jedna dobra igra danas sa shacom.. je da sam tek 23lvl al bila je odlicna
btw pogledajte ip earned u tom gameu...
Pa imas IP boost od 4 wina plus 1st win of the day, svima ce ispast otprilike toliko. . .
jedna dobra igra danas sa shacom.. je da sam tek 23lvl al bila je odlicna
btw pogledajte ip earned u tom gameu...
Pa imas IP boost od 4 wina plus 1st win of the day, svima ce ispast otprilike toliko. . .
Ja bi sad da neki novi champ bude tank :D
koji bi bio dobar build za eve?
i za vladimira jos 500 pointa pa ga uzimama il malzahara budem vidio
Treba mi pomoć ako itko zna!
Igram u subotu gejm protiv frenda na LoLu, on je pro u Doti ali je igrao lol samo par puta
Dogovor je bio da on uzima supporta/carrya ja tanka, igramo 1v1
Koji bi tank za to bio najbolji?
Igramo u manji novćani iznos
Igram u subotu gejm protiv frenda na LoLu, on je pro u Doti ali je igrao lol samo par puta
Ja bi uzeo Shena.
Razmišljao sam Siona
ja bi uzeo blitzkranka ako ga imas ..
Mordekeiser/Shen/Rammus,nemozes fulat.Ako znas sa njima naravno igrat.
rammusa on je protiv dps carrya zakon da kazem
Shen/Rammus oni su po meni barem najbolji.
A bolje bismo ti mogli pomoc da nam kazes koje tenkove sve imas.
Da li je ANIVIA, The Cryophoenix OP*/IMBA** champ?? Što vi mislite.
To pitanje postavljam, zato što mi se svi nešto žale i seru da je OP, al su sami krivi kad me nafidaju....
BirDIE ju zovem odmilja <3 :)
za one koji ne znaju:
*OP = over powered
**IMBA = imbalanced
mislim da nije op jer nisam vidio nikoga tko ju je masterao dovoljno da razara..dakle op je samo u rijetkim rukama... za rakned nije bas neki pick kako cujem jer ima boljih i jednostavnijih castera..
Ja sa u igri najvise bojim nafeedane Anive joj kad vam dode ona a ima samo 500 ap sta radi auuu
hmmm..@iMaestro, onda samo čekaj da naletiš na mene :P rijedak sam od njih...hehe :D sad sam neki dan imao 903AP i još sam imo jedan prostor za neki ludi AP item :P
@scarface i prije se je trebaš bojat...ako ima plavi buff(golem)...ja mislim da je na anivi plavi buff(golem) MUST HAVE. Prvo zbog ultija, a zatim i zbog cdr-a jer frostbite castaš 2x puta unutar 3 i pol sekunde. Prvo u kombinaciji sa 'q' spellom, a zatim i sa ultijem 'r' ili obrnuto....double DMG je zakon :D skršiš njihove carrye u 0.8 sekundi...dok ti server ne probavi casting spella zbog pinga na US serveru ~205ms :D
Ma nevjerujem da bi rammus bio dobar, nema neke posebne spellove za igrat protiv supporta
Bili bio dobar Sion na DPS build?
Da li je ANIVIA, The Cryophoenix OP*/IMBA** champ?? Što vi mislite.
To pitanje postavljam, zato što mi se svi nešto žale i seru da je OP, al su sami krivi kad me nafidaju....
BirDIE ju zovem odmilja <3 :)
za one koji ne znaju:
*OP = over powered
**IMBA = imbalanced
mislim da nije op jer nisam vidio nikoga tko ju je masterao dovoljno da razara..dakle op je samo u rijetkim rukama... za rakned nije bas neki pick kako cujem jer ima boljih i jednostavnijih castera..
Ja sa u igri najvise bojim nafeedane Anive joj kad vam dode ona a ima samo 500 ap sta radi auuu
hmmm..@iMaestro, onda samo čekaj da naletiš na mene :P rijedak sam od njih...hehe :D sad sam neki dan imao 903AP i još sam imo jedan prostor za neki ludi AP item :P
@scarface i prije se je trebaš bojat...ako ima plavi buff(golem)...ja mislim da je na anivi plavi buff(golem) MUST HAVE. Prvo zbog ultija, a zatim i zbog cdr-a jer frostbite castaš 2x puta unutar 3 i pol sekunde. Prvo u kombinaciji sa 'q' spellom, a zatim i sa ultijem 'r' ili obrnuto....double DMG je zakon :D skršiš njihove carrye u 0.8 sekundi...dok ti server ne probavi casting spella zbog pinga na US serveru ~205ms :D
Ma znam ali ja je se najvise bojim kada je nafeedana skine ti cijel hp u 1 sec,a ono ja gledam wtf sta sad :)
definitivno rammus il morde
IGN: weirdek (EU)
Poraz?! Ne, nikad cuo... ;) (slikica)
Nego jel ima neki bonus za ? pobjeda zaredom?
neam nikakvog bonusa
Poraz?! Ne, nikad cuo... ;) (slikica)
Nego jel ima neki bonus za ? pobjeda zaredom?
Koliko ja znam nema nikakav bonus.
Edit: PENTA KILL sa Jannom o.o
http://eu.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=13429&d=1293740622
e ovako se ljudovi igra kassadin
Zasto je svako los sa Rammusom ? Ne pamtim kad sam zadnji put vidio dobrog Rammusa.
e ovako se ljudovi igra kassadin
Uu kao stvoreni protivnici za kassu, svi squishy :D cak i nid koja nije uzela rilays nek archangels.. lol
Neka se neko javi(pm) da mi kupi za 5€ riot pointse. Ja placam unaprijed ili kako se vec dogovorimo. Trebam jedan skin.
Zasto je svako los sa Rammusom ? Ne pamtim kad sam zadnji put vidio dobrog Rammusa.
Pravi tank ne treba imati brdo killova da bi bio dobar tank, ovaj sa 26 assista i 6 kilova je cisto dobar rammus.
Pravi tank upija glavni damage, i krepa ak treba umjesto carryija.
edit: ahh, nisam vidio da je i Rammus bio u protivničkom teamu, je ovaj je fail sa 1/15 :P
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Odluka je pala: čuvam za novog championa!!!