Hehehe, istina, ursa vec na prvom levelu... :D Mislio sam bas dmg od normalnog hita. Al odu mi jos jedni cevapi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
steam nick: goodye
Pa dodajte da igramo.
Obicno sam popodne online i uvecer
Lijepo pozdrav,zanima me da li netko ima "viška" dota 2 key.Imam dosta iskustva u igri iz prvog djela i mogu pomoći nekome u skupljanju pobjedi ako se to može tako reći.Sudjelujem u nagradnim igrama za dotu 2 negdje od 11 mjeseca ali ništa.Ovo ljeto ću otvoriti paypal tako da ću možda na taj naćin doći do key-a ako ovako ne mogu.Također dok otvorim paypal mogu toj osobi koja mi pošalje key možda poslati nove dok će trebati ili kupiti neku igru na steamu pa giftati ako želi.Osobe koje ne zanima ovakva suradnja neka zanemare ovaj post.
steam id: rexark
-Unaprijed hvala,i imate moju riječ da vas neću prevariti(ako netko pak želi nešto da potvrdim da ga neću prevariti neka kaže).
imam 1 dota 2 key ako se netko hoce mjenjat za neku drugu steam igru nek salje poruku
Teoretski, Necro sa ultijem može napravit najviše dmg-a s jednim kastanjem ultija, sam jbg. mora onda i heroj kojeg napada imat skoro duplo vise HPa.
Jel kupio tko key za škrinju koju? Šta pada uobičajeno iz škrinje? Rare il nešto običnije?
...
Jel kupio tko key za škrinju koju? Šta pada uobičajeno iz škrinje? Rare il nešto običnije?
Pa piše ti na škrinji što možeš dobiti. Imašovdje i kolike su šanse za određene stvari.
Dajem path of the exile acc za dota 2 zainteresirani na PM
Ako tko ima što za mjenjat, imam par škrinja viška "Treasure of the Deep Druids"
pozdrav ekipa
trebao bi dota invite da igram s frendom
voljan sam platiti do određene cifre ili mijenjati dota ingame iteme za invite.imamo ih otprilike 15-tak iteme i isto tolko boxova.
oko 50-tak kuna
thx :)
double post fail
Evo, imam 1 invite tko želi, mijenjam za neku igru/novce.
zainteresiran sam za taj invite.
prije nego sto prijedemo na dogovor,mozes mi poslat par dokaza,kao ss ili steam account inventory link na pm.
hvala
pozz svima, nov sam na forumu, ali dotu igram jakooo dugo..... na gg clientu imam acc koji je na 33 lvlu samo od igranja dote bez ikakvvog hack-a.... oni koji su takoder igrali dotu na gg clientu mislim da znaju koliko se partija mora odigrati da bi dosao do 30. lvl-a, a i po komentarima vidim da ima dosta nobova u doti 2... trazim invite za dotu 2 nikakooooooo da ga dobijem.....
kaeee ajmoooooooooooooooooOOOOOOOOOOOO dajte pozivnicu
pozz svima, nov sam na forumu, ali dotu igram jakooo dugo..... na gg clientu imam acc koji je na 33 lvlu samo od igranja dote bez ikakvvog hack-a.... oni koji su takoder igrali dotu na gg clientu mislim da znaju koliko se partija mora odigrati da bi dosao do 30. lvl-a, a i po komentarima vidim da ima dosta nobova u doti 2... trazim invite za dotu 2 nikakooooooo da ga dobijem.....
frajeru aj se nauči ljepom ponašanju...na ovakav način nećeš nikad dobit pozivnicu...i šta sad ak ti imaš acc 33 lvl na gareni :S to nemora značit da si PRO možeš ti ostat i noob...možda si i dobio acc ko će znat...ja imam tamo acc 59 lvl pa se nehvalim..
Dajem SMITE beta key za Dota 2 key ili invite.
frajeru aj se nauči ljepom ponašanju...na ovakav način nećeš nikad dobit pozivnicu...i šta sad ak ti imaš acc 33 lvl na gareni :S to nemora značit da si PRO možeš ti ostat i noob...možda si i dobio acc ko će znat...ja imam tamo acc 59 lvl pa se nehvalim..
owned... btw pravi gameri ne koriste garenu
e je dota 2 free to play tipa league of legends? :)
Trenutno nije invite za betu je 29eura
DotA 2 nema nikakvih solo liga gdje igras sa iskusnim igracima. Tako da sam ja prestao igrati dotu 2, jer je prepuna nubova, izgubio sam sav moral, mozda se vratim kasnije, ko ce ga znati.
Ostavljas los utisak covjeku, moras mu navesti da ce igra biti free, samo trenutno dok je u beta fazi se placa 30 eura.
DotA 2 nema nikakvih solo liga gdje igras sa iskusnim igracima. Tako da sam ja prestao igrati dotu 2, jer je prepuna nubova, izgubio sam sav moral, mozda se vratim kasnije, ko ce ga znati.
Ostavljas los utisak covjeku, moras mu navesti da ce igra biti free, samo trenutno dok je u beta fazi se placa 30 eura.
My bad da igra ce bit f2p kad izadje sry
Pa jbt, nije dota 1v1 igra. Rjesi si neki tim pa igrajte lige ko i svi ostali koji žele igrati dotu na nekom višem levelu.

Guest pass ili?
Dobro da to očekuješ od igre koja još nije službeno ni izašla i u kojoj je matchmaking i levelanje proradilo tek prije par tjedana...
Dajem dota 2 beta key u zamjenu za Counter Strike Global Offensive beta key
Ako tko im dotu 2 key ili kao gift nek me pm-a.Mogu ponudit neku igru sa steama za nju.NE ZELIM GOTOV ACCOUNT!
Ima li ko Dotu 2 invite, mogao bih ponuditi nešto zanimljivo, slobodno bacite ponude na PP ako imate.