Vala i narod svakakvog sranja trpi.
Kamo srece da i mi ostali imamo malo Francuske volje za protestima.
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Vala i narod svakakvog sranja trpi.
Kamo srece da i mi ostali imamo malo Francuske volje za protestima.
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Dobra ideja, i meni je već tako nešto odavno palo na pamet. Neki vozači svjesno se odupiru adaptaciji da upravljaju transportnim sredstvima u civiliziranim uvjetima.
Mada bi u pravom američkom duhu bilo da se prekršitelje jednostavno upuca u nogu kojom stišću gas 
Dobra ideja, i meni je već tako nešto odavno palo na pamet. Neki vozači svjesno se odupiru adaptaciji da upravljaju transportnim sredstvima u civiliziranim uvjetima.
Mada bi u pravom američkom duhu bilo da se prekršitelje jednostavno upuca u nogu kojom stišću gas 
Ideš me zgazit, you gone
Ok, ograničiš mu na 100 i on vozi 80 u zoni gdje 40 dozvoljeno.
Riješiš to na skandinavski način da je kazna postotak plače, ili kao kanada da mu je osiguranje za auto doživotno skuplje za x%.... ili najlogičniji način bi bio da auto glede na znakove o ograničenju brzine ograniči max brzinu auta.
Ok, ograničiš mu na 100 i on vozi 80 u zoni gdje 40 dozvoljeno.
i onda propčitaš članak, recimo ovaj dio...
Slična tehnološka rješenja za "oduzimanje gasa" već se koriste u Europi – primjerice u Nizozemskoj i Švedskoj gdje su automobili primorani usporiti u pješačkim zonama i blizinama škola.
...i skužiš da ograničenje može biti prilagodljivo
interview sa serijskim prekršiteljem iz RH:
- kako vam je ime?
- Rambo Oršoš
- što ako uvedu kaznu kao postotak plaće, kao u skandinavskim zemljama?
- baš me briga, nemam plaća, nisam ja skardinavija
- ako ako prekršiteljima poput vas poskupi osiguranje?
- šta me briga, nemam ogusi..osugiranje to.
- priča se da će možda postavljati limitatore na aute pa neće moći ići brže od dozvoljenog
- nema problem, ima pet, ne... šes! Ima šes auto u dvorište, samo ne znam kojće daupali
- kako će vas onda kazniti ili obuzdati?
- ne sme mene. Odmah poludim i prebijem i njega i sebe i žena i deca i pucam po nasilje iz kalašnjikov.
interview sa serijskim prekršiteljem iz RH:
- kako vam je ime?
- Rambo Oršoš
- što ako uvedu kaznu kao postotak plaće, kao u skandinavskim zemljama?
- baš me briga, nemam plaća, nisam ja skardinavija
- ako ako prekršiteljima poput vas poskupi osiguranje?
- šta me briga, nemam ogusi..osugiranje to.
- priča se da će možda postavljati limitatore na aute pa neće moći ići brže od dozvoljenog
- nema problem, ima pet, ne... šes! Ima šes auto u dvorište, samo ne znam kojće daupali
- kako će vas onda kazniti ili obuzdati?
- ne sme mene. Odmah poludim i prebijem i njega i sebe i žena i deca i pucam po nasilje iz kalašnjikov.
Takve je najlakše riješiti. Problem su oni "iz uglednih obitelji".
Na žalost točno je tako kako jozef kaže i očito nije riješivo, jer da je bilo bi.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
da na kile... jučer na viru lik sa nekakvim nabrijanim golfom puca iz auspuha vozeći se 20 kroz centar, grglja, puca, radi sve samo da nije normalno
opsujem ga blesavog, kolega inače nabrijan na takve aute se pobuni - da što ima veze dok se vozi polako
sat vremena kasnije vozimo prema zadru, isti idiot proleti pored nas daleko iznad 150km/h i kolega me pogleda i šuti
99% tih debila radi sranja po cesti čim uhvate priliku
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS