Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.954.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Znate možda ako postoji gdje mod od Sarantos-ove Scanie R999 skin ?

Never late in a \8/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav drustvo, Ja sam ovdje novi i naravno novi sam igrad ETS2. Kupio sam neku piratsku verziju i svidjela mi se igrica, ali mi sada treba vasa pomoc. Hocu da kupim racunar da mozepodrzati ovu igricu u full-u sa jakom grafikom ako mi mozete tu pomoci.

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

hvala kolegi na trudu oko skina :)

1 2 hvala 0
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
vucko40 kaže...

pomagajte ljudi imam problem, koristim ovaj mod http://ets2.lt/en/night-driving-lighting-mod/ i islo je normalno neko vrijeme ali sad samo izbacuje, ne mogu normalno igrati a tako je sjajno igrati sa ovim modom. Poslije sam dodao 2-3 moda , probao sam ih iskljuciti ali nije do njih {#}

Bez tog moda je sve ok ... ???

driver_daf kaže...

Pozdrav drustvo, Ja sam ovdje novi i naravno novi sam igrad ETS2. Kupio sam neku piratsku verziju i svidjela mi se igrica, ali mi sada treba vasa pomoc. Hocu da kupim racunar da mozepodrzati ovu igricu u full-u sa jakom grafikom ako mi mozete tu pomoci.

Minimum System Requirements
    Windows XP/Vista/7/8, Dual core CPU 2.4 GHz
    2 GB RAM, graphics card with 256 MB memory
    (GeForce 7600 GT-class equivalent or better)

Recommended System Requirements
    Windows 7/8, Dual core CPU 3.0 GHz
    4 GB RAM, graphics card with 1024 MB memory
    (GeForce GTS 450-class equivalent or better)

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 23:02 (suMaper).
12 godina
neaktivan
driver_daf kaže...

Kupio piratsku verziju  {#}  ?? Igrica je sila sa modovima, a za racunar se obrati na http://www.bug.hr/forum/board/stolna-racunala/30.aspx?sort=act jer tu pitaj sve sto te zanima za komp . Po mom misljenju ti treba 3-4 gb rama i neka grafika od najmanje 100-130e za full hd. To je ono najbitnije

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
vucko40 kaže...

pomagajte ljudi imam problem, koristim ovaj mod http://ets2.lt/en/night-driving-lighting-mod/ i islo je normalno neko vrijeme ali sad samo izbacuje, ne mogu normalno igrati a tako je sjajno igrati sa ovim modom. Poslije sam dodao 2-3 moda , probao sam ih iskljuciti ali nije do njih {#}

Bez tog moda je sve ok ... ???

Da, sve normalno, a tako mi se igra sa tim modom {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
11 godina
neaktivan

Kupit cu orginalnu verziju, a sutra cu otici naruciti racunar, jer igrica je vrh.

12 godina
vucko40 kaže...

U prozoru "Ucitaj igru" > cekiraj "Prikazi automatske snimke" i ucitaj snimak iz vrijemena kad je radila ok i bez onih modova koje se dodavao posle ovog moda. Ovo je samo proba cuvaj zadnji save.

Ako se proba pokaze ok onda je na tebi da biras ... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 23:42 (suMaper).
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kupio sam igricu odmah dok je izasla, inace sam je uzeo preko Steam-a i sve mi savrseno funkcionira i super je igra stvarno, al mi je malo glupo sto ima jako malo vrsta tereta koji se prevozi, pa sa vremenom postane malo monotono. Sad zanima da li mogu ubacivat ove obicne modove, nece li srati steam ???

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
hasankooo kaže...

Robi imali igdje tandem ali prikolica starija sa rudom ja sam naso negdje neuvija se ruda samo onako mota zajedno.

Nisam vidio još, ali ovaj pack kojeg je izradio Flemming jo po mom miošljenju najbolji 

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=35&t=126098&hilit=tandem 

Mod je predobar skinu sam ga ima 2 dana i jako mi se svidja, hvala na odgovoru.

12 godina
Euro Truck Simulator 2
EmyR kaže...

Kupio sam igricu odmah dok je izasla, inace sam je uzeo preko Steam-a i sve mi savrseno funkcionira i super je igra stvarno, al mi je malo glupo sto ima jako malo vrsta tereta koji se prevozi, pa sa vremenom postane malo monotono. Sad zanima da li mogu ubacivat ove obicne modove, nece li srati steam ???

Steam nece ali modovi to znaju raditi ... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
vucko40 kaže...

U prozoru "Ucitaj igru" > cekiraj "Prikazi automatske snimke" i ucitaj snimak iz vrijemena kad je radila ok i bez onih modova koje se dodavao posle ovog moda. Ovo je samo proba cuvaj zadnji save.

Ako se proba pokaze ok onda je na tebi da biras ... 

Sad sam uradio test, iskljucio onaj mod i kontam ja da je do toga kad ono opet izbaci poslije nekiliko km, izbacim onaj mod za prikolice 2.0 cini mi se i islo je bez problema {#}. Stavicu malo zzzzz da vidim oce li onda prikolice (veoma su dobre pa mi ih je zao izbaciti)

12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

hvala kolegi na trudu oko skina :)

Eh...nije taj skin rađen za R700! {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

izgleda da nije  ali je meni dosad najljepsi skin :)

slika 1. reklama za rolls :)

slika 2.jedan obican teret

slika 3.upoznajem  tunis

sliak 4.moj jucerasnji dan na stvarnom poslu pa usporedite sliku 2 i 4 :)

13 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Here is my first suggestion Hook up a empty timber trailer at Tree-et. Drive to a loading point in the forest. Wait while a crane loads your trailer. Drive back to Tree-et and park you trailer.

............zanimljivo bi to bilo da to naprave,malo mi je glupo sto vozis stalno pune prikolice i to je to.........

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
zico1991 kaže...

Here is my first suggestion Hook up a empty timber trailer at Tree-et. Drive to a loading point in the forest. Wait while a crane loads your trailer. Drive back to Tree-et and park you trailer.

............zanimljivo bi to bilo da to naprave,malo mi je glupo sto vozis stalno pune prikolice i to je to.........

Morlai bi uvest da voziš samo jednu prikolicu, znači samo hladnjaču il cisternu i tako, jer ovo je malo ble da svaka 2-3 dana mijenjaš prikolice! A i trebalo bi složit da imaš više utovarnih i istovarnih mjesta, mislim da ne voziš samo jedan teret jer često voziš nekih 5-6 tona, i onda se ti ne isplati samo za tih par tona vozit 1500km... Al daleko je to od stvarnosti još...

Never late in a \8/
13 godina
neaktivan
balvanar kaže...

slika 3.upoznajem  tunis

Posto vidim da si kamiondzija u real life {#}

daj nam reci dal ovo je stvarno prava simulacija jer ja npr. imam g27 (volan ) pa nam reci dal su skretanja ok, sto se tice realnosti, i opcenito za sve...dosad nisam vidio da te netko pitao ili da si pisao o tome, ako jesi ispricavam se nisam vidio {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ne znam vozi li tko još tandeme, ali ako koga zanima napravio sam Scania pack 

Skin za kamion se može koristiti za tadnem i topline, odnosno stremline, Scanije

S obzirom da tandem prikolice imaju crne flege, kako bi bile u "tonu" s kamionom, u packu se nalazi mod za crne felge kamiona 

http://ets2.lt/en/scania-vabis-tandem-pack/

Tempus fugit

5 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Pitanje, dali ima mod s kojim mogu imati dvije prikolice kao tandem?

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

@robisierra92 Naravno da ima nas jos koji vozimo tandeme..Svidja mi se i skinit cu kad kuc dodjem i probat pa javim. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Slika tete u ETS2 kada je vidila moj tandem xD

i moj tandem
 i jedan bug

Strm
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zasitio se sad več bivšeg MAN-a, kad sam več bio u Amsterdamu obavio istovar u Lidl-u podigo malo kredita i uz zamjenu + nadoplata prešao na DAF 460KS. Zanimljiva je situacija kako mi je nestalo goriva par km prije benze al dobar zalet + konfiguracija terena su mi pomogli da doplovim do benze hehe. I na kraju slika najlakšeg tereta kojeg sam vozio uopče od kad sam prvi put instaliro igru.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 18:55 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Zasitio se sad več bivšeg MAN-a, kad sam več bio u Amsterdamu obavio istovar u Lidl-u podigo malo kredita i uz zamjenu + nadoplata prešao na DAF 460KS. Zanimljiva je situacija kako mi je nestalo goriva par km prije benze al dobar zalet + konfiguracija terena su mi pomogli da doplovim do benze hehe. I na kraju slika najlakšeg tereta kojeg sam vozio uopče od kad sam prvi put instaliro igru.

Ak ćeš iskreno, pravi vozači uvijek imaju goriva u rezevoaru, "nedopustivo" im je kockati se i ostati bez ture.. ;)

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Ak ćeš iskreno, pravi vozači uvijek imaju goriva u rezevoaru, "nedopustivo" im je kockati se i ostati bez ture.. ;)

Ja natočim do čepa na sljedećoj benziskoj kada vidim da mogu preći manje od 100km sa preostalim gorivom, a kada imam više onda gledam na kojoj je benziskoj najjeftinije gorivo da na njoj donatočim do čepa :D

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
balvanar kaže...

slika 3.upoznajem  tunis

Posto vidim da si kamiondzija u real life {#}

daj nam reci dal ovo je stvarno prava simulacija jer ja npr. imam g27 (volan ) pa nam reci dal su skretanja ok, sto se tice realnosti, i opcenito za sve...dosad nisam vidio da te netko pitao ili da si pisao o tome, ako jesi ispricavam se nisam vidio {#}

pozz  a koliko ja vidim dosta su realna imam i ja volan i igro sam s njime ali mi se sad nije dalo spajati ga :) ali sam u opcijam namjestio imas za skretanje i to ali je vise je realno nego sto nije pogotovo na ovim novijim verzijama radi to sve jako dobro 

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Odvezao zadnju turu i postao legenda !

I've paid my dues Time after time. I've done my sentence But committed no crime. And bad mistakes ‒ I've made a few. I've had my share of sand kicked in my face But I've come through.
Moj PC  
10 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

­

♥ One and Only Scania \8/♥
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 18:08 (Strumf123).
Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Puls3 kaže...

Svo vrijeme si vozio scaniu ili, i koja je to scania na slici (mislim na KS)?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 21:50 (Zekat).
12 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Puls3 kaže...

Svo vrijeme si vozio scaniu ili, i koja je to scania na slici?

Nisam Puls3 da ti odgovorim,ali to je njegova Scania Streamline R730 \8/

♥ One and Only Scania \8/♥
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 22:19 (Strumf123).
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

DAF 460ks, ovaj model mi je puno ljepši od novog modela, jedan od najljepših kamiona uopče.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 23:04 (Zekat).
Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice