Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.567.913
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Poz evo ovo je moj DH : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/hero/8914404  Jedino su trenutno skillovi promjenjenji jer isprobavam razni build. 

Ak budeš koristio manticore ovdje imaš hebeni guide za DH koji koriste manticore :  http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9309641517  

Ja trenutno isprobavam General Purpose Bild s tog linka i uz neke male preinake na opremi (moram spustit AS i dignut ress all) ide mp 8-9 bez problema.  Sad dostra umirem jer se još nisam navikao na nove postavke skilova ali vidi se veliki napredak. 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
14 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Poz evo ovo je moj DH : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/hero/8914404  Jedino su trenutno skillovi promjenjenji jer isprobavam razni build. 

Ako ides na Rapid fire build (a koji drugi :) ) za mp8-10, probaj obavezatno potraziti SoJ i Quiver sa Rapid fire CC. Isto tako, pogle dal se nadje koji dobar Nat Embrase sa dex, vit i +1 hatred regen. Sa dodatnim hatred regen na chestu neces morati kropati attack speed.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon cca tjedan dana koristenja SOJ-a s 5% cold damage-om, 30% damage against elites,11% damage na cleave + 14 max fury, mogu samo reci da je ring prebrutalan (bar za mog barba koji ga nosi).

Isprobao sam i ostale s arcane, lighting (samo lijepo izgleda, ali samo to) i poison damage no ovaj s cold damage se pokazao kao najbolji i ne skidam ga.

Makar mi daje manji damage na mobove, a i manji life od mog "stock" ringa kojeg sam koristio, SOJ se ipak pokazao kao odlicna stvar u kombinaciji s Unity-em na drugoj ruci.

Ostale cu dati na AH, ostaviti cu si samo ovaj koji ima cold damage i to po jedan ring za sva tri skilla (da ih mogu zamjenit kada mjenjam primary skill) tj. cleave (kojeg sada koristim i prezadovoljan sam u kombinaciji broad sweep), frenzy i bash.

30% damage agains elites nije malo i pokazalo se kao jako korisna stvar, cold damage je odlican, a daje mi jos 11% damage na cleave + 14 max fury...za sada sam prezadovoljan i ne trazim dalje trenutno nikakav ring.

P.S.

Ako netko navecer ide na KW i ringove, neki MP6, sami se javite ingame.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 13:56 (win32).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zura kaže...
tomislavivic kaže...

poZz ljudi jel neko prodaje(ili je prodavao) nesto u rmah ako da kak je islo jel ima sanse za prodat naravno mislim na dobre iteme ne sranja..:D

Ja sam prodao nekoliko "sranja" za ukupno 1,5 EUR netto (kad oduzmeš blizzardovih lihvarskih 1EUR po komadu). Tako da vjerujem da dobre stvari isto možeš prodati.

top itemi uvijek idu ...ja sam prodal zadnje mempo za 37 eura ..a osrednji itemi jednostavno nedu, trebaš imat sreće da baš tvoga netko kupi ...jako malo ljudi je ostalo igrat a najviše još igraju botovi {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Agree, ja sam jucer prodao EF i TwH po 50 eura svaki, oba na paypal.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Onaj tvoj EF s CD i free socketom? 

@ ESepulTribE

Ne izgleda mi bas kao da ljudi ne igraju, igra se i dalje....ima dosta ekipe.

Iskreno, zaboravio sam kako je bilo prije cca godinu dana (kupio sam D3 20.5 na svoj rodendan) no meni izgleda da ljudi i dalje igraju.

No, treba novog sadrzaja i nadam se da ce uskoro doci nesto i samim time ce i oni koji us prestali igrat opet pocet s gejmanjem.

Evo sta Blizzard kaze o novoj ekspanziji:

http://goo.gl/dSp52

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
13 godina
Diablo 3

isti dan nam je rodjendan..:D
ugl htio sam pitat kak to isplate ovi iz blizzarda..??
i da jel imasanse da prodam sad sam dobio visak jedan legendary armor al na nightmare koji mi netreba jel postoji mogucnost da to prodam ak da za koliko onak nije nis preposebno al nije za bacit..??
i jel isplate na pay pass(to je neki mastercard kao pay pal su mi rekli u banci)..:D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 19:26 (tomislavivic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
EraserHead kaže...

Mozes ih linkat da vidim?

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo mogu:

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Evo mogu:

Jesu ti ovi itemi dropali ili si ih preproda?

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nope, kupljeni su (dosta prije) na gold auction housu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Daj mi samo reci koliko traje dugo ovaj proces transakcije?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@ EraserHead

Sta sada imas da ti je doliko veci damage nego sto je to bio s EF? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Novi EF:)

@lovac treba proći neko vrijeme dok novci ne dođu na paypal, obično treba 15- 20 dana, a nekada sam znao čekati i duže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Koji lopovi :P 20 dana čekanja :D

PS Jesi bio na Ultra music festivalu na Poljudu ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

@win32    nebi se baš složio s tobom jer prije je bilo u trade kanalu po 50 ljudi ,a sad više nikad nema od 20 ..... ..po tome se najbolje vidi koliko ljudi igraju i po AH-u....... prije si prodal sve i svašta a sad jako teško bilo kaj

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

@lovac treba proći neko vrijeme dok novci ne dođu na paypal, obično treba 15- 20 dana, a nekada sam znao čekati i duže.

otkada to? meni je uvijek leglo na paypal u roku 24h!

12 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
EraserHead kaže...

otkada to? meni je uvijek leglo na paypal u roku 24h!

da i meni .... možda je mislil na transakciju paypala na karticu da čeka da mu ne uzmu 5 $

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja obično preprodam na battle net balance tako da previše iskustva sa paypalom i nemam, ali ono što sam prodavo moro sam uvijek čekat, ne znam u čemu je problem, zadnji put sam prodao amulet za 40 eura i točno 3 tjedna dana sam čekao da mi dođe na paypal (ne mislim ono s 5 dolara)...evo baš sada gledam paypal još nema ništa od zadnje prodaje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Konacno nabavio cd key. Jako sam sretan. Samo cekat jos da se igra skine 150kb/s {#}

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Ja obično preprodam na battle net balance tako da previše iskustva sa paypalom i nemam, ali ono što sam prodavo moro sam uvijek čekat, ne znam u čemu je problem, zadnji put sam prodao amulet za 40 eura i točno 3 tjedna dana sam čekao da mi dođe na paypal (ne mislim ono s 5 dolara)...evo baš sada gledam paypal još nema ništa od zadnje prodaje

na paypal ti stigne u roku 24 sata lova, samo ako hočeš odmah lovu povuči na karticu  onda ti paypal uzme 5 dolara provizije , a ako čekaš kraj mjeseca onda ti paypal prebaci bez provizije lovu na karticu..sve kaj smo prodali je tako sjelo

15 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...

Nez, baš ću pisati supportu ako i ovaj put budem morao čekati.

12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
ESepulTribE kaže...

Nez, baš ću pisati supportu ako i ovaj put budem morao čekati.

kužim te totalno neki ljudi imaju svakakve probleme kaj se tiče D3 po meni je ta igra još debelo beta

15 godina
Diablo 3

Igra i je Beta, jer nisu baš puno stvari popravili... Svakim updateom nam samo namažu oči nečim, a ne poprave ključne stvari...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Igra i je Beta, jer nisu baš puno stvari popravili... Svakim updateom nam samo namažu oči nečim, a ne poprave ključne stvari...

ti očito nisi igrao onda d3 kad je izišao, drastično se d3 promjenio od izlaska i to na bolje.

12 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
1.Lovac kaže...

ti očito nisi igrao onda d3 kad je izišao, drastično se d3 promjenio od izlaska i to na bolje.

da promjenilo se dosta toga , a itemizacija itema im je banana ...na živce mi ide da si ti nemožeš dobar wepen skraftat....... znaš i sam koliko smo ih nakraftali i sve smeća ... a da ne govorim koliko fali u igri secret levela ili bilo kaj samo da ne ideš istim rutama cijelo vrijeme......dalo bi se tu podugo govorit kaj može poboljšat igru, a ne mi patch čekamo po pol godine i više ...ma može ih biti samo sramota kaj su napravili s igrom {#} blizz

15 godina
ESepulTribE kaže...
MaxonUniversal kaže...
1.Lovac kaže...

da promjenilo se dosta toga , a itemizacija itema im je banana ...na živce mi ide da si ti nemožeš dobar wepen skraftat....... znaš i sam koliko smo ih nakraftali i sve smeća ... a da ne govorim koliko fali u igri secret levela ili bilo kaj samo da ne ideš istim rutama cijelo vrijeme......dalo bi se tu podugo govorit kaj može poboljšat igru, a ne mi patch čekamo po pol godine i više ...ma može ih biti samo sramota kaj su napravili s igrom {#} blizz

Između ostalog i to :P

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Izvinite ako je bilo.. kako da rijesim fps drop i microstutter. Proguglao sam malo, nije pomoglo. Takodje primjetio sam da igrajuci igru grafa se zagrije te pocne zujit. malo iritira..

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Izvinite ako je bilo.. kako da rijesim fps drop i microstutter. Proguglao sam malo, nije pomoglo. Takodje primjetio sam da igrajuci igru grafa se zagrije te pocne zujit. malo iritira..

Teško ćeš ga se riješiti, bar ne potpuno, frend na Nvidiji je skinuo nove drivere pa na mnogim mjestima su se smanjili ili potpuno nestali frame dropovi, dok ja nisam niti pokušavao, lijen sam za to, a i ne igram u zadnje vrijeme d3. 

Đuro#2155
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Bok, meni je pregrijavalo grafu na laptopu i na stolnom kompu. Za to je najbolje lockati Max Foreground i Max Background FPS, kao na slici. Ima određenih mjesta na mapi ili kad se taman loadaš gdje uvijek dođe do Microstutteringa (valjda loada ili slično), doduše na stolnom kompu mi je igra na SSD-u pa stutteringa praktično nema.

Sretno.

Laptop sa HD3000 Intel grafom - radi Laptop sa HD3000 Intel grafom - radi
Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 10:29 (TomoR).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice