ako imam ovaj starter edition tj da mogu do 13lvla igrat to znaci da mogu samo 1 uzet lika i do 13 lvla ili mogu isprobat svih 5 klasa da 13 lvla..??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Diablo 3, ima samo 2 miliona prednaruždbi, koliko je primjeraka igre još prodano u ova dva i pol dana to samo Bog zna. Mislim da će nadmašit sve gore naslove, i da tu ne treba bit nikakvog znaka upitnika.
a zaboravljaš da je 10 miliona WOW pretplatnika dobilo anual pass - i nek je samo svaki 3 iskoristio tu mogućnost pa ti je barem 3 milje
1 milijun pretplatnika kupilo anual pass (ugovorna pretplata na wow 12 mjeseci)
Da, citao sam na US forumu da dosta ljudi ima taj problem, al kad se smanji broj tih maksimalnih FPSova, bude bolje.
svi igrate, a ja ne :/ sad buraz igra, to je ubiti njegov acc ali je meni dao da imam svoga lika..izlgleda da cu morati skupiti pare i kupiti si key tako da imam sam za sebe,al potrajat ce to posto sam srednjoskolac...jer ovako nikada necu doci na red od njega :(
Vidim ja da svi lijepo igrate, ja se nadam da ću sutra konačno moći instalirati Diablo kod kuće na vlastitom internetu jer ovaj domski nešto hebe. Također se nadam da ću ga moći igrati u domu, mislim bilo bi stvarno čudno da mogu igrati LoL, CoD, skidati torrente i slično a ne mogu instalirati i igrati Diablo...
Evo upravo ubio prvi put Skelleton Kinga i pala mi 2 žuta rare itema baš za Barbariana i još par plavih stvari. Haha. The ancients smile upon me :)
Svaki put kada ubiješ bossa ili mini bossa na normal težini dobiti ćeš 100 % najmanje 1 žuti item.... a kasnije kako ti se posreći
E sad su mi rogovi narasli je**la ih crafting randomizacija napravio sam 8 Master Greaves i stalno ko iz inata dobijam sugavi Dexterity pa mogo sam obuc pauka a ne monka ocu STRENGTH ne je***i DEXTERITY odo farmat matse za 9vetu cipelu sad mi je lakse jer sam se izjado
Treba malo rasteretit LMB,livim klikom borba,desnim kretanjem po mapi
Napravi alta
Evo upravo ubio prvi put Skelleton Kinga i pala mi 2 žuta rare itema baš za Barbariana i još par plavih stvari. Haha. The ancients smile upon me :)
Svaki put kada ubiješ bossa ili mini bossa na normal težini dobiti ćeš 100 % najmanje 1 žuti item.... a kasnije kako ti se posreći
Vidiš nisam znao. U beti je rjetko kad nešto dobro droppao. Trebalo ga se puno ubijat da neš baci.
E nećeš....ubio skeleton kinga i dobio magic (plavi) item.
E nećeš....ubio skeleton kinga i dobio magic (plavi) item.
Ma skeleton je smiješan ajde :) Makar sam na njemu dobio dva rijetka. Jedan dobar. Vrijedi oko 400 coinsa a jedan srednje dobar 250 coinsa
ako imam ovaj starter edition tj da mogu do 13lvla igrat to znaci da mogu samo 1 uzet lika i do 13 lvla ili mogu isprobat svih 5 klasa da 13 lvla..??
Sve, neograinčeno, do 13. i Kinga.
Ako se kasnije kupi igra, jel ostaje char?
Da, osobno isprobao.
Hitno pitanje:
da li je safe Templaru dodjeliti shield bez problema?
Taj nekakav bug mi nije ni malo primamljiv
To je navodno samo ako si DH, ako sam dobro shvatio.
Eto, ja Wizzard, stavio shield i sve ok.
To je navodno samo ako si DH, ako sam dobro shvatio.
Eto, ja Wizzard, stavio shield i sve ok.
+1 i ja s wizardom stavio mu štit
Da, osobno isprobao.
Hitno pitanje:
da li je safe Templaru dodjeliti shield bez problema?
Taj nekakav bug mi nije ni malo primamljiv
Možeš mu dati shield, s tim da to ne bude shield koji si prethodno koristio na sebi.
Ako tko ima guest pass da mi frkne na PM, bio bih mu zahvalan.
Da li zna neko ako je izašao crack? Može link na pm ako ne bed. tnx :D
Da li zna neko ako je izašao crack? Može link na pm ako ne bed. tnx :D
GTFO.
jadan ovaj leoric, danas je pao 30 puta i još mu nije dosta :)
No i wont! Nisam id*ot davat 450kn za neku igricu ;-)
zanima me koje tezine imaju normah inferno hell ili kak ide u ovom jel u dvojci je bilo normal nightmare pa jos nes..??
i koji su sve bossovi..??
hahahh ,nit je D3 neka , nit je igrica...
Znam da je vrhunska igrica, ali puno je to para, nema se jbg :)
Znam da je vrhunska igrica, ali puno je to para, nema se jbg :)
Pa sačekaš malo...padnu cijene, nabavi se ključ jeftino....
E sad su mi rogovi narasli je**la ih crafting randomizacija napravio sam 8 Master Greaves i stalno ko iz inata dobijam sugavi Dexterity pa mogo sam obuc pauka a ne monka ocu STRENGTH ne je***i DEXTERITY odo farmat matse za 9vetu cipelu sad mi je lakse jer sam se izjado
Ja sam napravio 4-5 onih Rare helmova (prvi rare item koji dobijes za craftat) i svaki put Strength.
Jednom samo nije bilo Strengtha nego socket, pa stavi sta hoces.
A ja Wizard...
I dobijem prvi (i jedini) Legendary item kad ono mutavi Witch Doctor helm