Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 924.430
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Crysis 2

Znaci ja sam bio sad 15 i lvlupo sam na 16 i sad mi se opet spustilo na 15 , ispocetka...

16 godina
Minoza kaže...

Odlična je večeras bila igra!

Gjurki, APazinjan, perkan, neka dva CRO tipa, ne znam jesu li s foruma... Baš je brutalno bilo! To je to, skupljamo se lagano {#}

Ja bih isto igrao sa vama, pa ako moze reci mi na pp gdje i kada :P

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
odjavljen
Crysis 2

je8ite se... lijepo mi recite skank odje8i, ne zelimo te prdonjo i amen... na kojem serveru igrate, salim se malo

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
skank666 kaže...

je8ite se... lijepo mi recite skank odje8i, ne zelimo te prdonjo i amen... na kojem serveru igrate, salim se malo

odje8i...{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Fora je u tome da nemamo neki konkretan server, nego se svi nađemo na Xfire-u i dogovorimo... Ne vidim zašto je nekima toliki problem instalirati Xfire kada to samo olakšava stvari...

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Ono po meni što su najviše zafušali u multiplayeru su vražje klase. Ok je što se tiče da imaš predefinirane klase tako da brzo unutar igre možeš se prilagođavati. Ali zašto nebi mjenjao samu klasu unutar igre? 

Trenutno imam 2 klase, jedna sa scarom sa reflexom a druga sa optikom. Umjesto da imam samo jednu klasu sa scarom ali da si attachmente po potrebi stavljam ili module mjenjam. Kombinacija ima previše i glupo je što se nemogu istog trena prilagoditi situaciji. Ako ima snajpera koji nas dere ja nemogu promijeniti unutar igre jer nisam stavio snajper u klasu, ili da uzmem neki drugi modul koji se bolje prilagođava mapi. A mjenjanje klasa prije početka opet nema efekta jer što ja znam kako će se igra odvijati...

To me jedino muči jer nemam slobode. U BC2 si lijepo nakon svake smrti mogao birati koje oružje/attachment/perk i klasu i prilagođavao se svakoj minuti bitke. Crysis wars je bio korak ispred svih jer si oružje mogao mjenjati dok si živ, kao što je ovdje sređeno u SP-u 

Jer koliko puta sam htio da unutar igre mogu scar sa reflexa na optiku prebaciti, jer mi treba u tom trenutku. Jer optika mi je nespretna za close combat, ali zato prevagne pobjedu u tim long range bitkama kada imaš tu preciznost... To nisu smijeli iz warsa maknuti van...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ajde da vas dodam na xf (ako vas vec nemam :D)

zovem se : mihovil13

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 12:55 (Mitch).
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ono po meni što su najviše zafušali u multiplayeru su vražje klase. Ok je što se tiče da imaš predefinirane klase tako da brzo unutar igre možeš se prilagođavati. Ali zašto nebi mjenjao samu klasu unutar igre? 

Trenutno imam 2 klase, jedna sa scarom sa reflexom a druga sa optikom. Umjesto da imam samo jednu klasu sa scarom ali da si attachmente po potrebi stavljam ili module mjenjam. Kombinacija ima previše i glupo je što se nemogu istog trena prilagoditi situaciji. Ako ima snajpera koji nas dere ja nemogu promijeniti unutar igre jer nisam stavio snajper u klasu, ili da uzmem neki drugi modul koji se bolje prilagođava mapi. A mjenjanje klasa prije početka opet nema efekta jer što ja znam kako će se igra odvijati...

To me jedino muči jer nemam slobode. U BC2 si lijepo nakon svake smrti mogao birati koje oružje/attachment/perk i klasu i prilagođavao se svakoj minuti bitke. Crysis wars je bio korak ispred svih jer si oružje mogao mjenjati dok si živ, kao što je ovdje sređeno u SP-u 

Jer koliko puta sam htio da unutar igre mogu scar sa reflexa na optiku prebaciti, jer mi treba u tom trenutku. Jer optika mi je nespretna za close combat, ali zato prevagne pobjedu u tim long range bitkama kada imaš tu preciznost... To nisu smijeli iz warsa maknuti van...

To je teško izvedivo tj. nezgrapno na konzolama pa su izbacili.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Mislim da je od BC2 puno bolji primjer upravo Crysis 1, gdje si u toku igre u MP-u mogao sasvim normalno slagati oružje po volji, odnosno, prema potrebi...

naxeem kaže...

PC nije konzola, nešto što je Crytek očito zaboravio po nekim pitanjima.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 12:55 (Minoza).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
pirat kaže...

odje8i...{#}

podudlaj mi luleka

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
naxeem kaže...

Pa kako onda postoji u SP-u? U SP-u može se u igri mjenjati i moduli i oružje u realnom vremenu, znači može se, ne vidim razlog zašto to maknuti iz MP-a jer dodaje još veću dubinu kada se unutar igre prilagođavaš. Zašto bi recimo stalno imao modul air stomp? Ovako dođem na krov od kud imam mogućnost napraviti stomp i stavim taj modul. Skočim i napravim stomp(po mogućnosti nekoga ubijem{#}) i brzo mjenjam na armor enhance ili neki drugi modul...

Jer za sve kombinacije modula bi mi trebalo samo nekoliko stotina klasa, a di su još i sve kombinacije oružja i attachmenta...

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Mozda je zelio reci da bi se pregrijali mozgovi konzolasa od toga {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 13:00 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Mislim da je od BC2 puno bolji primjer upravo Crysis 1, gdje si u toku igre u MP-u mogao sasvim normalno slagati oružje po volji, odnosno, prema potrebi...

naxeem kaže...

PC nije konzola, nešto što je Crytek očito zaboravio po nekim pitanjima.

S PC-om je CryTek vjerojatno raskrstio, tako da je to nebitno. Stari MP ne radi na konzolama (ni konceptualno, ni tehnički), a njima je trebalo nešto univerzalno.

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
naxeem kaže...

Pa kako onda postoji u SP-u? U SP-u može se u igri mjenjati i moduli i oružje u realnom vremenu, znači može se, ne vidim razlog zašto to maknuti iz MP-a jer dodaje još veću dubinu kada se unutar igre prilagođavaš. Zašto bi recimo stalno imao modul air stomp? Ovako dođem na krov od kud imam mogućnost napraviti stomp i stavim taj modul. Skočim i napravim stomp(po mogućnosti nekoga ubijem{#}) i brzo mjenjam na armor enhance ili neki drugi modul...

Jer za sve kombinacije modula bi mi trebalo samo nekoliko stotina klasa, a di su još i sve kombinacije oružja i attachmenta...

MP je brz, jednostavan, a većini konzolaša je to previše tipki za pamtiti. U SP-u su morali, jer nemaju klase, ali većina konzolaša to ili ne koristi ili smatra ogromnom gnjavažom.

15 godina
protjeran
vi koji želite igrat dodajte mene ili minozu na xfire...ja: gjurki minoza: minoza :)
19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
16 godina
naxeem kaže...

MP je brz, jednostavan, a većini konzolaša je to previše tipki za pamtiti. U SP-u su morali, jer nemaju klase, ali većina konzolaša to ili ne koristi ili smatra ogromnom gnjavažom.

Pa ovdje si sam odgovorio, ako neće koristiti tko ih tjera? Jednostavno imati će klase i gotovo, onaj tko želi iskoristiti će maximum potencijala oružja/nanosuita i vjerojatno biti i bolji. 

Jednostavno se treba dati mogućnost, nije tehničke prirorde da nije moguće realizirati ako postoji u SP-u, može se ali nisu htjeli...

Ali samo da su napravili da klasu mogu mjenjati prije respawna kao u BC2 ja bi bio sasvim zadovoljan ali što je i to prekomplicirano za konzolaše? A u BC2 se nitko ne buni?

Stoja
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...
vi koji želite igrat dodajte mene ili minozu na xfire...ja: gjurki minoza: minoza :)

Zapravo, moj Xfire je Minozaa {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 13:13 (Minoza).
16 godina
protjeran
Crysis 2

Evo i moj XF: micho24sk, pa dodajte ako hoćete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
naxeem kaže...

Pa ovdje si sam odgovorio, ako neće koristiti tko ih tjera? Jednostavno imati će klase i gotovo, onaj tko želi iskoristiti će maximum potencijala oružja/nanosuita i vjerojatno biti i bolji. 

Jednostavno se treba dati mogućnost, nije tehničke prirorde da nije moguće realizirati ako postoji u SP-u, može se ali nisu htjeli...

Ali samo da su napravili da klasu mogu mjenjati prije respawna kao u BC2 ja bi bio sasvim zadovoljan ali što je i to prekomplicirano za konzolaše? A u BC2 se nitko ne buni?

BC2 na konzolama nitko ne igra.

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

Hoće li onda DX11 uopće izaći?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Evo ovak što se tiče onog mog problema sa port forwardom, bio sam po uputama napravio sve, static IP, te forwardao port 64100 koji je kao za crysis 2 demo(a valjda onda i za crysis 2) i preko progroma port checker tool mi javlja i za TCP i UDP konekciju da je port otvoren. Međutim i dalje u igri javlja nat strict...nemam nikakav ekstra firewall sem onih u sedmici a u ruteru sam isključio firewall. Ima tko još koju ideju di je problem?

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

To bio bila velika šamarčina za PC igrače da ne izađe.

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Hoće li onda DX11 uopće izaći?

i ja se pitam...

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

BC2 na konzolama nitko ne igra.

Kako ne?

Ako su ove statistike točne sa ovog sajta http://www.bfbcs.com, odmah lijevo "Global Statistics", onda trenutno 11.700 ljudi igra na XBOX-u, 14.800 na PS3 i 19.500 na PC-u.

Igra se, igra.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 14:15 (thesekiman).
16 godina
Crysis 2

Eto ljudi, C2 je na 27.3% 50.9%... brzina 500-600kB/s... u igri sam |Ks| BackSLASH ili |BuG| BackSLASH

2.000 Posts! And counting...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 15:45 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Presao SP.

Prezabavan,napet,pun akcije,na pola igre te zbilja uvuce u pricu,i traje li ga traje,bas sam se naigrao.

Zbilja odlicna igra,sad bih ju mogao na PS3 preci jos jednom :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Ajde decki hoce ko sad da zaigramo??? posto je vikend imamo svi vremena :)

i jos jednom tu dodajte svoje nickove koje imate in game http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/crysis-2-mp-nickovi/94347.aspx

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

tek možda navečer mogu...al navečer se moramo svi skupit:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Jel izašao Crysis 2?