Malo da prokomentiram novu ekipu.
Mendy - Kante - Thiago - Trio Destrukcije. Za Kantea se vec sve zna tak da tu necu puno duljit. Mendy na poziciji LCM ( Stay back while attacking, sve ostalo na default, Anchor ). Cudo. Ima ga svugdje, ide ko metak. Ono kaj sam gubio sa Gattusom sad imam sa njim. Brzinu, M/H... mete lik. A kartica koja ce bit moj ljubimac u sredini. Thiago. Joooj koja jebena milina od igraca. Moram priznat posrao me dobar gameplay pa je sve izgledalo smooth. Al' kako Thiago ide ( Sve postavljeno kao Mendy, Maestro na njemu ). Ta lakoca dodavanja lopte u for. Savrseno. Kad je dobar gameplay, mislim da ce ova trojka jest u sredini. Ono kaj me takoder iznenadilo kod Thiaga, koliko lako oduzima lopte. Onda se sjetim onog isusovog Griezmanna i sve mi je jasno. Thiago ima savrsene dribling statse + defending koji je malo iznad prosjecan. Njegov balance i body type su kljuc. Zavuce se pod igraca, neda se srusit i lako ode sa loptom.
A sad iznenadenje u TOTS Dembeleu. Stavio sam mu Engine i da stoji naprijed sa Yederom. 3* WF, odma sam okrenuo nosom na to... bit cu predvidljiv, stimanje na nogu i jbg. Pogledam mu statse 95 positioning, 94 finishing i 93 shot power + strenght 95. Ajoooj. Dam mu povratnu, prva pljuca... golman se ne pomakne. Drugi gol. Fake shot u stranu, taman gledam da predem crtu od 16m da upalim finishing a ne long shots... vidim on mice golmana u prvi kut. Reko, gutnut ces ga tu 100%. Ja navinem 3 i pol bara i pljus pod precku. 4-0 rq.
Momak u napadu red pick Neymar, red pick Mbappe ( super ).