League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.453.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
Mad_Badger kaže...

yep, it makes my nerdgina wet.

Hahahaha, what a beautiful line.

LoL username: UnimatriX (EU NE) HoN username: ArmageddonX
17 godina
League Of Legends
Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

*.* Odma ga uzimam, zadnji put kad sam to napravio nisam pozalio(Karma ftw)

A i sad imam 6k ipa nakon dugo vremena xD

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
Don Strongtoni kaže...

Steta sto ga necu moci igrati ;(

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
16 godina
hari85 kaže...
Don Strongtoni kaže...

Steta neces ga moci igrat al ce ti ipak bit main.

Nothing lasts forever
15 godina
Fake_Alert kaže...
hari85 kaže...
Don Strongtoni kaže...

Ma to uvijek ja i slimyyyy trkamo prije nego scar stigne reci . To nema vaznosti uopste :D  Scar je tako za jedno 5-6 champova govorio  i gotovo ni jednog ne igra redovno xD

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
16 godina
hari85 kaže...
Fake_Alert kaže...
hari85 kaže...
Don Strongtoni kaže...

Ma to uvijek ja i slimyyyy trkamo prije nego scar stigne reci . To nema vaznosti uopste :D  Scar je tako za jedno 5-6 champova govorio  i gotovo ni jednog ne igra redovno xD

Znam :D No mene zanima, kako netkome champ moze bit main? Evo ja se "odlucio" za talona, kupio 6k runa ( mada ima jos 10 k za kupit  ) i eto skoro mi dosadio vise ( kupio talona prije 2 tjedna )...

Nothing lasts forever
17 godina
neaktivan
Joj to main bokte xD kad se sjetim da s jakšom imam preko 150 rundi odigranih, s kasadinom isto pun klinac da na kraju igram sad sve xD da mogu pogledat match history u poslhednjih 100 meceva bilo bi jako raznoliko :F
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Znam :D No mene zanima, kako netkome champ moze bit main? Evo ja se "odlucio" za talona, kupio 6k runa ( mada ima jos 10 k za kupit  ) i eto skoro mi dosadio vise ( kupio talona prije 2 tjedna )...

Iman ja frenda koji samo Xina igra. Do Lvl 10 je igra Sivir, zadnjih 300 partija igra Xina. To men nije jasno.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
16 godina
Mad_Badger kaže...
Fake_Alert kaže...

Iman ja frenda koji samo Xina igra. Do Lvl 10 je igra Sivir, zadnjih 300 partija igra Xina. To men nije jasno.

Kako im ne dosadi igrat, sve ista stvar, sve isti spellovi, ista taktika.....

Nothing lasts forever
15 godina

Pa to je main jbte, imam 150+ partija s Karthusom i nebu mi nikad dosadil, isti spellovi da, ista taktika nikada, pa ne igram stalno protiv istih 5 champova ;)

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
Don Strongtoni kaže...

Pa to je main jbte, imam 150+ partija s Karthusom i nebu mi nikad dosadil, isti spellovi da, ista taktika nikada, pa ne igram stalno protiv istih 5 champova ;)

Al znas kak se ide.. Npr ja sa jaxom, Q, w + lupam po E dok se ne upali pa udaram pa opet kad se vrati sa cd-a  w+ e + r nekada i tako i bjezi, ak je build full nezaustavljiv sam sa 64% life steala i 30 % dodgea.

Nothing lasts forever
14 godina
neaktivan
League Of Legends

.

Za jungle imam Nocturnea ( Fiddlea ako već imamo previše ADa ), za solo top imam Riven i Yoricka, middle je ili Fiddle ili Kata, imam Soraku i Tarica za support, te Leonu za tank.

Probao sam oba heroja, i dobar sam na oba, samo nemam pojma kojeg da kupim. Što se tiče logike, više mi se ide na stranu Malzahara, jer je užasno jak mid, a heroji koje trenutno igram u midu su ponekad dosadni, a što se tiče zabave, želim si Lee Sina za sve ono dashanje, itd itd.

Hilfe !

11 Lee Sin
10 Malzahar

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ormar kaže...

.

Za jungle imam Nocturnea ( Fiddlea ako već imamo previše ADa ), za solo top imam Riven i Yoricka, middle je ili Fiddle ili Kata, imam Soraku i Tarica za support, te Leonu za tank.

Probao sam oba heroja, i dobar sam na oba, samo nemam pojma kojeg da kupim. Što se tiče logike, više mi se ide na stranu Malzahara, jer je užasno jak mid, a heroji koje trenutno igram u midu su ponekad dosadni, a što se tiče zabave, želim si Lee Sina za sve ono dashanje, itd itd.

Hilfe !

Fiddle mid?o.O

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
ormar kaže...

.

Hilfe !

Fiddle mid?o.O

you wont know until you try it. Funkcionira mid, naravno s tim da mu primarni spell treba biti dark wind a ne drain

jaffa, kal shree lol username:kojejamiojamio
16 godina
League Of Legends

Dali fidle moze radit critical dmg s dark wind ?

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Niti jedan spell ne može raditi critical dmg.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ne.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
AmonZero kaže...

Gangplank, Q, moze radit crit.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Blizek kaže...
AmonZero kaže...

Gangplank, Q, moze radit crit.

Da bio sam u krivu, nemožeš sa magic spelovima, samo sa nekim physical ( Siphoning Strike, Parrrley ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
Svi physical dmg spelovi mogu kritat ako se nevaram :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
Keiichi kaže...
Svi physical dmg spelovi mogu kritat ako se nevaram :D

ezreal q nemoze

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
16 godina
Fake_Alert kaže...

kad nađeš heroja koji ti se sviđa i kad ga naučiš igrat tako da skoro svaku imaš pozitivan score onda ti je to main {#} naprimjer moj prvi main je bia Twitch, jednostavno mi je heroj sia i dan danas nakon svih nerfova ne failan sa njin nego čak i često znan carryat sa njin jer iman taj neki osjećaj za heroja, isto tako i Nasus, a moj trenutni main je Pantheon, igran ga skoro svaku "ozbiljnu" partiju u zadnje vrime i samo san 1 put faila sa njin od odigranih možda 20k partija (ne ukupno nego u zadnje vrime), heroj mi odgovara i ka sa Twitchen iman taj neki osjećaj za heroja {#}

14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
ormar kaže...

.

Hilfe !

Fiddle mid?o.O

Fiddle je zapravo jedan od jačih midova; rijetki su heroji koji ga mogu prcati.

Enivej, uzeo sam Lee Sina i ownam :) Kupit ću malzu+novi skin preko RPa i gg

14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Fake_Alert kaže...

kad nađeš heroja koji ti se sviđa i kad ga naučiš igrat tako da skoro svaku imaš pozitivan score onda ti je to main  {#}  naprimjer moj prvi main je bia Twitch, jednostavno mi je heroj sia i dan danas nakon svih nerfova ne failan sa njin nego čak i često znan carryat sa njin jer iman taj neki osjećaj za heroja, isto tako i Nasus, a moj trenutni main je Pantheon, igran ga skoro svaku "ozbiljnu" partiju u zadnje vrime i samo san 1 put faila sa njin od odigranih možda 20k partija (ne ukupno nego u zadnje vrime), heroj mi odgovara i ka sa Twitchen iman taj neki osjećaj za heroja  {#}

Indeed. Ja sa Nocturneom uvijek mogu izcarryati ekipu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 20:35 (ormar).
15 godina
League Of Legends

Ja imam  naviku  mainat nekog champa  koji se nije koristio  puno u high elo i inace .... Pa onda FoTM  i  moj kogic sada se banna stalno ;( ( isto i s lee sinom  )  , a  sto se normalnijeg maina tice  ja ako igram Akali   iako je "newb" champ ja sto radim s njom granici na Westrić Quality ( kopiram scar i njegov izgovor )  .Zamisli  akali  newb opness x2 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 21:50 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Od godinu dana igranja,ja samo cekam da dobijem neki rating,mogu vam reci,da me ovaj reset prilicno spasio :D

&lt;3 <3
LoL EU West - ScazzaHitmann
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...

Od godinu dana igranja,ja samo cekam da dobijem neki rating,mogu vam reci,da me ovaj reset prilicno spasio :D

Igraš akali '' puuj ''

nego decki, dal ima netko od vas tko posjeduje sve champione?

Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ko se od vas vratio na svoj stari elo?

two camels in a tiny car

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Goddish kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Igraš akali '' puuj ''

nego decki, dal ima netko od vas tko posjeduje sve champione?

Ti ja sad pujnem jednu samarcinu,djubre :D

Igram je samo kada mi banuju Tryndu :3

LoL EU West - ScazzaHitmann
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice