Pa evo, podijelite vaše bolno iskustvo s ostatkom ekipe. xd
Meni osobno to je MOH - Airborne, igra koda su je napravila predškolska djeca
niti jedna igra me nije onako na veliko tazočarala, danas se jednostavno zna da svaka igra mora nekoga razočarati.
evo u zadnjih nekoliko mjeseci najviše me razočarao tomb raider underworld.
FALLOUT 3
Farcry 2
Crysis Warhead i Nfs Undercover
uffff... prostreet uvjerljivo, koja glupost...
Far Cry 2... baš sam joj se veselio i mislio napokon ću imati šta igrat a ono shit
A i ova 2-3 zadnja NFS-a.
super mario 4 definitivno
Zadnji i predzadnji Nfs.
Call of Duty 5- pricale su se bajke a igra je podbacila u pravom smislu rijeci..
Far Cry 2... baš sam joj se veselio i mislio napokon ću imati šta igrat a ono shiz
Far Cry 2... baš sam joj se veselio i mislio napokon ću imati šta igrat a ono shiz
Nfs ProStreet i Stronhold 2
Undercover - totalni promašaj!
Igru sam igrao ukupno 2 minute i odmah je slijedila deinstalacija.
GTA 4. Točka. Svaki nastavak igrao sam po godinu dana nakon što sam ga završio, a kod ovog najnovijeg.....stvarno nisam imao interesa. Jadno.
Definitivno far cry 2,samo grafika dobra a igrivost nigdje veze,ova dva predzadnja nfs su da te bog sacuva losa,imaih jos al se sad ne mogu setit.
NFS Undercover
Call of Duty 5- pricale su se bajke a igra je podbacila u pravom smislu rijeci..
cod6 je modern warfare2?
cod6 je modern warfare2?
cod5 definitivno
FALLOUT 3
Oblivion-Game of the Year Edition za PS3.
COD5. Nakon COD4 totalni podbačaj, što je i razumljivo jer ga je radila druga ekipa. Trenchyard sucks, Infinity rules.
Fallout 3... teška dosada.
FFOW, uz odličnu beta fazu, jednostavno je nastao kaos nakon izdavanja. Još uvijek mi je teško zbog toga. Sa preko 100 sati u beti, došao sam na nekih 60-ak u punoj igri. Jednostavno kaos. A toliko je potencijala igra imala.
battlefield 2 multiplayer.toliko nerealno da granici sa znanstvenom fantastikom
GTA IV
treba ti novi kompjuter da ni ju uopće pokrenuo na minimalcu a dobiješ vreću bugova.....