GTA Episodes from Liberty city

poruka: 3
|
čitano: 831
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

< Pozdrav svima

< Ovako, prije par dana sam kupio GTA Episodes from Liberty city

< I igru sam dobio na 4 DVDa, i čovjek mi je u radnji objasnio installaciju , i rekao je to ovako:  ( na svakom dvdu su rar fileovi i imaju u nazivu ' rld ' i u svakom je iso + još fileova u notepadu )

On mi kaže : " Kopiraj sva 4 DVDa u jedan folder na hddu, odpakuj prvi winrar, zatim odpakuj iso iz tog winrara kako bi dobio setup i pokreni installaciju "

To sam ja sve uradio i pokrenula se installacija, ali negdje oko polovine mi traži da ubacim DVD2 kako bi se install " data3.cab", što ne bi trebalo jer sam kopirao sva 4 dvda u folder.

Moje pitanje sada je : ŠTA TREBA DA URADIM KAKO BIH NASTAVIO INSTALLACIJU ??

; Hvala svima koji pomognu <3

Smijeh

P.S. < Uradio sam installaciju preko dtoolsa , ali mi se nije fino crackovalo na kraju , tj crack se samo zalijepi , ne zamjeni mi fileove , vjerovatno nije isti naziv, a lik u radnj mi je rekao da dtools ne treba uopšte...

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako, prije par dana sam kupio GTA Episodes from Liberty city..i sad napises u vezi cracka oO..ak kupiš igru netreaš krekat kolko ja znam :ASD

xfire:zagi0,steam:zagi000
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silverinyo kaže...

< Pozdrav svima

< Ovako, prije par dana sam kupio GTA Episodes from Liberty city

...

Popušio si dvaput.

1. put - kupio si nešto što si mogao skinuti sa interneta, ako kupuješ, kupi original

2. put - došao si na forum tražiti pomoć za nešto što je ilegalno, prekršio si pravila foruma koje izgleda nisi pročitao

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 12:23 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice