League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.428.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
jeopardizer kaže...

svakako prva što ti se zabije u oči je buff gangplanka, od malog od palube pretvorili ga u kapetana kuku :D

Slažem se, ovo je najbolji patch u zadnjih par mjeseci po meni, ali ovo sa Gangplankom je ipak greška, jer će oni koji su prije ownali s njim sad bit Godlike, gotovo nepobjedivi. To su majstori lane-a, a farma će im toliko ojačati lategame da će opet bit prejaki.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam problem , patcham  lol i idem ja igrat , izaberem lika , i  kaže mi da server status nije updatean, što da radim ?

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

DPS maokai je OP !!!!!

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Unit08 kaže...

Imam jedan problem a to je da macro mi ne radi ingame, ima ko tu da zna kako to namjestit da radi, normalno mi radi van igre (macro koj sam isprobao je samo da u cheatu kažem ss), imam g15 tipkovnicu i preko logitech software-a namještavam to.

radi macro za napisat ss i poslat tipa "ss+enter" ali ti neće radit "enter+ss+enter" da uđe u chat napiše i izađe, nego bi triba stisnit enter i onda stisnit macro key, sad san prova u custom

A ima neke logike, hvala ti!

Part of the glorious PC gaming master race :D
15 godina
League Of Legends

noc je neosjetno nerfan, i dalje ce ownat.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Da se scar ne kurci da jedini zna renektona igrat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ovdje jedini koji zna renektona igrat je D3ViiL i malo ja ^^

15 godina
neaktivan
League Of Legends

I onda će mi doć jedan takav i fidat i sj.... cijelu igru

0 0 hvala 0
15 godina
15 godina
neaktivan

Evo ljudi uzeo sam tryndamerea i zanima me koji je najbolji item build??? da idem na infinity edge i phantom dancers i bloodthirster ili??? reicte mi kako je najbolje ić item po item.

http://crocraft.com/ When I'm sad I stop being sad and be awesome instead... true story!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

4x avalance blade, zeal, i boots :D kad skupis para onda IE pa phantom i eto :D dalje nabijaj DMG xD

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 20:07 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ova Vayne ne da je OP nego ono. Phreak sa 100 hp vs Jarvan sa full 3000 HP-om. Phreak ga ubio.

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Aerendyl kaže...

Ova Vayne ne da je OP nego ono. Phreak sa 100 hp vs Jarvan sa full 3000 HP-om. Phreak ga ubio.

pa sami su rekli na forumu da to igraj, tak za zajebanciju i vi odmah mislite da je op, pa tak se 1001 heroja mislilo da je op jer ga je phreak "predobro odigrao" ali onda ga se vidi svaki 50 match i fail.

15 godina
null kaže...
Aerendyl kaže...

pa sami su rekli na forumu da to igraj, tak za zajebanciju i vi odmah mislite da je op, pa tak se 1001 heroja mislilo da je op jer ga je phreak "predobro odigrao" ali onda ga se vidi svaki 50 match i fail.

Pa  u live  previewu je  phreak  faila s njim .

14 godina
neaktivan

Jel mi moze ko napisat dobar build za caitlyn(da ima dosta lifesteala)

17 godina
neaktivan
NoobCrusher kaže...

Stackaj fenjere {#}

LoL EU : pr1mus
15 godina
League Of Legends

bog mater. kupim instant vayne, ono milsim si da bum ju odmah igral, jer su serveri bili nest u k*rcu, i ku*ac neki lik brzi od mene, eh moja kantooo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Vayne je predobar champ, radi tonu dmg-a i ima odlicne skillove. Ako pogodite Q i W pasiv odjednom skine cetvrtinu hp-a..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NoobCrusher kaže...

Uglavnom na pocetku uzmi 3 dorangs bladea beserkers greavec i vampiric scepter,onda buildas black clever,poslije toga zeal,blood thirster,infinity edge,banshee,phantom dancer naravno s tim da prodajes ove dogangs bladeove.

LoL-scarface797(EU)
17 godina
null kaže...

kupim instant vayne

Daj javi kakva je, gledao sam onaj video, ali zanimaju me iskustva iz "prve ruke". Imam 8000 IP i imam rune za nju. Jel Vayne čisti DPS ili i nešta AP?

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
15 godina
League Of Legends

cista AD, dobra je ako se je ne focusa, ogroman dmg, zabavna je, ali je onak jako za auto attack. ja prvi game imao 6-3 im onda surrender se desio, nama

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

cista AD, dobra je ako se je ne focusa, ogroman dmg, zabavna je, ali je onak jako za auto attack. ja prvi game imao 6-3 im onda surrender se desio, nama

Sad ću probati prvo na botovima da istestiram, pa ću par normal game. Koji item build radiš, daj ss.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 10:16 (Najbrži).
15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
null kaže...

Sad ću probati prvo na botovima da istestiram, pa ću par normal game. Koji item build radiš, daj ss.

Nesto kao kod vecine ranged dps carry-a:

Mercs ili Berserkers

Bloodthirster

Banshee's

Inf. Edge

Black Cleaver

Phantom Dancer

15 godina
puls4R kaže...
Najbrži kaže...
null kaže...

Mercs ili Berserkers

Bloodthirster

Banshee's

Inf. Edge

Black Cleaver

Phantom Dancer

Gdje je trinity  phreak je objasnio zasto je sheen obavezan dio njenog builda  ( jos detalnjije u live previewu  ) .

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZoRz1 kaže...
hari85 kaže...

ovdje jedini koji zna renektona igrat je D3ViiL i malo ja ^^

HAHAHAH da da ja s njim igram vec 2 mjeseca i nijedan ranked nisam izgubio ^^ ,evo za ono st osi reko nmisam mogo da ne stavim :D 

:DD :DD
LM bro
15 godina
neaktivan

Dajte onda jedan dobar build za njega.

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
puls4R kaže...
Najbrži kaže...
null kaže...

Mercs ili Berserkers

Bloodthirster

Banshee's

Inf. Edge

Black Cleaver

Phantom Dancer

Gdje je trinity  phreak je objasnio zasto je sheen obavezan dio njenog builda  ( jos detalnjije u live previewu  ) .

E da tri-force umjesto phantoma

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 12:55 (puls4R).
15 godina
puls4R kaže...
hari85 kaže...
puls4R kaže...
Najbrži kaže...
null kaže...

Mercs ili Berserkers

Bloodthirster

Banshee's

Inf. Edge

Black Cleaver

Phantom Dancer

E da tri-force umjesto phantoma

kad silver bolts procca 3 hit automatski ukljuci se sheen active na taj treci hit  tj kao da si koristio abillity .

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice