Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.963.321
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Dota 2
D3ViL kaže...

Malo sam zapostavio DOTA zbog D3 imal nekih noviteta?

Dodali su Chaos Knighta, Phantom Assassin i Gyrocoptera, al još uvik samo u dota 2 test buildu, za par dana ce ih uvest u normalnu verziju 

http://store.steampowered.com/news/8158/

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 21:50 (chipina).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Evo ovako dajem DOTU 2 na steamu u zamjenu za LoL acc ili neku drugu igricu..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deadmaus1337 kaže...

Evo ovako dajem DOTU 2 na steamu u zamjenu za LoL acc ili neku drugu igricu..

Dotu 2 za lol, bolje jos malo razmisli {#}

15 godina
neaktivan
Dota 2

Koji vam je najveci dmg sta ste napravili? Meni 12000 sa svenom :)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Najveci moguci dmg se moze napraviti samo sa jednim herojem i prakticki je neogranicen... Ko pogodi dobije... Cevape! :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Sa Mortred? Neznam ove nove ako je jedan od njih!

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Ne... :) Njoj stavis 6 rapiera i critne i to je to, ali je ograniceno. Jedan heroj moze imati neogranicen dmg.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 22:55 (Leryan).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Samo reci jeli jedan od novijih?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Nije, jedan od starijih.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Leryan kaže...

Nije, jedan od starijih.

Neznam padaju mi napamet echantress (ako u nekim okolnostime je meta jako brza, lol) i goblin techies ako staviš 100 mina na jedno misto al stvarno mi niko drugi ne pada napamet. 12000 dmga je jako puno i ne mislim da iko to može nadmašit!

LoL acc THCJoshi
15 godina
Dota 2

Mine nisu neogranicene... :) Moze, razmisljaj out of the box, i naravno govorimo o dmg-u autoattacka.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Obsidian destroyer, svarno neznam više aj odaj mi tajnu lol!

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Opet je ogranicen intom... :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Svak je nečim ograničen, ne mislim da iko može nadmašit 12000 od Svena. Aj reci mi koji je ponestaje mi ideja!

EDIT: Možda pudge na 1000000000 strenght stackova lol.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 23:37 (Jonja).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Dota 2

Vidis da ipak znas! :D

Javi se ako budes u Karlovcu za cevape. :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 23:41 (Leryan).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Heh teško teško, živim u Dalmaciji heh nego drago mi je da sam pogodio jel su mi živci pukli, jednostavno sam morao doznat koji je {#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Nego (ispričavam se na double postu) koji je zadnji patch warcrafta 3, (igra mi se opet obicna dota opet).. Jel 1.27 ili?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Nego (ispričavam se na double postu) koji je zadnji patch warcrafta 3, (igra mi se opet obicna dota opet).. Jel 1.27 ili?

1.26 http://www.dota-utilities.com/2011/03/warcraft-126-patch-warcraft-3-tft-v126.html

13 godina
protjeran
Dota 2

pro sam majke mi

0 0 hvala 0
13 godina
Jonja kaže...

Svak je nečim ograničen, ne mislim da iko može nadmašit 12000 od Svena. Aj reci mi koji je ponestaje mi ideja!

EDIT: Možda pudge na 1000000000 strenght stackova lol.

A nortrom? {#}

On je ogranicen dok ne pokrade svima int {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 18:32 (chipina).
17 godina
neaktivan
Dota 2

Evo sinoć sam dobio beta key na gamersbooku :) 

Javite se imam 2 dote za giftati. Jedino ako vam se svidi igra, eto kad bude neka akcija na steam giftajte mi nešto za euro-dva :D Znači, nije obvezno, možete a i nemorate. To je vaša dobra volja, kao što je ovo davanje moja.

Živjeli! 

EDIT: Nema više. :D

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 21:20 (Cesc).

2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Dota 2

Evo ovako...

Dosadila mi je većina igara koje igram i zanima me kako mogu sudjelovat u ovome...

Molio bih vas da imate razumijevanja za moje neznanje.Dakle skinuo sam steam i napravio račun...

Šta sad?Kako napraviti račun u igri i skinit tu betu odnosno dobit taj beta key?

Hvala

EDIT:Step2-pitaju me koliko sam igrao dotu,a ja uopće nemam iskustva s tim pa me zanima ovisi li to o nečemu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 21:43 (vOLT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Dobiti Dotu 2 možeš:

1. Prijaviš se ovdje i nadaš se da te s vremenom Valve odabere. Nebitno je što odgovoriš, pozivnice dobivaju svi. Od onih koji nisu nikad igrali do onih koji imaju 5000h u jedinici. Znači jednostavno reci istinu.
  2. Nađeš i prijaviše se na brojnim forumuma i stranicama koji dijele keyeve (npr. ova spomenuta par postova gore)
  3. Nađeš nekoga tko je dobio pozivnicu i ima viška invitova
  4. A ako ti je baš sila i imaš viška novca kupišovdje službeni Dota Invite. Jer prema Valveu Dota 2 nije više u beti već jednostavno nema dosta serverskih kapaciteta da bi svi mogli igrati. Pa tko hoće igrati odmah mora si "platiti server".
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
vOLT kaže...

Dobiti Dotu 2 možeš:

1. Prijaviš se ovdje i nadaš se da te s vremenom Valve odabere. Nebitno je što odgovoriš, pozivnice dobivaju svi. Od onih koji nisu nikad igrali do onih koji imaju 5000h u jedinici. Znači jednostavno reci istinu.
  2. Nađeš i prijaviše se na brojnim forumuma i stranicama koji dijele keyeve (npr. ova spomenuta par postova gore)
  3. Nađeš nekoga tko je dobio pozivnicu i ima viška invitova
  4. A ako ti je baš sila i imaš viška novca kupišovdje službeni Dota Invite. Jer prema Valveu Dota 2 nije više u beti već jednostavno nema dosta serverskih kapaciteta da bi svi mogli igrati. Pa tko hoće igrati odmah mora si "platiti server".

Hvala na odgovoru samo koliko treba čekati da te valve izabere... EDIT:jel to moram skinit i jel mogu dobit link ili čekam prvo taj key?
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 22:05 (vOLT).
17 godina
neaktivan
vOLT kaže...
Hvala na odgovoru samo koliko treba čekati da te valve izabere... EDIT:jel to moram skinit i jel mogu dobit link ili čekam prvo taj key?

Ako dobiš pozivnicu pojaviti ti se Dota 2 na popisu igara koje imaš na Steamu i dobiješ email obavijest.

A kolko ćeš čekati ovisi najviše o sreći. Možda par tjedana, možda par mjeseci a možda uopće ne dobiš pozivnicu. Neki čekaju već jako dugo pa nisu uspjeli dobiti. Jedni siguran način je da od nekoga nabaviš invite ili ga kupiš na Dota 2 storeu.

13 godina
neaktivan

Moze dota 2 treba mi ko za lijeka :D

13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
vOLT kaže...

Ako dobiš pozivnicu pojaviti ti se Dota 2 na popisu igara koje imaš na Steamu i dobiješ email obavijest.

A kolko ćeš čekati ovisi najviše o sreći. Možda par tjedana, možda par mjeseci a možda uopće ne dobiš pozivnicu. Neki čekaju već jako dugo pa nisu uspjeli dobiti. Jedni siguran način je da od nekoga nabaviš invite ili ga kupiš na Dota 2 storeu.

Kako mogu od nekoga nabavit invite?

15 godina
Dota 2
Posudba: mjenjam svoj steam acc s dota 2 + 10ak igara za d3 po principu posudbe. znaci dijelimo oba acc.a kada ti se igra d3 igras ja picim dotu 2, pa onda ti picis dotu 2 dok ja igram d3 :) u obizir dolaze samo stariji clanovi (sto godinama sto vremenom registracije na forumu). na PM poude.
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Leryan kaže...

Najveci moguci dmg se moze napraviti samo sa jednim herojem i prakticki je neogranicen... Ko pogodi dobije... Cevape! :)

Ursa?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice