League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.449.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
shimeface kaže...

eto, ovakva mi je svaka druga igra... kakav community ovaj LoL ima to je nesto nevideno...

Znači ti si jedan od onih što je pričao u elo hell videu "Bragging about the score"

iskreno, pojma nemam o cemu pricas... :D

onaj koji jesam
12 godina
neaktivan

Mislim da je on jedina osoba na ovom svijetu koja je dostigla ovoliko referrala legit, ili se varam?

sto ce mu sve unlocked kad igra samo ryzea i soraku lol

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
16 godina

Mislim da je on jedina osoba na ovom svijetu koja je dostigla ovoliko referrala legit, ili se varam?

Mislim da je TotalBiscuit puno prije njega to dobio.

LoL EU West - KingNothing666
14 godina
League Of Legends

lol @ AAA vs CW

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

EloHell ne postoje, postoje pojedinci

kao moja nidalee koja za moj gold qual kaže "ILL FEED AND TROLL SO YOU DONT GET GOLD" i onda to napravi, trči od bota do topa, pa trči oko neprijatelja, trči u njihovu bazu itd...opet borba do golda...

13 godina
neaktivan
League Of Legends

ma taj LoL nema smisla igrat ako nemas ekipu, samo se nazivciram bezveze... 

onaj koji jesam
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

kao moja nidalee koja za moj gold qual kaže "ILL FEED AND TROLL SO YOU DONT GET GOLD" i onda to napravi, trči od bota do topa, pa trči oko neprijatelja, trči u njihovu bazu itd...opet borba do golda...

Radi takvih budala nemoj nikad govoriti da si u nekakvom qualification seriesu.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
Fanatic taktika:

1.Send Xpeke bot
2.Get him farmed
3.????
4.Profit
13 godina
Blizek kaže...
X-Plosiv kaže...

Radi takvih budala nemoj nikad govoriti da si u nekakvom qualification seriesu.

Istina..ma dobro, chilliram sada, još dobim ovu i opet sam natrag u qual :)

14 godina
neaktivan
shimeface kaže...

ma taj LoL nema smisla igrat ako nemas ekipu, samo se nazivciram bezveze... 

Ah .... Poradi na svojem skilu jer nisi bez veze u Bronze V....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Eto jos cuda 30 lvl-a. AD Soraka. Prvi put ovo vidim. Umijesto da lijepo suporta i warda mapu kao njihova leona ona je trollala i bila potpuno beskorisna... 

I da znam da je nedavno netko govorio build za ryza, pa ono jel valja ovo? 

bla bla
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

cure i decki danas opet u 8 budite online, nastavljamo s tradicijom {#}

svi novi koji do sad nisu a zele igrati neka me dodaju na yishtar(ako takvih uopce ima)  server je west

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

Eto jos cuda 30 lvl-a. AD Soraka. Prvi put ovo vidim. Umijesto da lijepo suporta i warda mapu kao njihova leona ona je trollala i bila potpuno beskorisna... 

Ovako ga ja buildam al umjesto 2. Rod of agesa uzmes Banshes veil

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
12 godina
neaktivan
Šta ovaj Bjergsen radi nije humano. I see Zed nerfs incoming. :D
15 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

Pa sa ovim itemima i nije baš beskorisna...

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

cure i decki danas opet u 8 budite online, nastavljamo s tradicijom {#}

svi novi koji do sad nisu a zele igrati neka me dodaju na yishtar(ako takvih uopce ima)  server je west

ja dodem vjerovatno kasnije ko zadnji put ako mjesta bude tada :)

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
14 godina
neaktivan

Ajde jos 2 samo.... Add Yishtar

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
League Of Legends

Pipl mast play with us !

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

Pipl mast play with us !

I absolutli agrii wid ju

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas su me banali ,ima li ikakve sanse da me odbanaju ako posaljem prituzbu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

Ne valja. Na njemu se buildaju tanky mana itemi. Rod of ages, banshees veil, embrace, maramuna, frozen heart itd...

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pogledaj Athene-ov stream ako te zanima konkretno Ryze-ov build,no

s čime ja uobičajno počinjem na njemu je 2xFaerie Charm i 3 pota,

iza toga Chalice,Tear i Catalyst,što prije RoA,iza toga FrozenHeart,

treći item je Muramana,4. vjerovatno još jedna RoA,dok Chalice

odlučim hoću li upgrejdat na Athene's ili ostaviti.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
League Of Legends

Jedno pitanje, kako kupujete rp?
Znaci na westu sam, paysafecard odpada, nemam visu i nezelim pravit nikakve kartice...
Jel ima kakvo rijesenje slicno paysafecardu?

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Pogledaj Athene-ov stream ako te zanima konkretno Ryze-ov build,no

s čime ja uobičajno počinjem na njemu je 2xFaerie Charm i 3 pota,

iza toga Chalice,Tear i Catalyst,što prije RoA,iza toga FrozenHeart,

treći item je Muramana,4. vjerovatno još jedna RoA,dok Chalice

odlučim hoću li upgrejdat na Athene's ili ostaviti.

+1 Athene ima dobar build, ali loše igra.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Par puta sam pratio njegov stream,igra čist ok.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Da nam ne nedostaje nasa draga formula ( Scumbag Crazzy {#})

NEVER FORGET http://www.2shared.com/audio/9lZkNUtP/ts3_recording_13_03_17_22_6_48.html

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Par puta sam pratio njegov stream,igra čist ok.

yeah,odlican je on...jesi gledao kad je razbio onog bota alexa na midu

15 godina
League Of Legends

@Specialized

al nas zajeba

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Jedno pitanje, kako kupujete rp?
Znaci na westu sam, paysafecard odpada, nemam visu i nezelim pravit nikakve kartice...
Jel ima kakvo rijesenje slicno paysafecardu?

Na westu ne, na eastu se može prek mobitela al je jako skupo i neisplativo.

E sad da se malo osvrnem na ovih zadnjih par stranica di su počele opet priče o elo hellu, trollovima, kak se niko ne može podići itd. S obzirom da sam većinu s2 i s3 proveo u high elo na eastu, dosad nisam baš mogao puno govoriti o tome kako je igrati na nižim divizijama i drugim serverima. U zadnjih par mjeseci odigro sam dosta gameova na sva 3 glavna servera i u raznim ligama pa sam došao do sljedećih zaključaka. Općenito west, east su potpuno isti i po ponašanju i po skillu. Možda ima neke razlike na high elo (diamond), al nisam imo prilike igrat na west diamondu. Ono što me najviše začudilo je ameročki server. U nižim ligama(silver/gold) ljudi su daleko bolji što se tiče ponašanja, al i mehanike igre. Možda je to bilo slučajno al eto, stvoril sam takav dojam. E sad natrag na west/east. U Bronze su očajno loši igraći, ko god je bronze a kaže da se nemože podići je zaslužio tamo biti. Silver i platina mi se čine ko najgori eloi. Na silveru je dosta teško carryat jer su ljudi podosta loši i svaki game neko toliko faila da je nemoguće carryat. Lakše sam dobivao gameove na diamondu V nego silveru :D . Sve u svemu da se iscarryat samo treba odigrat više gameove nego u drugim ligama. Gold mi se čini puno bolji. Tu već igraći znaju donekle igrati pa je postotak brutalno loših igrača podosta manji i da se puno lakše iscarryat. Platinum je katastrofa, najgore mjesto za biti. Tu je hrpa boostanih igrača , likova koji misle da nešto znaju jer su platinum a zapravo im se samo posrečilo il ih je neko drugi doveo do platinuma. Ili su došli do platininuma pa znaju da nemogu past pa ih boli briga. Naime, mnogi smatraju da su od platinuma nadalje dobri igrači :D (daleko od istine) .

Ono što sam htio pokazati osim opisat svoja iskustva je da nema tog iz kojeg se nečeš izvući ako si stvarno zaslužio. To što ako imate 20-0-30 jedan game ne znaći da ste dobri, nego samo da ste dobri odigrali taj game il su protivnici puno lošiji. Ništa vam ne znaći dobar score, ako imate malo cs-a, ak vas kasnije uhvate bez raloga , forcate tf-a kad niste svi na kupu, idete na barona kad su svi živi itd, ima puno razloga koje igrača čine dobrim. To što tvrdite da svaki game imate idiote u teamu zapravo najčešće znaći da ste i vi idiot . Određene lige/divizije su teže ili lakše, za neke treba više gameova za podići se, za neke manje. Što se manje plakali kako se nemožete izvući iz nekakvog izmišljenog "elo hella" to čete duže ostati tu de jeste i možda jedog dana kada konačno postanete bolji shvatite zašto ste bili na određenom ranku.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 22:45 (death_zombi).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

hvala na uputama za ryza. Teamfajtovi su najbolji. Roknes ult i sam stskas. HP je puni uvijek a radi dobar dmg. Svida mi se champ u svakom slucaju. Dobar tanky mid champ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice