Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.553.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
amater_2 kaže...

Heheh. LINK.

Diablo... što napravi vraže jedan... {#}

Hehehehehehe, predobro :D

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
Kora kaže...
vrx kaže...
Kora kaže...

Jer je Diablo učinio Blizzarda ono što danas jest, Diablo ga je proslavio i dao mu ime u svijetu. Zaista misliš da nije tako da bi imali najpopularniji MMO trenutno? Diablo je Blizzarda stavio na svjetsku pozornicu videoigraće industrije

hmm, "igraš" se sa vatrom :D

nemoj si misliti da i sam Warcraft  nije zaslužan....

da Blizzu nije pala "sjekira u med" i da WC nije postao "hit" , bi oni ku*rac otkupili tim koji je radio Diablo i koji im je ponudio igru i licencu...

Blizz se već dijelom etablirao kao pouzdani i dobar developer sa WC, a sa Diablom su samo dolili ulje na vatru :D

Govorim da ih je ORIGINALNI Diablo i Diablo 2 progurao na svjetsko tržište, misliš da bi  2004-e uopće imali financija za takav veliki projekt kao što je MMO? Vraga. Diablo je učinio Blizzarda onim što danas jest, ne WoW

Ma o čemu ti briješ. Za Blizzard se čulo već s izlaskom The Lost Vikings početkom 90-tih godina. Hitovi koji su slijedili (Warcraft, Diablo, Starcraft) su potvrdili blizard kao jednu od najboljih kompanija proizvođača igara. Šlag na tortu je bio WOW koji je zaradio i progurao Blizard više nego svi raniji SP hitovo (IMHO). S wow-om su postali globalni fenomen.

Možda si ti čuo za blizard kada si vidio Diablo ali blizard je več tada bio poznato kompanija u svijetu igara zbog hitova warcraft i lost vikings.

17 godina
neaktivan
FLes kaže...

baš je poštar bio malo prije, al ništa za mene nema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 13:37 (dekstroza).
15 godina
neaktivan
-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 13:43 (Bongiaro).
14 godina
neaktivan
Kora kaže...
vrx kaže...
Kora kaže...

Jer je Diablo učinio Blizzarda ono što danas jest, Diablo ga je proslavio i dao mu ime u svijetu. Zaista misliš da nije tako da bi imali najpopularniji MMO trenutno? Diablo je Blizzarda stavio na svjetsku pozornicu videoigraće industrije

hmm, "igraš" se sa vatrom :D

nemoj si misliti da i sam Warcraft  nije zaslužan....

da Blizzu nije pala "sjekira u med" i da WC nije postao "hit" , bi oni ku*rac otkupili tim koji je radio Diablo i koji im je ponudio igru i licencu...

Blizz se već dijelom etablirao kao pouzdani i dobar developer sa WC, a sa Diablom su samo dolili ulje na vatru :D

Govorim da ih je ORIGINALNI Diablo i Diablo 2 progurao na svjetsko tržište, misliš da bi  2004-e uopće imali financija za takav veliki projekt kao što je MMO? Vraga. Diablo je učinio Blizzarda onim što danas jest, ne WoW

Blizza je prvotno "proslavia" Warcraft,kasnije su (uz pomoc love  koje su zaradili na Warcrfatu)kupili Condor studios i preimenovali ih u Blizzard North,taj studio je vec bia u zavrsnim fazama izradnje orginalnog Diabla i nekih pola godine nakon kupnje je Blizzard izbacia na trziste prvi Diablo.

A grijesis sta se WoW-a tice,Diablo 2 i Warcraft 3 su ih plasirali u vrh PC developera a WoW ih je ucinia onim sto su danas,jedna od najbogatijih i najcjenjenijih komapnija u industriji.

Osobno mi se gade radi nekih svojih odluka ali necu sad o tome.

Igra sam sve njihove igre jos od dobrog starog Warcrafta Humans and Orcs pa preko W2,Diabla,Diabla 2,W3,W3 TFT pa WoW od bete do 12. miseca prosle godine pa evo sad Diablo 3.

Uglavnom mogu sa sigurnoscu rec da je WoW zasluzan za ono sta je Blizz danas

P.S. da odgovorim na ono konstantno trollanje Darky-a...WoW =\= Diablo 3 ,to sta D3 ima online kompnentu i sta ima takav DRM ga ne stavlja u istu kosaru s WoW-om,tako molim te ne laprdaj gluposti.

• MMO = Massive Multiplayer Online
  • Coop = Cooperative Multiplayer

Nema nista masivno u Diablovom multiplayeru s 4 igraca,mehanika igre,kontrole i na kraju krajeva zanr su totalno razliciti.

Jedina slicnost je sta u obe igre likovi imaju levele i sta im pise blizzard na kutiji i log in screenu.

Po tvojoj logici i Warhammer Space Marine je MMO i mogu ga stavljat u istu kosaru s WoW-om jer se mogu nac s ekipom na Steamu(Battle.net ekvalivent) i chattat te se dogovorit s ekipom,onda se ulogirat u igru i peglat multiplayer s njima,a u tome mi pomaze iskustvo s Hunterom iz WoW-a da mogu preciznije gadat s Heavy Bolterom -.-

Borken logic is borken herp derp

17 godina
neaktivan
Darky kaže...

od trena kad je diablo postao mrežna igra sa stalnim pristupom netu postao je light verzija wowa - likovi su na serveru, moraš imati link na server da bi igrao

wow je stariji brat jer iskustva stečena na wowu je blizzard pretočio u ovu novu verziju diabla i pretvorio ga iz single game u multiplayer koji će u vremenom sve više koračati prema MMOPG

kakve veze ima tehnicka izvedba igra sa zanrofskom?

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Može za njih WoW bit značajniji, zbog love koju na njemu vrte. Al Diablo ko ime, budite sigurni daleko veću pozornost privlači od Starcrafta i WoW, jedva čekam da izađu podaci o prodanim primjercima mislim da je Diablo srušio sve rekorde već sad, a ima još hrpa ljudi koja će tek kupit igru. Mislim da to dovoljno govori o tome, šta Diablo serijal znači u svijetu igara. WoW iz mog ugla gledišta, ne može ni prismrdit Diablu niti ga igram, niti ću ga igrat.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel tu itko priča o Diablu ? :D Klasa? LVL? Difficulty? Act?

Evo ja sam počeo Hell malo prije pa chillam dok mi frend ne nafarma kakve iteme da ga ne one shotaju :D

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
GoodAngel kaže...

Može za njih WoW bit značajniji, zbog love koju na njemu vrte. Al Diablo ko ime, budite sigurni daleko veću pozornost privlači od Starcrafta i WoW, jedva čekam da izađu podaci o prodanim primjercima mislim da je Diablo srušio sve rekorde već sad, a ima još hrpa ljudi koja će tek kupit igru. Mislim da to dovoljno govori o tome, šta Diablo serijal znači u svijetu igara. WoW iz mog ugla gledišta, ne može ni prismrdit Diablu niti ga igram, niti ću ga igrat.

Naravno, wow ima mjesečnu pretplatu ostale igre nemaju tako da se o zaradi nema što pričati.

evo, nađoh podatke o prodaji.

GamesEdit

Sales data weight loss pills from List of best-selling video games (Wikipedia)

World of Warcraft (10.7 million subscribers)

StarCraft including Brood War expansion (9.5 million)

Diablo II (4 million)

Diablo II: Lord of Destruction [expansion pack] (1 million; 2 million shipped)

Warcraft III: Reign of Chaos (3 million)

Warcraft III: The Frozen Throne [expansion pack] (5 million)

Diablo (2.5 million)

Warcraft II: Tides of Darkness (1 million)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 14:25 (JackIsBack).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Dali mi netko moze ukratko objasnit za sta sluzi onaj craft?! I kako a koristit?

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Jel tu itko priča o Diablu ? :D Klasa? LVL? Difficulty? Act?

Evo ja sam počeo Hell malo prije pa chillam dok mi frend ne nafarma kakve iteme da ga ne one shotaju :D

Hah radi posla,zene,sina,errora 37 te ostalih elementanih nepogoda sam tek lv 17 s Monkom i sinoc malo iza ponoc ipo sam zavrsia act I,veceras ide nastavak ^^ 

Sutra sam uzea dan godisnjeg,pa vikend....Jedva cekam sidit cili dan isprid kompa (nece bit moguce radi zene,ali opet covik se moze nadat :)) )

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 15:45 (Ashelor).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ima li iko jedan guest pass?

hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
anarchyST kaže...

Sto kazete, da otvorimo novu temu "D3 Guest Pass ponuda-potraznja"?

Ovo se polako pretvara u spamanje...

Vidim da je misljenje podjeljeno, pa odustajem... {#}

Ako moderatori smatraju potrebnim, neka slobodno otvore temu. 

13 godina
Diablo 3

Ako ima neka dobra duša da mi pošalje Guest key bio bih veoma zahvalan.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

moderatori idemo new topic KEY PASS

da se rastereti ova tema

i par pravila, jedan key:1 user na pm + objava kome ide

...

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
dekstroza kaže...
Itemi se ne bindaju na lika, stoga dilema je nepostojeća...

Neznam bas dal je BOE, jer sam ga upravo stavio/maknuo s aukcije. . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan
corto04maltese10 kaže...

moderatori idemo new topic KEY PASS

da se rastereti ova tema

i par pravila, jedan key:1 user na pm + objava kome ide

...

Zašto moderatori, evo ja ću ga otvorit.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Neznam bas dal je BOE, jer sam ga upravo stavio/maknuo s aukcije. . . .

Nema bindanja u Diablu.

15 godina
protjeran
Diablo 3

Tražilica u auction houseu je totalno debilna, da nađem item koji je jednak ili jako sličan onom kojem želim prodati da usporedim cijene, treba mi 135 godina. Neznam uopće kakve cijene da stavim nemam se kako orijentirati

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Dali mi netko moze ukratko objasnit za sta sluzi onaj craft?! I kako a koristit?

bump

16 godina
odjavljen
Diablo 3

diablo 3 requires a newer operating system - ma nemoj me je8at! ovo je vec drugi error i vec citav sat pokusavam instalirat!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Guest pass please :D

da se malo igram dok ne skupim pare

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Volvox kaže...

bump

Koristi se za pravljenje opreme, dakle otprilike ovako:
-imaš tab gdje vidiš svoj level u craftanju, terniraš ga tako da platiš i time otključavaš nove recepte

-neke recepte možeš naći u "divljini"
-da bi dobio materijal moraš "rastaviti" (salvage) sve iteme koji su bolje kvalitete od normal

-neke materijale također možeš naći samo u divljini

-za svaki item ti piše koliko magičnih poboljšana dobiješ

sistem je sličan kockanju kod D2, no napredije i bolje

I još nešto, ne znam da li je i sada tako, no u onoj otvorenoj beti je bilo da ne moraš svakog lika kojeg praviš posebno trenirat nego to znanje ostaje djeljeno kao i stash.

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 15:24 (xhopeon).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

moguci fix, meni je upalilo

Some players have reported that on Windows Vista or 7, turning on the option Secondary Logon found in the Control Panel -> Administrative Tools -> Services can also resolve this issue.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Volvox kaže...

Selviđaš prvo iteme (plave/žute) koji ti dropaju, a nebuš ih koristio i dobiš crafting materijale koji ti trebaju da si napraviš svakakvo oružje ili obleku.

Daklem, odeš prvo na salvage - klik na ikonicu - i u inventoriju poklikaš iteme i dobiješ materijal.

Taj materijal stešaj neko vrijeme pa kad ga nakupiš odeš na craft i vidi što sve možeš napravit (za svaki ti piše koji i koliko materijala ti je potrebno te koliko para ti treba).

Ako želiš da ti se nude bolji itemi za craftanje trainaj frajera. To će te također koštat novčića.

Wanna?
17 godina
neaktivan

Jucer pao Diablo na normalu. Lvl 36 WD, sada krecem na nightmare. Ma ljudi, neda mi se ništa ni pisat. Igra je epic.

14 godina
neaktivan
JackIsBack kaže...

Naravno, wow ima mjesečnu pretplatu ostale igre nemaju tako da se o zaradi nema što pričati.

evo, nađoh podatke o prodaji.

GamesEdit

Sales data weight loss pills from List of best-selling video games (Wikipedia)

World of Warcraft (10.7 million subscribers)

StarCraft including Brood War expansion (9.5 million)

Diablo II (4 million)

Diablo II: Lord of Destruction [expansion pack] (1 million; 2 million shipped)

Warcraft III: Reign of Chaos (3 million)

Warcraft III: The Frozen Throne [expansion pack] (5 million)

Diablo (2.5 million)

Warcraft II: Tides of Darkness (1 million)

Diablo 3, ima samo 2 miliona prednaruždbi, koliko je primjeraka igre još prodano u ova dva i pol dana to samo Bog zna. Mislim da će nadmašit sve gore naslove, i da tu ne treba bit nikakvog znaka upitnika.

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

neznam kaj se svi nabrijavate na taj diablo. dvicu igro pet minuta i odmah je izbriso. al vidjet ću jel kaj valja trica kad si ju skinem.

Moj PC  
0 13 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice