League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.582.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

nema cheatova ne serite xD 

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta "grass hack"ili "demagebot" lol

Nema citova lol kakvi citovi {#}

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

OMG !!!!!

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo alibilty od novoga champa izgleda su su nesto  mijenjali u posljedni trenutak, rekli su da ce pass dodatno davati armora i mr ako padnes ispod 40 % hp,sada kazu da dobivas 50% vise fury.I takoder su razdvojili slice i dice ako target pogodis sliceom onda mozes uraditi dice koji valjda radi dmg.Nako mi se bolje cini ono sto su prvi put rekli.

http://eu.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-renekton-butcher-sands

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 3:37 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

dodajte i mene summoner name mi je ZoRz1

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ma kakvi cheatovi šta van je xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
scarface797 kaže...

Evo alibilty od novoga champa izgleda su su nesto  mijenjali u posljedni trenutak, rekli su da ce pass dodatno davati armora i mr ako padnes ispod 40 % hp,sada kazu da dobivas 50% vise fury.I takoder su razdvojili slice i dice ako target pogodis sliceom onda mozes uraditi dice koji valjda radi dmg.Nako mi se bolje cini ono sto su prvi put rekli.

http://eu.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-renekton-butcher-sands

Čini mi se jako zanimljiv. Moram ga kupiti.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Ma urgot generalno beskorisan champ po meni :S je ulti mu je odlican, ali kad se zamjeni moze i on zamrijeti jer ce svi u blizini focus na njega ... u pocetku mu je burst odlican, ali ako se kreces dosta mozes ga izbjec dok u lategameu sucka strasno :) opet moje iskustvo s njik i protiv njega :)

Moje iskustvo sa Urgotom u late gameu je nešto drugačije... on je u late gameu initiator i neka vrsta soakera. Ipak,ni damage mu nije za baciti jer i dalje mogu dosta oslabiti protivnike prije team fighta. Ali ako s njim ne završiš prije 50-te minute,onda je to najvjerojatnije poraz.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel vama server nedostupan?

Edit:Sve uredu proradio je :D

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 11:09 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Jel vama server nedostupan?

Edit:Sve uredu proradio je :D

Meni je nedostupan od ponedjeljka pa sve do petka {#}.

17 godina
League Of Legends

Evo nesto jako zanimljivo :D

anyway ulty ovog novog champa mi se ne svidza :/ inovacija im je nula samo su kopirali nasusa -_-"

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 13:26 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ionako sam zaludjenik za Warrove jos kad na to dodas imba looking krokodila pa kupit cu ga s RP ako bude trebalo! Kad on dolazi? Nadam se vec sljedeci tjedan {#}

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
League Of Legends

sljedeći tjedan najvjerojatnije, svako 2 tjedna izlaze novi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

sljedeći tjedan najvjerojatnije, svako 2 tjedna izlaze novi

Svaki drugi utorak na US, kod nas je svaku drugu srijedu ako se ne varam

IGN: weirdek (EU)
17 godina
Keiichi kaže...

O ovome raspravljam s ekipom već cca. 2 dana, i meni je jako zanimljivo i definitivno planiram sudjelovati u tome, ovo bi mogao biti spas za LoL community.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedna s ireliom. 

Early game mi je bio nelos, al cim sam dobio madreds divota je tuci po vladu sa 4k hp-a i nista mr-a :D i jos k tome malady..

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ovaj novi system će bit taman da se rješimo scara i njegovog rage-anja :D

2 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo ga ljudi, ako netko još nije vidio, mapa Magma Chamber-a s označenim detaljima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Evo ga ljudi, ako netko još nije vidio, mapa Magma Chamber-a s označenim detaljima.

Jel mi se cini il nece uopce bit inhibitora? Il ih jednostavno nisu tu stavili..

17 godina
puls4R kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Jel mi se cini il nece uopce bit inhibitora? Il ih jednostavno nisu tu stavili..

Nije ni meni jasno to, ali brijem da će ovdje jungle bit puno zanimljiviji.

Evo i najave novog patcha koji uvodi dosta promjena, npr. Evelyn će bit slabija, pogotovo u jungleu, Pantheonov stun traje upola kraće tako da se ljudi stignu izmaknut 3.ćem skillu, ili barem dijelu tog skilla. Heimer je po mom mišljenju pojačan, turreti su mu "pametniji" pa tuku po herojima. Caitlyn je buffana, na Q skillu radi više dmg-a, ali je promjenjen i ulti koji sad radi veći base damage i za uspješno izvođenje neprijatelj ne mora biti u vašem sight range-u. Najavljen je i nerf na Rammusu, ali ništa konkretno zasad. I male promjene sa crit chanceom, tako da više neće biti moguće da ljudi sa 2% crit chance-a pogode recimo 2 crita zaredom...

Evo ga, uploadao sam više slika gdje su usporedbe nove i stare grafike od nekoliko heroja, kao i nova mapa visoke rezolucije sa još par skica.

http://www.4shared.com/dir/GAq4eFmW/sharing.html 

I evo vam još jedan link na cool orbove 

http://forum.leaguecraft.com/index.php?/topic/12474-league-of-legends-orbs/ 

Evo linka na video kojeg je napravio "šef" SK-gaming tima Araneae, za one koji neznaju SK-gaming tim je najbolji LoL tim u Europi, orginalna postava je bila full njemački tim frendova, osvojili su drugo mjesto na WCG-u, prvi je naravno CLGaming (HotshotGG, Elementz, Bigfatjiji....). Ali je SK-Gaming promjenio strategiju sad i mislim da bi mogli pobjediti na sljedećem natjecanju. Naime ovaj put su sastavili internacionalni tim od najboljih igrača u Europi, možete primjetiti u videu da je među njima i Alth0r (francuz) koji je mjesecima bio prvi na onoj Top 500 ELO listi prije ranked game-ova.

http://www.sk-gaming.com/video/309010-SKAraneae_presents__LoL_frenzy_1 

U svakom slučaju strašni igrači. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 9:18 (Unimatrix 007).
14 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Nije ni meni jasno to, ali brijem da će ovdje jungle bit puno zanimljiviji.

Evo i najave novog patcha koji uvodi dosta promjena, npr. Evelyn će bit slabija, pogotovo u jungleu, Pantheonov stun traje upola kraće tako da se ljudi stignu izmaknut 3.ćem skillu, ili barem dijelu tog skilla. Heimer je po mom mišljenju pojačan, turreti su mu "pametniji" pa tuku po herojima. Caitlyn je buffana, na Q skillu radi više dmg-a, ali je promjenjen i ulti koji sad radi veći base damage i za uspješno izvođenje neprijatelj ne mora biti u vašem sight range-u. Najavljen je i nerf na Rammusu, ali ništa konkretno zasad. I male promjene sa crit chanceom, tako da više neće biti moguće da ljudi sa 2% crit chance-a pogode recimo 2 crita zaredom...

Evo ga, uploadao sam više slika gdje su usporedbe nove i stare grafike od nekoliko heroja, kao i nova mapa visoke rezolucije sa još par skica.

http://www.4shared.com/dir/GAq4eFmW/sharing.html 

I evo vam još jedan link na cool orbove 

http://forum.leaguecraft.com/index.php?/topic/12474-league-of-legends-orbs/ 

Evo linka na video kojeg je napravio "šef" SK-gaming tima Araneae, za one koji neznaju SK-gaming tim je najbolji LoL tim u Europi, orginalna postava je bila full njemački tim frendova, osvojili su drugo mjesto na WCG-u, prvi je naravno CLGaming (HotshotGG, Elementz, Bigfatjiji....). Ali je SK-Gaming promjenio strategiju sad i mislim da bi mogli pobjediti na sljedećem natjecanju. Naime ovaj put su sastavili internacionalni tim od najboljih igrača u Europi, možete primjetiti u videu da je među njima i Alth0r (francuz) koji je mjesecima bio prvi na onoj Top 500 ELO listi prije ranked game-ova.

http://www.sk-gaming.com/video/309010-SKAraneae_presents__LoL_frenzy_1 

U svakom slučaju strašni igrači. 

ovaj zadnji video mi je lame snimaju kako igraju protiv njubara i to teskih..u 1000h igranja lola ima sam puno brutalnih killeva mogu reci cak i boljih od obih al protiv puno boljih ljudi -..-

17 godina
League Of Legends

Hehe, to si ti zaključio iz videa, ali oni su 2000 ELO, tako da ne igraju protiv n00bova, a i dalje su bolji od svih nas tu. Nadam se da će osvojiti prvo mjesto na slijedećem natjecanju jer me već živciraju oni napuhani amerikanci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Hehe, to si ti zaključio iz videa, ali oni su 2000 ELO, tako da ne igraju protiv n00bova, a i dalje su bolji od svih nas tu. Nadam se da će osvojiti prvo mjesto na slijedećem natjecanju jer me već živciraju oni napuhani amerikanci.

Ni ja nisam uopste impresioniran, vidio sam a i radio boljih killova. Ima par djelova koji su LOL ali nista da mi padne vilica. S obzirom da bi to trebao biti dick measure od 100 partija imba killovi, pfff

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 11:06 (D3ViL).
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ne znam dali su napuhani,ali znam da im je lane phase PREDOSADAN. Gledao sam neke njihove streamove i predosadno mi je kad pravi gankovi počnu o 25-oj minuti.

14 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

a lol ne seri ovi su killovi shit on 6 lvl ubija lika od 3. i sa jos 2 iz svog teama al ozbiljno imao sam boljih kiillova :PP

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ouch, jadan panth, kad neko bude imo mercs nece ga opce ni stunnat xD al mislim da ovo nije losa ideja jer je panth posto stvarno prejak nuker sad, i logicnije mi je da nerfaju stun neg npr. e skill s kojim bi ga vratili na pocetak nakon prvog nerfa..

1 0 hvala 2
14 godina
protjeran
League Of Legends

ma pocinju jesti govna s ovom igricom

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

LOL meni je xf prestao brojati sate LoL-a a jedno tjedan dana ne broji -.-

0 0 hvala 0
17 godina
puls4R kaže...

Ouch, jadan panth, kad neko bude imo mercs nece ga opce ni stunnat xD al mislim da ovo nije losa ideja jer je panth posto stvarno prejak nuker sad, i logicnije mi je da nerfaju stun neg npr. e skill s kojim bi ga vratili na pocetak nakon prvog nerfa..

Ja kažem fuck the panth, sad sam izgubio još jednu rundu zbog njega.... nafeedali su ga u drugom laneu i gotovo je.... ja s master yiom imam boots, zeal i executioner zbog munda, a njihov panth u isto vrijeme boots i 200 dmg-a. Iznukira me začas, a nitko u timu od idiota nezna što znači focus pantheon, a imao sam u timu lux, annie, malzahara i chogatha za tenka.... ma katastrofa.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

ja sam bio cho gath, hebena annie i lux fidali u early game a malzahar u mid game, ocekivali su da ja primim tone dmg, spustimo ja i unimatrix sve na min pa oni sa STRONG magevima pokupiju killove.... hebeni retardi

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice