Probaj preko Sheena sastavit Lich Bane pa tuć samo AP uz manji dodatak att speeda, pred kraj Rylai's Scepter i ak stigne mrtva kapica
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Tako želim biti frajer kad dođem u petak idući tjedan iz doma i odmah ga igrati xD. To sam već učinio i sa Xinom i sa Urgotom. Za oba sam u prvom trenutku zažalio,ali eto,investicija mi se u oba slučaja kasnije isplatila.
Počeo sam malo urgota igrat, premoćan je lik, zabavan za igrat. Evo zadnji game s njim, na početku nam je pantheon livo al samo ih dobili 4v5 :)
Ah,sad će svi početi igrati Urgota i onda shvatiti da je lik malo OP... ugl,build ti nije nešto,ne trebaš kupovat Youmuu nego samo Brutalizer,a Wriggle's Lantern je ipak više namjenjen junglerima.
Nemožeš ga izbjeć kad te pogodi s Noxian Corrosive Charge onda te locka i svaki put pogodi s Q skillom :)
Corrosive Charge se moze relativno lako izbjeci, al nije tesko ni pogotid, a jednom kad te pogodi nema sanse da izbjegnes Q kojim te auto locka sem ako mu ne izadjes iz rage, dok ti to uradis dobar Urgot ce te maznut bar 3 puta. Sto se tice ulty-a prije njega odere W i samo se flasha nazad medju svoje prije nego se protivnicki tim i snadje ;)
Zasto je svako los sa Rammusom ? Ne pamtim kad sam zadnji put vidio dobrog Rammusa.
Pravi tank ne treba imati brdo killova da bi bio dobar tank, ovaj sa 26 assista i 6 kilova je cisto dobar rammus.
Pravi tank upija glavni damage, i krepa ak treba umjesto carryija.
edit: ahh, nisam vidio da je i Rammus bio u protivničkom teamu, je ovaj je fail sa 1/15 :P
stvar je u tome da je protivnicki rammus imao skin :P
jedno pitanje. mozda vama glupo ali evo ovako.. ako ima neki iskusniji igrac neka mi navede sve prednosti/mane Anivie i Ezreala i tko je po njemu bolji pick.. oboje sma igrao kad su bili free ali jednostavno se nemogu odluciti. oboje mi u potpunosti odgovaraju... 
e ovak...jel mi moze neko rec di se nalazi fucking Zhonyas Ring...nemrem ga nac nikak...igram 2 tj i gledam druge guildove i u nekim pise taj Ring a nema ga...
e ovak...jel mi moze neko rec di se nalazi fucking Zhonyas Ring...nemrem ga nac nikak...igram 2 tj i gledam druge guildove i u nekim pise taj Ring a nema ga...
od proslog patcha je zamjenjen s 2 itema zhonyas hourglass on daj manje ap i ne daje bonus ali daje aktivni efekat kao i kod ringa ,i rabadons koi sluzi za ap boost
jedno pitanje. mozda vama glupo ali evo ovako.. ako ima neki iskusniji igrac neka mi navede sve prednosti/mane Anivie i Ezreala i tko je po njemu bolji pick.. oboje sma igrao kad su bili free ali jednostavno se nemogu odluciti. oboje mi u potpunosti odgovaraju... 
Anivia je po meni bolja. Imam oba championa tako da znam. Ona mnogo vise doprinosi u timu za razliku od Eza. Anivia ima jedan od najjacih dmg-a od svih castera sa full combom mozes progutat sve u njihovom timu. Ultimate joj je jako koristan i malo CD sa ultimateom i e skillom radis >1000 dmg-a.
Ezreal je jako slab early game i pre-squishy, treba imati feeling za njega kako ga igrati. bez quint za health ne bi ga preporucio posto ima samo 430 healtha .
Dakle, Anivia > Ezreal
tocno sam znao...hvala na info...znaci bolji je rabadonns...ma rijetko kad igram s AP likovima al me to zanimalo...igram samo Master Yiem...s njim nemozes bit u gubitku...dosad svaka preko 10 killova...moja je filozofija : napad je najbolja obrana heehehe...
Anivia je po meni bolja. Imam oba championa tako da znam. Ona mnogo vise doprinosi u timu za razliku od Eza. Anivia ima jedan od najjacih dmg-a od svih castera sa full combom mozes progutat sve u njihovom timu. Ultimate joj je jako koristan i malo CD sa ultimateom i e skillom radis >1000 dmg-a.
Ezreal je jako slab early game i pre-squishy, treba imati feeling za njega kako ga igrati. bez quint za health ne bi ga preporucio posto ima samo 430 healtha .
Dakle, Anivia > Ezreal
ja bi ti vlada ili swaina preporucio ali radi sta hoces xD
Swain definitivno, prelazi u mog primary champa :D.
Meni je Swain nekako slab :\ Jedino mu je ultimate po meni dobar.
Ja sam s irelio razbio vranka s 850apa bez problema.. doduse imao sam madrid, boots of swiftness, frozen mallet, banshee, ono za armor pen i jos nes ne mogu se sjetit :) 1 naa 1 dobio ignite k sve moje spelove i ostatal sam ga izudarao i vranko papa :D
novi must have item na njemu je spirit visage tako da se hila puno s ultiem
Ja sam s irelio razbio vranka s 850apa bez problema.. doduse imao sam madrid, boots of swiftness, frozen mallet, banshee, ono za armor pen i jos nes ne mogu se sjetit :) 1 naa 1 dobio ignite k sve moje spelove i ostatal sam ga izudarao i vranko papa :D
Irelia je zakon cahmp meni je medu 4 najdraza :)
jel ima cheatera na Lolu...jel postoji kakav cheat..dosad nisam nikog vidio pa pitam mozda je neko od vas vidio...
jel ima cheatera na Lolu...jel postoji kakav cheat..dosad nisam nikog vidio pa pitam mozda je neko od vas vidio...
nisam vidio i nema -.-"
Jesu svi dobili IP Boosts ili?
Jesu svi dobili IP Boosts ili?
Svi.
za sve postoji cheat, za apsolutno svaku igru to je tako....
nema :P i evo vam leakao xypherous malo o renketonu ili bolje reci nasus 2.0 jer su gotovo identicni jer je gotovo isti ulti i slicno
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=432313&page=4
nema :P i evo vam leakao xypherous malo o renketonu ili bolje reci nasus 2.0 jer su gotovo identicni jer je gotovo isti ulti i slicno
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=432313&page=4
ima samo trazis na krivom mjestu..
ima dosta black foruma. gdje se prodaju razni cheatovi, ne govorim o free stvarima tako da postoji. maphack i takve pizhdarije..
neverujem
nemoraš nitko te ne tjera da vjerujes..
ma nema cheateva za tu igru, igram igru godinu dana i jos nisam vidio nista bas neobicno ili cudno