Koliko su glovesi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko su glovesi?
850mil
zar se može dobiti toliko golda za glovse nakon šta su izašli planovi za craftanje?
zar se može dobiti toliko golda za glovse nakon šta su izašli planovi za craftanje?
sve se moze,da nema kraftanja bilo bi 2b
sretno sa prodajom. ja bih radije craftao nego kupio. moja rukavica a kostala samo 51k golda
onda ti se lijepo posrecilo... neki jos nemogu dobit rukavicu s kraftanjem sve je to sreca jbg
sretno sa prodajom. ja bih radije craftao nego kupio. moja rukavica a kostala samo 51k golda
onda ti se lijepo posrecilo... neki jos nemogu dobit rukavicu s kraftanjem sve je to sreca jbg
da se bez frke skraftat bolja rukavica od te kaj ti prodaješ ...onaj ko igra si i skrafta
Po meni isto ne vrijede 850M .... ali za razliku od stalih rukavica, njegove imaju dosta visok all resist ... nažalost nemaju CHD
dobre su rukavice bez daljnjega.. all res, vit, visok int, cappan ias, visok chc.. nekome je bitniji all res i vit da bi mu build šljakao nego 30ak posto chd-a za dps..
ako se uzme u obzir nečiji zahtjev za vit-om i res-om, treba dosta rukavica naštancati da bi dobio slično/bolje..
eto da je meni dobiti takve sa dex-om, bio bi sretan.. nebi ni gledao da imaju chd.
sad što se tiče cijene, nebi se štel mešati
Nema šanse, ni u jednom paralelnom svemiru, da su te rukavice toliko.
Nema šanse, ni u jednom paralelnom svemiru, da su te rukavice toliko.
ako dobi za njih 200 milja bude sretan..... al mislim da niti toliko ne vrijede ...još sad kad si može svatko kraftat puno bolje rukavice........ ja bi prije potrošio golde na kraftanje, a ti si puno manje potrošio golda da si dobio svoju rukavicu koja je sto puta bolja od te......samo da još stave da si možeš wepen skraftat isto ko i sve iteme na acc bount mislim da više AH nebi pogledao
a kaj je najbolje svi ti itemi kaj su gore na Ah-u ne vrijede niti približno toliko, samo gore ljudi drže bez veze to a nitko ne kupuje . i esencije idu kolude to se sad najbolje prodaje ...koliko god da ih staviš na ah odu odma sve
a kaj je najbolje svi ti itemi kaj su gore na Ah-u ne vrijede niti približno toliko, samo gore ljudi drže bez veze to a nitko ne kupuje . i esencije idu kolude to se sad najbolje prodaje ...koliko god da ih staviš na ah odu odma sve
Mislim da jos nikad nitko nije prodao niti jednu esenciju.
Mislim da jos nikad nitko nije prodao niti jednu esenciju.
On misli na one druge esencije ;)
Ah, mene to uvijek vuce samo na demoničke...
On misli na one druge esencije ;)
da se bar daju prodal obogatil bi se na njima
Neki dan sam zavrsio i barba i nakon malo isprobavanja odlucio sam se za demon huntera sljedeceg. Igra li ovdje itko DH-a da mi da link da pogledam sta se nosi? Pogledao sam malo opcenito sta se najvise koristi od skilova i opreme ali ipak volim vidjeti i kod pojedinacnih igraca.
A i svaki savjet je dobrodosao.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/7251206
uff čovječe već si 3 toona na par. 100 dogurao ... svaka čast
ja još ni prvoga nisam
<--- newb
inače imam ja DH-a, i odigram tu i tamo run da se prisjetim koliko je monk bolji .. jednostavno mi nije legao, iako jako brzo čisti niski mp.
uff čovječe već si 3 toona na par. 100 dogurao ... svaka čast
ja još ni prvoga nisam
<--- newb
inače imam ja DH-a, i odigram tu i tamo run da se prisjetim koliko je monk bolji .. jednostavno mi nije legao, iako jako brzo čisti niski mp.
Od 1.0.8 to ide prilicno brzo. WD-a sam digao za 500 sati a za barba mi je trebalo 300. Ali barba sam opremio prilicno brzo i igrao sam MP 9-10. Za demon huntera bas i nisam siguran da cu se naigrati na tim visim MP-ima. Vise nemam bas nesto golda a u zadnje vrijeme mi se ne da svrljati po AH i flipati.
Znaci mp10 svih 5 valora dropa i rolla ovakvo smece
btw opremio sam barbara potrosio nekih 2.5b jer sam i sve marquise gemove crafto,samo cu morat zamjenit hlace str za all resist,umjesto rukavica uzet immortalke zbog bonusa jer cu cizme zamjenit za ice climbersice,s tim cu prec 300k dmg i dosta jos podic all resist,ovo su statsi bez followera.
Znaci mp10 svih 5 valora dropa i rolla ovakvo smece
btw opremio sam barbara potrosio nekih 2.5b jer sam i sve marquise gemove crafto,samo cu morat zamjenit hlace str za all resist,umjesto rukavica uzet immortalke zbog bonusa jer cu cizme zamjenit za ice climbersice,s tim cu prec 300k dmg i dosta jos podic all resist,ovo su statsi bez followera.
neznam kaj se tome čudiš previše....... na mp 10 dropa isto ko i na manjim mp-ejima nema razlike sve je lutrija koliko imaš sreće... ja sam odustao od barbara igram trenutno s wizom i sto puta mi je bolji od barbara, pa to se sve topi puno brže a potrošio sam samo 200 milja na njega ,mempo sam prodal na rmah-u s barba i pre-ordal Grim Dawn, sad se to čeka i polako dižem paragon na wizu ..
Koliko po toj logici bila onda ove rukavice? 10 bilja
Pa te vride masu, imaju sve.
poZz ljudi jel neko prodaje(ili je prodavao) nesto u rmah ako da kak je islo jel ima sanse za prodat naravno mislim na dobre iteme ne sranja..:D
Koliko po toj logici bila onda ove rukavice? 10 bilja
daj tko je ovaj sretnik.... ovi je bolesno. još ne mogu doć sebi
poZz ljudi jel neko prodaje(ili je prodavao) nesto u rmah ako da kak je islo jel ima sanse za prodat naravno mislim na dobre iteme ne sranja..:D
Ja sam prodao nekoliko "sranja" za ukupno 1,5 EUR netto (kad oduzmeš blizzardovih lihvarskih 1EUR po komadu). Tako da vjerujem da dobre stvari isto možeš prodati.
Bilo bi lijepo da se te mogu kupovat.