Ne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel izašao Crysis 2?
Drugi april....
tek možda navečer mogu...al navečer se moramo svi skupit:D
Ehh jbg navece se ide u grad ili kod cure :D popodne se pici po igrama :)
Jel postoji na Crysis MP nesto poput SD u COD ?
ostali gametype me ne zanima .?!
Upravo prešao SP.
Igra vrijedi svake lipe. Priča i gameplay su prehebeni!
Iskupila mi se za sve nedostatke, pa čak i kriminalno loš AI ljudskih protivnika.
Evo neke nove slike su procurile iz Cryteka, radi se o Cryenginu 3.3, a o kojoj se igri radi još je nepoznato.
ovo nije igra?
Evo neke nove slike su procurile iz Cryteka, radi se o Cryenginu 3.3, a o kojoj se igri radi još je nepoznato.
Half Life 3!
:D, puste želje.
Evo još par slika novog Cryengina 3.3
Tu nam očito pokazuju šta smo trebali, a nismo dobili pa će nam to uvaliti ko DLC za Crysis 2 za svega 99,99kn.
Sarkazam na stranu, lijepo izgleda.

Que?
Trenutno nigdje.
Umoran sam, mislim da neću večeras igrati.
Nakon prijeđene igre, moram reći da je CE3 uistinu trenutno najnaprednije što sam vidio po pitanju grafike, a ako dodamo kako brzo ide (Extreme, 2560 = ~50FPS), svakako treba stisnuti ruku CryTeku. Inače, u nekoliko navrata, a posebno pred kraj igre, vidi se da CE3 može nešto više od direktno prikazanog. Razlog je vrlo vjerojatno konzolitis koji je utjecao na dizajn, ali i kontrola okruženja upravo zbog igračeg iskustva - nešto poput Appleovog modela. Najviše me oduševila globalna iluminacija koja je jednostavno neviđena u nekoj igri do sada. Posljednja animacija (sve animacije su u engineu) pokazuje svu moć svjetla u CE3 i fantastičnost shadera za materijale koju možemo vidjeti i tijekom igre (refrakcija kroz dim, vodu i prozore je fenomenalna). SSAO je genijalna stvar.
Moja zamjerka ide pretjeranom korištenju deferred decalsa zbog štednje memorije, koja je izrazito ograničena na konzolama. DD omogućavaju bogat okoliš nalijepljenih tekstura, ali zato ne reagiraju na sve dinamičke objekte i svjetla (lokve vode na cesti neće odražavati zapaljene automobile ili igrača, nego samo unaprijed poznate izvore svjetla i objekte, poput zgrada, njihovog odbljeska i sunca). Na PC-u bi potreba za DD bila nikakva i igra bi bila nešto impresivnija (i zahtjevnija). Teksture, više dinamičkog uništavanja (barem malo) su mogli ubaciti, a ne preskriptirati sve. To bi ubilo konzole ili tražilo dosta dodatnog rada za PC, ali...
O samom gameplayu ne moram, dugo nisam igrao FPS koji nije dosadan i u kojem sam uživao, a nisam ga 'odrađivao'.
Potpis na sve sto si rekao.
Iako,komotno su mogli napraviti ovo sto si rekao,malo teksture pojacati i jos uvijek bi igra letjela a izgledala bolje.
Iako,igra te zbilja uvuce u radnju i niti trena mi nije bila dosadna,bas,igra je 'ziva'.
Igram i na PS3 i to je u jednu ruku,ne bas po najavam Cryteka.Kad je veliki fajt,pad fpsa je jako primjetan,iako je grafika fantasticna.Tesko to konzole mogu pratiti danas.
Ali,koju igru dan danas mozes igrat na fullHD rezi sa max detaljima i sa grafom od oko 1000kn poput gtx560 i HD5850,a da izgleda tako brutalno.
Stvarno su napravili dobar posao,no mislim da su mogli i malo bolje :).
O samom gameplayu ne moram, dugo nisam igrao FPS koji nije dosadan i u kojem sam uživao, a nisam ga 'odrađivao'.
Ovo je što sam ja htio reći za osvrt na igru, mada sam ja tek na pola.
Ono što je meni i dalje najtužnije je kako koliko god ti engini bili sve moćniji i dalje su za mene glupi po jednom pitanju(barem što sam vidio ja, možda i ima neki koji to pokriva) ali uglavnom u pucačinama nisam vidio da tvoj lik direktno utječe na grafiku. Evo primjer u C2: Naišao sam na scenu di neka žarulja svjetli prema zidu(neko random rasvjetno tijelo, možeš ga uzeti i nosati i osvjetljavati put ako hoćeš) ali kada ja stanem ispred snopa svjetlosti, zanimljivo na zidu iza mene i dalje jednako svjetlo a moje sjene niodkuda.
Nije da smeta, ali samo hoću naglasiti kako tako nešto bi trebali pripaziti kada se već cilja na tako nešto...
Inače moram crytek pohvaliti za izvrstan soundtrack, upravo ga skinuo i stavio na mobitel da mogu bilo gdje uživati u njemu, ima jedno 40-ak pjesama a za sada me se najviše ova dojmila
Ono što je meni i dalje najtužnije je kako koliko god ti engini bili sve moćniji i dalje su za mene glupi po jednom pitanju(barem što sam vidio ja, možda i ima neki koji to pokriva) ali uglavnom u pucačinama nisam vidio da tvoj lik direktno utječe na grafiku. Evo primjer u C2: Naišao sam na scenu di neka žarulja svjetli prema zidu(neko random rasvjetno tijelo, možeš ga uzeti i nosati i osvjetljavati put ako hoćeš) ali kada ja stanem ispred snopa svjetlosti, zanimljivo na zidu iza mene i dalje jednako svjetlo a moje sjene niodkuda.
Nije da smeta, ali samo hoću naglasiti kako tako nešto bi trebali pripaziti kada se već cilja na tako nešto...
Hmm, ali ja imam sjenu svog lika. Moraš to imati. Provjeri postavke. Nemaš refleksije na decalsima (lokve na betonu), ali moraš imati sjene od statičnih i dinamičnih izvora svjetla. Baš sam testirao sad u onom dijelu u tunelu, gdje izlaziš iz srušene zgrade sa stupovima, nailaziš na provaliju i moraš preko u park pa desno gdje prvi put susretnešoklopnjaka.
Imam jednu zamjerku na AI samo. Zadnjih par levela sam doslovno propjesacio, u stealthu naravno, na veteran razini.
To i nebi bilo lose da mi se ne cini da je balans syeban, naime bio sam prisiljen koristit se pussy taktikom jer nema sanse da cijelu igru prodjem direktnim okrsajima.
Probao sam naci neku sredinu - upadnem medju sve njih iz vedrog neba i onda cloack ali, onda ih se nakupi valjda 30 i vise nema sanse da koknem nekog a da to ne bude ocito.
Valjda ce mi "post-human warrior" (ako se tako zove) tezina biti nesto veci izazov.
Hmm, ali ja imam sjenu svog lika. Moraš to imati. Provjeri postavke. Nemaš refleksije na decalsima (lokve na betonu), ali moraš imati sjene od statičnih i dinamičnih izvora svjetla. Baš sam testirao sad u onom dijelu u tunelu, gdje izlaziš iz srušene zgrade sa stupovima, nailaziš na provaliju i moraš preko u park pa desno gdje prvi put susretnešoklopnjaka.
Hmm onda mora da je do postavki jer igram na very high, extreme nisam probao(baš ću probati da usporedim) Ako ima onda super, napokon korak naprijed, jer druge pucačine neovisno o grafici uvijek su to falile...
@AA-dood: također isto zadnja 3 levela ako sam 10-ak protivnika ubio. Jednostavno kada sam vidio koliko snaga ima, jednostavno se nisam htio suočavati snjima jer ih je jaako puno i na najtežoj razini je jako teško se boriti sa više protivnika odjednom, odijelo je kako i kažu koncipirano za "hit & run" taktiku, a ne za dugotrajne bitke. Ako te napadne njih 10, nekoliko ćeš ih uspjeti urokati, ali ostati ćeš bez energije i ovi ćete opkoliti i nemaš spasa. To mi se događalo i protiv cell-a a protiv aliena je još gore jer imaju bolju mobilnost...

@AA-dood: također isto zadnja 3 levela ako sam 10-ak protivnika ubio. Jednostavno kada sam vidio koliko snaga ima, jednostavno se nisam htio suočavati snjima jer ih je jaako puno i na najtežoj razini je jako teško se boriti sa više protivnika odjednom, odijelo je kako i kažu koncipirano za "hit & run" taktiku, a ne za dugotrajne bitke. Ako te napadne njih 10, nekoliko ćeš ih uspjeti urokati, ali ostati ćeš bez energije i ovi ćete opkoliti i nemaš spasa. To mi se događalo i protiv cell-a a protiv aliena je još gore jer imaju bolju mobilnost...
Da, "hit&run" ali problem je bas u tome sto i nije tako. Napravis "hit" ali ne mozes pobjeci (dobro u velikoj vecini slucajeva barem).
Protiv C.E.L.L.-a je to jos funkcioniralo gdje, dok sam vidio da cu crknut, ukljucio cloack, brzo pobjegao malo dalje i skidao im headshot-e sa pistoljem (+silencer).
Protiv Cepha to nisam mogao raditi osim ako nisam imao sniper (+silencer) i gadjao ih u ledja ili iz male udaljenosti direkt u glavu ALI sniper u cloacku mi trosi previse energije sto znaci da se medju preostalih 29 ne stignem nigdje skriti i rechargat.
Ako netko oće igrat neka se slobodno pridruži official BUG xf klanu :
http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/
Ima 5 admina pa kako oćete....Možemo se dogovorit za servere itd.
Je li netko dosao do podatka da li je Hans Zimmer sam radio na sountrack-ovima za krizu ili mu je netko pomagao i tko?
Netko je na YouTube-u napisao da su radili Hans Zimmer, Borislav Slavov and Lorne Balfe.
Evo i ovdje http://forums.ffshrine.org/f72/hans-zimmer-lorne-balfe-crysis-2-soundtrack-86228/
Sad sam je prešao. Neznam za vas, ali meni nije baš nešto igra.
Ni blizu Crysisu 1.

Probaj da smanjiš grafičke postavke, meni se to dešavalo kad sam isprobavao betu. Znam da ne liči, framerate nije bio tako nizak i, ne računajući lag, animacija je delovala glatko, ali lag je nestao kad sam spustio rezu i smanjio sa Hardcore na Advanced (kako god se to zove u finalnoj verziji).
Sad sam je prešao. Neznam za vas, ali meni nije baš nešto igra.
Ni blizu Crysisu 1.
ovo može značit da ti je i bolji i lošiji
Dosao sam pred kraj igre, i igra je odlicna, ali nema onaj wooow efekt koji je na mene ostavio original Crysis