Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.553.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Kora kaže...
SuperWarrior kaže...

neznam kaj se svi nabrijavate na taj diablo. dvicu igro pet minuta i odmah je izbriso. al vidjet ću jel kaj valja trica kad si ju skinem.

Ovo su tu 90 % veterani Diabla, igrali jedinicu i dvojku, padali razrede, neopravdane sate...........(uključujući i mene). Diablo je institucija, igretina, čak i moj frend koji nije 10 godina igrao nijednu igru (zadnja mu bila Diablo LOD) kupio Diabla 3. Normalno da si izbrisao Diabla nakon 5 minuta kad si razmažen današnjim blockbusterima. U svoje doba Diablo je bio vrh. No moram priznati da nisam očekivao ovakvu prodaju. Uz Mass Effect 3 i nadolazeći Assassins Creed 3 će se dobro potući za GOTY.

Ja se slažem sa svime time i prihvaćam serijal Diablo kao jedan od najvažnijih za razvoj gaming industrije. Ja samo kažem da je po meni Diablo previše razvikan. Ja sam igrao Torchlight i Bastion i obodva su mi bila bolja nego Diablo 2.

16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ima napokon jedan odlican clanak na Eurogameru, o tome koliko je ovo u biti fantastican pothvat od Blizzarda.

Kad se izuzmu ti pocetni problemi koji su doduse prenapuhani. Ja osobno ne znam nikoga ko je imao problem. Svi frendovi i ja smo normalno ulazili u igru.

Kako je igra ispolirana, sav sadrzaj, auction house, pristupanje u public games, lakoca joinanja frendovima, saveanje. Ma sve. Fakat je perfektno!

Evo meni se ne želi instalirati uopće, pojavi se ona greška sa streamingom. Sutra još javim dali je to do toga što sam u studentskom domu koji ipak ima neka ograničenja, ali dosad nisam imao problema sa instalacijom bilo čega ni sa igranjem bilo kakve igre preko neta tako da mi je ovo jako čudno...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
protjeran
Diablo 3

Pronjuskajte za d3 igru http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=diablo+3 ste se tice crackova i to sigurno ce biti za d3 u to budite uvjereni

pocelo je pocelo botanje haha 

Opusti se sve je samo igra
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 17:54 (prokletakuya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ima napokon jedan odlican clanak na Eurogameru, o tome koliko je ovo u biti fantastican pothvat od Blizzarda.

Kad se izuzmu ti pocetni problemi koji su doduse prenapuhani. Ja osobno ne znam nikoga ko je imao problem. Svi frendovi i ja smo normalno ulazili u igru.

Kako je igra ispolirana, sav sadrzaj, auction house, pristupanje u public games, lakoca joinanja frendovima, saveanje. Ma sve. Fakat je perfektno!

"Stay tuned!"{#}

AMD Phenom II x 6 1090T
15 godina
Diablo 3

Gledam neke filmiće iz pvp arene i ne vjerujem. Pa ovo je fenomenalno. Nisam planirao uzimati, ali izgleda da hoću, ovo je fenomenalno. Jesam negdje pročitao da će bit i dota system arena, deathmatch i tako te razni modovi fajta?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako ima koja dobra dusa za poslati guest pass na pm... bio bi zahvalan :)

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 18:04 (Unbeliever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel ima netko guest pass viška za udijelit možda? :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 19:13 (šaki01).
15 godina
Diablo 3

imate temu za guest pass ne spamajte ovdje, hvala

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i mene sje.. iz Infomarka! 

Prednaručio sam od njih pouzećem, i jučer mi nisu poslali, onda sam ih zamolio da mi pošalju 2 keya mailom danas, da ću uplatit na njihov račun, pa kutije kad stignu,

i uplatio sam, nakon što mi mail neko vrijeme nije stizao zvao sam ih dva puta, a oni su samo odgađali i tvrdili da će mi poslat mail, da ne brinem, kao prezaposleni su, čim stignu.., i ok ja budala čekao, 

na kraju oko 17h, kad sam vidio da još uvijek nema maila, nazovem, i lik mi samo drsko odgovori da su kutije poslane poštom...

Neznam šta komentirati na ovo...ugl tamo više ne kupujem..

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

Kad svaki hit izađe bude sranja. Gužve po tim dealerima i trgovinama, okradeni ljudi, nezadovoljstvo. Sjećam se kako sam bf3 čekao par dana...i onda još imao hrpu problema. Otad sam rekao uvijek malo sačekat, da se prašina slegne. Za par dana kad se gužva slegne naručit i uživat :()

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Zato ja nikada ne igram hitove, prije nego mjesec dana prođe, em što je kaos na serverima em što svi navale ko mutavi pa više manje uvijek ima nekakvih kašnjenja pošiljke. Ne kaže se uzalud, strpljen spašen. Meni stvarno ta dva tri dana kašnjenja ne igraju nikakvu ulogu, al razumjem da je to nekima ko godina, jednostavno ljudi su ludi za ovom igrom i ne mogu podnest činjenicu da je neki igraju a da oni ne mogu zbog ajmo reć "tehničkih problema". U svakom slučaju Infomark bez obzira na dobavljača, bi trebao svima kojima roba kasni na neki način omogućit popust na iduću kupnju ili tako nešto, ipak su ljude zahebali nebitno je to što su njih zahebali. Ako će se stvarno držat svoje riječi, da im je stalo do kupaca dat će svima kojima je paket kasnio neki popust na jednu igru po vlastitom odabiru. Ne izlazi Diablo svaki dan, vjerojatno ćemo idući nastavak ne expanziju čekat isto 10tak godina, tako da je razumljivo da za ovakve igre vlada neviđen interes i oni moraju toga biti svijesni i sve moguće komplikacije u startu znat riješit. Očito je da nisu dorasli tom zadatku, i da su još kako se kaže naivni, kao uostalom i velika većina ostalih hrvatskih firmi i prodavača. Mogu samo reći da kad jednom "padnu granice", idem u europu po sve osobno. S ovima našima, se definitivno ne isplati puno petljat, rađe potrošit na gorivo 300 kuna i uštedit po par tisuća kupnjom nekog vrhunskog računala nego ovdje bacat pare na nekakvu grafičku oni dignu 700 kuna cijenu u odnosu na vani. Ej 100 eura razlike, pa tko je tu lud? Odeš u sloveniju, nađeš neku za 80eura manje i još si u plusu a goriva potrošiš nešto sitno. Kažem, jedina korist od EU će bit kad padnu te granice, i kad ne bude više carine da nam ovi naši gule kožu. Al već će oni smislit način, kako da zarade lovu na nama, kao i uvijek. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ja sam zavrsio Act 1 (Wizzard lvl 16). Oduzilo se bome, prolazio sam ga 7 sati. Ali zato sam prosao cijelu mapu i mogu garantirati da ni jedan monster nije ostao iz mene:)

Sta je je Blizzard je opet napravio odlicnu igru(barem meni). Atmosfera je perfektna, kao i igrivost.

Jedina primjedba ide na racun toga da kad izadem iz igre s alt+tab i vratim se nazad, zvuk mi se na neko vrijeme ful smanji. Nadam se da ce se to nekako rijesit tokom vremena.

To je to idemo na act 2{#} 

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam danas dobio Diablo 3 od infomarka oko 11-12 h . {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Iron13 kaže...

i ja .. i nije mi jasno zasto sam morao placati 7kn na 399kn.. ako oni placaju dostavu -.-

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
13 godina
neaktivan
Iron13 kaže...

Ja isto.

Uspio odigrati samo uru vrimena i odma sam naletija na bug. Naime kada sam kasnije pokušao igrati izbrisalo mi je lika. Da li je itko imao ovakav problem?

16 godina
neaktivan
blankyboy kaže...
Iron13 kaže...

i ja .. i nije mi jasno zasto sam morao placati 7kn na 399kn.. ako oni placaju dostavu -.-

To si platio HP-u, meni se cini da njima ide 5% od cijene koju platis. To ti je uvijek tako

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo aktivirao kljuc i igram pa da pitam ljude o njihovim iskustvima.

Jel i i imate latency oko 200-250 ms ili je to samo kod mene problem. Igrivo je i nije problem ali tu i tamo zna mi zalagati pa da provjerim kod ostale ekipe. Pretpostavljam da imaju problema sa serverima ali nadam se ipak da ce s vremenom latency doci ispod 100 ms.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da to ide svakako na otkupninu... i trebalo bi biti 2% .....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina

nisam to znao... erm... trenutno lvlam monka...  i gadno sam zapeo.. kak mi se cini necu moci dalje

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4209822063

onaj dio sa paucima u Act 1

Caverns of Araneae.. svakih 5,6min mi crasha -.- i nemrem proci... evo jos malo i drugi lvl cu dingati od pokusaja -.-

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
17 godina

I meni stiglo, napokon.

Znam što ću raditi za vikend {#}

EDIT:

Guest passovi otišli.

http://vimeo.com/user2259197/videos
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 20:17 (fler).
15 godina
Diablo 3

Da se i ja javim. Danas dosao napokon iz Infomarka paket.

Sjeo sam i u komadu 4 sata sam presao act 1. Igrao sam polako i pratio pricu i istrazivao.

Za sad odlično, cak i bolje nego sto sam ocekivao.

Bang!

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Diablo 3

Došao mi je {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Diablo 3, ima samo 2 miliona prednaruždbi, koliko je primjeraka igre još prodano u ova dva i pol dana to samo Bog zna. Mislim da će nadmašit sve gore naslove, i da tu ne treba bit nikakvog znaka upitnika.

a zaboravljaš da je 10 miliona WOW pretplatnika dobilo anual pass - i nek je samo svaki 3 iskoristio tu mogućnost pa ti je barem 3 milje

14 godina
neaktivan
telefon kaže...

Evo ja sam zavrsio Act 1 (Wizzard lvl 16). Oduzilo se bome, prolazio sam ga 7 sati. Ali zato sam prosao cijelu mapu i mogu garantirati da ni jedan monster nije ostao iz mene:)

Sta je je Blizzard je opet napravio odlicnu igru(barem meni). Atmosfera je perfektna, kao i igrivost.

Jedina primjedba ide na racun toga da kad izadem iz igre s alt+tab i vratim se nazad, zvuk mi se na neko vrijeme ful smanji. Nadam se da ce se to nekako rijesit tokom vremena.

To je to idemo na act 2{#} 

Temeljitost se cijeni, a ne ko ovi koreanci pređu igru u 6 sati i ostave pola dungeona i drva i kamenja "neistraženih". {#} U ovoj igri treba uživat, a po meni ne može se uživat ako je se u jednom danu pređe. Treba ju igrat malo pomalo, i što temeljitije, svaki kut mape istražit i sve minionse mobove pobit. Isto tako, cijenim igrače koji riješavaju act po act, koji ne jure bezglavo. Koji kombiniraju koje oružje i oklop najbolje iskoristit, i koji slušaju sve razgovore i priču igre. Sve u svemu Blizard je ipak doživio fail, čim mu se igra može preć u 24 sata to nije dobro. Ako radiš na igri 10 godina, onda se moraš pobrinut da nijedan korejac i fanatik nije u stanju preć igru unutar 24 sata, čak ni u MP tj. COOP-u. Al šta je tu je, nadam se da će 4 tvorka biti drastično veća, tako da ni ovi što ne slušaju priču i ne istražuju mapu do kraja i ne ubijaju svakog negativca i ne poberu svaki novčić item i dragulj s poda, ne uspiju preć igru unutar 24 sata. Igra definitivno u tom segmentu trebala bit malo jače napravljena, al dobro nećemo sad cijepidlačit. Kao što sam reko, po viđenom 9/10. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
Darky kaže...
GoodAngel kaže...

Diablo 3, ima samo 2 miliona prednaruždbi, koliko je primjeraka igre još prodano u ova dva i pol dana to samo Bog zna. Mislim da će nadmašit sve gore naslove, i da tu ne treba bit nikakvog znaka upitnika.

a zaboravljaš da je 10 miliona WOW pretplatnika dobilo anual pass - i nek je samo svaki 3 iskoristio tu mogućnost pa ti je barem 3 milje

Ne znam dal je istina, al negdje sam pročito 2 miliona primjeraka da je prodano, sad nisam siguran gdje sam to vidio jer sam čito brdo portala i informacija vezanih uz igru. Al lako moguće da je istina, u svijetu naravno, bilo bi previše da je samo za jedan kontinent toliki hit ipak nije. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 20:26 (GoodAngel).
13 godina

Ljudi kakva je sad onda situacija s D3, errorima i serverima, jel se iz Hrvatske može sasvim normalno igrati i spajati tijekom cijelog dana? Ili su sranja sa serverima i dalje prisutna? Nije mi za glavu da ga igram sad, mogu i za mjesec dana kad se slegne čitava buka, ali ako su riješeni svi problemi onda bih kupio odmah.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

E koji bugovi. Igram single, pa reko da vidim kako je multi, uđem k nekom tko je na act 2, i tamo sam igrao par minuta. Vratim se na single (resume game) i on me spawna na istom actu gjde je sam igrao multi. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Q-Tip kaže...

Ljudi kakva je sad onda situacija s D3, errorima i serverima, jel se iz Hrvatske može sasvim normalno igrati i spajati tijekom cijelog dana? Ili su sranja sa serverima i dalje prisutna? Nije mi za glavu da ga igram sad, mogu i za mjesec dana kad se slegne čitava buka, ali ako su riješeni svi problemi onda bih kupio odmah.

Ja nisam naletio ni na jedan bug. A kolko znam, nisu mi ni frendovi.

Igrao sam vec 15.05. u 01:00. Tada mi je trebalo 3-4 minuta da uđem, to je jedino.

Igra ide ko podmazana.

Jedini problem ima sa starim gtx 2xx karticama ako su FPSovi narihtani na velik broj. Treba spustiti na max 50-60. Vidjet cemo kad ce to rijesit.

14 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...

Još tjedan dva će najmanje bit potrebna, da se instaliraju neki "patchevi" koji će uklonit određene početne probleme, al svakako da to i nije neko vrijeme iako ovima koji imaju probleme nije neka utjeha čekat dva tjedna da se to sredi. Al hebiga, tako je kako je.

AMD Phenom II x 6 1090T
13 godina
GoodAngel kaže...
Q-Tip kaže...

Još tjedan dva će najmanje bit potrebna, da se instaliraju neki "patchevi" koji će uklonit određene početne probleme, al svakako da to i nije neko vrijeme iako ovima koji imaju probleme nije neka utjeha čekat dva tjedna da se to sredi. Al hebiga, tako je kako je.

Da, onima koji su kupili odmah sigurno nije nikakva utjeha, frustrirajuće je da platiš za nešto 60 eura i jednostavno ne radi od prvog dana. Znao sam da će biti sranja, jednostavno mora biti za igru koja se čeka 10 godina pa milijuni već od prve minute čekaju uskočiti na server. Zato nisam ni kupovao već prvoga dana. Čini mi se da ću pričekati koji tjedan da se srede problemi, dotad ionako imam što igrati, a imam bome i posla :) Tnx na odgovoru.

Eh da, i odgovor Dachandeu (prethodni post): kartica nije problem, komp je relativno nov pa s te strane ne bi trebalo bit problema.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice