League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.401.556
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni sa mojim smećem od interneta (2.6mbit/s) na azubu 720p radi bez problema. Evo vam jedan link koji sam si ja spremio sa reddita u slučaju da ću imat problema pri gledanju. http://livestreamer.tanuki.se/en/latest/  . Jako ga hvale, nadovno da gledaš streamove bez ikakvog lagga, osobodno nisam isprobao al ak imate problema sa gledanjem vrijedi isprobat.

lol [eu]east: cpt z0mbie

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Azubu HD np :P

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Fail fishes by Regi inc LOL

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
hari85 kaže...

Fail fishes by Regi inc LOL

AND ITS HERE

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
League Of Legends

Vidimo se sutra, nema vise predikcija od mene.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meh,skt nista posebno,Regi je skoro sam izgubio game protiv OMG-a...
EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
Meh,skt nista posebno,Regi je skoro sam izgubio game protiv OMG-a...

Tek kod SKT vs OMG će se vidit kako stvari stoje.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam o čemu vi pričate, meni na twitch sasvim normalno ide, bez sitnice štekanja itd... Prošle godine vama nije štekalo, meni jeste, payback mothafackas Belji se

EUW: MushRoomD
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

FPS znaci frames per second tj. koliko slika u sekundi prikazuje GRAFICKA. I to nikako ne ovisi o zvuku. Jedino ako imas Ati Radeon 7970 ili nVidiu GTX 780 u konfi sa procesorom od 1GHz i 256mb rama, ali sumnjam da netko to ima. I isprobao sam, nema apsolutno nikakve razlike.

A i u njegovom slucaju, procesor je na visoj razini od graficke...

Oh man...

http://i.imgur.com/ZMOcpTe.jpg

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 3:02 (scarface797).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kao sto je kolega rekao, LoL je cudno programiran. To prove my point. Ajd si izvadi graficku i iskljuci zvuk, da vidim hoces li ista vidjeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

El ima negdje rezultati ? Ja sam poceo gledat tsm vs gg-a, i zaspo hahaha

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

El ima negdje rezultati ? Ja sam poceo gledat tsm vs gg-a, i zaspo hahaha

http://eune.lolesports.com/worlds/schedule?purl=1

14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Kao sto je kolega rekao, LoL je cudno programiran. To prove my point. Ajd si izvadi graficku i iskljuci zvuk, da vidim hoces li ista vidjeti.

https://support.leagueoflegends.com/entries/21710884-FPS-solutions-guide

Skroz zadnje.

"

Disable all in-game sounds

If you are still having FPS issues after the above solution, you may experience a performance boost by disabling your in-game sounds. You can do this through the Sound menu, by clicking the "Disable all Sound" box."

Inače, znam da većini zvuče glupo, ali ovakve stvari znaju biti nekada.

17 godina
League Of Legends

Jedno je sigurno. Ovaj event ću pratit samo na azubu jer je sistem mnogo bolji nego kod twitcha. Jučer twitch pao, otišao na azubu gledao 2 game-a. Nakon toga reko ajd nazad na twitch moža je up. Vratim se na twitch kad neki laggovi svakih 20 sec, reko f*ck that i nazad na azubu.

Jučer gameovi svi odlični. Ahri FOTM. Fnatic razočaro, za Dogse nakon onakvog starta sam mislio da će iznenadit, al jbg. Želim vidjet C9 protiv ovih azijaca.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Omg mi je zakon xD onaj prvi game dive lvl 2 je bio epican haha kontam da ce bit kakav nerf ahri nakon svjetskog haha
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina

To se moglo očekivat s Atroxom {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
16 godina
neaktivan
League Of Legends

OMG me najvise impresionira od svih timova. Korejci nisu bili dominantni koliki je bia hype al Faker je odlicno odigra obe partije

"You can lead a fool to wisdom, but you can't make him think."

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Užasno mi je drago zbog Gambita,malo bootcampa i već pokazuju svoje iskustvo i znanje.
Fnatic razočarao totalno,ogroman fail protiv Vul,LD su iznenadili,šteta što nisu dobili SKT.. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Gašenjem zvuka totalno ćeš dobiti viši fps za par frejmova.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nista mi se ne mijenja kad ugasim zvuk. Na laptopu mi je oko 80 FPS, na kompu 130-150 uvijek, i sa zvukom i bez zvuka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Nista mi se ne mijenja kad ugasim zvuk. Na laptopu mi je oko 80 FPS, na kompu 130-150 uvijek, i sa zvukom i bez zvuka...

Ovisi koji komp. Ja na svom imam 240-350 PFS konstantno, makar imao zvuk ili ne.  To se preporučuje ako baš imaš problema s FPS, inače dokle god imaš 25+ je sve u redu.

16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
GamerX9 kaže...

Ovisi koji komp. Ja na svom imam 240-350 PFS konstantno, makar imao zvuk ili ne.  To se preporučuje ako baš imaš problema s FPS, inače dokle god imaš 25+ je sve u redu.

Igra postane smooth tek na 60 fpsa, ispod 60 je katastrofa.

15 godina
League Of Legends

Kako vi buildate zeda? Sad sam igro s njim imo sam 24:4:8 i buildam ga ovako : BOTRK, TBC , BT, GUARDIAN,IE , NINJA TABI ali imam 2200 hp-a i kad udemo u teamfight mene focusaju i odma mi izgori to malo hp-a,naravno tu je GA ali nije to to. Razmisljo sam da izbacim TBC i da ubacim Frozen mallet ili warmog. Šta vi mislite o tome?

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne treba ti IE na Zed-u.

Standardni build na Zed ti je otprilike ovako:

BORK

TBC

LW

Mercury

Guardian Angel

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo dečki punoooo hvalaaaa !!!

Poslušosam sve vaše savjete i skočilo mi je sa 15 FPS na 40-60 FPS :DDD

I ako je sve very low i rezolucija najmanja meni ne smeta jer mi jevažno smao da mogu igrat bez lagoav :))

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
X-Plosiv kaže...
GamerX9 kaže...

Igra postane smooth tek na 60 fpsa, ispod 60 je katastrofa.

Ovisi o igri..

14 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Ovisi o igri..

Pa ovo je tema o LoL-u. 

Pa je vrlo vjerojatno da je mislio iskljucivo na LoL....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedan od rijetkih matcheva kada ne umreš u aram-u. :D

Edit: Nemam pojma zašto je slika ispala ovako loša {#}

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 19:06 (Aliser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Aliser kaže...

Jedan od rijetkih matcheva kada ne umreš u aram-u. :D

Edit: Nemam pojma zašto je slika ispala ovako loša {#}

League of Grail

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
13 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Kako vi buildate zeda? Sad sam igro s njim imo sam 24:4:8 i buildam ga ovako : BOTRK, TBC , BT, GUARDIAN,IE , NINJA TABI ali imam 2200 hp-a i kad udemo u teamfight mene focusaju i odma mi izgori to malo hp-a,naravno tu je GA ali nije to to. Razmisljo sam da izbacim TBC i da ubacim Frozen mallet ili warmog. Šta vi mislite o tome?

Buduci da imam oko 400 gameova sa Zedom smatram da sam dosta iskusan, pa ti mogu prenijeti neka iskustva. Otkako ga igram isprobao sam 6 - 7 razlicitih buildova i evo koji mi nekako najbolje ide sa Zedom.

Start sa Boots 4 HP, ne sa Long Sword i 2 HP. Tih 10 AD ti early ne daje veliku prednost i vise ces profitirati sa 4 potiona jer ces moci duze ostati u laneu. Ako si siguran da imas FB, npr. protiv Lux ili Karthus uzmi Red Pot i 3 HP (vjeruj mi, funkcionira, ako Lux ne pocne sa doranom mozes ju ubiti sa W + Q, 1 ili 2 basica i ignite.)

Dalje, ako bas ne moras ici back, nemoj dok nemas barem 1650 golda. Onda uzmi Bilgewater Cutlass, 2 warda i 3 potiona.

Sljedeci put idi back kad imas dovoljno za cijeli BoTRK. To ti je core item, kao DFG na Ahri, BoTRK na Zedu. Ne mogu zamisliti Zeda bez BoTRK-a.

E, onda ovisno o protivnickom armoru uzmes LW ili TBC. Ja u najnormalnijoj situaciji uzimam BoTRK -> Brutalizer -> LW -> full Black Cleaver.

Za bootse ti se takodjer ovisno o situaciji uzima CDR boots (u 90% slucajeva) zato jer ti taj CDR omogucava da 2 puta koristis E unutar ulta, ne bi vjerovao koliko profitiras od toga. Ili boots of mobility ako vidis da ne mozes pokupiti kill u laneu, onda uzmes mobility za brzi roam. I onda svake dvije minute mozes na botu pokupiti kill.

Nakon toga Core Builda uzmes GA, ako je igra izjednacena, ali ako snowballas i imas npr. 11/0 onda uzmi Ravenous Hydru. Zed je champion koji u fightu fokusira jednu osobu i osim toga moze biti prilicno beskoristan, ovisno o njihovom timu. Tu ti Hydra daje koliko-toliko AoE dmga (to sam pokupio od nekog lika iz NA koji ima 1000+ Zed gejmova).

I to ti je to. Skraceno BoTRK -> Brutalizer -> TBC -> Hydra -> GA + Ionian Boots of Lucidity. Build koji najvise koristim.

Opcenito o Zedu. Nemoj se cuditi da odmah umres. To ce biti tako prvih 50-tak gejmova dok ga malo ne skuzis. Zed je champ koji u fightu ide "Get in, Get a Kill, Get out". Kad si jednom usao sa ultom u fight i pokupio kill slijedi odluka hoces li ostati u fightu ili ces W van i cekati da tim zavrsi i ostati sa strane za clean up. Ili ces pokupiti kill i ostati unutra, napraviti cim vise dmga, najvjerojatnije umrijeti i dati nekome da pocisti.

Tako, par dobrovoljnih savjeta. Kad se radi o Zedu nikad mi nije problem objasniti jer ga poznajem "ravno u dusu". {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice