FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.213.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Malo da prokomentiram novu ekipu. 

Mendy - Kante - Thiago - Trio Destrukcije. Za Kantea se vec sve zna tak da tu necu puno duljit. Mendy na poziciji LCM ( Stay back while attacking, sve ostalo na default, Anchor ). Cudo. Ima ga svugdje, ide ko metak. Ono kaj sam gubio sa Gattusom sad imam sa njim. Brzinu, M/H... mete lik. A kartica koja ce bit moj ljubimac u sredini. Thiago. Joooj koja jebena milina od igraca. Moram priznat posrao me dobar gameplay pa je sve izgledalo smooth. Al' kako Thiago ide ( Sve postavljeno kao Mendy, Maestro na njemu ). Ta lakoca dodavanja lopte u for. Savrseno. Kad je dobar gameplay, mislim da ce ova trojka jest u sredini. Ono kaj me takoder iznenadilo kod Thiaga, koliko lako oduzima lopte. Onda se sjetim onog isusovog Griezmanna i sve mi je jasno. Thiago ima savrsene dribling statse + defending koji je malo iznad prosjecan. Njegov balance i body type su kljuc. Zavuce se pod igraca, neda se srusit i lako ode sa loptom. 

A sad iznenadenje u TOTS Dembeleu. Stavio sam mu Engine i da stoji naprijed sa Yederom. 3* WF, odma sam okrenuo nosom na to... bit cu predvidljiv, stimanje na nogu i jbg. Pogledam mu statse 95 positioning, 94 finishing i 93 shot power + strenght 95. Ajoooj. Dam mu povratnu, prva pljuca... golman se ne pomakne. Drugi gol. Fake shot u stranu, taman gledam da predem crtu od 16m da upalim finishing a ne long shots... vidim on mice golmana u prvi kut. Reko, gutnut ces ga tu 100%. Ja navinem 3 i pol bara i pljus pod precku. 4-0 rq. 

Momak u napadu red pick Neymar, red pick Mbappe ( super ). 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Još jedan dokaz zašto skupu karticu ne treba stavljati na bidanje pogotovo sat vremena nakon njenog izlaska. Market je toliko zatrpan da se nešto ovakvo provuće. U tom trenutku kartica je išla za 540k coinsa a lik je za nju dobio skoro 200k coinsa manje. Nisam imao coinsa da se ukljućim no toliko puta sam do sada na istu foru pobrao neku karticu po smiješnoj cijeni.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Blago ti se simekz....

Ja sam krenuo sa 0-3. S tim da sam ovu zadnju upravo izgubio na maestralan način. Znači sve tri sam vodio 2-0 i izgubio 3-2, i u sve tri mi b.yedder fula šuteve sa 15-16m za metar dva od gola, koje inače uredno sprema. Meni danas nešto ne štima, kao prvo uopće nemam bar za šut, pucam napamet i ništa drukčije ne stišćem nego inače, ali sve lopte idu ili preko gola dva metra ili kraj gola. Ali sve, nema veze tko, icardi, yedder, osimhen, oršić, svi koji su do sad to trpali ko dobardan. Da se vratim na zadnju tekmu - lik na 2-0 mojih, uvodi koga - kenta - igre nema, samo bezveze napucavanje dugih lopti, jer st-a nema od početka utakmice, špice su mu trossard i james. To govori o mentalnoj retardaciji u glavi tog igrača. No, kad je kent ušao, ja uzmem 2 lopte, odigram kontre, pucam yedderom s 10m, ode lopta 2m od gola. Pucam drugu s oršićem, ode u prečku. Lik odigrava od tog odbijanca od prečke savršenu dugu loptu kentu, ja nekak s boka uletim sa Riom i ukližem 1000% na loptu, znaš kad ga nisam ni popiknuo nego izbio loptu do golmana, penal!??!?!? Al ono, ni taknuo ga nisam, ni posrnuo nije, a kamoli pao, ništa. A mene lome, ozljeđuju igrače, ne bude ni faul niti žuti, a kamoli penal. I točka na i, za taj penal koji nije penal, direkt crveni?!?!?!? Pa dosuđeno mi je ovaj tjedan 30-40 penala, nikad, al nikad nijedan moj protivnik nije dobio crveni, u 90% slučajeva ne dobiju moroni nikakav karton, a kamoli crveni direkt.

Počet ću movievu taktiku primjenjivat, odustat od ovog smeća od igre. A lijepo sam igrao wl zadnjih 2mj na preskoke, sad se majmun polakomim na tots i onda igram svaku, a smeće kancerogeno od igre i od čiteraja jede govna na ntu potenciju.

Edit: Ja ću očito morat počet snimat i reportat kancerogena smeća ove igre. Sad sam igrao protiv najočitijeg čitera u svemiru. Ovakvog glupana još nisam vidio. Lik ima ovog novog laportea, koji trči na cca 150 pacea (i ostatak momčadi mu je na steroidima, a sve 'brzaci' pravi - firminho, i ekipa cijela koja ima avg pace 75) ali laporte mu je smijeh - znači imam ga, i znam što i kako može i kako igra sa shadowom i bez. Liku je na basicu, na cb-u, a trčao je CIJELU utakmicu s njim od svog do mog 16erca, uzimao lopte, ukliže i digne se prije nego moj popiknuti igrač dođe do lopte, radi press s njim na centru i fula me, i prije stigne ispred mene nego ja napravim 3 koraka sa 97 pace igračem a ostao je 5m iza jer je promašio pokušaj remplanja i otišao u prazno iza mene, pa mi s centra stigne i prestigne 98 pace napadača, ma strašno nešto. Ovo još nisam vidio, igrao sam protiv čiterske žgadije sa par dana starim accountom koji su imali 'asistove' pa su im svi igrači bili ubrzani sitno, ali ovo, ovo je smiješno, moj adama traore, james i ostali brzaci su kita labudova, ovako me ni kent nije nikad nadtrčavao kao ovaj svemoćni laporte ovog čiterskog smeća.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2020 1:04 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
Prokleti dzojstik i jockey mi unisti bezveze prvih 5 takmica u wl! Zna li netko kako poptaviti ovo?
Vidim igraci mi ispadaju kao ludi, primam nenormalan broj golova, nisam odma skuzio sta se desava, prvo sam primjetio da kad idem da vidim sa R2 suggested subs brzo mi se otvara i zatvara u milisekundi da ne mogu vidjeti cestito nibkoja je izmjena je u pitanju, a kamo li da zamjenim igraca. Udjem kasnije u postavke kontrolera i evo sta se desava, znaci kad samo jednom stisnem R2, nekontrolirano prebacuje sa opcije na opciju po nekoliko puta, dok sa L2 ide normalno tj.prebacuje po jednom sto se moze vidjeti na videu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sorry na greskama u tekstu, ne vidim na mobu opciju za edit post.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
picija21 kaže...
Prokleti dzojstik i jockey mi unisti bezveze prvih 5 takmica u wl! Zna li netko kako poptaviti ovo?
Vidim igraci mi ispadaju kao ludi, primam nenormalan broj golova, nisam odma skuzio sta se desava, prvo sam primjetio da kad idem da vidim sa R2 suggested subs brzo mi se otvara i zatvara u milisekundi da ne mogu vidjeti cestito nibkoja je izmjena je u pitanju, a kamo li da zamjenim igraca. Udjem kasnije u postavke kontrolera i evo sta se desava, znaci kad samo jednom stisnem R2, nekontrolirano prebacuje sa opcije na opciju po nekoliko puta, dok sa L2 ide normalno tj.prebacuje po jednom sto se moze vidjeti na videu.

Ja bi reko da ti je prdnula R2 tipka.

13 godina
FIFA 20

Steta da Dembele nema barem outside foot trait. Jer cesto zna opalit lijdvom nogom pa to ode nikam. Inace, top kartica. 

7-0 za sad. Krenuo sam ujutro oko pola 10. Sad vec krece lagani delay. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2020 10:56 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rijesio sam, premjestio dzojstik u drugi usb pa sad nemam problema. Vec razlika nebo i zemlja u igri :)
13 godina
FIFA 20

Upalim malo WL da vidim što ima i prvu dobijem glatko, lik kvita nakon 4-0 u 25'.

I odmah nakon te partije dolazi ovo što ćete vidjeti u videu.

Ne razumijem zašto je to potrebano u igri, pogotovo u WL, stvarno mi nije jasno?

Ostavio sam da vidite da je lik upalio pauzu u 15', ali sumnjam da je to utjecalo na šutiranje mojih igrača.

On je eventualno upalio legacy defending i ostala sranja, ali sumnjam da može utjecati na moje igrače?

U prvom poluvremenu je zabio 1 gol iz jednog jedinog udarca na gol, a u drugom je dobio penal koji se sudi samo kad treba, a njemu je očito trebalo dati pobjedu.

Kasnije sam mu pustio da zabija koliko može, a to je jedva radio jer nema pojma.

Evo video da vidite moje promašaje u prvom poluvremenu (bilo ih je još nekoliko u drugom, ali nisam imao volje da dalje snimam).

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Upalim malo WL da vidim što ima i prvu dobijem glatko, lik kvita nakon 4-0 u 25'.

I odmah nakon te partije dolazi ovo što ćete vidjeti u videu.

Ne razumijem zašto je to potrebano u igri, pogotovo u WL, stvarno mi nije jasno?

Ostavio sam da vidite da je lik upalio pauzu u 15', ali sumnjam da je to utjecalo na šutiranje mojih igrača.

On je eventualno upalio legacy defending i ostala sranja, ali sumnjam da može utjecati na moje igrače?

U prvom poluvremenu je zabio 1 gol iz jednog jedinog udarca na gol, a u drugom je dobio penal koji se sudi samo kad treba, a njemu je očito trebalo dati pobjedu.

Kasnije sam mu pustio da zabija koliko može, a to je jedva radio jer nema pojma.

Evo video da vidite moje promašaje u prvom poluvremenu (bilo ih je još nekoliko u drugom, ali nisam imao volje da dalje snimam).

Kako je lose izgubit od ovakvog protivnika. Lik je totalna truba u obrani i onda igra neda da zabijes da te vrag jebe. Probaj power shot na prvu stativu radit. Ne znam kaj drugo u tim situacijama, to su sve situacije koje Pivaric posprema iz zajebancije... komicno.

13 godina
SimeKZ kaže...

Kako je lose izgubit od ovakvog protivnika. Lik je totalna truba u obrani i onda igra neda da zabijes da te vrag jebe. Probaj power shot na prvu stativu radit. Ne znam kaj drugo u tim situacijama, to su sve situacije koje Pivaric posprema iz zajebancije... komicno.

Pisao sam već da se bojim pucati sa 10m jer je to u pravilu promašaj.

Pokušavam sve moguće kuteve, udarce, ali kad neće možeš se slikat.

Žalosno je u toj utkamici činjenica da sam pospremio 2-3 komada što sam morao prije nego li je on zabio, on bi vjerojatno rage quitao.

Eto, umjesto pobjede u prvih 20-tak minuta, dobiješ po pičci ni kriv ni dužan, samo zato jer si napravio sve kako treba, umjesto da sam pucao sa 20m i čekao odbijanac.

BTW

Danas sam dobio gol tako da je lik opalio u stativu iz poluokreta iz mrtvog kuta, a lopta se odbila golmanu o leđa i on samo naletio sa del Pierom i zabio.

Onda mi je proslavu pokazao onog pjetlića s rukama kako radi, jako se veselio tom golu, nema šta, eurogol.

Pokušat ću barem do silver 1 doći zbog red picka (a dobit ću Hendersona zicer, al nema veze), ali nakon ovog što mi se danas izdešavalo bolje bi mi bilo da obrišem igru.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 20

Da si malo odigramo... ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Sva sreca da postoje penali... zanimljivo da mi je fifa u 5 udaraca ramosa stavila ni jednom da puca penal... pa sta mi onda nije golmana stavila na svih 5 pobogu.

0 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Pisao sam već da se bojim pucati sa 10m jer je to u pravilu promašaj.

Pokušavam sve moguće kuteve, udarce, ali kad neće možeš se slikat.

Žalosno je u toj utkamici činjenica da sam pospremio 2-3 komada što sam morao prije nego li je on zabio, on bi vjerojatno rage quitao.

Eto, umjesto pobjede u prvih 20-tak minuta, dobiješ po pičci ni kriv ni dužan, samo zato jer si napravio sve kako treba, umjesto da sam pucao sa 20m i čekao odbijanac.

BTW

Danas sam dobio gol tako da je lik opalio u stativu iz poluokreta iz mrtvog kuta, a lopta se odbila golmanu o leđa i on samo naletio sa del Pierom i zabio.

Onda mi je proslavu pokazao onog pjetlića s rukama kako radi, jako se veselio tom golu, nema šta, eurogol.

Pokušat ću barem do silver 1 doći zbog red picka (a dobit ću Hendersona zicer, al nema veze), ali nakon ovog što mi se danas izdešavalo bolje bi mi bilo da obrišem igru.

Isti problem imamo ovaj vikend. Ja sam na 6-9 i uopće nemam volje igrat koliko me jebe. Al JE-BE onak na najžešće, kad mi oršić i yedder fulaju prazne golove utakmicu za utakmicom, znam koliko je sati.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Nikad se nisam vise naigrao protiv legacy cheata nego ovu wl a jos nisam ni na pola. Ne znam koja je fora, al koristi legacy svaki drugi, treci. Ili je neki bug da radi legacy u futu ili koji davo, neznam. AL to nije istina sto gledam. Uopce nemam sanse golman kida, ovi blokiraju i onda primim gol od najbezveznijeg udarca u cjeloj tekmi. I onda popusim tak 3 i onda dođe tekma u kojoj odjednom i pogba moze zabiti gol... A o preckama i animacijama koje mi posluzuju ni da ne govorim.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo kako ja moram igrat... pa je to normalno? Golmani im imaju po 14 obrana.

1 0 hvala 0
16 godina
cicek kaže...

Evo kako ja moram igrat... pa je to normalno? Golmani im imaju po 14 obrana.

Tako mi je već tjednima... A ja kog god da stavim na gol isti drek. Još najbolje brane dugački golmani, neovisno o ocjenama, to sam najbolje vidio sad na rješavanju swapsa. Bilo koji 80+ rated golman, da je visok, brani 90% stvari kao i retardstegen i ekipa. Imao sam TS-a 300-400 tekmi, pa ne pričam bzvz.

Zato sad obzirom na stanje igre, radim rasprodaju trejdabl ekipe, bubam coinse u packove ko da imam 13 godina, ak šta uleti uleti, ak ne ne, ionako mi je tak svejedno igrao neymarom i mbappeom ili limbombeom i icardijem. Kad radi kak treba ionako ide ragequit njubova do 30e minute, a kad ne radi kak treba, ne pomaže mi ni najyedderastiji ben yedder u ekipi :/

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Ma uzas zivi. Na ovoj zadnjoj koju sam popusio sam zabio gol u kojem sam konjini s drop back obranom izbacio svih 11 igraca pa i golmana i igra me nagradi prvo fliper golom u kojem tots zaha trci full sprint na mjestu u facu ramosa i naravno bez da izgubi na brzini nastavlja prema mom golu nakon kojeg ovaj degea sposobni radi najljepsu animaciju da lopre ude u gol a on izgleda nemocno. Na isto tekmi cjelu tekmu njegovi branici ulaze u potanju mojih napadaca kad rade utrcavanja i mogu se jebati. Sta ce ki lopta u prostor ako nema nikog tamo. I sad da idem igrat sljedecu zabio bi 7 golova u poluvremnu da ovaj ne rq. Ovo mi je fakat zadnje jer mislim da necu ni do gold 3 odigrat jer mi se fakat neda patit da bi netko kupio pointse. Tak da odustajem ako me sutra skripta ne dogura do gold 3. Ne mislim odigat svih 30 tekmi nema sanse. Jebo im ja majku prozirnu.

1 0 hvala 0
16 godina
cicek kaže...

Ma uzas zivi. Na ovoj zadnjoj koju sam popusio sam zabio gol u kojem sam konjini s drop back obranom izbacio svih 11 igraca pa i golmana i igra me nagradi prvo fliper golom u kojem tots zaha trci full sprint na mjestu u facu ramosa i naravno bez da izgubi na brzini nastavlja prema mom golu nakon kojeg ovaj degea sposobni radi najljepsu animaciju da lopre ude u gol a on izgleda nemocno. Na isto tekmi cjelu tekmu njegovi branici ulaze u potanju mojih napadaca kad rade utrcavanja i mogu se jebati. Sta ce ki lopta u prostor ako nema nikog tamo. I sad da idem igrat sljedecu zabio bi 7 golova u poluvremnu da ovaj ne rq. Ovo mi je fakat zadnje jer mislim da necu ni do gold 3 odigrat jer mi se fakat neda patit da bi netko kupio pointse. Tak da odustajem ako me sutra skripta ne dogura do gold 3. Ne mislim odigat svih 30 tekmi nema sanse. Jebo im ja majku prozirnu.

Ja noćas igram protiv nekog arapa, ping spajka kreten ko lud. Povedem ja u tim nemogućim uvjetima 4-0 na poluvremenu, on lupa 2 pauze, da čovjek upali asistove. Tu za mene priča prestaje, ono što je ulazilo, ne da ne ulazi, nego ne mogu pogodit sa 10m okvir gola, šutam na prvu a lopta ide u golaut.... Naravno da je smeće arapsko dobilo 5-4. Nema, asistovi rade ko velki. I onda nek ja imam igrače od par milja u klubu. Aaa ne, sve na market, igrat s untrejdablima i sve ulupat u packove. B.m.k. više za ovakvu igru. Šta napravim sa untrejdablima, napravim, makar igrao svaku wl samo do pola, jebemese. Ionako imam i untrejdabl igrača za 3-4 88 rated tima, chemistry ionako radi kad igra radi, kad ne radi može chem bit sto puta po 100 kad ne valja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2020 21:09 (jopis).
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Al meni nije jasno kako se potakne obrana da pecka loptu. To mi nije jasno. Ja imam 700 utakmica odigranih ove fife i ja to ne mogu razumjeti. Ja dolazim u napad on me ganja s cdmom i ja kad prolazim pokraj branica on krene na mene. Kad ja s jednim pokrivam prostor i radim 2nd man press moj igrac dode do njegovog i ako ga ja ne oznacim on nece apsolutno nista napravit. Loptu definitno nece ni pogledat. Fakat su kreteni, ma ukljucite svima legacy pa nek igramo barem s jednim parametrom manje di nas kogu zajebavat. 

Isto tak kad ide duga lopta koja je popularna na ovoj fifi, mene je strah kad ja s mojim igracem dodem prije do nje jer znam da postoji barem 60% sanse da se mi igrac usere i baci animaciju pada na prvi kontakt ili da doda prekratku loptu nicim izazvan. Isto tak cjelu wl mi lopte prolaze ko noz kroz putar kroz obranu. Da sam malo veci nub nebi imao pobjedu, al fala bogu pa na neki nacin ni sam ne znam koji uspijem veliku vecinu igraca svesti na minimalne udarce po golu. Jer da mi svaki lupi 10 put u okvir ko ja njima ja bi pusio po 6 razlike. 

1 0 hvala 0
16 godina
cicek kaže...

Al meni nije jasno kako se potakne obrana da pecka loptu. To mi nije jasno. Ja imam 700 utakmica odigranih ove fife i ja to ne mogu razumjeti. Ja dolazim u napad on me ganja s cdmom i ja kad prolazim pokraj branica on krene na mene. Kad ja s jednim pokrivam prostor i radim 2nd man press moj igrac dode do njegovog i ako ga ja ne oznacim on nece apsolutno nista napravit. Loptu definitno nece ni pogledat. Fakat su kreteni, ma ukljucite svima legacy pa nek igramo barem s jednim parametrom manje di nas kogu zajebavat. 

Isto tak kad ide duga lopta koja je popularna na ovoj fifi, mene je strah kad ja s mojim igracem dodem prije do nje jer znam da postoji barem 60% sanse da se mi igrac usere i baci animaciju pada na prvi kontakt ili da doda prekratku loptu nicim izazvan. Isto tak cjelu wl mi lopte prolaze ko noz kroz putar kroz obranu. Da sam malo veci nub nebi imao pobjedu, al fala bogu pa na neki nacin ni sam ne znam koji uspijem veliku vecinu igraca svesti na minimalne udarce po golu. Jer da mi svaki lupi 10 put u okvir ko ja njima ja bi pusio po 6 razlike. 

To ti je sve čar 'asistova'. Nema šanse da liku prvo poluvrijeme s upaljenim pressingom obrana ne radi ništ, onda lupi u drugom 2 pauze i igrači protrče ko ben johnsoni i svi sami napadaju i uzimaju loptu, dok je njemu kursor na igraču 5m iza lopte... I što sam primjetio u 99% slučajeva protiv takvih smećara sa asistovima, socrates, grizi, b.yedder i slični igrači koji nemaju veze sa defendingom, im igraju na cm/cdm i uzimaju lopte bolje nego toty kante ili bilo koji drugi top cdm. Nemoš ti njima ni pobjeć ni zadržat loptu, to ima tackle kao najbolji defender.... Odma znam s čim imam posla :/

13 godina
FIFA 20

Ja sam danas zadnju tekmu WL prelomio i jebe mi se živo.

Stavio sam depth na 2 hahahahah

Mislim da ću tako ubuduće igrati jer nema smisla da se borim protiv vjetrenjača.

Igram s panjem drop back i sve ostalo što ide u paketu... Messi, Ronaldo, Neymar, par prime ikona, al lik je truba, nema pojma.

Povedem 2-0 u prva dva napada, on stišće pauzu i odjednom njegova igra dobiva smisao, pasevi prolaze, u obranije čvrst, sve super.

A igra mu se bazira tako da kad oduzme loptu napamet dodaje na trojicu naprijed i onda mi složi kontru jer ja panj igram depth 5.

Smanji on iz takve kontre na 2-1, reko, pička ti materina, e nećeš.

Ja stisnem pauzu, depth 2, width 4 pa dođi, čekaju te dečki.

Long story short, na 4-1 je rage quitao :)

Nema, moji su stajali povučeno, CDM-ovi na 20m pa ti radi kontru na zid ako možeš.

Znači moje postavke ubuduće će biti depth 2 ili čak 1 - moram vidjeti što je bolje, a moguće da ću čak i presing koristiti, ali to je opcionalno :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Po cemu se ova kartica razlikuje od obicne, bolji chemistry ili sta?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

palo mi neko untr sranje i ovu tekmu 90 min nebi gol zabio da je ne znam kaj,prazan gol s glavom na metar mi je majstor fulao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Dođem do s1, ostane mi kulturnih 10 utakmica još, i onda kreće haos.

Prvo s ovim panjem sa ss-ova se napatim ko idiot, svaki moj gol on poklopi odmah nekim usranim odbijancem, i to zadnji zabije u 89oj. Kaznio ga je bog jer sam onda ja istom mjerom vratio u 119oj. Al tim mu je ono, smor živi - butra-dalglish-potm yedder, svaka al svaka lopta se odbije nekom od njih 3 na nogu.

Riješim se tog smora winom, reko ajd sad lagano na g3, ali kaže igra neee, stiže prvo ea poklon u vidu čitera - i to lik se namjerno sprda očito - ima najsporije high rated igrače u igri, koji trče brže nego gepard na 100m - lewa, thiago, firminho, onaj drugi cdm/cm španjolac što ima 50ak pace, i takva ekipa, a trče, e to nisam vidio od jučer i onog isto takvog debila kome cijela momčad ima 101 pace. Ovi kod ovog morona poljskog isto tako, lete ljudi terenom, lik s lewom trči s centra za mojim oršićem i stiže ga u tri koraka.

Tako da sam odustao od lovljenja g3 dok imam živaca, mooožda navečer ako ne zaspem i skupim živce.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
picija21 kaže...
Po cemu se ova kartica razlikuje od obicne, bolji chemistry ili sta?

OTW kartica koja može dobiti nadogradnju ako tijekom sezone igrač bude u TOTW

14 godina
neaktivan
FIFA 20

kako me stoka trola ,napravim mid icon pack i otvara se brazil , pa cf , reko pele 

probao sam ga dvije tekme wl čak nije toliko niti loš mada 2 wf igra svoju ulogu ali kad se narihta na lijevu ima opasno dobar udarac,

evo nakon par dana korištenja de gea u wl mogu reći da je odličan, još mi nije kiksao ,a Puyol je čudo, mislio sam da je stvarno spor ali uopće nije toliko koliko ljudi prezentiraju na futbinu ,i tackle mu je strašan ,znači nema situacije u kojoj on ne uzme loptu ,

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2020 8:46 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kako me stoka trola ,napravim mid icon pack i otvara se brazil , pa cf , reko pele 

probao sam ga dvije tekme wl čak nije toliko niti loš mada 2 wf igra svoju ulogu ali kad se narihta na lijevu ima opasno dobar udarac,

evo nakon par dana korištenja de gea u wl mogu reći da je odličan, još mi nije kiksao ,a Puyol je čudo, mislio sam da je stvarno spor ali uopće nije toliko koliko ljudi prezentiraju na futbinu ,i tackle mu je strašan ,znači nema situacije u kojoj on ne uzme loptu ,

Ne znam što bih ti rekao, meni nije predstavljao problem nijednu tekmu di sam igrao protiv njega u ekipi. Low driveni mu ulaze ko iz puške, i na prvu stativu. Dobro lovi finesse i dobro odbija jače šuteve u suprotni kut, ali nije mi neki 'bauk' za zabit mu gol. Kad vidim retardstegena znam da ću se namučit, mada sad sam i njemu našao weakspot - osimhena držim na desnom st, i napunim šut skoro do kraja u desnu stativu, pod prečku, to ne brani nikad, dok mi je to jučer u 2 tekme onaj francuz iz reala skidao, tj izbijao u korner.

Moje mišljenje je da svaki 90+ golman ima svojih prednosti, ali svaki ima neku svoju rupu gdje prima bezvezne golove uvijek, i ne isplati se bubat prevelike pare u golmana. Najjače su mi ekipe sa toty alissonom koji košta puste novce, a njemu zabit najmanja briga.

13 godina
FIFA 20

Cijelu tekmu nevidljivi force field oko njegovih igraca. Golman nema 2m nego 7... Toliko i u sirinu. Vodim 2-1, vidim agoniji se blizi kraj. On lrrne od avog gola u tocno vidim kaj ce se dogodit. On naprijed doda na Dalglisha. Stopa tak da se odbije 5m ispred njega, moj Ramos ide prema lopti i samo ju zaobide, ovaj povratnu i gol. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2020 11:33 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Cijelu tekmu nevidljivi force field oko njegovih igraca. Golman nema 2m nego 7... Toliko i u sirinu. Vodim 2-1, vidim agoniji se blizi kraj. On lrrne od avog gola u tocno vidim kaj ce se dogodit. On naprijed doda na Dalglisha. Stopa tak da se odbije 5m ispred njega, moj Ramos ide prema lopti i samo ju zaobide, ovaj povratnu i gol. 

Meni sinoć lik zabije u 92oj sa Jamesom nakon odbijanca iz kornera. Ali sa 35+ metara iz voleja iz prve šut na taj odbijanac, u prvi kut di je golman stajao, maltene je prošla lopta kroz njega, još je stajao na golu, nije ni lob ni ništa, samo je pustio loptu u gol. Nakon 2000 utakmica i dalje me fascinira do koje krajnosti je igra u stanju besramno jest govna kad ne želi da ti pobijediš nekog morona.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice