Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 304.338
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Football Manager 2013
Obi Wan kaže...
bezjak78 kaže...

Da li se ikome događalo u FM12 da igrač bude na 3-5 metara od gola i da neće pucat po golu nego vraća loptu na 25 metara? Ja sam već lud, u 2 utakmice sam imao takve 2 prilike i napravi mi upravo to...Young prođe zadnjeg obrambenog dođe na 4 metra od gola stane i okrene se i doda mom veznom na 20 metara od gola....kaj je najgore skoro me koštalo bodova. Srećom pa sam u 91voj minuti zabio za 1:0 pobjedu u LP.

krivi forum zlato mamino

Forum?

17 godina
KonorKenvej kaže...

tema... eto jesi sretan?

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
KonorKenvej kaže...

tema... eto jesi sretan?

Pa došao je tu kad je FM12 tema mrtva, to i ja radim, ako ti smeta, odhebi u skokovima

12 godina
neaktivan

Kako kaže Konor nisam našao temu za FM12 zato sam i došao ovdje, makar znam da ne bi trebalo miješati teme. A i lakše je ovdje gdje ima ljudi za družiti se :)

15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Dajem guzu za managera.

0 0 hvala 0
17 godina
traktorista kaže...

Dajem guzu za managera.

ne znam sta je problem. skupis 4 lika npr, svaki od vas iskesiras 70 kn i mozete igrat sva 4 manager.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Trebam pomoć imam fm 2012,i ekran mi je u pola ekrana znači stisnut je sa strana i to je sa strana crne boje.kako da mi bude preko cjelog ekrana?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 20:47 (Znalac111).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Probaj otići na Preferences i u opcijama povisiti rezoluciju.....a ti koji si mu stisnija thumbs down mogao si i napisati komentar i pomoći.....

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Football Manager 2013

kako da napravim svoju temu na ovom forumu

0 2 hvala 0
17 godina

U opcijama grafulje ti je vjerovatno namješteno da zadržava aspect ratio od svake razolucije. Tako 1024x748 očitava kao 4:3 i onda sa strane imaš crne linije.

Opcija ti je da to makneš ili da igraš u prozoru, a ne full screen.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Hvala na pomoći :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Imate na Amazonu FM13 za 15$ uz kupon kod, pa navalite dok traje akcija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
zrimo kaže...

Imate na Amazonu FM13 za 15$ uz kupon kod, pa navalite dok traje akcija.

koji kupon? Gdje se može i kupon naći?

13 godina
Football Manager 2013

Ima netko kupon da si uzmem ? 

Ili ako mi netko moze uzeti ? Ja mu odmah uplatim internet bankarstvom. Da ne trebam raditi racun na amazonu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 20:44 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Imam još jedno pitanje kako zaposliti nekoga kao pomoćnog trenera?Imam nekoga nesposobnog :(,i još kako produžiti ugovor igraču?

1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Znalac111 kaže...

Imam još jedno pitanje kako zaposliti nekoga kao pomoćnog trenera?Imam nekoga nesposobnog :(,i još kako produžiti ugovor igraču?

LOL baš si znalac.....:D

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Pozz,evo ovako dobio sam otkaz u RNK Split i sada tražim posao,na početku igre sam izabrao Španjolsku ,Englesku,Hrvatsku,Talijansku i njemaču ligu.Pitanje je zašto se ja nemogu zaposliti npr.u Francuskoj lizi?dali je ja moram na početku igrice izabrati da bih mogao voditi klub?

0 1 hvala 0
14 godina
Znalac111 kaže...

Pozz,evo ovako dobio sam otkaz u RNK Split i sada tražim posao,na početku igre sam izabrao Španjolsku ,Englesku,Hrvatsku,Talijansku i njemaču ligu.Pitanje je zašto se ja nemogu zaposliti npr.u Francuskoj lizi?dali je ja moram na početku igrice izabrati da bih mogao voditi klub?

trollas namjerno ili?

Dinamo Zagreb
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ma početnik sam a igrica me zanima.Tražio sam posvuda pročitao cjeli forum ali nema sličnog pitanja niti odgovora :(,ako znaš molimte pomozi.

0 0 hvala 0
14 godina
Znalac111 kaže...

Ma početnik sam a igrica me zanima.Tražio sam posvuda pročitao cjeli forum ali nema sličnog pitanja niti odgovora :(,ako znaš molimte pomozi.

ok oprosti što sam bio malo grub

imas opciju biranja zemalja na početku u kojima će ti postojati mogućnost izabrati klub kada dodajes managera. ali također postoji i opcija dodavanja liga i zemalja tijekom započete igre te će se te promjene koje si napravio ostvariti na početku sljedeće sezone u odnosu na onu u kojoj si napravio promjenu

tako npr. vodiš split u 2012/2013 a nisi izabrao francusku na početku i ti dodas francusku ligu  i u pocetku sezone 2013/2014 ces moci igrati i franc klubovima

Dinamo Zagreb
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

A ta se opcija nalazi?I još jedno pitanje dali je dobro ići na press konferenciju ii da šaljem pomoćnog trenera,i kako na press da dam neki svoj odg.napišem ga ali kako da ga oni vide da sam odgovorio svojim odgovorom na to njihovo pitanje.?

0 1 hvala 0
14 godina
Znalac111 kaže...

A ta se opcija nalazi?I još jedno pitanje dali je dobro ići na press konferenciju ii da šaljem pomoćnog trenera,i kako na press da dam neki svoj odg.napišem ga ali kako da ga oni vide da sam odgovorio svojim odgovorom na to njihovo pitanje.?

-na padajućem FM i mislim da je add/remove leagues

-odlasci na press konferecije ti povećavaju popularnost koja ti uvelike može pomoći oko pronalaska posla u nekom većem klubu

- imaš ispod odgovora na pitanja (ponuđenih) bijelu prazninu u koju možeš nadopisati svoje riječi ali one ne utječu toliko na tvoje odgovor samo se zabilježi u sažetku da si nadodao na određeno pitanje još neki odgovor

Dinamo Zagreb
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Da li mi može neko dati svoj steam da skinem football manager 2013 pa da mogu igrat offline?

0 4 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Gdje ima taj kupon za amazon

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Meni ovaj manager fakat nije jasan, toliko loš u odnosi na prijašnje...

Osim klasičnih grešaka, konstantno ignorira taktiku koju postavim. Ja stavim short passing, on meni u tekmi kaže "we should try more short passing game" i "we are misplacing too many long passes" ??? Mislim kakve su to fore? Zatim iako je stavljeno short passing oni svako malo preskaču igru umjesto da dodaju igraču pored sebe ili ispred iako nisu markirani niti imaju ikog blizu od protivnika...

A na kraju ovo

[IMG]http://i.imgur.com/sEYjITP.jpg[/IMG]

kako j moguće da pored toga što sam stavio "work ball into box" oni naprave 22 long shots od 26 udaraca na gol?

BTW taktika mi je balanced/control  short passing, normal pressure i width, slow tempo, 4-2-3-1 bez krila.

Nemreš vjerovati kako igra nameće svoj sistem.

Inače, ovo sam izgubio 2:0

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 18:48 (bezjak78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

http://www.cro-manager.net/forum/index.php?board=541.0

online turnir, cd key fm 13 prva nagrada, battlefield 3 druga nagrada

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Koja debilancija na kraju sezone Primere, pogledajte najbolja 3 igrača  lige na prvoj slici, a svi ostali igrači na svim ostalim slikama nisu bili niti kandidati a svi imaju bolje statistike (golove, asistencije itd) a pogotovo ovaj Lima, nevjerojatno pa na temelju čega to računalo određuje!

Da ne spominjem da nisam za nagradu menadžera godine niti među 3 a završio sam 2 u prvenstvu s Realom sa gol razlikom 135:35!

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 14:07 (KonorKenvej).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

Koja debilancija na kraju sezone Primere, pogledajte najbolja 3 igrača  lige na prvoj slici, a svi ostali igrači na svim ostalim slikama nisu bili niti kandidati a svi imaju bolje statistike (golove, asistencije itd) a pogotovo ovaj Lima, nevjerojatno pa na temelju čega to računalo određuje!

Da ne spominjem da nisam za nagradu menadžera godine niti među 3 a završio sam 2 u prvenstvu s Realom sa gol razlikom 135:35!

Gledaj sve je tu isto kao fm 2012

Vodio sam Chelsea i bio sam Vrhunac sve pobijedene samo par nerjesenih polufinale lige prvaka i osvojena liga no sve otislo jer sam moro rusit winse 

Nego da predem na stvar.

Doveo sam Hulka kao AM(R)

Imao je u 27 utakmica 22 golova i 17 assistencija i bio proglasen najboljim igracom na svijetu.Pomeo je Ronalda,Messia i ekipu

No Torres je u 27 utakmica 27 golova 22-3 assistencije i bio tek 6,7 

No bar po meni mislim da gledaju po pozicijama znaci ak je igrac npr. na AM(R) ima statse kao Hulk kod mene,prije ce njega proglasit neko npr Ronalda i Messia koji su ST

Eto to je od mene :D

Zan klo van dam
13 godina
neaktivan

Evo i ovdje ko želi da ugrabi:

Još 20h:

http://www.greenmangaming.com/s/ba/en/pc/games/sports/football-manager-2013/

16$ sa GMG20-P4DLK-FKYRS

To sam ja- sigurno JA
12 godina
protjeran