Damnation

poruka: 15
|
čitano: 3.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Damnation

Je li itko igra? Kakvi su vaši dojmovi?

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Damnation

Neznam .

Meni stane kad prvi put napočetku mora moram se spustiti na onaj štrik.

Ko neki bug .

17 godina
neaktivan
Damnation

Igra je dosta dobra,nije sjajna ali se može odigrati da potratiš vrijeme.Nekaj u stilu Prince of Persia(po skakanju),i akcije bez razmišljanja,te je linearna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Damnation

cini mi se dosta dobra pa je upravo skidam...Cool nadam se da me nece razocarati

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 14:55 (luckyluke).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Damnation

Danas sam je zavrsio,pa da iznesem utiske o samoj igri.U pocetku mi je delovalo kao klasican ruski proizvod sa izlizanom pricom,ruznjikavom grafikom i uproscenom mehanikom igranja.Ali vremenom su poceli da isplivavaju kvaliteti igre:koherentna i intrigantna prica o osveti,mudro pojednostavljene kontrole kako se igra ne bi pretvorila u frustrirajuci T.Raider klon,a pre svega odlicna arhitektura nivoa.Igra jeste linearna u pogledu stizanja do cilja,ali su nacini izvodjenja i alternativni pravci dobro uradjeni.Jedino je zvuk,po meni,ozbiljno podbacio jer deluje bledo i neubedljivo.Mislim da igra ne zasluzuje tako niske ocene na stranim gamerskim sajtovima,jer sto je duze igrate,uvlaci vas u sebe i ostavlja dosta mogucnosti za sopstveno istrazivanje.Eto toliko....po meni 3/5 pozdrav.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
murasaki kaže...

Danas sam je zavrsio,pa da iznesem utiske o samoj igri.U pocetku mi je delovalo kao klasican ruski proizvod sa izlizanom pricom,ruznjikavom grafikom i uproscenom mehanikom igranja.Ali vremenom su poceli da isplivavaju kvaliteti igre:koherentna i intrigantna prica o osveti,mudro pojednostavljene kontrole kako se igra ne bi pretvorila u frustrirajuci T.Raider klon,a pre svega odlicna arhitektura nivoa.Igra jeste linearna u pogledu stizanja do cilja,ali su nacini izvodjenja i alternativni pravci dobro uradjeni.Jedino je zvuk,po meni,ozbiljno podbacio jer deluje bledo i neubedljivo.Mislim da igra ne zasluzuje tako niske ocene na stranim gamerskim sajtovima,jer sto je duze igrate,uvlaci vas u sebe i ostavlja dosta mogucnosti za sopstveno istrazivanje.Eto toliko....po meni 3/5 pozdrav.

Hvala na recenziji,
Kad mi dođe komp s popravka probat ću
90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Damnation

Nema frke,to je samo moj dozivljaj.Igra je izazvala prilicno oprecne komentare po svim aspektima i moze se desiti da je ti potpuno drugacije dozivis :-)   Samo je bitno da preguras prvih sat-dva igre,a posle se podvuce pod kozu i tera te da vidis jos koji nivo,odvozas jos koju voznju itd.Pozdrav :-)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Neznam .

Meni stane kad prvi put napočetku mora moram se spustiti na onaj štrik.

Ko neki bug .

ima crack koji to riješi ali samo 2 min dalje ti opet sjebe kad moraš se podignuti na nešto. jel ima crack za to?
16 godina
neaktivan
Damnation

I ja isto imam problem sa tom igrom na samom početku kad treba skočit jednostavno neće (piše SPACE) probao sam promjeniti naredbu ali ništa pa ako neko zna kako to popraviti nek javi i ako se ne može to popraviti da znam da je brišem jer mi je 15 dan već instalirana a ne mogu je igrati

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Damnation

Pa ni vrag da samo ja imam problema sa tom igrom zna li tko šta o tome???????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Damnation

Nemojte se truditi niti naći pravilan crack jer je igra loša!!! Malo pogledajte recenzije pa šteta vremena dok se skidala!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Damnation

Skinuo igru i na početku nije bilo problema, ali igra baš i nije nešto jer je previše linearna, jako je neobična ali mi zvuk nije dobar. Igra mi djeluje nekako presporo i nije fluidna kao npr. Assassins Creed. Velika mana je linearnost.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Damnation

Zna li ko kako u onom prvom kod onog uzeta doki skocim kako se spustit dolje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Damnation

e book j NEZNAM KOD ONOG UZETA kad skocim na njega sta treba stisnut da dođem dolje molim te odgovori

14 godina
neaktivan
Re: Damnation
sta treba napravit sa uzetom
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice