamea nego sada,napokon u Plat elohellu :D 

cestitam! {#}

15 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...
pandza94 kaže...

Bio na bratovom acc koji je bio Plat I,s ovim sam u Preseasonu bio Plat III,idući promo

mi bi bio Plat I,iako nemam puno gameova,holy fck Plat is weird Oo.

Sad ce me jos i ovaj noob stic...Koliko brzo padam izgleda da cu ja tebe stic lol.

Pa ti samo vježbaj mehaniku,zato ja igram junglere hihihi :D
Kažem ti da je Anin G400s jako dobar za lige ;) 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobiven game, i onda Lissandra ode afk na 10 minuta. Vratila se hvala bogu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

da kupim skin Emumu na saleu ili da cekam neki lee sinov skin ?

kupit cu Leea kada skupim 4800....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Mozes li mi objasnit kako si stavljen u gold 2 ako ti je pisalo da ćeš u gold 1?

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pao mi je MMR jer sam za vikend imao 3W/7L.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Team ranked i winanje bot lane-a protiv Diamond I suppa i adca u 95% igara znači da sam ja bio mutav za diamond? Prosto sumnjam, bio sam u promociji prošle sezone za diamond 4 puta, sva 4 propala zbog afk od min 5. Ove sezone sam bio u promociji za diamond također 4 puta i također propala zbog afk. Peti put je prošlo i sad je lakše :)

LP

gdje sam napisao da si mutav? opet se drami bez potrebe.

kao što su bronci krivi afkeri, isto tako su u plat 1,2 i low diamond krivci samo afkeri. naravno, skill pojedinca i kerijanje se odjednom ne spominje.

lp i tebi

Ke?!
16 godina
neaktivan
chewbacca kaže...

gdje sam napisao da si mutav? opet se drami bez potrebe.

kao što su bronci krivi afkeri, isto tako su u plat 1,2 i low diamond krivci samo afkeri. naravno, skill pojedinca i kerijanje se odjednom ne spominje.

lp i tebi

Nigdje nisam rekao da sam doublelift ili ko već, govorim ti da je u platini (gdje ljudi iole znaju igrati) jako teško dobiti 4v5, desilo se, je*iga, gejmove do promotiona je bilo veoma lagano kerijati, ali promo jako teško.

15 godina
skandalouz kaže...
GamerX9 kaže...

Mozes li mi objasnit kako si stavljen u gold 2 ako ti je pisalo da ćeš u gold 1?

po stoti put, to je bug!!!

Respect the Raise...!
14 godina
definho kaže...
skandalouz kaže...
GamerX9 kaže...

po stoti put, to je bug!!!

Mislim da je to bio sarkazam.

14 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

Ja sam bio Plat I sa 95 lp a sad sam plat V i sve vise padam.

To zato što si jako loš igrač. HUE HUE HUE {#}

Ja čekam da braća blizek se podignu do p3+, da igramo DUO {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako lako po*izdim na ove igrače pa to je živo čudo.
Lik forcea junglera,da nebi gankao i samo neuspješno farma jungle,i to dva puta zaredom.
Ovaj SoloQ samo pije živce... 

Ma nemoš mi biti Platina a neznaš niti osnove wardanja niti pressura a mainaš jungle...

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 19:48 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Šta su sijamski blizanci?

14 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Da, ali navodno su im druge glave spojene zajedno. {#}

17 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
X-Plosiv kaže...

Da, ali navodno su im druge glave spojene zajedno. {#}

WAT

Samo da prije ne poberemo ban, duo bot često pobire rage ako ne owna bot il ako faila.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li neki nacin da se otprilike zna kada ce neki skin doci na sale?

Zelio bih kupiti neki za Lee-a,narocito Traditional..pa ako se neko sjeca je li u ranije vrijeme on bio na saleu, bio bih zahvalan {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja isto čekam neki Lee Sin sale. Super i zabavan champ, al normalan izgled je preružan. Dragon fist sam nažalost mašio tak da čekam neke druge. Nadam se Muay Thai {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

hvala puno..

traditional je najstariji na tom spisku znaci mogao bi ga ocekivati na saleu uskoro ?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Muay Thai nije isto bio na saleu odavno msm

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 12:05 (Nitro233).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel mi moze neko detaljno objasniti postupak kupnje RP preko mobitela?

malo sam to gledao i tamo pise da ce se troskovi naplatiti preko prepaid racuna ili putem interneta, a neznam sta to znaci (valjda sam dobro napisao), ja bi radje da mi se naplati preko moba posto cu tamo uplatit pare..

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Njihov Ryze je dobio dar govora nakon sto smo ih razbili. Besplatni tecaj poljskog... {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nagrade u ukupnoj vrijednosti od 10,000kn vas čekaju u novoj sezoni SCLL-a!

Prijavite svoj tim do 3.3.2014 i sudjelujte u najvećoj ligi u regiji. Imamo spremna i neka iznenađenja tokom sezone tako da svakako pratite ligu i ako ne igrate u njoj.

http://www.e-sports.hr/lol/scll/najava-3-sezone-scllsteelseries-croatian-lol-league/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice