League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.741.374
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Bok svima! ovo mi je prvi post na ovom forumu  i zelio sma da bude u vezi LoL-a... ingame nick na EU serverima iMaestrozz , 20 lvl (poceo nedavno) imam trogodisnje iskustvo Dote pa me ide jako dobro,... evo Phreak je napravio novi spotlight -

(za Caitlyn)... Ovo mi je prvi put da je server down pa ako mi netko moze reci koliko treba da ga ponovno dignu? btw ako vam zatreba jos koji igrac kada tu sam, pricam preko skypa...

moji najcesce igrani champovi

Roamer/Jungler - Shaco

Support - Janna

Carry - Kog Maw (njega igram AP za razliku od vecine jer je mnogo zabavnije)

Tank - nijedan lol xD... neshvacam ih

Ganker/Carry - Twisted Fate

Uglavnom igram Hard to master champove jer jednom kada su masterani puno vise ponude od easy mode champova

P.S. jel zna netko tocan datum releasa Dote 2??{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: League Of Legends
iMaestro kaže...

Bok svima! ovo mi je prvi post na ovom forumu  i zelio sma da bude u vezi LoL-a... ingame nick na EU serverima iMaestrozz , 20 lvl (poceo nedavno) imam trogodisnje iskustvo Dote pa me ide jako dobro,... evo Phreak je napravio novi spotlight -

(za Caitlyn)... Ovo mi je prvi put da je server down pa ako mi netko moze reci koliko treba da ga ponovno dignu? btw ako vam zatreba jos koji igrac kada tu sam, pricam preko skypa...

moji najcesce igrani champovi

Roamer/Jungler - Shaco

Support - Janna

Carry - Kog Maw (njega igram AP za razliku od vecine jer je mnogo zabavnije)

Tank - nijedan lol xD... neshvacam ih

Ganker/Carry - Twisted Fate

Uglavnom igram Hard to master champove jer jednom kada su masterani puno vise ponude od easy mode champova

P.S. jel zna netko tocan datum releasa Dote 2??{#}

I like this guy, btw Dota 2 je najavljena za izlazak ove godine, ali nezna se točan datum. Server je "down" zato jer stavljaju novi patch, obično je to svaka 2-3 tjedna i onda je server offline od pola noći do ujutro, ali je online negdje prije podneva ipak.

Evo sad je 7 sati ujutro i server je već online. 

EDIT: Već sam kupio Caitlyn i malo je upoznao preko practicea. Damage joj je preveliki i mislim da će ubrzo uslijediti nerf, omjer dmg-a koji joj ulazi na ulti se povećava čim više dmg-a ima, a u jednom trenutku omjer prijeđe preko 1.0, npr. sa 300 dmg dobiva na ulti preko 500.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 9:29 (Unimatrix 007).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ok hvala, ako smijem pitati kako se zoves u igri pa da zaigramo nekad jednu partiju...

P.S. eo da se malo pohvalim maloprije odigrana sa Shacom, igrao carrya -

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iMaestro kaže...

Ok hvala, ako smijem pitati kako se zoves u igri pa da zaigramo nekad jednu partiju...

P.S. eo da se malo pohvalim maloprije odigrana sa Shacom, igrao carrya -

Mogao sam i očekivati,kapa postaje napopularniji item... Danas će mi brat probati novi build na Sionu-ta kapa i Lich Bane te Mejai.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja imam nekakav osjecaj da ce slicno uraditi dps champovima i tenkovima u sljedecem  patchu da sve izdignu na slican nivo

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 13:00 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Pitanje, dobio sam 10tog referala danas, i tamo na referal stranici mi pise Tier 3 Cmahp 975 RP ali neznam kako da ga aktiviram? (za sve prethodne boostove sam imao activate ali za ovo nema nist)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

hebem vas mutave :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Pitanje, dobio sam 10tog referala danas, i tamo na referal stranici mi pise Tier 3 Cmahp 975 RP ali neznam kako da ga aktiviram? (za sve prethodne boostove sam imao activate ali za ovo nema nist)

Mislim da je taj bonus buggan... ali pokušaj nekog kupiti ko vrijedi 975 RP-a ( npr, ovu novu ),pa vidi dali ćeš je moći kupiti.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

New intems FTW

Evo probo sam sad Annie s ova 2 zonya

PWNAGE !

403 AP s 2 intema + Nashor

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/newintems.png

League Of Legends IGN: slinA

0 0 hvala 0
17 godina
Blizek kaže...

Mislim da je taj bonus buggan... ali pokušaj nekog kupiti ko vrijedi 975 RP-a ( npr, ovu novu ),pa vidi dali ćeš je moći kupiti.

Probao vec kaze da nemam dovoljno RP-a mislio sma da se mozda mora negdje nesto aktivirat. Kako glupo. . .

15 godina
neaktivan
League Of Legends

koe rune kupim za shaca totalno mi je dobar champ ali imam preslab dmg early game pa mislim da je to od manjka runa   naci ar pen quintove , A dalje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

crit dmg

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

tu imas - http://leaguecraft.com/strategies/guide/2358-daegen-s-guide-to-shaco-death-isn-t-funny.xhtml - ja slijedim ovaj guide i nema boljeg po mom misljenju... imas sve od runa, masteriesa do jungle routa itd itd itd..

15 godina
neaktivan
League Of Legends

hvala ode procitati taj zid teksta xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedno pitanje, zapravo dva ali evo - Nakon 30 lvla dali ja i dalje po partiji dobijam Ip ili vise nista?

- Skupljam IP, Anivia ili Ezreal? vise manje znam oboje nelose igrati od kad su bili free...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

hvala ode procitati taj zid teksta xD

procitaj ga cijelog definitivno vrijedi.. najbolje ocijenjen shaco guide na leaguecraftu.. P.S. addao sam te na LOL-u nick- iMaestrozz

16 godina
neaktivan
iMaestro kaže...

Jedno pitanje, zapravo dva ali evo - Nakon 30 lvla dali ja i dalje po partiji dobijam Ip ili vise nista?

- Skupljam IP, Anivia ili Ezreal? vise manje znam oboje nelose igrati od kad su bili free...

IP se uvijek skuplja.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Procitajte ovaj thread o Caitlyn,sta igraci misle o njoj:

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=94191

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Imam 2k kojeg champa da si uzmem? Po mogucnosti nekog dobrog, ja razmisljam izmedu TF-a, Yi i Munda, mozda neki cetvrti? Il da skupljam do 3k pa onda nekog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ne radi mi lol, hebeni patchevi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

SKUPLJAJ ip vecina od 1350 nisu viable kasnije u levelima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

to ti velis {#}

17 godina
hari85 kaže...

Ajde Harise da ne koristis Google definiraj pojam "viable" I love when kids use words they don't get. . . .

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ova recenica nema nikakvog smisla.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

neznam kako bi na nasem objasnio :P  jedino mozda twisted se sada koristi a vecina se champova smatra up et mozda jos mundo ali ostali  :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Skupi 3150, za tu lovu imaš dosta champova

Kakav vam se čini ovaj novi heroj?

by Cerina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi dobra vijest - radi mi sad lol

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ekipa evo jedan odličan mali addon koji će van uštedit dosta muke oko minjanja masteriesa svaku sekundu, ja ga koristin i odličan mi je, pogledajte video za više detalja, a ispod videa imate link za skinit

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 23:25 (slimyyy).

3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
hari85 kaže...

Ajde Harise da ne koristis Google definiraj pojam "viable" I love when kids use words they don't get. . . .

misli na champove koji su prihvatljivi u higher ELO igrama..

15 godina
neaktivan
iMaestro kaže...
D3ViL kaže...
hari85 kaže...

misli na champove koji su prihvatljivi u higher ELO igrama..

Znamo mi na šta je on mislio, ali se ne zna on izrazit.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice