League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.498.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
doktor1 kaže...

Kako dobit ovakav UI. Mod ili...?

To ti je LOLReplay,program s kojim moreš snimati partije i poslije ih ledati.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Don Strongtoni kaže...

Ahahaha, Slimy pa ovo se pretvara u forum.hr s ovim padobrancima ovdje...

Ja sam igro dosta dugo na Eastu i sad vec dugo igram na Westu i mogo bi napisat dosta toga slicnostima i razilkama izmedu servera ali to nema smisla jer su neki jednostavno nedokazani...

I samo cu vam rec da ne serete previse ako nemate pojima kakav je drugi server i kakavi su igraci s kojim se ovdje prepirete...

Pa vi opce ne razumijete sto vam se pokusava rec. Vi ste ti koji ste nedokazani.

cooga vam hoce reci da nema razlike u serverima, sve je to isto. A vi pisete da je west puno bolji itd. Nije bolji, isti k*rac ko i east. 

Vi ste ti koji govorite da je west bolji od easta, ovi vam zele objasniti da je to isto.  Kad citam da netko pita dali je bolje na east ili west, pocnete pricati tolko s*anja o eastu ko da zadnje smece igra tamo. Pa vam zele gore reci da to nije istina, da ima trollova i na westu, da je to(ponavaljam jos jednom) isto. 

Kolega je napisao da je 1500 ne west kao 1700 na east. Ja se nadam da je on bio 1700 na east i 1500 na west da to dvoje moze usporediti. 

Ajme meni ja nevjerujem,pa dobro koji je vama ku*ac ste vi glupi ili sta?

LoL-scarface797(EU)
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Hide Center HUD Wall i HUD Scale

League of Legends ID: DominatorGT
13 godina
neaktivan
TheGamemaker kaže...
doktor1 kaže...

imas u opcijama,potrazi malo,to povecas scale pa bude tako

17 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
TheGamemaker kaže...
doktor1 kaže...

imas u opcijama,potrazi malo,to povecas scale pa bude tako

Moraš smaljiti scale ne povećati.

Hvala što si odgovorio na moj odgovor {#}

League of Legends ID: DominatorGT
17 godina
Blizek kaže...
doktor1 kaže...

To ti je LOLReplay,program s kojim moreš snimati partije i poslije ih ledati.

Čivjek je ispred sve objasnio.....ja sam pitao za HUD, a ne za replay {#}

Rješeno

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi, imate kakvih problema pri logiranju ili je to samo meni?? Ovo mi je vec drugi dan da mi se nece logirati.... o.O

LoL (EU West): EvilPixi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ajme meni ja nevjerujem,pa dobro koji je vama ku*ac ste vi glupi ili sta?

OOOOOOo sveznajući,sveprisutni,taktički i mehanički nadmoćniji čovječe znamo da smo u usporedbi s tobom glupi....ali molim te nemoj nas podcjenjivati i vrijeđati samo zato jer ne igramo na superiornijem westu serveru.

Hvala.

two camels in a tiny car
14 godina
protjeran

west i east... isti vrag samo drugo ime. na oba možeš dobiti glupane u ekipi ili ljude koji se dogovaraju kako i što napraviti... te priče kako je west bolji su glupost koju govore oni koji su se prebacili sa east tamo pa da sad ispadnu face. eh i svi govore o razlici u elo na west i east.. što, pobjegli ste na west kako bi vam bilo lakše igrati? na east dobiješ match gdje nosiš na leđima 4 debila iz tima- po meni je to puno veći skill nego kad imaš 4 čovjeka u ekipi koji sve znaju.. lako je igrati kad su svi pro, ajd igraj i dobij nešto svojom zaslugom kad su svi debili {#}

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
17 godina
League Of Legends

Ja sam dogurao do desetog lvl i moram reći da sam do sada svega dva, tri puta sreo ekipu koja želi surađivat i dogovarat se. Naravno da nisam klasa igrača nego početnik, ali lagano kužim di, šta i kako, ali kada nemam s kime igrat!!

Danas me je tip naživciro generalno!! Ja sa AListarom sam mu suport i koljemo se sa dvojicom i on se punog zdravlja sakrije u travu i stoji i gleda di me ovi lupaju po glavi. Ja se healam i uspjevam nemoguće, obadvojica padaju na minimalni helath i naravno samo da je izašao i dvaput roknuo po njima sve bi bilo super, ali je čeko da mene ubiju i onda ih je dokrajčio da dobije dva kila!! Užas, debil, kreten, moron!!

A najbolje mi kada tip ima score 1/12/4, dva lvl ispod svih i onda napiše I have noob team!! Debilu....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 20:25 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

na to se navikni, dok ne dođeš do lv30 pa ima manje takvih budala. makar ćeš i tad uživati kad naletiš na njih par. drži fige da ne dobiješ puno kretena u game, drugo ne pomaže

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Strašno je u što se ova tema pretvorila, raj za trollanje. Shvatite da ova tema NIJE VAŠ *EBENI DNEVNIK u kojeg ćete pisat sve što vam se događa preko dana ili u svakoj partiji, jadajte se nekom drugom communityu a ne vamo. A kao drugo, prestanite pametovat, pola od vas *urca ne zna o mehanici i taktici ove igre a kur*ite se tu k'o da ste sudjelovali u developu. Ja zbog jednog malog offtopica dobijem opomenu od dragog mi kolege Danny.Hr-a a vi tu dr*ate živce i meni i sebi i drugima i nikako da se opametite. Idući put vidim post o east ili west serveru, o poljacima, o ELO Hellu ili nekoj drugoj irelevantnoj pi*dariji ja lupam reporte. Pa će se tema ili lockat ili očistit od vaših dječarija i trollanja. Hvala !

LoL EU : pr1mus
Moj PC  
6 5 hvala 1
17 godina
makaweli kaže...

Strašno je u što se ova tema pretvorila, raj za trollanje. Shvatite da ova tema NIJE VAŠ *EBENI DNEVNIK u kojeg ćete pisat sve što vam se događa preko dana ili u svakoj partiji, jadajte se nekom drugom communityu a ne vamo. A kao drugo, prestanite pametovat, pola od vas *urca ne zna o mehanici i taktici ove igre a kur*ite se tu k'o da ste sudjelovali u developu. Ja zbog jednog malog offtopica dobijem opomenu od dragog mi kolege Danny.Hr-a a vi tu dr*ate živce i meni i sebi i drugima i nikako da se opametite. Idući put vidim post o east ili west serveru, o poljacima, o ELO Hellu ili nekoj drugoj irelevantnoj pi*dariji ja lupam reporte. Pa će se tema ili lockat ili očistit od vaših dječarija i trollanja. Hvala !

Opa ministre!! Oprostite na smetnji! Koji kujac ti briješ!

Skuliraj se malo.

Čemu služi forum?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 20:35 (doktor1).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

@makaweli

wotafak...pa za to sluzi ovaj podforum...sta reci...

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
makaweli kaže...

Relax 

Shazbot !
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ok vidim da se ovdje nekima ljudima uopce neda objasniti,nezelim se vise uopce prepirati koji je server bolji.Ja sam rekoa zasto je meni west bolji i ajmo reci dao sam ''dokaz''(uspio sam se dignuti  sa 75 vise winova na 155),a vecina vas pametuje a igrala je samo na eastu i mislite da se upravu.Znaci west je u mom slucaju bolji i nemozete ne uvjeriti u suportno.A vecina vas neka se prebaci na west ili uzme necij account preko 700 winova pa odigra par partija,pa nek onda pametuje.

@madman upravu si ovo je vise izmaklo kontroli,zadnjim post od mene sto se tice west/east rasprave

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 22:22 (scarface797).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

sam se ti tješi,uživaj na westu i šuti jer serveri su potpuno isti,razlika je kaj tu ima više balkanaca,poljaka,rusa itd,tam manje,a ak to nekom ne odgovara nek se prebaci na west i nek tam pametuje.

Nema boljeg servera, sve ovisi o vlastitim interesima

15 godina
League Of Legends

oba serveru su isti. kraj priče.

game over.

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio bih caitlyn, ali posto je ovaj tjedan free i vec sam je se dosta nagledao, necu ju kupit...uzeo bi  nesto drugo, nesto sto je dobro, a rijetko se viđa u rundama...troumim se, pa da vidim sto cete vi reci {#}

14 Cassiopeia
4 Kog'Maw
5 Riven
2 Nesto drugo
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

čak je i ali g priznao...

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Moze mi neko objasni zasto je elo ovako mali s obzirom na ovakvu razliku pobjeda i poraza

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

eh pa ne računa ga odmah 2k+... odigrajte više game

15 godina
neaktivan
League Of Legends

.

11 Cassiopeia
19 Kennen
shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends
Evo ovako imam par pitanja.. Dali i vi bolji igraci slazete iteme po recomanded u ili sami birate .. Ako birate kako i sto?? I imam one prekrizene maceve tj nez kako se zove .. Zanima me koji je lik tu najisplativiji i za kojeg da skupljam .. Zahvaljujem se dobroj dusi na odgovoru :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

WW heroj moj {#}

ova cassiopia rageala nakon što sam dobio rampage u par min...

Legendary :D Legendary :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mobitel kaže...

Moze mi neko objasni zasto je elo ovako mali s obzirom na ovakvu razliku pobjeda i poraza

Doista je malo premali neg šta bi trebo biti. Nisam točno siguran kako to ide,al riot je stvorio sustav da igrači u svakom teamu koji su prije bili visoko rangirani u solo que i premade direktno imaju veći početni elo a igrači koji nisu baš pretjerano visoko rankirani,njihov početni team elo će biti podosta niži. Na taj način žele spriječiti da teamovi kojima nejde ne brišu team i idu sponova misleći kako će onda imati više sreće te početi sa puno višim eloom. Uglavnom,ako ste ko team dobri igrat ćete protiv protivnika sa otprilike istim elo-om te bi trebali skoro uvijek pobijedit dok se ne dignete na elo za koji smatrate da ste sposobni.

Over(C)lock kaže...
Evo ovako imam par pitanja.. Dali i vi bolji igraci slazete iteme po recomanded u ili sami birate .. Ako birate kako i sto?? I imam one prekrizene maceve tj nez kako se zove .. Zanima me koji je lik tu najisplativiji i za kojeg da skupljam .. Zahvaljujem se dobroj dusi na odgovoru :))

Kombinacijom "pro" buildova sa interneta i vlastitih buildova,uglavnom sve ovisi od game do game. Sve ovisi kako ti ide u lane-u,protiv koga igraš, ko je od protivnika največa opasnost te na koji način češ radit najveći dmg a da ne umireš brzo.

15 godina
neaktivan
DariusXX kaže...

WW heroj moj {#}

Tvoj heroj ali build je daleko od dobroga :)

LoL-scarface797(EU)
13 godina
neaktivan

uopče se ne slažem tvojim mišljenju...

uvijek idem na tank ww... osim naravno Bloodrazor i Wit's end

ovo mi 6. pobjeda s ww-om zaredom, jedino boots mijenjam ovisno o teamu

15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
DariusXX kaže...

WW heroj moj {#}

Tvoj heroj ali build je daleko od dobroga :)

Sta fali bildu za 20 min gameplaya. kupio je FoN i merkurice protiv 3 AP heroja

15 godina
neaktivan

Ispravak na drugoj strani -_-

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 3:04 (scarface797).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice