Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.554.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
SuperWarrior kaže...

neznam kaj se svi nabrijavate na taj diablo. dvicu igro pet minuta i odmah je izbriso. al vidjet ću jel kaj valja trica kad si ju skinem.

stvarno neznaš kako nam je drago za taj tvoj (nepotrebni) komentar...

i šta češ kad ju skineš?

ako imaš key ili pass -u redu ,

a ako nemaš, nadam se da si svijestan da krekana verzija ne pruža pravi D3 doživljaj i gameplay...

napokon dočekao DNF!
13 godina
neaktivan
vrx kaže...
SuperWarrior kaže...

neznam kaj se svi nabrijavate na taj diablo. dvicu igro pet minuta i odmah je izbriso. al vidjet ću jel kaj valja trica kad si ju skinem.

i šta češ kad ju skineš?

a ako nemaš, nadam se da si svijestan da krekana verzija ne pruža pravi D3 doživljaj i gameplay...

Nadam se da je svjestan da nece bit crackane verzije sa D3 zato jer igra mora bit konstantno spojena na internet da bi se mogla igrat.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
15 godina
protjeran
SuperWarrior kaže...

Ovo su tu 90 % veterani Diabla, igrali jedinicu i dvojku, padali razrede, neopravdane sate...........(uključujući i mene). Diablo je institucija, igretina, čak i moj frend koji nije 10 godina igrao nijednu igru (zadnja mu bila Diablo LOD) kupio Diabla 3. Normalno da si izbrisao Diabla nakon 5 minuta kad si razmažen današnjim blockbusterima. U svoje doba Diablo je bio vrh. No moram priznati da nisam očekivao ovakvu prodaju. Uz Mass Effect 3 i nadolazeći Assassins Creed 3 će se dobro potući za GOTY.

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Volvox kaže...
vrx kaže...
SuperWarrior kaže...

i šta češ kad ju skineš?

Nadam se da je svjestan da nece bit crackane verzije sa D3 zato jer igra mora bit konstantno spojena na internet da bi se mogla igrat.

Morao je i AC2 i ACB i PoP pa su crackani.........

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Što želiš reči da za SC2 nema cracka i da se WoW ne može igrati offline.

14 godina
neaktivan
SuperWarrior kaže...

***** Deleted By Admin *****

13 godina
neaktivan
Diablo 3

I samo crackeri su rekli da nece moc crackat diablo 3, sad vi tu pametujte.

Za ac2 i acb ne treba stalna veza sa internetom, nego samo neki djelovi i samo pri loginu, a ovo ostalo možeš igrat i offline.

Za WoW znam da postoje oni molten serveri gdje mozes igrat pirtsku, ali to na niš ne liči, čekanje da uđeš na server traje 2-3 sata.

Za sc neznam.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Stigao danas D3. Jedno pitanje prije nego li počnem. Heheh.

Product Level

Diablo® III Standard Edition

Account Status

Active

Region

Global

Ne bi li mi trebalo pisati Region EU???

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

Stigao danas D3. Jedno pitanje prije nego li počnem. Heheh.

Product Level

Diablo® III Standard Edition

Account Status

Active

Region

Global

Ne bi li mi trebalo pisati Region EU???

ne

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni još nije stigo. Prednaručio u infomarku prije 3 tjedna !{#}

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Možda bude samo da možeš glavnu priču igrati, bez priključivanja prijatelja  u coop, bez pvpa, bez achievementa.

Edit-to vam je tako kad naručujete kod tih debila, zato ja u Linksu apsolutno sve uzimam. LINKS RULZ!!!

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 16:45 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima kao neki Crack Beta... uplodan prije 10 minuta, ali tko zna da li radi ....

EDIT: maknuli su , hehe. toliko o tome

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 16:50 (goranbm).
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...
SuperWarrior kaže...

Već ima creckana verzija na piratebay-u.

Lol, naravno da nema, pogledaj malo:)

Evo vidi šta su napisali

Release Note :
1. This version is based on a legit digital copy of Diablo III (North American release)
2. Do not ask for crack. It wont be here until the first working server emulator!
3. Collectors Edition includes soundtrack + exclusive weapons and artifacts.
Eto ga, sve ti piše. Načekat ćete se do toga, a i  tad će se vjerojatno čekat satima da se uđe.

Imaš ovaj : Diablo III[PCDVD][Multi9][2012]  nesmijem stavljat linkove pa evo ovako, ali i taj isto nema cracka, tako da.

Ma gledo sam ja na Diablo III[PCDVD][Multi9][2012]  imaš u komentarima par linkova za crack .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

ekipa kolko ste vi placali keyeve ja sam naso za 45€ http://cdkeyshere.com/diablo-3-cd-key.html?tracking=4e985f7c8846e&currency=EUR

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ok, koji je ovo k****? Ista stvar mi se pojavljivala i kad sam pokušao sa DVD-a instalirat i sad kad sam cijeli downloader skinuo...

Diablo problem instalacija Diablo problem instalacija
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

ekipa kolko ste vi placali keyeve ja sam naso za 45€ http://cdkeyshere.com/diablo-3-cd-key.html?tracking=4e985f7c8846e&currency=EUR

NE KUPUJ OD TAMO!!!

Na wotu ima loš rating! crven je!

16 godina
SuperWarrior kaže...

Ma gledo sam ja na Diablo III[PCDVD][Multi9][2012]  imaš u komentarima par linkova za crack .

Hm, da...

Napisi dojmove o igri kada skines taj... nazovimo ga, crack.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 17:24 (rocker55555).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Mene je key dosa 330 kuna na G2play prije jedno 3 tjedna(otpr.) iskoristia san bodove koje sam ima za popust i skinilo mi je nekih 20kn s cijene, sad koliko vidim je cijena skoro ka i s battle.net-a

Neznan ima li di jeftinije nac a da je pouzdano.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
SuperWarrior kaže...

Hm, da...

Obavezno napisi dojmove o igri kada skines taj... nazovimo ga, crack.

Ma nebum ja to skido još tri mjeseca.

13 godina
neaktivan
SuperWarrior kaže...
rocker55555 kaže...
SuperWarrior kaže...

Hm, da...

Mislim da je koristio sarkazam, otvori neki od tih linkova. To tipovi napisu: " HERE IS CRACK" i stave link na wikipediu na Crack(drogu), barem je tako bilo na 2-3:))

15 godina
Volvox kaže...

NE KUPUJ OD TAMO!!!

neznam ja sam vec 2 puta tamo kupovao key za mw3 i sve dobro proslo {#}

15 godina
Diablo 3

Evo odigrao sam par puta act 1, sad brat rastura. Inače je fan dote i warcrafta tako da mu je igra uber awesome. Gledamo da bi uzeli jedan acc, po pola, pa igramo ko kad može, svako svoje likove, tako je najalkše i najjeftinije. Pričekao bih par dana da se smiri malo, ti errori i to sve, malo splasne početni hype pa bih uzeo. Zasad ću malo browsati opcije?

preporuke kupovine? Ne treba mi hard copy, već samo ključ.

Znam da je bilo već u temi, ali eto...čemu forum ako ne možemo pričati o tome :)

hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedno pitanje za igrače, jel još imate problema s loginom, ili je to sada blizzard riješio. Jel još ima slučajeva tipa rodin, da ti jednostavno zablokira igru i u drugom momentu si mrtav?

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Volvox kaže...

NE KUPUJ OD TAMO!!!

neznam ja sam vec 2 puta tamo kupovao key za mw3 i sve dobro proslo {#}

Hmm neznam onda je valjda dobar:) neznam zašto mi wot javlja da je scam :O

15 godina
fila2208 kaže...

Evo odigrao sam par puta act 1, sad brat rastura. Inače je fan dote i warcrafta tako da mu je igra uber awesome. Gledamo da bi uzeli jedan acc, po pola, pa igramo ko kad može, svako svoje likove, tako je najalkše i najjeftinije. Pričekao bih par dana da se smiri malo, ti errori i to sve, malo splasne početni hype pa bih uzeo. Zasad ću malo browsati opcije?

preporuke kupovine? Ne treba mi hard copy, već samo ključ.

Znam da je bilo već u temi, ali eto...čemu forum ako ne možemo pričati o tome :)

hvala

evo ti usporedbe cijena

http://cdkeyprices.com/product/Diablo-3-CD-Key.html/

http://www.dlcompare.com/games/buy-cd-key-diablo-3-213

http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-diablo-3/

{#}

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ok, koji je ovo k****? Ista stvar mi se pojavljivala i kad sam pokušao sa DVD-a instalirat i sad kad sam cijeli downloader skinuo...

Bump...

OK, ovo stvarno nisam očekivao. Za igru koju platim imam 50 puta više problema pri instalaciji nego za sve ostale igre... GTA IV sam uspio nakon nekog vremena instalirat, ovo nikako... Sve njihove savjete za popravak instalacije sam probao i dalje ništa.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
lnova65 kaže...

Osim što je out of stock...

13 godina
neaktivan
Volvox kaže...
SuperWarrior kaže...
rocker55555 kaže...
SuperWarrior kaže...

Hm, da...

Mislim da je koristio sarkazam, otvori neki od tih linkova. To tipovi napisu: " HERE IS CRACK" i stave link na wikipediu na Crack(drogu), barem je tako bilo na 2-3:))

Da išo sam sad pogledat sory :)). nisam išo gledat na to jer ga ne namjeravam još skidat. tko zna ako mi se svidi možda ga i kupim.

15 godina

Odlično hvala, zasad gledam cjs keys koji mrzim, ali je najjeftiniji, ali gledam ove neke po 70 eura lol :)

Sačekat ću par dana da se to sve smiri pa ćemo onda vdijeti...ali ne vjerujem, nikad nisam msilio uzimat sp igru, mislim praktički je sp zasad sa coop ajde i dat za nju pare ali mislim da je diablo ipak yebeno zlo kad to uradi od mene :)

17 godina

Ima napokon jedan odlican clanak na Eurogameru, o tome koliko je ovo u biti fantastican pothvat od Blizzarda.

Kad se izuzmu ti pocetni problemi koji su doduse prenapuhani. Ja osobno ne znam nikoga ko je imao problem. Svi frendovi i ja smo normalno ulazili u igru.

Kako je igra ispolirana, sav sadrzaj, auction house, pristupanje u public games, lakoca joinanja frendovima, saveanje. Ma sve. Fakat je perfektno!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice