Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.395.565
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam pitanje

Da li ja mogu Eure prodavati za golde?

Dakle, uzmem 2 eura i to prodam za 20 mil. golda?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Re: Diablo 3
chutac kaže...

Imam pitanje

Dakle, ja sam se izgubio na ovom {#}

Nisam shvatio šta si htjeo reći s ovime

Kako god nekako računica ne funkcionira, 

uglavnom frend je jučer kupio za 1€ preko blizza 30M golda, krenuo igrati i kaže da se ne pati s time što nema golda, i roknuo euro za malo golda, tj. dosta golda

Ili prodaš gode za eure, ili ćeš s eurima kupiti gold. :)

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 16:58 (Franjo15).
15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Imam pitanje

Za 2 eura mozes na rmahu kupiti 50-60miliona golda

13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Imam pitanje

Majko moja mila,tvoje pitanje je u biti "jel mogu kupiti golde i koliko eura mi treba za određeni broj golda" pa ne prodajes eure oni su valuta s kojom kupujes golde...ovako naopako postavljeno pitanje jos nikad nisam vidio {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam postaviti pitanje. Super.

Dakle, ja sa Eurima mogu kupovati golde.

I obrnuto.
To me zanimalo!

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

.{#}

2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ma za Eure možeš kupiti i kune. I i5, i Mercedesa, i BMW-a!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ti si glup.

Ajd pročitaj pitanje i onda piši 'humorističan' odgovor...

16 godina
neaktivan
chutac kaže...
TomoR kaže...

Ti si glup.

Ajd pročitaj pitanje i onda piši 'humorističan' odgovor...

{#}

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
Diablo 3

Nego jel igra još tko ovdje HC i kako stojite tamo ako igrate. Ako ne igrate zanemarite pitanje :P

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Nego jel igra još tko ovdje HC i kako stojite tamo ako igrate. Ako ne igrate zanemarite pitanje :P

Hardcore je za pice ...

A ne, cekaj, to je bilo u nekoj drugoj temi. 

;)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ajmo witch doctori i znalci... koliko mogu dobiti za ovo? na ah se kreće od 25 mil do 2 mlrd jer ne znam koje skillove witch doctori koriste ... ne znam kako sliku poslati...

uglavnom

visage of giyua

191 int

6%crit

78all ress

12% increase damage for locus swarm (jel to igraju docovi?)

12% mana regen

socket

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 21:38 (domac1986).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XSX kaže...
GoodAngel kaže...
EraserHead kaže...

Naporan si, neš ti tvog bussinesa {#}

čovjek okreće milione, a vi tako. {#}

Ja okrecem stotine miliona,evo bas sad imam ponudu od 65€ za jedan item preracunaj to u golde da vidis koliko je golda,pa se ne kur*im tu po forumu i ne vrijedam druge i nazivam ih nobovima,najgori su ovi kaj ne uvazavaju nicije misljenje nego su oni najpametniji,takve treba izignorirat odmah cim postaju nesta,dali smo mu preveliku pozornost bez veze

ma znam, zezam se ali eto čovjek ima svoje viđenje toga svega ne morate ga odmah ko hijene rasčerupat. {#} nego, kako se otvori taj račun na blizardu? ja nemam nikakve kartice, jel mogu bez kartice imat račun? baš razmišljam, da bi si kupio nešto golda jer u igri nema teorije da nešto skupim na ovaj način u narednih 5 godina igranja. iako nisam ljubitelj tog RMAH ali sam na neki način prisiljen, da si malo ubrzam to dizanje levela pošto bi rado igrao na MP10. {#} i tako si lijepo ubrzao progres dizanja, s nekom boljom opremom. jer sumnjam da će mi išta kvalitetno dropnut, samo od sebe pošto do sad i nisam imo nekog kvalitetnog dropa. {#}

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
ovaj SIN ima 500000+ damage, da ne povjeruješ kakva sila. {#}
i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 4:03 (GoodAngel).
15 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

ajmo witch doctori i znalci... koliko mogu dobiti za ovo? na ah se kreće od 25 mil do 2 mlrd jer ne znam koje skillove witch doctori koriste ... ne znam kako sliku poslati...

uglavnom

visage of giyua

191 int

6%crit

78all ress

12% increase damage for locus swarm (jel to igraju docovi?)

12% mana regen

socket

ja igram WD, ali ne koristim locus swarm. sumnjam da možeš za ovo dobit miljarde golda, ali ti stavi pa možda se nađe neki "znalac" pa kupi. {#}

i 5-3570K
13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
XSX kaže...
GoodAngel kaže...

ma znam, zezam se ali eto čovjek ima svoje viđenje toga svega ne morate ga odmah ko hijene rasčerupat. {#} nego, kako se otvori taj račun na blizardu? ja nemam nikakve kartice, jel mogu bez kartice imat račun? baš razmišljam, da bi si kupio nešto golda jer u igri nema teorije da nešto skupim na ovaj način u narednih 5 godina igranja. iako nisam ljubitelj tog RMAH ali sam na neki način prisiljen, da si malo ubrzam to dizanje levela pošto bi rado igrao na MP10. {#} i tako si lijepo ubrzao progres dizanja, s nekom boljom opremom. jer sumnjam da će mi išta kvalitetno dropnut, samo od sebe pošto do sad i nisam imo nekog kvalitetnog dropa. {#}

Nemozes nista bez kartice,moras imat karticu koju povezes s paypalom,najcesce ljudi imaju visu electron.

13 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

to ti je brimstone to Wd-eji ne koriste

13 godina
neaktivan
XSX kaže...
GoodAngel kaže...
XSX kaže...

Nemozes nista bez kartice,moras imat karticu koju povezes s paypalom,najcesce ljudi imaju visu electron.

kako nemože ...... ako hočeš GoodAngel možeš stavit na RMAH neki item i ako ti netko kupi to ide ti na Batlenet acc, i tamo možeš imat lovu samo nemožeš povući na pay pal ili karticu , s bt. acc možeš onda kupit na diablu golde ili neku igru od blizz.......

16 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
domac1986 kaže...

to ti je brimstone to Wd-eji ne koriste

pa nije baš brimstone ipak sam dobio 50 milijuna

13 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

sory tek sad vidio da imao crit 6 % ,da nema crit onda je brim ..nije teško sliku stavit lakše se vidi {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 15:20 (ESepulTribE).
13 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...
GoodAngel kaže...
XSX kaže...

kako nemože ...... ako hočeš GoodAngel možeš stavit na RMAH neki item i ako ti netko kupi to ide ti na Batlenet acc, i tamo možeš imat lovu samo nemožeš povući na pay pal ili karticu , s bt. acc možeš onda kupit na diablu golde ili neku igru od blizz.......

Nisam siguran,mozda si u pravu ali meni prije nije dalo postavit item na rmah,trazilo me da postavim paypal i authenticator da bi mogo prodavat,ne znam kako je sad.

13 godina
neaktivan
XSX kaže...
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...
GoodAngel kaže...
XSX kaže...

Nisam siguran,mozda si u pravu ali meni prije nije dalo postavit item na rmah,trazilo me da postavim paypal i authenticator da bi mogo prodavat,ne znam kako je sad a on tak i tak misli kupit golde kolko sam skuzio pa mu svejedno treba paypal.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 15:45 (XSX).
13 godina
neaktivan
XSX kaže...
XSX kaže...
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...

Nisam siguran,mozda si u pravu ali meni prije nije dalo postavit item na rmah,trazilo me da postavim paypal i authenticator da bi mogo prodavat,ne znam kako je sad a on tak i tak misli kupit golde kolko sam skuzio pa mu svejedno treba paypal.

treba samo postavit authenticator i lova ide na bt.acc i netreba onda paypal , sve mu je na bt.acc balansu i kako sam rekel iznad

16 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
domac1986 kaže...

sory tek sad vidio da imao crit 6 % ,da nema crit onda je brim ..nije teško sliku stavit lakše se vidi {#}

nemaš beda... a za sliku ja idem dodaj sliku sa računala, format je png veliičina je 1 mB i opet neće

15 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...
XSX kaže...
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...

treba samo postavit authenticator i lova ide na bt.acc i netreba onda paypal , sve mu je na bt.acc balansu i kako sam rekel iznad

dobro, budem probo tako. jer mi je glupo radit karticu, da bi kupio diablo 3 gold. {#} ma za sad ide iskustvo ok, 50 paragon sam a igram ono "intezivno" cirka par sati dnevno zadnja dva tri mjeseca, mislim da ću za jedno još toliko biti na 100. zato kažem da igram na MP10 exp ide ko lud, a i veća je šansa za neki kvalitetniji drop ovako sam na MP5-6 iako ni tu nije loše pada legendaryi ali su itemi šrot pa ih pretvaram u brimstone.

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
domac1986 kaže...
ESepulTribE kaže...
domac1986 kaže...

nemaš beda... a za sliku ja idem dodaj sliku sa računala, format je png veliičina je 1 mB i opet neće

odi na pohrani, i tamo ti sep ohrani izbaci ti url za forum i onda pejstaš ovdje. {#}

i 5-3570K
13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...
XSX kaže...
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...

dobro, budem probo tako. jer mi je glupo radit karticu, da bi kupio diablo 3 gold. {#}ma za sad ide iskustvo ok, 50 paragon sam a igram ono "intezivno" cirka par sati dnevno zadnja dva tri mjeseca, mislim da ću za jedno još toliko biti na 100. zato kažem da igram na MP10 exp ide ko lud, a i veća je šansa za neki kvalitetniji drop ovako sam na MP5-6 iako ni tu nije loše pada legendaryi ali su itemi šrot pa ih pretvaram u brimstone.

Nejde to bas tako kako ti mislis,na mp10 je velik bonus xp ali sve ide sporije tako da ti to dođe na isto,samo ces bez veze trosit golde osim ako imas kakvu milijardu pa da mp10 ucinis koliko toliko brzim i podnosljivijim,ti jos nisi svjestan koliko ce ti trebat da dodes do 100lvla ako budes igro visoke mp-e sve je sporo,drz se provjerenog igraj mp1 i rijesavaj sve jako brzo tako ces i xp brze skupljat.Ja sa monkom skupim 65m xpa na sat na mp1,bas me zanima koliki je tvoj prosjek na mp5,ne bi se bas kladio da je tako visok jer nemozes brzo rijesavat monstere,bit svega je da sta prije dignes lika na 100lvl onda farmaj koliko hoces.

17 godina
Diablo 3

Ako hoćeš brzi XP, najbolje se ubaci u party na MP (ili jedan MP više) na kojem inače možeš funkcionirati i ići će ti relativno brzo.

Ja uglavnom igram sam, jer često moram pauzirati (žena, djeca...), pa shodno tome relativno sporo napredujem. Sad recimo farmam Act 1+2 na MP3, treba mi oko 3-4 sata igre za jedan paragon (preko 200Milja XP za paragone iznad 85), tako da OK ide sa tih oko 60-70M XP na sat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XSX kaže...

dobro, budem probo tako. jer mi je glupo radit karticu, da bi kupio diablo 3 gold. {#}ma za sad ide iskustvo ok, 50 paragon sam a igram ono "intezivno" cirka par sati dnevno zadnja dva tri mjeseca, mislim da ću za jedno još toliko biti na 100. zato kažem da igram na MP10 exp ide ko lud, a i veća je šansa za neki kvalitetniji drop ovako sam na MP5-6 iako ni tu nije loše pada legendaryi ali su itemi šrot pa ih pretvaram u brimstone.

Nejde to bas tako kako ti mislis,na mp10 je velik bonus xp ali sve ide sporije tako da ti to dođe na isto,samo ces bez veze trosit golde osim ako imas kakvu milijardu pa da mp10 ucinis koliko toliko brzim i podnosljivijim,ti jos nisi svjestan koliko ce ti trebat da dodes do 100lvla ako budes igro visoke mp-e sve je sporo,drz se provjerenog igraj mp1 i rijesavaj sve jako brzo tako ces i xp brze skupljat.Ja sa monkom skupim 65m xpa na sat na mp1,bas me zanima koliki je tvoj prosjek na mp5,ne bi se bas kladio da je tako visok jer nemozes brzo rijesavat monstere,bit svega je da sta prije dignes lika na 100lvl onda farmaj koliko hoces.

ma znam, igro sam MP6 i onda sam skužio da nema smisla jer sam sporiji bolje igrat niži MP kad sve ide glatko nego forsirat veći pa sporo. sad igram MP5 i stvarno ih ono brzo ubijam, počistim sve brzo i onda leave game i opet istu rutu gdje ih ima hrpa. {#} uglavnom, to i radim pokušavam što prije doći do tog 100 paragona, uvalio sam si onaj crveni ruby u šljem i derem, moram samo još napravit hellfire ring on će mi isto biti od velike pomoći ali za sad mi još uvijek ne treba jer exp ide dosta dobro, kad napravim još 15 levela onda će mi netko morat pomoć za skupit te organe da si mogu napravit hellfire ring, već imam par kandidata nadam se da će tada biti od volje. {#}

i 5-3570K
18 godina

XSX meni su i ovakva trgovanja slatka. Kupis za 1M prodas za 32 {#}

1 1
2 2
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 8:36 (Eld).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice