http://www.mojarijeka.hr/zabava/prvi-rijecki-diablo-slayeri-zgrabili-svoje-diablo-3-primjerke/
I jos ti slika ima na njihovoj facebook stranici.
Fora :)
http://www.mojarijeka.hr/zabava/prvi-rijecki-diablo-slayeri-zgrabili-svoje-diablo-3-primjerke/
I jos ti slika ima na njihovoj facebook stranici.
Fora :)
Odlicnu su atmosferu napravili, palac gore za links !
Dap za mene osobno najbolji informaticki ducan u Hrvatskoj!!
Btw: Vidim da se zalite za login na servere, neznam zasto ali ja nemam nikakvih problema sa igrom od 2(popodne ) evo maloprije prestao igrati.
cijeli dan radim, jedva cekam 23:00 za diablo prije spavanja... i blizzard opet %$"#%#$%. a
guest pass key plz? ararune999@hotmail.com pa šalji ak imaš plz
Ajde ljudi da s nekime igram. Javite mi se na skype :D .
reprezentativni uzorak ljudi i nije bas nesto prezadovoljan
lol
Ako su oni tu igru polirali dvije godine, na što je ta igra ličila nakon što je izašla ispod čekića? Pa to vrvi bugovima, glitchevima i ostalom...
Atmosfera, priča, razvoj lika - sve 10. Što se tiče servera, onaj koji je očekivao da sve radi od prve minute je malo naivan. Kompletna igra kao takva je vrh, ali brate mili, bug na bugu.
Ako su oni tu igru polirali dvije godine, na što je ta igra ličila nakon što je izašla ispod čekića? Pa to vrvi bugovima, glitchevima i ostalom...
Atmosfera, priča, razvoj lika - sve 10. Što se tiče servera, onaj koji je očekivao da sve radi od prve minute je malo naivan. Kompletna igra kao takva je vrh, ali brate mili, bug na bugu.
Lol u 2 sata igre nisam primjetio niti jedan.
U roku od tjedan dana, već će sve sjest na svoje mjesto, i ti bugovi ako ih ima će bit iskorijenjeni. Neće sigurno Blizard dozvolit, da nešto ometa ljude koji su odvojili tolike novce da bi mogli normalno bez teškoća i zapinjanja igrat. Al jebiga, kao i uvijek za to treba vremena, a vremena odnosno strpljenja nitko ili velika većina nema.
Lol u 2 sata igre nisam primjetio niti jedan.
Ni ja, apsolutno sve po špagi radi (osim ovog sranja sa logiranjem)
koliko frustracije sa ovom igrom, prvo se ne možeš ulogirat, a sada mi neće skinut barba kojeg sam stvorio.
Ulogira me kao da prvi puta ulazim u igru!!! Ima još netko takav problem?
Ili sve ispočetka....
http://www.supernet.hr/webshop.php?search_string=Diablo
Evo ekipa ko jos nije kupio, pa kad ima dode roba narucite...
reprezentativni uzorak ljudi i nije bas nesto prezadovoljan
S obzirom da i ti spadas kao u te "reprezentativce" jadnog li im uzorka
Ubio Skeleton Kinga za kojih 2-3h . Sada čekati kutijuuu i nastavak
http://www.gamespot.com/diablo-iii/channel/video/6376801/
Inferno gameplay. Bit će teško. Kako dugo mlate ove monstere.
Bas kao sto sam i mislio, inferno ce biti kite fest
Act 3 podzemlje.... kad to vidite past ce vam vilica na stol i jezik se odmotat ko onom vuku iz crtica
Idem ja... dalje... ma znate
Opet me pucaju vizije, kao i mnogo puta do sad..
vidim.. l77t Rasputin skillZor...protjeran..pa opet pravi novi acc..
vizija se gubi..
On topic:
Sutra vjerojatno dobivam igru, nadam se zbog svih nas
da će čim prije skrpati probleme s logiranjem/kickanjem/whatnot.
Ovo me je fino nasmijalo, haha
da će čim prije skrpati probleme s logiranjem/kickanjem/whatnot.
Znaci sutra pocinjes s rokanjem, po svojima iz klana sam primjetio da su login problemi poceli danas oko 17:00 pa nadalje ,znaci kad se vecina ekipe dovukla s posla, nesto klopala pa zasukala rukave. Ako mozes prije ulogovat ces se od prve, ako ne mentalno se pripremi za spamanje copy/paste pass-a mene je samo jednom DCalo u mail loby i odmah sam se reconnectao nazad. Za ostale nezz dali su imali vise problema.
Btw mogli bi sklepat jednu temu Bnet tagovi da se ekipa lakse nadje?
ACT 2 end fight <3 :D
Sta se tice problema sa serverima, danas oko 7-8 se nisam mogo spojit al uzeo sam pauzu, oso vecerat i tusirat se, vec u pol 9 sve radilo super.
A snimi "dmg numbers".. 6000, 7000, 6500
Noćas od nekih 3 sata sve do 6 ujutro EU battle.net serveri su bili nedostupni radi održavanja!
Stavljali su zakrpe koje su već ranije isprobali na Azijskim serverima koje bi trebale riješiti probleme sa prijavom i sa dugim čekanjem na učitavanje ili neučitavanjem likova.
Rade i podešavanja na Diablo3.com Webu radi povećanja kapaciteta.
Valjda će sad sve dobro raditi (do slijedeće zakrpe)?! Živi bili pa vidjeli...
battle.net = Grave of the Unknown Hero
meni jucer navecer oko 8 do 10 cijelo vrijeme error 37 igram ubim skelija i izbaci me van i ostanem bez loota uzas jedan u 2 navrata me izbacilo iz igre do kojih 7 sati sam igrao normalno onda me samo izbacilo kad sam ubio skelleton kinga i od onda error 37 jednom sam uspio uci igro sat vremena i opet me izbacilo!!!!!!!!!!111
ma je8ite se... sad sam i ja morao otvorit kesicu... a nije mi to trebalo :D
To se i ja pitam, kud su gledali? Pa očitih bugova u prvih sat vremena igre je bilo bar 10, pa sve do nekih čudnih zapinjanja (morao sam izaći iz igre), itd. Daleko od toga da je neigrivo (ako se uspiješ ulogirati ), ali.. nadam se da će to popraviti uskoro.